cnm menün güzel, kurabiyeleri niye attın kız???merhaba kızlarrr akşam yemeğimide çokdan yedim bulaşıklarıda makineye attım dedim gideyim menümü yazayım
bugün gayet güzel gittii bravo bana
sabah
2 dilim beyaz ekmek(neyazıkki tahıllı ekmeğim yoktu çok yağmurluydu markete gidemedim)
yarım kk peynir
1 yumurta
3 yeşil zeytin
nane
1 ince dilim salam
1 kurabiye(neyazıkki 3taneside çöpe)
4 yk pırasa
yarım kase pulbiberli yoğurt
1 dilim ekmek
1 küçük greyfurt
1 küçük portakal
4 yk pırasa
1 dilim ekmek
salata
birazda çekirdek çitlemek istiyorum uçurumu izlerken çitliycem onu ama enfazla 1 avuç
20 dk bisiklet bindim 10 dk oryantal 10 dk slim in 6 birazda hareket yaptım bugünlük yeterli
2 bardak yeşil çay 3 olur 2lt kadar su yatana kadar 2buçuk olur bebikleriimm
aaaa sabah salam yemişsinmerhabalar fistiklar, bende hemen menümü yaziyim sonra yorumlamaya baslicam :)
sabah (saat 9)
2,5 dilim kepek ekmek
light sürme peynir, salatalik
3 zeytin
1 ince dilim salam
yesil cay
1 hurma
1 kase lightsütlü nesfit (saat 12.30)
2 hurma ve 1 kepekli diyet bisküvi
aksam (saat 5.30)
2 dolma (biri ortaboylu 1i kücücük biseydi)
1,5 dünden kalma mangalda köfte (yarimi'da bir lokmacikti yinede yaziyim dedim)
yogurt
spor: 45dk tempolu crosstrainer
su: 1,5 litre felan, yatana kadar daha icerim zaten
yesil cay: 2 kupa
kız hangi bölümleri bitirdin ki??? ay merak ettim şimdi:44:şuanlık ikibuçuk:) seneye 3 tane olcak:) çocuklarıma gösterrim yada evin duvarınamı assam ahahahah kızz geliyim hemen ne okusam acaba moda tasarımm falanmı okusam eheheh
yok bebeem yaa bilgi milgi taze olmuyo ezberle ezberle unut hep bunu yaptım yıllarca ayrıca bu katiplik ne yaa anlamadm ben bide okuduğun bölüme göre tercihlerini yapabiliosun acaba benm okudugum yerden oluyomu o zabıt katipliği bide avantajları ne kaç puanlar girilio genel olark
cnm günde 4 dl ekmek çok değil, biz çokmuş gibi abartıyorzdenizim bugün süper gidiyorsun :) menü cok basarili gercekten hep protein yemissin ögle tavuk ve aksam balik. afiyet olsun tatlim.
böyle devam edersen cumaya kadar görürsün kesin 59u
sadisim dünkü menüyü begendim dengeli yemissin ama yarim cay bardagi cola ne oluyorrr hic icmeseydin daha iyi
sporda yoktu dün sanirim, ama kilo vermissin ya önemlisi o zaten.
bugünde 4 dilim ekmek yemissin, sabah beyaz ekmek ögle ve aksam yemeginde'de mi beyaz ekmekti?
