Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

inşallah şeker çıkmaz canım ya
çok geçmiş olsun

menü ve spor gayet güzel
lazanya bir çeşit makarna heralde
ama kalorisi konusunda bir bilgim yok
zaten az yemişsin heralde çok ta sorun olmaz

yuh resmen kazıkmış
burda herbirini üç beş liraya alırsın
gözünü seviyim memleketimin ya

kızlar her tarafım ağrıyor
pazartesi yaptığım spor beni mahvetti
bugün kaslarım yumuşasın diye evde biraz daha spor yaptım
ama yinede çok kötüyüm
eşimin deği gibi bu hafta sanırım servis dışı olacam
düzenli spor yapan sevgili arkadaşlarım lütfen beni bilgilendirin
bu ağrılar nasıl ve nezaman geçer
yarın salonda hiçbir hareketi yapamıcam
hacada beni haşlıcak kesin
eminim ne hantal karıymış diyecek içinden

kalbimmm kepek ekmeğim yoktu yawru ondan beyaz yiyodum bugn aldım yarın kepeklencem

Kızlar akşam yemeğinde ufak bi değiklik oldu yoğurt yerine havuçlu pırasalı salata yedim 1 dilimde peynir yedim

selam güzeller
kkaç gündür pek uğrayamıyorum biliyorum pek giremedim
mneülere gelince tam dayaklık
ama dün tüm menülerimi toplayıp yani eksik kalanları, günlüğüme ekledim yani boşluk yok günlükte
bugun kaldı bi bugun de yerlerde bataklıklardayımmmmmmmmmmm
neyse bu arada çizelge için eksikler var bi bakayım yazarım kim eksik diye...

bulgur pilavını çok yemişsin benim öğlenki çorbama laf etmişsin oda kalorili ahahahah en azından ben öğlen yedim heheh
menün güzel fıstık işte bbulgur çok olmuş bitekk

oooo iş çıkışı sevdiceğinlemi görüşcek kızzz
ohh şimdi hayat size güzel eheheh
kız yoğurdu suyu nehale getirmişsin
afiyet olsun menü çok güzel canım
ahhh canım eger bir sorun olmasa doktor sana o diyeti vermezdii neyse 3 gün yersin sonra inşallah bişe çıkmaz canımmm
ırsi diyorsunnn nedir bizim bu anamızdan babamızdan çektiğimiz benimde anne tarafıfda kulak az iştiyo o bana ve abime geçmiş annemde birde iltihaplı romatizma var
oda abime geçmişşş allahdan onunki yeni başlangıç
canım eger şeker çıkarsa şekerli herşeyi bırakman gerek
lazanya umarım azdır tatlımmmm
menü çok güzel sporda harika ötesiii
okula gitmeden 2 kilo daha versen ne süper olurrr
bende çok severim bizim oraların bulguruda esmerdirr değilmi denizimmm
yeşil mercimekli bulgur pilavıda çok güzel olurrr
geçen hataylı bir tanıdığım yapmıştı anca 2 yk yemiştim ama tadı halen damağımdaa
ohhh ohhh bunların hepsini evdemi yaptın canımmmm
demekki isteyince yapılıyormuşşş

hehee sen kendi yediklerine bakkk
canım o pastayı ben yapmadım görümcem yaptıı 1 dilim yedim oda üstüste 4 petibör ve olsa olsa yarım kase puding vardır
bende yerim die ne poğaça ne kek ne pasta yapıyorum hepsine boykod
o çorbada evet mantı gibi mantıyıda yüzsük çorasınıda aynı şeyle yapıyorsunn
vallahi öğlen yedim ve halen 3 tabaklık varr yarında yerim kesin

kızzz vallahii neyapsan geçmezzz hamlamışsın 3 4 gün de geçerr
spordan sonra duş al

Son düzenleme:

slm canımmm
üzüldüm kalori bataklığına düştüğüneee ben sana güveniyorumm belli bir süre sonra düzelirsinnn

bulgur pilavım kalorili değildi canım
çünkü piştikten sonra yağını eklemeden küçük bir tabak ayırdım
geri kalanlara yağ ekledim benimki sıfır yağlıydı
ama karbonhidrat yinede
üstüne yoğurt döküp yedim

evet canım bizim bulgurlar esmer oluyor ama ben dün normal bulgurdan yaptım eşim esmerini sevmiyor

sporun hepsini evde yaptım
arada sporuma ek olarak çocukları patakladım
çünkü spor yapmıyım diye ellerinden geleni yapıyorlar
terliği aldım elime yaklaşana indirdim terliği he he çok komikti
kızım oyun oynuyoruz zanneti ama arada poposuna birsürü terlik yedi

of sadişim of bir bilsen
ne kolum tutuyor nede belim
her tarafım ağrıyor ne hantal karıymışım
bugün salona gidecem gene ama kesin hiçbir hareketi yapamıyacam
sağa sola bile zor dönüyorum

Son düzenleme:

ehehehe afiyet olsun tatlim. az önce okudum senin pilavin icine yag dökmemissin bu cok iyi olmus.
sirf karbonhidrat ama yagli ve karbonhidratdan daha iyidir :) hem sporunuda yapmissin süpersin
he bide ne zaman gecer bu agrilar demissin, ilk zamanlar yeni spora basladigmizda hepimizde oldu bu
ama agrilar geciyor bi kac güne kadar merak etme

ohhh yarasinnn sporun süperrr

dün söylemeyi unuttum annem lazanya'yi yagsiz yapti.
icini hazirlarken 1 yemek kasigi yag döktü icine. en üste kaymak gibi bisey koyuluyor ama kaymak yerine annem yagsiz süt döktü, bide peyniri light peynir koydu üstüne
diyet lazanya gibi bisey oldu tamamen yagsiz, ama kaymakli ve bol peynirli süper oluyor ne zamandan beri yemedim

lilysim bu hic olmadi ama ne yapiyorsun sen, 1 kilo verdin gecen hafta onu almayami ugrasiyorsun
sizin evde zor oluyor diyet yapmak evet haklisin ama yinede toparla kendini, isteyince kalorili seyleri yemiyorsun ama gecenlerde tutmustun kendini
simdi niye tutamiyorsun bakalim?

