cnm estağfirullah, foruma hoşgeldinben yeni üye oldum şaşkın şaşkın formda dolaşmamdan belli oluyor galiba yani kadınlarla bir şeyler paylaşabilmem için mutlaka yeni diyet günlüğümü oluşturmam lazım hiç bir şey anlamadım biraz çözmeem gerekiyor galiba:)
sira geldi benim menüme kizlar
sabah (saat 8)
2 dilim siyah ekmek
light sürme peynir, yarim kk beyaz peynir
3 zeytin, domates, salatalik
1 paket (200gr) diyet puding ve 5 beyaz leblebi (tatli yiyince canim tuzlu bisey cekti:44:)
1 kücük kase nesfit
1 parca elma, 1 parca portakal
aksam (saat 4)
2 yemek kasigi pirinc pilav+ 2 kasik yogurt (yogurtlu pilavi cok özlemisim)
1 tavuk but (hepsini yiyemedim cok geldi)
2 brüksel lahana, 1 parca havuc (tavuk, brüksel lahana ve havucu annem firinda yapti)
salata (marul, domates, salatalik, sogan)
su: 2 litre felan yatana kadar daha icerim
spor: 45dk crosstrainer ve 15 dk bikini fatburner workout
yesil cay: birazdan icecem
meraba kızlar
1 haftayı aşkın bi süredir yokum. öncelikle kilomda değişiklik yoktu bu sabaha kadar ama sabah bi tartıldım kı ne göreyim 66!!!!
cumartesi günü annem merdivenlerden düştü arkadaşlar. çok korkunç bir olay yaşadım. kaç gündür düzgün bi şey yemiyorum ve takdir edersiniz ki spor da yapmıyorum.
evin işleri ve annemin bakımı bana ait şu anda. çok şükür yürüyebiliyor ama el baş parmağı kırıldı. bi de sırtında çok ağrısı var. ucuz atlattık çok şükür ama benim diyet spor yalan olmuş durumda. bi kaç gündür de bi şey yemediğim için kilom 66ya düşmüş.
ara ara gelip yazmaya çalışırım. menü paylaşabilcemi sanmıyorum. zaten dikkat de edemiyorum.
sira geldi benim menüme kizlar
sabah (saat 8)
2 dilim siyah ekmek
light sürme peynir, yarim kk beyaz peynir
3 zeytin, domates, salatalik
1 paket (200gr) diyet puding ve 5 beyaz leblebi (tatli yiyince canim tuzlu bisey cekti:44:)
1 kücük kase nesfit
1 parca elma, 1 parca portakal
aksam (saat 4)
2 yemek kasigi pirinc pilav+ 2 kasik yogurt (yogurtlu pilavi cok özlemisim)
1 tavuk but (hepsini yiyemedim cok geldi)
2 brüksel lahana, 1 parca havuc (tavuk, brüksel lahana ve havucu annem firinda yapti)
salata (marul, domates, salatalik, sogan)
su: 2 litre felan yatana kadar daha icerim
spor: 45dk crosstrainer ve 15 dk bikini fatburner workout
yesil cay: birazdan icecem
saatler olsunn canımm
menün şahanee hafta sonlarıda böyle olsa dahada şahane olcak amaaa neyseeeeeeee
şu karışımı bi yapda bizde deneelimmm yapmadığımız şey kalmadıı
sadisim evet diyet puding'ti yedigim
bu arada pembisim menünü begendim sekerim azar azar yemissin afiyet olsun, sporda olsaydi daha güzel olacaktiii
su demet akalinin bitkisel karisimi nasil kiz merak ettim acaba faydalimidir..hic sevmem demet akalini
kızlar evde değildim bu sebepten nete giremedim
az önce geldim menümü yazıp yatacam
sabah
elma sirkesi,bal karışımı
canım hiçbişe yemek istemedi,sirke sanırım iştahımı kapadı
öğrencilerim poaça ikram ettiler 2 ısırık ondan yedim + 3 adet kuru kayısı
1 bardak yeşil çay
öğlen
kahvaltı için hazırladığım yemeğimi öğlen yedim
2 dilim kepek ekmeği,biber salçası,peynir zeytin,domates
ara
2 adet diyet kepekli büsküvi,1 bardak süt
spor dönüşü 1 bardak sade neskafe
akşam
1 kase etli nohut yemeği
2 çorba kaşığı et sote
ara
1 avuçtan fazla kabak çekirdeği (evde kavrulmuş)
1 bardak çay
şimdide tekrar sirke bal karışımını içip yatacam
hepinize iyi geceler
öpüldünüz şekerler
Merhaba Kızlar,
Biraz geç oldu ama menümü veriyorum.