ama sadece pirasada doyurmuyor ekmek yemekle iyi yapmissin bence, ama 4 dilim cok sanki:26:
CEKIRDEKTEN UZAK DUR SAKIN YEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE sacini basini yolarim seninnnnn
ucurumu bende gecen hafta izlemistim agzim acik kaldi resmen ne kadar kötü bi senaryoo cok üzüldümama heyecanli yerde bitti birazdan annemle izlicez
neyse menüne geri dönelim, spor yapilmis süpersin sekerim en azindan ekmekleri yakmissindir. genel olarak basarili bi menü ama
valla bnm de yaşım 25 ama 2. diploma yıllardır nasip olamadı gitti, aöf yani... ittire kaktıra gidiyor sinir ediyor benivay beeeeeeeeee 3 tane diploman var demek bide daha yasin kücük 24 yasindasin
ben birini daha alamadim yasim 22
moda tasarimi yakisir sana ama bence o bölüme git hehehehe
sabah hem tulum hem beyaz peynir, bi de üstüne yumurta bi de salamSabah: 1dilim kepek ekmeği,biraz beyaz peynir,1 haşlanmış yumurta,İzmir tulumu 2dilim salam falan abartı bişey yoktu tam hatırlamıorm başka bişey yedimmi
Ara: Filtre kahve
Öğlen: 5yk falan pırasa yemeği
Ara: Ayran
Akşam: Pırasa 4 çatal falan,Beyaz peynir,izmir tulumu,havuçlu pırasa salatası
Su: Henüz 1 litre arttırmaya çalışcam
Çok protein az karbonhidrat
Az daha unutuyodum 3tam ceviz:)
tamam cnm o zmn sucuk tarzı şeyleri mümkün oldugunca az yelilycim ben sucuk ve salamdan asla vaz gecemem
annem cok nadir aliyor sucugu fazla yemiyelim diye kendisi hic sevmez
alincada yiyorum iste tutamiyorum kendimi azda olsa ölcülüde olsa yiyorum iste aslinda saglikli bisey degil evet ama iste ne yapiyim
ama anneme dedim bu paket bitince uzun bi zaman alma bidaha sucuk mucuk
misir karbonhidrat olugnu bilmiyordum kuzum ya
evet konserve misiri kullaniyoruz salataya, arada bir yaptiririm artik bunlari bildigim iyi oldu ama tsk ederim tatlim
ben de ilkokulda kendime drluğu hedef koydum hatta eczacılık da olur dedim arada, ama kilo almamla başlayan diyet ve beslenme konularına olan merakım hala devam etmekte ve hala hedefimden şaşmadımbizim ülkemizde eğitim sistemi okadar saçmaki
herşey zpraki oluyor
istediğimiz bölümü değil mecbur kaldığımız bölümü okumak zorunda kalıyoruz
ben de arkeolog olmak istiyordum
ama babam duyunca bir ton laf söyledi
sen diplomalı işsizmi olmak istiorsun
o bölümü okursan aç kalırsın gibi bir ton fırça çekti
ben ve tüm kardeşlerime öğretmenlikten başka bölüm yazdırmadı
şimdi düşünüyorum da adam kendince doğru olanı yapmış
çünkü o tür mesleklerde iş bulmak çok zor
biz 4 kız kardeşiz ve hepimiz öğretmeniz
babamda öğretmen emeklisi
şükür hiçbirimiz beklemeden hemen atandık
ama hepimizin içinde kalan bir meslek oldu
ne yapalım hayat mücadelesi
en azından şimdi hayatımızı kendimiz kazanabiliyoruz
bunada şükür diyoruz
aynen valla...
ben de aöf bitsin MBA istiyorum e-MBA bile var araştırdım en ucuzu sakarya uni. e-mba programı
ama daha aöf bitmediğinden maalesef beklemedeyim
ben hala diyetisyenlik istiyorum valla yurtdışını bile araştırıyorum bikaç yıl çalışıp para biriktircem bi de belki seneye össye girerim yine... taktım ya ben illa diyetisyen olcam ztn 2 yıllığı da ondan okudum ama dikey geçişle çok zor, ztn bizim bölümden diyetisyenliğe geçiş yok ama ortak ders çok, yani muaf olabileceğim ders sayısı çok, anlamadım gitti:44:
Kalbimmmm
diyetisyen olmak için hangi belgeler isteniyor sizde??? benm almancam yok ama öğrenirim ztn hemen düşünmüyorum çalışınca, o arada almancamı da geliştirirm ztn yurtdışı eğitim fuarında alman biriyle konuştum, ingilizce okunan programlar da varmış üstelik ücreti de çok düşük aynı bir alman ne kadar ödüyorsa o.. ne lazım diyetisyenlik için birazcık araştırsan bnm almancam o kadar iyi değil de...
