Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

cnm menün güzel, kurabiyeleri niye attın kız??? yazıkkkkkkkk
dünkü menün de fena değil yani iyi atlatmışsın denizin dediği gibi ben olsam daha fazla yerdim heralde

aaaa sabah salam yemişsindikkattttttttdemin yazdım nedenlerini
bu arada menün güzel fıstığım, yani daha ne olabilir, maşallah sana

kız hangi bölümleri bitirdin ki??? ay merak ettim şimdi:44:
biri 4 yıllık işletme, aöfte ne okuyon? 3. uni hangisi???? ay çok soru oldu da merak ettim anacım ben de diyordum diyetisyelik okusam 3. uni olcak fazla mı ki diye düşünüyordum:44:
zabıt katipliğine gelince... kpssye giren herkes katiplik sınavına girebilir, ztn bu atama olmuyor, kpss puanıyla başvuru sonucu, klavye sınavı+sözlü mülakatla memuriyet oluyor
yeter ki kpss puanın en az 70 olsun bi de klavyen iyi olmalı, 3 dkda 90 kelime yazmalısın
genelde mart-nisan gibi adliyeler klavye sınavı yapıyor ama yine de takip etmek lazım değişebilir sonuçta

cnm günde 4 dl ekmek çok değil, biz çokmuş gibi abartıyorz
normalde diyetisyene gitse en az 6 dl verir, o yüzden çok fazla deyip hevesi kırmayalım, dengeli olduktan sonra sorun olmaz tabii bi öğünde 4 tane abes olur o ayrı...
çekirdek de aslında iyi bir besin kaynağı, çinko var içinde ama ölçülü yendiğinde iyi, fazlası zarar

bizim ülkemizde eğitim sistemi okadar saçmaki
herşey zpraki oluyor
istediğimiz bölümü değil mecbur kaldığımız bölümü okumak zorunda kalıyoruz
ben de arkeolog olmak istiyordum
ama babam duyunca bir ton laf söyledi
sen diplomalı işsizmi olmak istiorsun
o bölümü okursan aç kalırsın gibi bir ton fırça çekti
ben ve tüm kardeşlerime öğretmenlikten başka bölüm yazdırmadı
şimdi düşünüyorum da adam kendince doğru olanı yapmış
çünkü o tür mesleklerde iş bulmak çok zor
biz 4 kız kardeşiz ve hepimiz öğretmeniz
babamda öğretmen emeklisi
şükür hiçbirimiz beklemeden hemen atandık
ama hepimizin içinde kalan bir meslek oldu
ne yapalım hayat mücadelesi
en azından şimdi hayatımızı kendimiz kazanabiliyoruz
bunada şükür diyoruz

vay beeeeeeeeee 3 tane diploman var demek bide daha yasin kücük 24 yasindasin
ben birini daha alamadim yasim 22
moda tasarimi yakisir sana ama bence o bölüme git hehehehe
valla bnm de yaşım 25 ama 2. diploma yıllardır nasip olamadı gitti, aöf yani... ittire kaktıra gidiyor sinir ediyor beni
bu arada pembem moda tasarımı süper fikir sana yakışır

sabah hem tulum hem beyaz peynir, bi de üstüne yumurta bi de salam
aöğlen akşam güzel, sen ztn peynir hastasısın, o yüzden proteini peynirden yana kullanmana şaşırmadım ama birden görünce oldum
ama proteinli yediğinde suyu çok iç, o zmn yağlar daha çabuk eriyip atılır vücuttan az su içersen böbreklerine zarar dikkat tamam mı cnm

tamam cnm o zmn sucuk tarzı şeyleri mümkün oldugunca az ye
bana kalsa bırak derdim madem vazgeçemiyorsun ucundan tadarak idare etmeye devam

Denizim sen de sadişe ekmek yeme demişsin de yemeği arttırması daha yararlı olmaz neden dersen, yemekte yağ var, ve inan ekmekleri dengeli yemiş tamamen kesersek, aç kalırız ben de dengelemeye çalışıyorum mesela ben diyet listeme döncek olsam epey topa tutulurum hissine kapıldım şimdi:44:
2+2+1 ekmek, arada galetam vardı
yani 2+1+1 ekmek bence bizim için ideal neden dersen, sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz yani bu bir diyetten çok ömürlük beslenme şekline dönüşecek, o yuzden ekmeği tamamen çıkarmak, yanlış olur

