kızlar akşam yemeğimi daha yemedim ama menüm belli olduğu için yazabilirim
sabah
aç karna sirkeli su
saat 10 da
2 dilim kızarmış layt ekmek
peynir,zeytin,biber salçası,domates
1 bardak yeşil çay
ara yok
öğlen
2-3 kaşık taze bakla kavurması
2 kaşık közlenmiş patlıcan,biber,domates salatası
bir parça tandır ekmeği.
ekmeğin ölçüsünü tam bilmiyorum
bizim tandır ekmeklerimiz lavaş gibi ince oluyor
elimin büyüklüğünde bir parça koparıp yedim biz ekmeği kepekli yapıyoruz
ara
yarım muz
1 orta boy elma
akşam
daha yemedim ama mercimekli bulgur pilavı pişiriyorum
yanındada dünden kalan nohut yemeği var
bunlardan azar azar yerim belkide yoğurt yerim yanlarında
akşam menüm sırf kanbonhidrat ama ne yapalım bugünlük böyle olacak
fazla yememeye çalışacam
Menümü erken erken yazıyim ekstra bişey yersem bildirrim gene:)
Sabah: 1dilim beyaz ekmek,1er çaykaşığı vişne reçeli ve tereyağı,tel peynir,bikaç dilim elma,çay veeeeeeeee doydummmm
Ara: Filtre kahve (acaip tok tutmasına karşın vucuttaki bütün vitamin ve mineralleri dışarı atıyo insanın habire küçük tuvaletni getiriyo bugnki meyveye agrlk vermenın sebebi kahvesaçımın dökülmesinin sebebide çok kahve içmek olabilir ve kaşıntılarımın sebebide:)
Öğlen: 1 tane mandalina, 1 kase light yoğurdun içinede bir tane armudu doğradım yidim
Ara: öğlenki armudumdan 1 parça alıp suyun içine doğradım su içmek hem eğlenceli bi hal aldı hemde su içerken tıkındığım için pek acıkmadım.Ama işyerinden çıkınca eerkek arkadaşımla görüşeceimden dışardada yemek yemek istemediğimden 1 muz yicem.
Akşam: Eve gidincede karnıbahar yemeğinden yerim 6 kaşık falan olur oda yanınada doyana kadr yoğurt yerim ve gün biterrr
Life form çayımdan içcem şimdi
su: Henüz 1 litre 2 yapmaya çalışcam
aa valla bak o kısmını hiç düşünmemiştim yılan yağı 15 lira falan gül yağıda 7lira burda hatta aktara gidip az indirim fln yap desen çokta kazıklanmamış olrum ama Almanyada aktar nirdeee neyse artık sanada başka formül buluruz canım ama dediğin gibi sarmısak süper bişey bari rengele saç dipleerine sür
pembe
o layf form çaylar zararlı değilmi
ishal yapıyor diye biliyorum
zamanla bağımlılık yapıyormuş o olmadan tuvalete çıkılamıyormuş
vallahi ben başkalarının yalancısıyım
ben ayda yılda bir doğadan form içiyorum
ama sadece 1 fincan o da eğer çok aşırı kabızsam
yoksa içmeye cesaret edemiyorum
çok fena ishal yapıyor
evet burda aktar diye bisey yok zaten aktar nasil biyer tam anlamisda degilim
sarimsagi sac diplerine sürersem o koku 1 ay cikmaz
yutuyorum arada o da iyi oluyor kiz sende yap
canım benim annem saçkıran olmuştu şimdi sen saç kıranı bilemeyebilirsn ama googledan bak kel kel oluyo saçın bazı bölgeleri çok üzüldü depresyona girdi falan sonra biyerden duyduğu bişeyi uyguladı ve o dökülen saçlar komple geri çıktı sarmısağı o kel bölgelere sürdü bastırabastıra baya canın yanana kadar bastırıosun falan ve şuan saçları mükemmel doğal antibiyotik diye boşuna demiyolar kokarsada koksun zaten şuaralar evdesin kime kokcak
ne evdesikız haftaya okula gidiyo
sarımsağın etkisini bende duymuştumm
Naber bebekler
Bugün doktoruma sonucumu göstermeye gittim. Açlık şekerim yüksek çıktı. PAzartesi yine birkaç test daha yapacak. Adam gözleri döndü şeker hastası olabilirsin diye.
Cuma cumartesi ve pazar olmak üzere 3 günlük diyetim var. Pazartesi şeker yüklemesi için.
Yani 3 günde inş kilo almamkarbonhidratlı bir menü. Bir de akşam 9 da tatlısı var.
Bakalım diyetsiyene gittik neler çıktı yaw. adam bana kilo aldıracak
İnş birşeyim yoktur ama belirtileri de var. hem genetik öyküm de var. annnemde babamda şeker hastası.
Elalem zayıflar şekeri düzelir, ben zayıflıyınca yükseliyor. Kan grubumdan belli ters insan olduğum 0-
canım benim annem saçkıran olmuştu şimdi sen saç kıranı bilemeyebilirsn ama googledan bak kel kel oluyo saçın bazı bölgeleri çok üzüldü depresyona girdi falan sonra biyerden duyduğu bişeyi uyguladı ve o dökülen saçlar komple geri çıktı sarmısağı o kel bölgelere sürdü bastırabastıra baya canın yanana kadar bastırıosun falan ve şuan saçları mükemmel doğal antibiyotik diye boşuna demiyolar kokarsada koksun zaten şuaralar evdesin kime kokcak
ne evdesikız haftaya okula gidiyo
sarımsağın etkisini bende duymuştumm
daha bikaç gnü yapar iki kere bile ypsa kar bide haftasnu yapabilir
slm yavrular bugün karnım ağrıyo ve birazda ders çalıştım onun için hiç bilg. açmadımm
menüm belli yazayım
sabah
1 haşlanmış yumurta bol pulbiberli
1 dilimden yapılmış peynirli tost
limonlu maydanoz
1 portakal
1 büyük kase yüksük çorbası(Yüksük Çorbası, yüzük çorbası, yüsük Çorbasının Tarifi yapılışı yapımı hazırlanışı Resimli Oktay Usta fotoğraflı yemek tarifleri aynen bu kasede ve bu çorba)
az turp ve kurusoğan
1 ç.bardağı sadenescafe
akşama bişe yemicem çünkü
1 dilim petibörlü pudingli pasta yicem
spor şimdilik yok ama bisiklet binerim kesinn
su 1buçuk lt felan 2 olur yeşilçayda 1 oda 2 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?