kız yukarıdaki yorumu bunu okumadan yapmıştım kız kalbim temiz
benim de burdaki uni.mezunlarından farklı yönlerim çok yani ayıptır sölemesi donanımlıyım ama bi işe yaramıyor valla
yurtdışı eğitim var, diploma ve sertifika desen tonla, ingilizcem var, ispanyolcam biraz, almanca ve fransızcam çok az ama geliştiririm, bilg. sertifikalarım var hem yurdışından hem burdan, ama gel gör ki iş yok, ya da bende şans:44:
bu arada yurtdışı konusunda çok ciddiyim yazdan beri deli gibi araştırıyorum, hatta 3 yıldan beri falan, uni.de yurtdışı eğitim fuarlarına gittim hem de hep derslerimin yogun oldugu günlere denk geliyordu, hatta birkaç kişiyle mailleştim, ama 2 yıllık uni bi işe yaramıyor sil baştan okumak lazımhala netten diyetisyenlik için ingiltere kaynaklı siteleri araştırıyorum geçen gün birine mail attım cevap gelmiş demin gördüm, sizin maili bu bölümün koordinatörüne yönlendirdim bilginize, en kısa sürede geri dönüş olacaktır diye... inşallah bişey çıkar valla cok umutluyum ya bakalım, hayırlısı
valla şekerim bnm de 10 sene oldu artık oku oku bıktım valla, kpss çalışmaları o yuzden seninki kadar hevesli gitmiyor çünkü hayatımda daha okumayı bitirdim diyemedim, aöf süründürdü beni ztn, 2 yıl örgün okudum, yazın da aöf çalıştım hiç tatil yapmadım hep ders, geçen yıl uni.bitti aöf bitmedi hala da devam... yani benim beyin artık gereksiz ezberden bıktı, yoruldu, crashdown oldu yani çöktü...
almıyor kafam bişey.. bugun babam bişey anlatıyor baba anlamıyorum bnm kafa almıyor diyorum dinle anlarsın diyor
hani bir sayfaya 1 saat bakarsınız ya okusanız da anlamazsınız şu an bnm beynim bu konumda, artık ful, biraz boşalması gerek onun için de birkaç yıl ders çalışmamam gerek mümkün mü peki bu? hayır tabii ki de.. şimdi kpss seneye yine aöf bi de daha diyetisyen olmak istiyorum gerçi o bölümü bi kazanıyım seve seve okucamdan eminim
tabii ki değerlendir, madem beleş
bizim unide herşey paralıydı valla normalden pek farklı değildi yani..
eeeee öyle şekerim, okuya okuya kafayı yakında yiyecemoh ohh döktürmüssünüz iyiceee. tmm lilycim arastiracam senin icin haberlerimi bekle
SÜPER BİR MENÜ BENDE SALAM YEMİDİM AMA HERKES SANA FIRÇA ATMIŞ EHEHEHmerhabalar fistiklar, bende hemen menümü yaziyim sonra yorumlamaya baslicam :)
sabah (saat 9)
2,5 dilim kepek ekmek
light sürme peynir, salatalik
3 zeytin
1 ince dilim salam
yesil cay
1 hurma
1 kase lightsütlü nesfit (saat 12.30)
2 hurma ve 1 kepekli diyet bisküvi
aksam (saat 5.30)
2 dolma (biri ortaboylu 1i kücücük biseydi)
1,5 dünden kalma mangalda köfte (yarimi'da bir lokmacikti yinede yaziyim dedim)
yogurt
spor: 45dk tempolu crosstrainer
su: 1,5 litre felan, yatana kadar daha icerim zaten
yesil cay: 2 kupa
YUH YANİ 22 YAŞINDASIN 3 ÜNİV Mİ OKUDUN YUUUUUHHHHHşuanlık ikibuçuk:) seneye 3 tane olcak:) çocuklarıma gösterrim yada evin duvarınamı assam ahahahah kızz geliyim hemen ne okusam acaba moda tasarımm falanmı okusam eheheh
yok bebeem yaa bilgi milgi taze olmuyo ezberle ezberle unut hep bunu yaptım yıllarca ayrıca bu katiplik ne yaa anlamadm ben bide okuduğun bölüme göre tercihlerini yapabiliosun acaba benm okudugum yerden oluyomu o zabıt katipliği bide avantajları ne kaç puanlar girilio genel olark
KIZ ASLINDA AKŞAMKİ 1 DİLİMDEN AZDI AMA 1 DİLİM YAZDIM BEN DEDİĞİN GİBİ PIRASA İLE DOYMUYO İNSAN NEYSE YEDİK GİTTİ ÇEKİRDEĞİDE 1 AVUÇ YEDİM FAZLA DEĞİLL YARINKŞ KİLO DURUMUNA BAKARIZZZ ARTIK EHEHEHdenizim bugün süper gidiyorsun :) menü cok basarili gercekten hep protein yemissin ögle tavuk ve aksam balik. afiyet olsun tatlim.
