Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Menümü erken erken yazıyim ekstra bişey yersem bildirrim gene:)

Sabah: 1dilim beyaz ekmek,1er çaykaşığı vişne reçeli ve tereyağı,tel peynir,bikaç dilim elma,çay veeeeeeeee doydummmm
Ara: Filtre kahve (acaip tok tutmasına karşın vucuttaki bütün vitamin ve mineralleri dışarı atıyo insanın habire küçük tuvaletni getiriyo bugnki meyveye agrlk vermenın sebebi kahvesaçımın dökülmesinin sebebide çok kahve içmek olabilir ve kaşıntılarımın sebebide:)
Öğlen: 1 tane mandalina, 1 kase light yoğurdun içinede bir tane armudu doğradım yidim
Ara: öğlenki armudumdan 1 parça alıp suyun içine doğradım su içmek hem eğlenceli bi hal aldı hemde su içerken tıkındığım için pek acıkmadım.Ama işyerinden çıkınca eerkek arkadaşımla görüşeceimden dışardada yemek yemek istemediğimden 1 muz yicem.
Akşam: Eve gidincede karnıbahar yemeğinden yerim 6 kaşık falan olur oda yanınada doyana kadr yoğurt yerim ve gün biterrr

Life form çayımdan içcem şimdi
su: Henüz 1 litre 2 yapmaya çalışcam

Son düzenleme:

bebişim menün güzel kusurlu kısımları sen zaten biliyosun bence ikisinden az az ye ama yoğunluğu yoğurda ver hem daha güzel doyarsın hem yoğurt zayıflatan bişey o tandır ekmeğinide yerimmmm zaten kepekliymiş az da yemişsin bişey olmaz güzel menü afiyet olsun canım

yavruuuu
öğlen bişe yememişsinki
bari bi tavuk haşlama veya ızgara türü bişe yeseydin
diğer öğünler gayet iyi

pembe
o layf form çaylar zararlı değilmi
ishal yapıyor diye biliyorum
zamanla bağımlılık yapıyormuş o olmadan tuvalete çıkılamıyormuş
vallahi ben başkalarının yalancısıyım

ben ayda yılda bir doğadan form içiyorum
ama sadece 1 fincan o da eğer çok aşırı kabızsam
yoksa içmeye cesaret edemiyorum
çok fena ishal yapıyor

evet burda aktar diye bisey yok zaten aktar nasil biyer tam anlamisda degilim
sarimsagi sac diplerine sürersem o koku 1 ay cikmaz
yutuyorum arada o da iyi oluyor kiz sende yap

Yok canım ya bu onlardan deil belki adıda life form deil ama ben öyle diyorum bunun içinde sinameki falan yok biberiye funda otu yeşilçay gibi şeyler var zatende cırcırda yapmıo senin dediğin çayı anladım ben bi tane kayısılı var içince direkt cırcır yapıo:) benimki aksine sağlklı yağ fln yakıcı diye aldm bu çayı öğlenki yemeğimede gelince aslında karnıbaharı öğlen yicektim ama patronm ofisteydi yemek kokuck diye yiymedm burdaki restornlarda çok kazık yemek istemedm gerçi sodeksom var ama Allahın kabağına 9milyon veremem

evet burda aktar diye bisey yok zaten aktar nasil biyer tam anlamisda degilim
sarimsagi sac diplerine sürersem o koku 1 ay cikmaz
yutuyorum arada o da iyi oluyor kiz sende yap

canım benim annem saçkıran olmuştu şimdi sen saç kıranı bilemeyebilirsn ama googledan bak kel kel oluyo saçın bazı bölgeleri çok üzüldü depresyona girdi falan sonra biyerden duyduğu bişeyi uyguladı ve o dökülen saçlar komple geri çıktı sarmısağı o kel bölgelere sürdü bastırabastıra baya canın yanana kadar bastırıosun falan ve şuan saçları mükemmel doğal antibiyotik diye boşuna demiyolar kokarsada koksun zaten şuaralar evdesin kime kokcak

slm yavrular bugün karnım ağrıyo ve birazda ders çalıştım onun için hiç bilg. açmadımm
menüm belli yazayım
sabah
1 haşlanmış yumurta bol pulbiberli
1 dilimden yapılmış peynirli tost
limonlu maydanoz

1 portakal

1 büyük kase yüksük çorbası(Yüksük Çorbası, yüzük çorbası, yüsük Çorbasının Tarifi yapılışı yapımı hazırlanışı Resimli Oktay Usta fotoğraflı yemek tarifleri aynen bu kasede ve bu çorba)
az turp ve kurusoğan

1 ç.bardağı sadenescafe

akşama bişe yemicem çünkü

1 dilim petibörlü pudingli pasta yicem

spor şimdilik yok ama bisiklet binerim kesinn
su 1buçuk lt felan 2 olur yeşilçayda 1 oda 2 olur

Son düzenleme:

ne evdesikız haftaya okula gidiyo

sarımsağın etkisini bende duymuştumm

Naber bebekler
Bugün doktoruma sonucumu göstermeye gittim. Açlık şekerim yüksek çıktı. PAzartesi yine birkaç test daha yapacak. Adam gözleri döndü şeker hastası olabilirsin diye.
Cuma cumartesi ve pazar olmak üzere 3 günlük diyetim var. Pazartesi şeker yüklemesi için.
Yani 3 günde inş kilo almam karbonhidratlı bir menü. Bir de akşam 9 da tatlısı var.
Bakalım diyetsiyene gittik neler çıktı yaw. adam bana kilo aldıracak
İnş birşeyim yoktur ama belirtileri de var. hem genetik öyküm de var. annnemde babamda şeker hastası.
Elalem zayıflar şekeri düzelir, ben zayıflıyınca yükseliyor. Kan grubumdan belli ters insan olduğum 0-