sağol canım inşallah geçer ağrılarım vallahi dökülüyorum
bugün yine salona gidecem bakalım nasıl geçecek
eh artık bende spor yapanlar kervanına katılayım demi ama
böyle otur otur nereye kadar her hafta yerimde sayıyordum
belki bu hafta 60 barajını kırarım inşallah

Canım kahvaltın süper özellikle limonlu maydonozun zayıflattığını duymuştum
Öğlen denizelikliminde dediği gibi hamur=karbonhidrat=kalori üçgeninin tam ortasına düşmüşsün ama az yiyerek dengelenmiştir dye düşünüyorum
Akşam:kararsız kaldım yemek yemeyerek vucuda kıtlık hissi veriyo olabilirsin aama aynı zamanda hem yemek hem pata çok kalorilide olabilirdi.Neyse yinede fena deil menü biz ne karbonhidratlar ne kaloriler gördük dimi ama:):):) bide bu çorbayı yapmak için hakket uğraştınmı yaa bildiğin ana yemek gibi hamur aç falan uğraş uğraş dur emeğine sağlık İstanbulda olaydın habire sana çorba içmeye gelirdim:)

Tatlım menünü çok beğendim gayet dengelemişsin lazanya yemişsin ama bi parçadan nolurkiiii ohh sporda mis gibi afferin sanaaa:)

Canım afiyet olsunda akşam yemen biraz sakat olmuş Allahtan spor yapmışsın en azından bi kısmını yakmışsındır.Umarım bitmiştir yemek bgünde yemede sakata gelme:) Zaten aslında 10 yıldır yememişsin haketmişsin bulguru eheheh bende çok severim böyle biberli kuşbaşılı domatesli falan yapcan 2 tabak yerim valla tabi sonra onlarda miğdemde şişer hamile gibi gezerim eheheh

Sevgim: Geçmiş olsun canım umarım mühim bişey yoktur.3gündede bişey olmaz canım korkma sonradan toparlarsın kendini sağlık için yapıosun sonuçta sen yemenin keyfini çıkar:)

Bu sabah karbonhidratla açtım gözlerimi annem hadi uyan sana patates kızarttım diye uyandırdı beni köftede varr sana yaptım diyo ablanda öğlen için sana pilav yaptı falan dedi hehehehehe komedi yaa suratımı astım biliyosunuz yemediğimi niye yapıosunuz şimdi diye sabah homur homur homurdandım:) Ama biyandanda yedim.Ne güzel dün kepek ekmeğimi lor peynirimi almıştım güzel bi gün geçircektim ama yalan oldum daha baştan.Neyse ben yemiyorum diye onlarda yemicek değil ya az az koydurdum öğlen yemeklerimi annem bu kadarcıkmı diyo:) annem yemekleri koyuyo ben dur diorum dur dediğimin üstüne bi kaşık daha koyuyo anne hakkı diyo:) aslında abi abla hakkıda varda şimdilik es geçtim diyo eheheheheheheh

he he yok kız on yıldır yemiyorum demedim
normal bulgur pilavını çok pişiriyordum ama mercimeklisini hiç pişirmemiştim
ama annemlerde kaynanamda piştiği zaman hiç affetmem mutlaka yerdim.
vallahi bende dün akşam hamile gibi geziniyordum
ama az önce midemi boşalttım ohhhh çok rahatladım
karnımda normal haline döndü
bulgur bağırsaklarımı çalıştırdı heralde

Son düzenleme:

çok komikmiş kız anneciğin
abi,abla,teyze,hala,nene,dede,dayı,enişte,kaynana,kayınbirader,kayın peder oooooooo
bende olsa liste uzar gider tabi kimsenin hakkını gözardı etmemek lazım demi ama

çok komikmiş kız anneciğin
abi,abla,teyze,hala,nene,dede,dayı,enişte,kaynana,kayınbirader,kayın peder oooooooo
bende olsa liste uzar gider tabi kimsenin hakkını gözardı etmemek lazım demi ama

Kız bağırsaklarını çalıştırdı bahanesiyle habire pişirip pişirp yeme sakın heee:) bulguru yiyip yiyip insan o anda tehlikenin farkına varamıyo suyu içtiğin an miğden davul gibi oluyo bulgurlar içinde şişiyo felan eheheh annemde yedirmeyi sever ama sen bile halamı gör masanın başında dikilir bekler yedin mi ondan yemedin bunuda ye aa kek var onuda getiriyim gazozda getiriyim çayda iç falan şeklinde:)

ta taaaaaaam buda benim yeni çizelgemmmm kurbağa yılanı kovalıyo korkmuyorum len senden diyerek:) aynı benim kilolara yağlarıma dediğim gibi korkmuyorum sizdeeennn:) Nasıl güzel bi kompozisyon oluşmuş ahahha

aaaaa iyiki o hala benim halam değil
yoksa tombişin teki olurdum heralde

vallahi bulguru sık sık pişiririm heralde çünkü çocuklarım sevdiler
ama dün yaptığım gibi yağını eklemeden önce kendime bir tabak ayırırım
yoğurtlayıp yerim hem yağsız daha masum olur :26: :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…