ben de ilkokulda kendime drluğu hedef koydum hatta eczacılık da olur dedim arada, ama kilo almamla başlayan diyet ve beslenme konularına olan merakım hala devam etmekte ve hala hedefimden şaşmadım
ben lisede mecburen dil bölümünü okudum, ama ing. öğretmeni olmak istememiştim o zmnlar aklım drluktaydı çünkü... şimdi ise öğretmenlik iyi bi meslek gibi geliyor ama aslında olurdum da küçük bi puan farkıyla kaçırdım 2. tercihleri de babam bekletmedi hemen aöf yazdırdı aöf tutnca da heves kalmadı sonrasında da puan yetmedi 2 yıllık gıda okudum
keşke herkes istediği mesleği yapabilse ama maalesef bu mümkün olamayabiliyor

oh ohh döktürmüssünüz iyiceee. tmm lilycim arastiracam senin icin haberlerimi bekle

SÜPER BİR MENÜ BENDE SALAM YEMİDİM AMA HERKES SANA FIRÇA ATMIŞ EHEHEH
SPORDA ÇOK GÜZELL

YUH YANİ 22 YAŞINDASIN 3 ÜNİV Mİ OKUDUN YUUUUUHHHHH
KATİPLİĞE GLEİNCE LİLYŞİM AÇIKLAMIŞ ZATEN BENİM YÜKSEKDE GÖZÜM YOK YETERKİ UFAKDAN BİR MEMUR OLAYIM O YETER DEVLETE SIRTIMI DAYAYAYIM OYETER
KIZ ASLINDA AKŞAMKİ 1 DİLİMDEN AZDI AMA 1 DİLİM YAZDIM BEN DEDİĞİN GİBİ PIRASA İLE DOYMUYO İNSAN NEYSE YEDİK GİTTİ ÇEKİRDEĞİDE 1 AVUÇ YEDİM FAZLA DEĞİLL YARINKŞ KİLO DURUMUNA BAKARIZZZ ARTIK EHEHEH
AYYY UÇURUMU İZLEDİNMİİ SÜPER YERDE BİTTİİ EŞİMLE GÖZÜMÜZÜ KIRPMADAN İZLEDİK:d AHAHAH

SENDEMİ PIRASA YEDİN KIZZ BEN PIRASAYI ÇOK SEVERİMM RANDOMCUMDA ÇOK SEVERDİİİ RANDOMCUM DEYİNCE ÖZLEDİM ZİLLİYİİ ARKADAŞINDA NET YOKMU Kİİ İNSAN BİR GİRER BİŞELER YAZAR(
NEYSE SENİN MENÜNE DÖNEYİM MENÜN GÜZEL AKŞAMDA RESMEN PEYNİRLERE BOĞULMUŞSUN AFİYET OLSUN TATLIMMM
AHHH CANIM 10 YIL GEÇTİ AMA SİZ BAŞKA ŞEYLERE ÇALIŞMIŞSINIZ AMA BEN 0DAN BAŞLIYORUM BELKİDE DEDİĞİN GİBİ ONDAN BUKADAR HEVESLİYİMDİR HIMM NEDERSİNN
KIZZ EŞİME DİYORUM YE ŞUNLARI YOK DİYOR EFEYE VERİYORUM ALMIYOR BENDE 1 TANESİNİ YEDİM DİĞER 3 TANESİ ÇÖPE DEĞİLDE BİZİM KÖPECİKLERE GİTTİİ
KÖPEKLERİN YEMEKLERİNİN İÇİNE ATTIM

KEŞKE BENİM BABAMDA KÖSTEK OLACAĞINA DESTEK OLSAYDII((((
ABİM VE BABAM OKUYACAĞIM OKULA BİLE KARIŞTILAR
ABİM ASKERDEYDİ BENİ LİSEYE YAZDIRCAKLARDII BEN DÜZ LİSE İSTİYORDUM
ABİM ASKERDEN ARADI YOK O OKUL OLMAZ ORA SERSERİ DOLU
YOK BU OKUL OLMAZ ORASI UZAK
YOK BU OKUL YENİ BÜTÜN ZİBİDİLER ORAYA YAZILMIŞTR
EN SON Bİ TİCARET LİSESİ VARDI MÜDÜR YARDIMCISI ARKADAŞI İDİ ORAYA YAZILDIM(
HATTA YAZILIRKEN MÜDÜR DİPLOMA PUANIN ÇOK İYİ NEDEN DÜZ LİSEYE YAZILMIYORSUN DEMİŞTİİ
LİSE BİRDEN SONRA OKULU BIRAKIP DÜZLİSEDEN BAŞLAMAYI ÇOK İSTEDİM ONADA ENGEL OLDULARR(((((
YOKSA BENDE İSTERDİM ÖĞRETMEN OLMAYII(((((((43:

Gene ben geldim herkesss gittii öfffff bende çıkayım az klavye çalışayım sonraa ders çalışayımm
kızlarr katipler nete girip 3 dkda kaç kelime yazcam die klavye çalışıorum ben 3 dk da 88 kelime felan yazıyorum ama millet 248 kelime yazıyor ohhaaa nasıl yazıyorlar onu yaaa offf 10 parmak tabikide ben nasıl yapcam yaaa püfffffff

valla bana da babam karıştı ama bizim durum biraz farklıydı
kurabiyeyi de köpeciklere vermen iyi olmuş, onların rızkıymış, çöpe gitse insan üzülür
derse gelince evet cnm o kadar çok şeyle meşgul oldum ki artık kafa kaldırmıyor inşallah benden daha başarılı olacaksın bundan eminim...
klavyeye gelince... bnm arkadaş da 3 dkda 200küsür kelime yazmış 10 parmak programı var internetten bulursan indir olmadı bilgisayarcı biri varsa sor belki yardımcı olurlar

dün malum sabah geç kalkmıştım:26:
aklıma kaldığı kadarıyla yazayım:44:

sabah - 12:30
- 2,5 etimek kadar tuzsuz tam buğday ekmeği
- 1 kk peynir
- kahvaltılık sos (salça+sarımsak+nane+ 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile yaptım)
- 1 kupa yeşil çay

öğle - yok

ara - 16:00
- 5 badem

akşam - 18:30
- 2 tahta kaşık bulgur pilavı
- 5 yk kıymalı kabak yemeği
- 4 yk yogurt
- 1 minicik lokma ekmek tattım(annem yeni yapmış tam buğday unuyla biraz beyaz un karışımıyla yeni ekmek yapmış da...)

ara - 21:00
- 5 badem

su - 1,5lt
spor - 20-30dk yürüyüş - annemle markete gittik 45dk falan sürdü

akşam çok gibi görünebilir ama öğlen dışarıdaydık, akşam da pilav yeni yapılmıştı bn de çok severim bol domatesli, soğanlı bulgur pilavını, yazdan yaptığımız domateslerden koymuş çok lezzetliydi

sabah erken kalktık
Fethiye'ye gitmek için...
akşam da geç geldik resmen zafiyet geçirdim
sadece öğlen bitter yedim, öğle yemeğim oydu ama çok fazla yememeye çalıştım
irademe sahip çıktım kızlar biskreme ve haşhaşlı çöreğe hayır dedim annem ısrar etti hem de... yanımıza almıştık da...
neyse menümü görünce anlayacaksınız...

sabah - 08:00
- 2 etimek kadar tuzsuz tam buğday ekmeği
- 1 kk peynir
- domates
- çay

öğle - yok

ara - 12:00
- 20g bitter çikolata - %52 kakao kitleli...

ara - 16:00
- 5 badem
- 1 anamur muzu

akşam - 18:30
- 2 tahta kaşığı bulgur pilavı
- 4 yk karnabahar yemeği
- 4-5 yk yogurt

su - 1 lt anca oldu - bugun susuz kaldım resmen - 1,3lt olur bi bardak daha içersem
spor - en az 6-7 km yol yürüdük (3-4 saat)

akşama kadar açlıktan öldüm resmen yaaa...
insanın canı sıcak bişeyler çekiyor
o kadar yol yürüdüm inşallah kötü yorumlar almam:44:
bu arada kalori hesabı yaparsam max. 1000 kalori falan ediyor

Son düzenleme:

lilycimmmm 2 menünü begendimmm tatlim hemde nasillll. böyle devam et kesinliklee börek cörekten uzak dur
sporda baya yapilmis zaten 3-4 saat yürümüssün kiz kesin 1 kilo gitmistir sende kesin tartildinmi bugünn?