böyle devam edersen cumaya kadar görürsün kesin 59u
sadisim dünkü menüyü begendim dengeli yemissin ama yarim cay bardagi cola ne oluyorrr hic icmeseydin daha iyi
sporda yoktu dün sanirim, ama kilo vermissin ya önemlisi o zaten.
bugünde 4 dilim ekmek yemissin, sabah beyaz ekmek ögle ve aksam yemeginde'de mi beyaz ekmekti?
ama sadece pirasada doyurmuyor ekmek yemekle iyi yapmissin bence, ama 4 dilim cok sanki:26:
CEKIRDEKTEN UZAK DUR SAKIN YEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE sacini basini yolarim seninnnnn
ucurumu bende gecen hafta izlemistim agzim acik kaldi resmen ne kadar kötü bi senaryoo cok üzüldümama heyecanli yerde bitti birazdan annemle izlicez
neyse menüne geri dönelim, spor yapilmis süpersin sekerim en azindan ekmekleri yakmissindir. genel olarak basarili bi menü ama
SENDEMİ PIRASA YEDİN KIZZ BEN PIRASAYI ÇOK SEVERİMM RANDOMCUMDA ÇOK SEVERDİİİ RANDOMCUM DEYİNCE ÖZLEDİM ZİLLİYİİ ARKADAŞINDA NET YOKMU Kİİ İNSAN BİR GİRER BİŞELER YAZARSabah: 1dilim kepek ekmeği,biraz beyaz peynir,1 haşlanmış yumurta,İzmir tulumu 2dilim salam falan abartı bişey yoktu tam hatırlamıorm başka bişey yedimmi
Ara: Filtre kahve
Öğlen: 5yk falan pırasa yemeği
Ara: Ayran
Akşam: Pırasa 4 çatal falan,Beyaz peynir,izmir tulumu,havuçlu pırasa salatası
Su: Henüz 1 litre arttırmaya çalışcam
Çok protein az karbonhidrat
Az daha unutuyodum 3tam ceviz:)
AHHH CANIM 10 YIL GEÇTİ AMA SİZ BAŞKA ŞEYLERE ÇALIŞMIŞSINIZ AMA BEN 0DAN BAŞLIYORUM BELKİDE DEDİĞİN GİBİ ONDAN BUKADAR HEVESLİYİMDİR HIMM NEDERSİNNvalla şekerim bnm de 10 sene oldu artık oku oku bıktım valla, kpss çalışmaları o yuzden seninki kadar hevesli gitmiyor çünkü hayatımda daha okumayı bitirdim diyemedim, aöf süründürdü beni ztn, 2 yıl örgün okudum, yazın da aöf çalıştım hiç tatil yapmadım hep ders, geçen yıl uni.bitti aöf bitmedi hala da devam... yani benim beyin artık gereksiz ezberden bıktı, yoruldu, crashdown oldu yani çöktü...