Sabah 1 kase nesfit
Ara 1 paket çubuk kraker
Öğle yarım yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
Akşam 1 tabak ıspanak yemeği + 1 kase yoğurt + 2 dilim etimek
Gün içinde 2 şişe maden suyu içtim
Şimdi de minicik bir salatalık yedim
Su 2 litreye yakın içmişimdir
Ama spor yapmadım
Bu aralar okul o kadar yorucu ki hafta içi spor yapamıyorum
Ama dün pazardı ve ben yağlarımı sürünüp streçlenip evin duvarlarını sildim :)
Epey bir spor yapmış oldum yani
Görüşmek üzere.
güzel bir menü burda hiç diyet pudinnk görmedim ben
bizim marketlerde diyet ürünleri pek bulunmuyor
günaydin fistiklarimmmmm
unutmadim ölcülerimi aldim ve ne diyimm baya incelmisim ben yuppyyy
gögüs: 104
bel: 89
kalca: 111
104, 89, 111 vücutum varrrr ahahaha
Hahahahahahah tatlı yiyince canı tuzlu çekmiş aynıı bennn ama busefer üstüne tuzlu yiyince insanın canı bidaha tatlı çekiyo sonra bituzlu bitatlı patlayana kadr yiyorum eheheheh o brüksel lahanasını nasıl yedin yaa lağım gibiydi benim yediğimin tadı böööğ ama belkim alaaamaan lahanaları daha değişinkk olur:) buaarada menünü beğendim bebişim afiyet olsun 1 tavuk butununda nesi büyük geldi kız accık bişey bi lokmada yutarınn valla:)
saol tatlışım bende seninkini beğendim zaten:) burda menülere beğen butonu olsa keşke:) spor olarakta işten evin yarıyoluna kadar yürüdüm yani 15 dakka falandır ama ben terlemediğim ve böyle kısa süreli sporları pek spordan saymıyorum. DA nın bitkisel karışımıda belli yağlardan oluşuyodu sanırsam yılan yağı ve badem yağı vardı içinde 7 çeşit yağdan oluşan karışımı şampuanının içine döküyomuş twittrda paylaşmıştı onun saçını baya beslemiş ki düşünün sürekli boyanıp fön vs gördüğü halde canlanmış saçları
az kaldı şekerim hepimiz< 90 60 90 olacaz inşaaaaaaalah
aynennn bende tatli yiyince canim tuzlu ceker, ondan sonra yine tatli ceker yine tuzlu ceker
ama tuttum bu sefer kendimi 5 tane leblebiyle idare ettim. normalde bende bir butu bi lokmada yutarim ama bu sefer hepsini yiyemedim mide kücüldü sanirim
demete gelince iggg yilan yagi miii ama böyle karisimlar bütün saclara iyi gelmez bazilarina yan etki yapar aklinda bulunsun.
ben bi ara yatmadan önce 1 sarimsak yuttum cok faydasini gördüm fazla dökülmedi o zamanlar. aklima gelmisken bu aksam yine yutiyim bari.
korkmayin sakin hic koku felan yapmiyor hap gibi yutacaksiniz yani :) yutmasi cok igrenc ama öggg
günaydin fistiklarimmmmm
unutmadim ölcülerimi aldim ve ne diyimm baya incelmisim ben yuppyyy
gögüs: 104
bel: 89
kalca: 111
104, 89, 111 vücutum varrrr ahahaha
Formülü buldum canım bunları karıştırıp şampuanına katıyodu yani kişiye özel karışım olsa aktrlar falan saç cinsine bakıpta vermiyoki bunlar herkese veriyo yada yazardı yağlı saç için kuru saç için diye sadece biyerde okumuştum bi bayan başka bi karışım uyguluyodu ama içine yağ koymuyorum çünkü saçlarım çabuk yağlanmaya başladı demişti aman oda benim için sorun değil zaten yıkarsın geçer
ÇAM TEREBENTİN YAĞI: Saçı besliyor, dökülmesini ve kepek oluşumunu engelliyor. Dipleri kuvvetlendiriyor.
BİBERİYE: Saç dökülmesini önler.
KAYISI: Saçı gürleştiriyor.
YILAN YAĞI: Saç dökülmesini yavaşlatıyor ve kel bölgeyi tüylendiriyor.
GÜL YAĞI: Saçı besliyor, kepeği engelliyor.
ISIRGAN OTU: Saç dökülmesini engelliyor. Saçlara canlılık ve parlaklık kazandırıyor.
SUSAM YAĞI: En büyük sorunlardan saç kırılmasını engelliyor.
SARMISAK: Saç derisine doğru olan kan akışının canlanmasında faydalı oluyor.
vuuuuuu ölçüler süper keşke ilk ölçülerinide yazzsaydın aradaki farkı görüp gazza gelip eve kadar koşardım ehehe
tsk ederim fistigim ama ben gül yagi yilan yagini felan nerden bulacam almanyada hic bi fikrim yok:26:
simdi az bi arastirdim online siparis yapabilirmisim ama bu yaglarin hepsini alsam acayip pahaliya patlicak, gül yaginin fiyati 22 euro ve yilan yagi 29 euro
44 tl ve 60 tl oluyor[/B][/I]3:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?