günaydin fistiklarrrr
bu sabah wcden sonra tartildim veeeeeeeeeee kilom 81,6
nasil mutlu oldum anlatamam size nihayet 82yi gectim
okul baslayana kadar 1 kilo daha gitse süper olur, yakinda 70lere gelecem hayatimda hic bu kadar zayif degildim ben

bugün kilo bildirim günü degil ama ben yinede yaziyim dedim mutlulugmu sizinle paylasmak istedim hahaha sanki evleniyorum

sadisim dün soru sormustu cevaplamaya unutmusum pardon sekerim
en yakin erkek arkadasim ve 2 cok yakin kiz arkadaslarim biliyor diyet yaptigmi ama henüz görmediler
diger arkadaslarim bilmiyor bende merak ediyorum nasil bi tepki alacam acaba okula gidince
pazartesi sabahi dersten önce hep beraber bulusmak istiyoruz kantinde cok heyecanliyim

sagolsun erkek arkadasim cok destek oldu bana, aksamlari beni arayip sporunu yaptinmi diye kontrol ediyordu sapsal
motive ediyor beni hala bomba olacaksin cok güzel olacaksin diyor bide saclarini sariya boyatalim diyo salak yaa

woooooowww harika yazmıışşş evet bende alıştırma yapıyorummm 10 parmak programı ilee((( herşey sorun yaaa

bence sorun yok canım sadece pilav fazla olmuşşş ama öğlen yememişsinn ve iyi yürümüşsüünnn
bende çok severim bol domates soğan ve yeşil biberrlii ohhh kızz bende yazın yapıyorum konserve domatess

kızzz fethiyeye nie gitmiştiniz siz bakalımmm benim haberim yokk
menün güzell bitterleride götürmüşsünn ben 2 3 haftadır yemiyom yaa canım çektii
sporda süpermişşş yavrımm

ohhh ohh kız bende kendime şaşırıyorum 1 gün yarım kilo verdim diger gün o yarım kiloyu geri aldım dün gene yarım kilo verdim bugün gene yarım kilo almış gözüküyorm heheheh ne iş anlamadımm

kızzz senin erkek arkadaşın varmıydıııı ben yok die biliyordummm kim şu facede sana sürekli yorm yapannmııı

kızlar dün akşam geç saatte elektirikler kesildi
bu saatte anca geldi ben bu elektirik idaresini ne yapıyım ya
ne gevşek bir hat bu
dün bi rüzgar çıktı kesildi hemen bir gün boyunca kesikti
kar yağdığında da 4 gün kestiler bazı yerlerde 2 hafta elektirik gelmemişti
topu topu bir gün kar yağmıştı
tedaş müdürüde çıkıp utunmadan açıklama yapmıştı
halkımız çok acımasız biraz anlayışlı olmaları lazım
memleketimiz bir facia yaşıyor diye
görmemişin memleketine kar yağmış
facia dediğide 1 günlük kar yağışı allahtan iki gün yağmadı
yoksa bir ay elektiriksiz kalırdık mazallah

neyse şimdi yemek hazırlıyorum akşam menüm belli oldu
bu sebeple menümü yazabilirim

sabah
1 elma,1 bardak çay
1 fincan az şekerli türk kahvesi (hademe yanlışlıkla içine azıcık şeker atmış)

saat 10 da
2 dilim çooook kızarmış tam buğday ekmeği (ekmekleri sobada kızartıyordum bir ara tuvalete gittim geldim bide baktım ekmeklerin yarısı yanmış)
1 kaşık pul biberli çökelek tuz eklemedim
birkaçtane zeytin ve biraz acı biber salçası
1 bardak karanfilli tarçınlı yeşil çay

öğlen (saçma sapan oldu)

1 avuç çerez
kızımdan kalma kızarmış yumurta azıcık bişeydi
yarım dilim buğday ekmeği
1 greyfurt

akşam (daha yemedim ama ıspanak pişiriyorum)

birkaç kaşık ıspanak yemeği ve yoğurt yemeyi düşünüyorum

belki akşama 1 bardak daha yeşil çay içerim
bitane daha greyfurt yerim veya greyfurt suyu içerim.

sevgili degil kiz normal arkadasim yani en yakin arkadaslarimdan biri
evet facede sürekli abuk sabuk yorumlar yapan

allahdan sadece 1 gün kar yağmış 1 hafta felan yağsa sizin elektirkler 1 ay gidecekkkkk
elektiriksizlik çok kötü elin kolun bağlanıyoo bide sizin doğal gaz elektirik olmayınca ısınamıyorsunuz

senin sınıf sobaylamı ısınıyor canımm
köy okuluydu sanırım nekadar güzell yaa
menünde gayet güzel akşam az bileee

sevgili degil kiz normal arkadasim yani en yakin arkadaslarimdan biri
evet facede sürekli abuk sabuk yorumlar yapan

kız bence o çocuk senden hoşlanıyor kimse kimseye bukadar çok yorum yapmaz eheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…