almıyor kafam bişey.. bugun babam bişey anlatıyor baba anlamıyorum bnm kafa almıyor diyorum dinle anlarsın diyor
hani bir sayfaya 1 saat bakarsınız ya okusanız da anlamazsınız şu an bnm beynim bu konumda, artık ful, biraz boşalması gerek onun için de birkaç yıl ders çalışmamam gerek mümkün mü peki bu? hayır tabii ki de.. şimdi kpss seneye yine aöf bi de daha diyetisyen olmak istiyorum gerçi o bölümü bi kazanıyım seve seve okucamdan eminim
[/COLOR][/B]
KIZZ EŞİME DİYORUM YE ŞUNLARI YOK DİYOR EFEYE VERİYORUM ALMIYOR BENDE 1 TANESİNİ YEDİM DİĞER 3 TANESİ ÇÖPE DEĞİLDE BİZİM KÖPECİKLERE GİTTİİcnm menün güzel, kurabiyeleri niye attın kız???yazıkkkkkkkk
dünkü menün de fena değil yani iyi atlatmışsın denizin dediği gibi ben olsam daha fazla yerdim heralde
aaaa sabah salam yemişsindikkatttttttt demin yazdım nedenlerini
bu arada menün güzel fıstığım, yani daha ne olabilir, maşallah sana
bizim ülkemizde eğitim sistemi okadar saçmaki
herşey zpraki oluyor
istediğimiz bölümü değil mecbur kaldığımız bölümü okumak zorunda kalıyoruz
ben de arkeolog olmak istiyordum
ama babam duyunca bir ton laf söyledi
sen diplomalı işsizmi olmak istiorsun
o bölümü okursan aç kalırsın gibi bir ton fırça çekti
ben ve tüm kardeşlerime öğretmenlikten başka bölüm yazdırmadı
şimdi düşünüyorum da adam kendince doğru olanı yapmış
çünkü o tür mesleklerde iş bulmak çok zor
biz 4 kız kardeşiz ve hepimiz öğretmeniz
babamda öğretmen emeklisi
şükür hiçbirimiz beklemeden hemen atandık
ama hepimizin içinde kalan bir meslek oldu
ne yapalım hayat mücadelesi
en azından şimdi hayatımızı kendimiz kazanabiliyoruz
bunada şükür diyoruz
valla bana da babam karıştı ama bizim durum biraz farklıydıSÜPER BİR MENÜ BENDE SALAM YEMİDİM AMA HERKES SANA FIRÇA ATMIŞ EHEHEH
SPORDA ÇOK GÜZELL
YUH YANİ 22 YAŞINDASIN 3 ÜNİV Mİ OKUDUN YUUUUUHHHHH
KATİPLİĞE GLEİNCE LİLYŞİM AÇIKLAMIŞ ZATEN BENİM YÜKSEKDE GÖZÜM YOK YETERKİ UFAKDAN BİR MEMUR OLAYIM O YETER DEVLETE SIRTIMI DAYAYAYIM OYETER
KIZ ASLINDA AKŞAMKİ 1 DİLİMDEN AZDI AMA 1 DİLİM YAZDIM BEN DEDİĞİN GİBİ PIRASA İLE DOYMUYO İNSAN NEYSE YEDİK GİTTİ ÇEKİRDEĞİDE 1 AVUÇ YEDİM FAZLA DEĞİLL YARINKŞ KİLO DURUMUNA BAKARIZZZ ARTIK EHEHEH
AYYY UÇURUMU İZLEDİNMİİ SÜPER YERDE BİTTİİ EŞİMLE GÖZÜMÜZÜ KIRPMADAN İZLEDİK:d AHAHAH
SENDEMİ PIRASA YEDİN KIZZ BEN PIRASAYI ÇOK SEVERİMM RANDOMCUMDA ÇOK SEVERDİİİ RANDOMCUM DEYİNCE ÖZLEDİM ZİLLİYİİ ARKADAŞINDA NET YOKMU Kİİ İNSAN BİR GİRER BİŞELER YAZAR(
