Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

üfff pisikolojim bozuldu yaaaa

sevgim meleğiminnn kpss topiğinde millet 5000 7000 soru çözmüş hatta biri 10000 çözmüş ve daha çözülecek 45000 sorusu varmış(((((
yaa ben nasıl soru çözeceğimm benim kaynağım yokkki ben günde anca 60 soru çözüyorum çoookkk kötüü

moralim bozulduu

kızlar şu nalet olası menümü yazayımda çıkayım ben(((((

sabah
biraz patatesli omlet (çok değildi)
1 dilim ekmek
yarım kk peynir
limonlu maydanoz

1 az şekerli türkkahvesi
1 cevizli taşkadayıfı(bunun ikisi bebek görmeye gitmiştim ordaki ikramlar)

2yk bezelye(tatlı yediğim için yemeği az yedim)
1yk pilav
3 yk yoğurt

akşamda salata yicemm 1tanede portakal yerimm

1 saat tempolu yürüyüş yaptım yarım saatde bisiklet binerimm
2 lt su 2 bardak yeşil çay bunlar 3 olurr

denizzzzzzzzzz bırak şu kürleri okumayıda gel derdime derman ollll

geldim anacım geldim ama sen kaytbolmuşsun
soru çözme olayına gelince allah yardımcınız olsun çok zor
ben artık ders çalışma moduna giremem heralde
bir ara idarecilik sınavına gireyim dedim
anca 1 hafta çalışabildim
çoluk çocukla çok zor oluyor

vallahi ne diyim işte sende biliyorsun
taş kadayıf dışında herşey gayet iyi
hatta az bile.bugün yaptığın ve yapacağın sporla o kadayıfıda yakarsın merak etme canım

meraba kızlar

1 haftayı aşkın bi süredir yokum. öncelikle kilomda değişiklik yoktu bu sabaha kadar ama sabah bi tartıldım kı ne göreyim 66!!!!

cumartesi günü annem merdivenlerden düştü arkadaşlar. çok korkunç bir olay yaşadım. kaç gündür düzgün bi şey yemiyorum ve takdir edersiniz ki spor da yapmıyorum.

evin işleri ve annemin bakımı bana ait şu anda. çok şükür yürüyebiliyor ama el baş parmağı kırıldı. bi de sırtında çok ağrısı var. ucuz atlattık çok şükür ama benim diyet spor yalan olmuş durumda. bi kaç gündür de bi şey yemediğim için kilom 66ya düşmüş.

ara ara gelip yazmaya çalışırım. menü paylaşabilcemi sanmıyorum. zaten dikkat de edemiyorum.

çizelgemi değiştireyim bari gelmişken.

en azından bakınca moralim yerine gelir.

11 kilo kaldı ama inşallah verebilirim bilmiyorum...

selam güzellerim
valla 3. gün bugun karbonhidrat batağındaaaaaaa
bugun akşam biraz kurtarayım bariiiii
bugun tartıldım 1kg fazla çıktımmmmm
menüleri yazcam cumartesiyi tam hatırlamıyorum
ama yazmaya çalışcam eksik olmamalı

bu arada Randomlife'cığım hoşgeldin cnm bnmmmmm
Pembem sen de... kuzum yarın tickerini değiştir
bu arada ölçüleri alayım en geç yarına kızlar, ölçü listemizi yayınlayamadım bi türlü

fistiklarim cok tsk ederim. topikte cogumuzun saci dökülüyor o zaman kesin kilo kaybindandir. ama bi kadin icin cok kötü sac dökülmesi
saclarimi kestirdim ve sampuani degistirdim simdi az rahatladim ama yinede sac göremiyorum artik
cuma sabahi hem kadin doktorumda sabah saat 8de hemde cilt doktorda saat 9.20de randevum var bakalim ne olacak.
vitamin eksikligi sanmiyorum cunku biz herseyi yiyoruz sadece azar azar.. pofff skldim bu konudan

denizim bence iyi yapiyor bu hoca
insani gaza getiriyor iste öyle diye diye ama bazilari bunu kaldiramaz sahsen ben olsam agzina ederdim
hahahah cocuklari dogurup dogurup evde oturuyorsunuz

sadisim menü aslinda güzel kadayif olmasaydi keske ama ikram edilmis bisey
sporunu yaptinmi bi sorun kalmaz zaten sekerim afiyet olsun

