Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kızlar henüz bu topikte noldu ne bitti bilmiyorum
günlüğüme menüleri toplamakla uğraşıyorum kaç saattir
yarın olmadı girer hepsini yazarım
şimdlik çıkıyorum şu son 3 günün de hatırladığım kadar menülerini de yazayım günlüğüme buraya da eklerim sonra
herkese iyi geceler fıstıklarım

ben yeni üye oldum şaşkın şaşkın formda dolaşmamdan belli oluyor galiba yani kadınlarla bir şeyler paylaşabilmem için mutlaka yeni diyet günlüğümü oluşturmam lazım hiç bir şey anlamadım biraz çözmeem gerekiyor galiba:)

cnm estağfirullah, foruma hoşgeldin, ben bunu fark etmeden direkt cevap yazdım:26:
insanlarla paylaşım içinde olup kilo vermek istiyorsan, ben sana bir link vereyim oradan yaz olur mu???
ilk sayfaları mutlaka oku ama konunun özü mutlaka hep ilk sayfalardadır tamam mı cnm?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...nin-diyet-gunlugu-52-bedenden-36-bedenee.html

kızlar evde değildim bu sebepten nete giremedim
az önce geldim menümü yazıp yatacam

sabah
elma sirkesi,bal karışımı
canım hiçbişe yemek istemedi,sirke sanırım iştahımı kapadı
öğrencilerim poaça ikram ettiler 2 ısırık ondan yedim + 3 adet kuru kayısı
1 bardak yeşil çay

öğlen
kahvaltı için hazırladığım yemeğimi öğlen yedim
2 dilim kepek ekmeği,biber salçası,peynir zeytin,domates

ara
2 adet diyet kepekli büsküvi,1 bardak süt

spor dönüşü 1 bardak sade neskafe

akşam
1 kase etli nohut yemeği
2 çorba kaşığı et sote

ara
1 avuçtan fazla kabak çekirdeği (evde kavrulmuş)
1 bardak çay

şimdide tekrar sirke bal karışımını içip yatacam
hepinize iyi geceler
öpüldünüz şekerler

Merhaba Kızlar,

Biraz geç oldu ama menümü veriyorum.

Sabah 1 kase nesfit

Ara 1 paket çubuk kraker

Öğle yarım yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek

Akşam 1 tabak ıspanak yemeği + 1 kase yoğurt + 2 dilim etimek

Gün içinde 2 şişe maden suyu içtim

Şimdi de minicik bir salatalık yedim

Su 2 litreye yakın içmişimdir

Ama spor yapmadım

Bu aralar okul o kadar yorucu ki hafta içi spor yapamıyorum

Ama dün pazardı ve ben yağlarımı sürünüp streçlenip evin duvarlarını sildim :)

Epey bir spor yapmış oldum yani

Görüşmek üzere.

denizeliklimcim

menün gayet başarılı
hele sirke içmen süper.
keşke bende içebilsem. aldım haftalardır dolabı bekliyor.
senden destek aldım bu gece yatmadan içeceğim inşallah :)

kalbimcim

menün gayet güzel
pilav özlemişsin özlenmez mi dimi ama :)
spor da yapmışsın daha ne olsun

pembepaltocum

senin menülerine hastayım zaten
maşallah diyorum başka da bişey demiyorum

karamelekçim

senin menün de gayet güzel
misafirliğe gitmiş ama kendini tutmuşsun
spor da yapmışsın daha ne olsun

randomlifecım

annen için çok üzüldüm geçmiş olsun
çok şükür ki az bir hasarla atlatmış.
Allah korumuş
kilo vermene de sevindim
dikkat et kendine küçük kardeşim

güzel bir menü burda hiç diyet pudinnk görmedim ben
bizim marketlerde diyet ürünleri pek bulunmuyor

randomcum çok geçmiş olsun
allah korumuş resmen
iyiki daha kötü bişey olmadı

Hahahahahahah tatlı yiyince canı tuzlu çekmiş aynıı bennn ama busefer üstüne tuzlu yiyince insanın canı bidaha tatlı çekiyo sonra bituzlu bitatlı patlayana kadr yiyorum eheheheh o brüksel lahanasını nasıl yedin yaa lağım gibiydi benim yediğimin tadı böööğ ama belkim alaaamaan lahanaları daha değişinkk olur:) buaarada menünü beğendim bebişim afiyet olsun 1 tavuk butununda nesi büyük geldi kız accık bişey bi lokmada yutarınn valla:)

saatler olsunn canımm
menün şahanee hafta sonlarıda böyle olsa dahada şahane olcak amaaa neyseeeeeeee
şu karışımı bi yapda bizde deneelimmm yapmadığımız şey kalmadıı