NEYSE SENİN MENÜNE DÖNEYİM MENÜN GÜZEL AKŞAMDA RESMEN PEYNİRLERE BOĞULMUŞSUN AFİYET OLSUN TATLIMMM
AHHH CANIM 10 YIL GEÇTİ AMA SİZ BAŞKA ŞEYLERE ÇALIŞMIŞSINIZ AMA BEN 0DAN BAŞLIYORUM BELKİDE DEDİĞİN GİBİ ONDAN BUKADAR HEVESLİYİMDİR HIMM NEDERSİNN
KIZZ EŞİME DİYORUM YE ŞUNLARI YOK DİYOR EFEYE VERİYORUM ALMIYOR BENDE 1 TANESİNİ YEDİM DİĞER 3 TANESİ ÇÖPE DEĞİLDE BİZİM KÖPECİKLERE GİTTİİ
KÖPEKLERİN YEMEKLERİNİN İÇİNE ATTIM
KEŞKE BENİM BABAMDA KÖSTEK OLACAĞINA DESTEK OLSAYDII((((
ABİM VE BABAM OKUYACAĞIM OKULA BİLE KARIŞTILAR
ABİM ASKERDEYDİ BENİ LİSEYE YAZDIRCAKLARDII BEN DÜZ LİSE İSTİYORDUM
ABİM ASKERDEN ARADI YOK O OKUL OLMAZ ORA SERSERİ DOLU
YOK BU OKUL OLMAZ ORASI UZAK
YOK BU OKUL YENİ BÜTÜN ZİBİDİLER ORAYA YAZILMIŞTR
EN SON Bİ TİCARET LİSESİ VARDI MÜDÜR YARDIMCISI ARKADAŞI İDİ ORAYA YAZILDIM(
HATTA YAZILIRKEN MÜDÜR DİPLOMA PUANIN ÇOK İYİ NEDEN DÜZ LİSEYE YAZILMIYORSUN DEMİŞTİİ
LİSE BİRDEN SONRA OKULU BIRAKIP DÜZLİSEDEN BAŞLAMAYI ÇOK İSTEDİM ONADA ENGEL OLDULARR(((((
YOKSA BENDE İSTERDİM ÖĞRETMEN OLMAYII((((((( 43:
dün malum sabah geç kalkmıştım:26:
aklıma kaldığı kadarıyla yazayım:44:
sabah - 12:30
- 2,5 etimek kadar tuzsuz tam buğday ekmeği
- 1 kk peynir
- kahvaltılık sos (salça+sarımsak+nane+ 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile yaptım)
- 1 kupa yeşil çay
öğle - yok
ara - 16:00
- 5 badem
akşam - 18:30
- 2 tahta kaşık bulgur pilavı
- 5 yk kıymalı kabak yemeği
- 4 yk yogurt
- 1 minicik lokma ekmek tattım(annem yeni yapmış tam buğday unuyla biraz beyaz un karışımıyla yeni ekmek yapmış da...)
ara - 21:00
- 5 badem
su - 1,5lt
spor - 20-30dk yürüyüş - annemle markete gittik 45dk falan sürdü
akşam çok gibi görünebilir ama öğlen dışarıdaydık, akşam da pilav yeni yapılmıştı bn de çok severim bol domatesli, soğanlı bulgur pilavını, yazdan yaptığımız domateslerden koymuş çok lezzetliydi
sabah erken kalktık
Fethiye'ye gitmek için...
akşam da geç geldik resmen zafiyet geçirdim
sadece öğlen bitter yedim, öğle yemeğim oyduama çok fazla yememeye çalıştım
irademe sahip çıktım kızlarbiskreme ve haşhaşlı çöreğe hayır dedim annem ısrar etti hem de... yanımıza almıştık da...
neyse menümü görünce anlayacaksınız...
sabah - 08:00
- 2 etimek kadar tuzsuz tam buğday ekmeği
- 1 kk peynir
- domates
- çay
öğle - yok
ara - 12:00
- 20g bitter çikolata - %52 kakao kitleli...