Son düzenleme:
merhaba fistiklarimmm menümü sunuyorum size hemen

sabah (saat 10)
2 dilim siyah ekmek
light sürme peynir, 1 kk beyaz peynir
domates, salatalik, 3 zeytin

10 beyaz leblebi + 1 ceviz

1 kücük kase nesfit

aksam (saat 4)
1 parca lasanya
bolca salata (marul, domates, salatalik)
bi kac parca turp

su: 2 litre felan yatan kadar daha icerim zaten
yesil cay: 1 kupa birazdan 1 kupa daha
spor: 45dk crosstrainer + 20dk bikini fatburner workout

ah canim benim cok gecmis olsun
insallah o diyette kilo almazsin ama mecbursun o diyeti uygulamaya sagligin icin.
hayatta en önemlisi saglik, bunu ama saglikli olunca hic anlamiyoruz illa bisey olacak ki deger veriyoruz sagliga.
cok cok gecmis olsun canim

ne evdesikız haftaya okula gidiyo

sarımsağın etkisini bende duymuştumm

daha bikaç gnü yapar iki kere bile ypsa kar bide haftasnu yapabilir

pembisim bende öyle asiri sac dökülme yok allaha sükür
ama annenin yaptigi cok faydali bisey gercekten cok kisi uyguluyor bunu..
sadisimin dedigi gibi pazartesi günü okulum basliyor kiz, o koku 1 ayda cikmaz artik almanlar türkler hep sogan sarimsak kokuyor derler

sadisim gecmis olsun canim. menüyü begendim sekerim ama cok az yemissin bugün o yüzden pastaya bisey demiyorum :)
sporuda yap yapabilirsen

denizimm menüyü begendim canim afiyet olsun. aksam dedigin gibi karbonhidratli ama azar azar yersen hic sorun olmaz. gecen annem kizdi bana karbonhidrat pisirme diyorsun ama karbonhidratsiz karin doymuyor diye hepsinden ye ama az ye diyo bana hiiih bende artik öyle yapacam
menüyü begendim ama :) bugün spor yokmuydu?

pembisim menüyü begendm canim afiyet olsunnnn. amann sakin yemek yemeye gitmeyinnnnn
he bide beyaz ekmek ne yiyorsunnnn sanirim siyah ekmek kalmamis, tmm bu sefer affedildin

kızlar ben akşam yemeğini çok abarttım
kocaman bir tabak mercimekli bulgur pilavı yedim,bulgurun üstüne yoğurt ve pul biber ekledim
birkaç parçada biber turşusu yedim.ama nohut yemeğini yemedim.

10 yıldır evliyim ama evimde ilk kez mercimekli bulgur pişirdim
eşim sevmiyor diye hiç yapmıyordum
oğlum okulda bir arkadaşını bulgur yerken görmüş çocuğun canı çekmiş
anne bana kahverengi bulgur yapsana dedi kıyamadım hemen yaptım
hayatımda ilk defa pişirdim ve ailecek çok beğendik
eşim bile normalde ben bu yemeği yemem ama bu çok güzel olmuş dedi
hepimiz çok yedik şu an patlamak üzereyim.

Son düzenleme:
kalbim
yazmayı onutmuşum
tabi kırk yılda bir spor yapınca yazmayı onutuyorum nede olsa alışık değilim

50 dakika disko oryantal karışımı bişeyler
100 yarım mekik
40 kalça sıkılaştırma hareketi
50 sağa sola dönme hareketi
40 yan yağlar için spor hocasının öğrettiği bir hareket
ve envai çeşit birçok uydurma hareket

su yaklaşık 2 litre
1 fincan yeşil çay birazdan ikinciyi içerim
yatmadan öncede bal sirke karışımını içerim.

Son düzenleme:
selam kizlar

benimle 1 ay yarisicak kimse ariyorummmm :))) spor +diyet

kisaca kendi diyet serüvenimden bahsedeyim..suan 68-69 kiloyum 7 aylik bir bebegim var..1.ayin 10da diyete baslamistim 74 kilo ile dukan diyetinin guclendirme evresiyle basladim
sonrasinda kendi programlarimla devam ettim 67 ye düstüm 1 aydir sürekli grip nezle olunca diyeti biraktim..simdi 68 -69 oynuyorum hedef kilom aslinda 57 ama 60da olabilir:)

bebegim ve 2 cilgin cocugum daha oldugu icin enerjiye ihtiyacim oluyor cok birde is derken neyse iste durum budur cok bi acelem yok ama 65 olmak icin ciddi acelem var diger 5 kilo yazakadar yavas yavas gidebilir

ay ne yazdigimida bilmiyorum..iste benimle 1 ay yarisicak bir babayigit var mi?

sadişim bu çorba bir çeşit mantı heralde tarifini okudumda mantıya çok benziyor aynı mantık yani
sanki biraz kalorili gibi
ben sırf yememek için evde pudinkli pasta yapmıyorum
aslında çocuklara haksızlık yapıyorum ama ne yapıyım
onlarda biraz bana destek olsun demi ama

kısaca sabah kahvaltını beğendim
öğlenki çorba biraz kalorili
akşam yemek yememen kötü üstelik o pasta daha kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…