Saol canım insan banyo yapınca sanki bir kilo hafifliyo gibi oluyo banyodan çıkınca bi baktım evde misafirler var gene uğrayamadm buraya ama bgn tüm gn ihmal etmiycem inşallah en azından iş çıkış saatine kadar:) haftasonuda geç kalktığım için baştan menü evrim geçiriyo zaten:) Valla karışımıda yapcam ama aktara uğramam lazım ilk önce

saol tatlışım bende seninkini beğendim zaten:) burda menülere beğen butonu olsa keşke:) spor olarakta işten evin yarıyoluna kadar yürüdüm yani 15 dakka falandır ama ben terlemediğim ve böyle kısa süreli sporları pek spordan saymıyorum. DA nın bitkisel karışımıda belli yağlardan oluşuyodu sanırsam yılan yağı ve badem yağı vardı içinde 7 çeşit yağdan oluşan karışımı şampuanının içine döküyomuş twittrda paylaşmıştı onun saçını baya beslemiş ki düşünün sürekli boyanıp fön vs gördüğü halde canlanmış saçları

Şu sirekli ballı şeyi nasıl içiosun kız tadı çok kötü ama güzel zayıflatıyo değer yani sporunada başladın maşşallah süpper zayıflıcan canım menüde harika zaten şu kabak çekrdeği kalorili bişey mi bilmiyorum bilen varmı ne ayak? :)=)=) iştah kapıosa o sirkeden ben haftasonları içsem iyi olur:) yoksa sadişin dilinden kurtulamıcam:)

menün başarılı cnm aman boşver bugün yaparsın sporunu şu yağlanma olayınızada bayılıyorum ben vucudma krem sürmeye bile üşeniyorum.O kıtlık menülerinden kurtulmuşsun akşam yemeğin falan harika çubuk krakeride görmedim buseferlik:)

güzel bir menü burda hiç diyet pudinnk görmedim ben
bizim marketlerde diyet ürünleri pek bulunmuyor

Kız ben sana kıyamammmmm alıp yolliyimmi sana diyet puding:) dr oetkerınkini aldım ben geçenlerde ama yapmadım duruyo evde hala bide 50 kalori falan süper bişey biara yapiyimde yiyim bari:)

Randomcum: Canım annem düştü falan demişsin ya resmen gözlerim doldu annesine aşırı düşkün bi evlat olarak annelere karşı çok hassasım bian kendi annemin merdivenden düştüğü gözmn önüne geldi çok üzüldümm kıyamam annişine geçmiş olsun umarım tez zamanda iyileşir Allah korumuş canım beterin beteri var Allahtan daha kötü bişey olmadı çokkkk geçmişler olsunnn iyi bak anneciğine bebekken o seni besledi sıra sende ellerinle besle:) varsın sporun kalsın gidersin daha sonra yine sıkma canını tamammı tatlım

Buda light pudingin besin değerleri size söylicem deyip unutmuştum şimdiye kısmetmiş

Ben bir porsiyon pudingi 50 kalori felan sanıodum 78 miş

Son düzenleme:
günaydin fistiklarimmmmm

unutmadim ölcülerimi aldim ve ne diyimm baya incelmisim ben yuppyyy

gögüs: 104
bel: 89
kalca: 111

104, 89, 111 vücutum varrrr ahahaha

denizim menün süper sekerimmm sporda yaptin zaten dün
aslinda az bile yemissin gün boyu ac kalma sakinnnn

yasmincimm hosgeldin yine aramiza canim, menünü begendim ama cok cok az yemissin sende sakin ac kalma.
hehehe yag sürüp streclenip ve evin duvarlarini silmek iyi bi fikir aslinda anneme söyliyim o da yapsin
spor olarak sayilir tabiii