canimmmmm hosgeldin yine aramiza veee 1 kilo gitmis yine tebrik ederim seniiii
süper gidiyorsun vallahh
annene cok cok gecmis olsun tatlim gercekten cok korkunc bisey. ama cok sükür yürüyebiliyor allah beterinden korumus canim

aboww lilycim ben hep unutuyorum ölcülerimi vermeye yarin sabah söz veriyorummmm not edecem simdi

sağol canım ne yapim o taşkadayıfıda çok severim tabakda 3 tane vardı ama 1 tane yedimmm
aslında diğer 2 si için resmen içim gittii ama yemedimm
efe uyudukdan sonra 30 dk belki daha fazla biisiklet binerim
ahhh canım çok üzüldümmm geçmiş olsunnn
allahdan ucuz atlatmış annen allah göstermesin kalçası yada belide kırılabilirdiii
neyse seni idare etcezz artıkk
kilo vermene sevindim
az kaldı 2 hafta sonra benle aynı kilodasın
şu resimlerinden koyda görelim

püfffff sen nie yedinn bakalımmm
canım cumaya kadar dikkat edersen düzeltirsin üzülmee
listemide özelden attım

sira geldi benim menüme kizlar

sabah (saat 8)
2 dilim siyah ekmek
light sürme peynir, yarim kk beyaz peynir
3 zeytin, domates, salatalik

1 paket (200gr) diyet puding ve 5 beyaz leblebi (tatli yiyince canim tuzlu bisey cekti:44:)

1 kücük kase nesfit

1 parca elma, 1 parca portakal

aksam (saat 4)
2 yemek kasigi pirinc pilav+ 2 kasik yogurt (yogurtlu pilavi cok özlemisim )
1 tavuk but (hepsini yiyemedim cok geldi)
2 brüksel lahana, 1 parca havuc (tavuk, brüksel lahana ve havucu annem firinda yapti)
salata (marul, domates, salatalik, sogan)

su: 2 litre felan yatana kadar daha icerim
spor: 45dk crosstrainer ve 15 dk bikini fatburner workout
yesil cay: birazdan icecem

Sabah:2dilim beyaz ekmek,1çay kaşığı reçel,1çk tereyağı,1kk falanda beyaz peynir
Ara: Life form çayı içtim
öğlen: ızgara tavuk,haşlanmış sebze(havuç mısır bezelye taze fasülye),2 yk bulgur pilavı
Ara:1 fincan sade nescafe
akşam:1 kase düğün çorbası(en fazla iki kepçedir),2 yk yoğurt,4 yk bulgur pilavı

Akşam yemeği öğlenden kalandı çorba hariç,Sabahta canım pek bişey istemedi kepek ekmeğimde kalmadığı için beyaz yedim
kızlar banyo yapcam oyüzden şimdi kaçıorum gelirim tekrardan

Buarada ben saç dökülmesine karşı ve saç güçlendirici olarak demet akalınının bitkisel karışımından yapmayı düşünüyorum içinde neler var bilmiyorum ama nette yazar byk ihtimal ya da vitamin ampulleriyle bakımda yapabilirim oda kk da var

ohh ohhh menün iyimişş de umarım o puding diyettir

menü güzel benimde bugün canım tavuk istiyorduu

yarın yaparım fırnda poşette ohhh

saatler olsunn canımm
menün şahanee hafta sonlarıda böyle olsa dahada şahane olcak amaaa neyseeeeeeee
şu karışımı bi yapda bizde deneelimmm yapmadığımız şey kalmadıı

sadisim evet diyet puding'ti yedigim
bu arada pembisim menünü begendim sekerim azar azar yemissin afiyet olsun, sporda olsaydi daha güzel olacaktiii
su demet akalinin bitkisel karisimi nasil kiz merak ettim acaba faydalimidir..hic sevmem demet akalini

slm ben aranıza yeni katıldım kilo vermek için motivenin çok önemli olduğuna inandığım için aranızdayım

slm ben aranıza yeni katıldım kilo vermek için motivenin çok önemli olduğuna inandığım için aranızdayım
cnm kusura bakma sanırım ilk sayfamızı okumadın
biz diyet günlüklerinde uzun zamandır paylaşım yapıp tanışan bir grup kk arkadaşıyız ve bu topikte de ilk sayfadaki kişiler paylaşımda bulunabilir, yani kusurumuza bakma da tanımadığımız kişileri almıyoruz aramıza,
üzgünüm
ama istersen bir diyet günlüğü aç biz sana destek oluruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…