- 5 badem
- 1 anamur muzu
- 2 tahta kaşığı bulgur pilavı
- 4 yk karnabahar yemeği
- 4-5 yk yogurt
su - 1 lt anca oldu - bugun susuz kaldım resmen - 1,3lt olur bi bardak daha içersem
spor - en az 6-7 km yol yürüdük (3-4 saat)
akşama kadar açlıktan öldüm resmen yaaa...
insanın canı sıcak bişeyler çekiyor
o kadar yol yürüdüm inşallah kötü yorumlar almam:44:
bu arada kalori hesabı yaparsam max. 1000 kalori falan ediyor
woooooowww harika yazmıışşş evet bende alıştırma yapıyorummm 10 parmak programı ileevalla bana da babam karıştı ama bizim durum biraz farklıydı
kurabiyeyi de köpeciklere vermen iyi olmuş, onların rızkıymış, çöpe gitse insan üzülür
derse gelince evet cnm o kadar çok şeyle meşgul oldum ki artık kafa kaldırmıyor inşallah benden daha başarılı olacaksın bundan eminim...
klavyeye gelince... bnm arkadaş da 3 dkda 200küsür kelime yazmış 10 parmak programı var internetten bulursan indir olmadı bilgisayarcı biri varsa sor belki yardımcı olurlar
bence sorun yok canım sadece pilav fazla olmuşşş ama öğlen yememişsinn ve iyi yürümüşsüünnndün malum sabah geç kalkmıştım:26:
aklıma kaldığı kadarıyla yazayım:44:
sabah - 12:30
- 2,5 etimek kadar tuzsuz tam buğday ekmeği
- 1 kk peynir
- kahvaltılık sos (salça+sarımsak+nane+ 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile yaptım)
- 1 kupa yeşil çay
öğle - yok
- 5 badem
- 2 tahta kaşık bulgur pilavı
- 5 yk kıymalı kabak yemeği
- 4 yk yogurt
- 1 minicik lokma ekmek tattım(annem yeni yapmış tam buğday unuyla biraz beyaz un karışımıyla yeni ekmek yapmış da...)
ara - 21:00
- 5 badem
su - 1,5lt
spor - 20-30dk yürüyüş - annemle markete gittik 45dk falan sürdü
akşam çok gibi görünebilir ama öğlen dışarıdaydık, akşam da pilav yeni yapılmıştı bn de çok severim bol domatesli, soğanlı bulgur pilavını, yazdan yaptığımız domateslerden koymuş çok lezzetliydi
kızzz fethiyeye nie gitmiştiniz siz bakalımmm benim haberim yokksabah erken kalktık
Fethiye'ye gitmek için...
akşam da geç geldik resmen zafiyet geçirdim
sadece öğlen bitter yedim, öğle yemeğim oyduama çok fazla yememeye çalıştım
irademe sahip çıktım kızlarbiskreme ve haşhaşlı çöreğe hayır dedim annem ısrar etti hem de... yanımıza almıştık da...
neyse menümü görünce anlayacaksınız...
sabah - 08:00
- 2 etimek kadar tuzsuz tam buğday ekmeği
- 1 kk peynir
- domates
- çay
öğle - yok
ara - 12:00
- 20g bitter çikolata - %52 kakao kitleli...
- 5 badem
- 1 anamur muzu
- 2 tahta kaşığı bulgur pilavı
- 4 yk karnabahar yemeği
- 4-5 yk yogurt
su - 1 lt anca oldu - bugun susuz kaldım resmen - 1,3lt olur bi bardak daha içersem
spor - en az 6-7 km yol yürüdük (3-4 saat)
akşama kadar açlıktan öldüm resmen yaaa...