aynennn bende tatli yiyince canim tuzlu ceker, ondan sonra yine tatli ceker yine tuzlu ceker
ama tuttum bu sefer kendimi 5 tane leblebiyle idare ettim. normalde bende bir butu bi lokmada yutarim ama bu sefer hepsini yiyemedim mide kücüldü sanirim
demete gelince iggg yilan yagi miii ama böyle karisimlar bütün saclara iyi gelmez bazilarina yan etki yapar aklinda bulunsun.
ben bi ara yatmadan önce 1 sarimsak yuttum cok faydasini gördüm fazla dökülmedi o zamanlar. aklima gelmisken bu aksam yine yutiyim bari.
korkmayin sakin hic koku felan yapmiyor hap gibi yutacaksiniz yani :) yutmasi cok igrenc ama öggg

Formülü buldum canım bunları karıştırıp şampuanına katıyodu yani kişiye özel karışım olsa aktrlar falan saç cinsine bakıpta vermiyoki bunlar herkese veriyo yada yazardı yağlı saç için kuru saç için diye sadece biyerde okumuştum bi bayan başka bi karışım uyguluyodu ama içine yağ koymuyorum çünkü saçlarım çabuk yağlanmaya başladı demişti aman oda benim için sorun değil zaten yıkarsın geçer

ÇAM TEREBENTİN YAĞI: Saçı besliyor, dökülmesini ve kepek oluşumunu engelliyor. Dipleri kuvvetlendiriyor.

BİBERİYE: Saç dökülmesini önler.

KAYISI: Saçı gürleştiriyor.

YILAN YAĞI: Saç dökülmesini yavaşlatıyor ve kel bölgeyi tüylendiriyor.

GÜL YAĞI: Saçı besliyor, kepeği engelliyor.

ISIRGAN OTU: Saç dökülmesini engelliyor. Saçlara canlılık ve parlaklık kazandırıyor.

SUSAM YAĞI: En büyük sorunlardan saç kırılmasını engelliyor.

SARMISAK: Saç derisine doğru olan kan akışının canlanmasında faydalı oluyor.

tsk ederim fistigim ama ben gül yagi yilan yagini felan nerden bulacam almanyada hic bi fikrim yok:26:
simdi az bi arastirdim online siparis yapabilirmisim ama bu yaglarin hepsini alsam acayip pahaliya patlicak, gül yaginin fiyati 22 euro ve yilan yagi 29 euro
44 tl ve 60 tl oluyor

vuuuuuu ölçüler süper keşke ilk ölçülerinide yazzsaydın aradaki farkı görüp gazza gelip eve kadar koşardım ehehe

tsk tatlim hiih neresi süper kiz bunun baksana ölcülere
lilysim zaten yayinlicak listeyi o zaman hep beraber gaza geliriz:2
3:

aa valla bak o kısmını hiç düşünmemiştim yılan yağı 15 lira falan gül yağıda 7lira burda hatta aktara gidip az indirim fln yap desen çokta kazıklanmamış olrum ama Almanyada aktar nirdeee neyse artık sanada başka formül buluruz canım ama dediğin gibi sarmısak süper bişey bari rengele saç dipleerine sür

kızlar akşam yemeğimi daha yemedim ama menüm belli olduğu için yazabilirim

sabah
aç karna sirkeli su
saat 10 da
2 dilim kızarmış layt ekmek
peynir,zeytin,biber salçası,domates
1 bardak yeşil çay

ara yok

öğlen
2-3 kaşık taze bakla kavurması
2 kaşık közlenmiş patlıcan,biber,domates salatası
bir parça tandır ekmeği.
ekmeğin ölçüsünü tam bilmiyorum
bizim tandır ekmeklerimiz lavaş gibi ince oluyor
elimin büyüklüğünde bir parça koparıp yedim biz ekmeği kepekli yapıyoruz

ara
yarım muz
1 orta boy elma

akşam
daha yemedim ama mercimekli bulgur pilavı pişiriyorum
yanındada dünden kalan nohut yemeği var
bunlardan azar azar yerim belkide yoğurt yerim yanlarında

akşam menüm sırf kanbonhidrat ama ne yapalım bugünlük böyle olacak
fazla yememeye çalışacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…