insanın canı sıcak bişeyler çekiyor
o kadar yol yürüdüm inşallah kötü yorumlar almam:44:
bu arada kalori hesabı yaparsam max. 1000 kalori falan ediyor
ohhh ohh kız bende kendime şaşırıyorum 1 gün yarım kilo verdim diger gün o yarım kiloyu geri aldım dün gene yarım kilo verdim bugün gene yarım kilo almış gözüküyorm heheheh ne iş anlamadımmgünaydin fistiklarrrr
bu sabah wcden sonra tartildim veeeeeeeeeee kilom 81,6
nasil mutlu oldum anlatamam size nihayet 82yi gectim
okul baslayana kadar 1 kilo daha gitse süper olur, yakinda 70lere gelecem hayatimda hic bu kadar zayif degildim ben
bugün kilo bildirim günü degil ama ben yinede yaziyim dedim mutlulugmu sizinle paylasmak istedim hahaha sanki evleniyorum
sadisim dün soru sormustu cevaplamaya unutmusum pardon sekerim
en yakin erkek arkadasim ve 2 cok yakin kiz arkadaslarim biliyor diyet yaptigmi ama henüz görmediler
diger arkadaslarim bilmiyor bende merak ediyorum nasil bi tepki alacam acaba okula gidince
pazartesi sabahi dersten önce hep beraber bulusmak istiyoruz kantinde cok heyecanliyim
sagolsun erkek arkadasim cok destek oldu bana, aksamlari beni arayip sporunu yaptinmi diye kontrol ediyordu sapsal
motive ediyor beni hala bomba olacaksin cok güzel olacaksin diyor bide saclarini sariya boyatalim diyo salak yaa
woooooowww harika yazmıışşş evet bende alıştırma yapıyorummm 10 parmak programı ilee((( herşey sorun yaaa
bence sorun yok canım sadece pilav fazla olmuşşş ama öğlen yememişsinn ve iyi yürümüşsüünnn
bende çok severim bol domates soğan ve yeşil biberrlii ohhh kızz bende yazın yapıyorum konserve domatess
kızzz fethiyeye nie gitmiştiniz siz bakalımmm benim haberim yokk
menün güzell bitterleride götürmüşsünn ben 2 3 haftadır yemiyom yaa canım çektii
sporda süpermişşş yavrımm
ohhh ohh kız bende kendime şaşırıyorum 1 gün yarım kilo verdim diger gün o yarım kiloyu geri aldım dün gene yarım kilo verdim bugün gene yarım kilo almış gözüküyorm heheheh ne iş anlamadımm
kızzz senin erkek arkadaşın varmıydıııı ben yok die biliyordummm kim şu facede sana sürekli yorm yapannmııı
allahdan sadece 1 gün kar yağmış 1 hafta felan yağsa sizin elektirkler 1 ay gidecekkkkkkızlar dün akşam geç saatte elektirikler kesildi
bu saatte anca geldi ben bu elektirik idaresini ne yapıyım ya
ne gevşek bir hat bu
dün bi rüzgar çıktı kesildi hemen bir gün boyunca kesikti
kar yağdığında da 4 gün kestiler bazı yerlerde 2 hafta elektirik gelmemişti
topu topu bir gün kar yağmıştı
tedaş müdürüde çıkıp utunmadan açıklama yapmıştı
halkımız çok acımasız biraz anlayışlı olmaları lazım
memleketimiz bir facia yaşıyor diye
görmemişin memleketine kar yağmış
facia dediğide 1 günlük kar yağışı allahtan iki gün yağmadı
yoksa bir ay elektiriksiz kalırdık mazallah
senin sınıf sobaylamı ısınıyor canımmneyse şimdi yemek hazırlıyorum akşam menüm belli oldu
bu sebeple menümü yazabilirim
sabah
1 elma,1 bardak çay
1 fincan az şekerli türk kahvesi (hademe yanlışlıkla içine azıcık şeker atmış)
saat 10 da
2 dilim çooook kızarmış tam buğday ekmeği (ekmekleri sobada kızartıyordum bir ara tuvalete gittim geldim bide baktım ekmeklerin yarısı yanmış)
1 kaşık pul biberli çökelek tuz eklemedim
birkaçtane zeytin ve biraz acı biber salçası
1 bardak karanfilli tarçınlı yeşil çay
öğlen (saçma sapan oldu)
1 avuç çerez
kızımdan kalma kızarmış yumurta azıcık bişeydi
yarım dilim buğday ekmeği
1 greyfurt
akşam (daha yemedim ama ıspanak pişiriyorum)
birkaç kaşık ıspanak yemeği ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
belki akşama 1 bardak daha yeşil çay içerim
bitane daha greyfurt yerim veya greyfurt suyu içerim.
sevgili degil kiz normal arkadasim yani en yakin arkadaslarimdan biri
evet facede sürekli abuk sabuk yorumlar yapan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?