kız ben verdim ölçümükızlar biliyorum 3 gündür topiğimi boşladım
ama bu aralar gündüz de yazdım diyete yoğunlaşamıyorum şu anda üstümde bir hüzün var nedeni belirsiz:S
ztn pc de donup kalıyor o da sinir ediyor, yazdıklarımın görünmesini bile bekliyorum 15-20 sn
yarın girebilirsem bakarım geçmişe olmadı sadece liste yapıp yayınlarım izmire gidince teyzemlerden bakarım
diyeti bozdummmmmmama yılmadım inşallah yarın yeni bir başlangıç yapcam, olmuyor içim de rahat değil böyle...
biraz psikolojik işte nasıl anlatılır bilmiyorumbi hüzün var üstümde... melankoliğe bağladım
neyse kızlar, bakın ölçüleri en geç yarın sabah verin çünkü sonrasında liste yapamam pcde kayıtlı zira...
hadi cuma bildirimlerini bi şekilde uydururum da...
kimlerin eksik yazıyımmmm
ölçülerde:
pembe, sadiş, sevgi ve beyazbulutunkiler eksik
yarın sabah ölçün oranızı buranızıyazın gerek burdan gerek özelden
menülere gelince...
günlüğüme yazmaya çalışıyorum az buçuk, işte aslında hiç boşluğum yok diyebilirim
tüm menülerimi burdan toplayıp günlüğüme ekledim, son bikaç günü de yazdım bi tek bugun eksik
bu arada bugun sağlıklı beslenmeye dair devletin uygulamasıyla ilgili yazıları okudum, ben dengesiz ve eksik beslendiğim kanısına vardım, eğer hareketsiz bir yaşam sürüyorsak, ekmeği 6dan 3e indirmeliymişiz
yani gerisini siz düşünün
bi de 1 kase çorba, 1 dl ekmek yerine sayılıyormuş, yani bir kepçe değil
ay bugun resmen koca bir kitap okudum gibi oldu diyet ve beslenmeye dair...
merhaba fistiklarim hemen menümü paylasiyorum
sabah (saat 9)
2 dilim siyah ekmek
light sürme peynir, yarim kk beyaz peynir
domates, salatalik, 3 zeytin
taze sklmis portakal suyu (1 bardak)
10 tane beyaz leblebi ve 2 kepekli diyet bisküvi
1 paket (200gr) diyet puding
1 brezel (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6d/Breze.jpg/220px-Breze.jpg) disardaydim kuzenlerimle acikmistim baya o yüzden 1 tane brezel yedim.
aksam (saat 5)
4 tane tavuk kanadi ve bolca salata
az önce tv izlerken 1 yesil elma yedim
su: 1,5 litre olmustur anca disardaydim cunku fazla icemedim
spor: 45dk bikini fatburner workout
yesil cay: 1 kupa
Sabah : Normal kahvaltım
Öğle: Nesfit+ portakal
Ara: avucum kadar badem
Akşam: Azıcık menemen yedimBilmiyorum aklıma geldi, canım çekti yedim. Annem turşu falan kavurmuş sevmedim işime geldi böylesi.
Spor: Tabiiki yok.
Su: Pek içmedim.
Sabah : Normal kahvaltım
Öğle: Nesfit+ portakal
Ara: avucum kadar badem
Akşam: Azıcık menemen yedimBilmiyorum aklıma geldi, canım çekti yedim. Annem turşu falan kavurmuş sevmedim işime geldi böylesi.
Spor: Tabiiki yok.
Su: Pek içmedim.
kız ben verdim ölçümü
95 e 75 di
bu arada sen bitek bunu istiyonn
menü süper hadi 1 gün kaldı kilo bildirimine
kız bişe yememişsinki bugün
hani doktor sana diyet vermişti
bu ne kız böyle doktor bunlarımı ye dedi
bende bugün herkesi eleştiriyom ha
sanki benim bir kusurum yok
sevgim sen doktorun verdiği listeyi cumamı yapcaktınn
bende bugün yapcan sanıyordumm merak ediyordum neler var diee
menü güzel azbile akşamda menemen yemene nie utanıyorsndaa süper negüzel işte yemişsinn
yok be... ztn vuran vurana şamaroğlana döndümkız ben verdim ölçümü
95 e 75 di
bu arada sen bitek bunu istiyonn
menü süper hadi 1 gün kaldı kilo bildirimine
bence gayet güzel bir menü
ama şu diyet pudinklere iyi dadandın ha
diyet bile olsa fazla yeme bence
kızlar tüm eksikliklere rağmen ölçü çizelgemizi ekliyorum, yarın cuma ve ben yolda olacagım listeyi bi şekilde eskisine bakarak hazırlarım, ztn Allah izin verirse pazartesi akşam döncem, o zmana kadar da imkan ölçüsünde topiği takip ederim
bugun daha iyiyim ama yeni kalktım
kahvaltımı yapıp güne sağlıklı devam edecem inşallah
Eki Görüntüle 363016
battı balık yangider misali akşamda tutmuş muz bisküvi helva yemişsinn yarın cuma bilgin olsun bebeğeeemmkızlar dün akşam girme fırsatım olmadı alışverişe gittik sonra aldıklarımız yerleştir derken hürrem başladı izledim ve uyudum menüme gelirsek karbonhidrat patlaması oldu neyse yaziyimde görün
Sabah: 13-15 tane falan patates kızartması(naneli yoğurda batırıp yedim),4 köfte
Ara:Life Form çayım
Öğlen:5 Patates kızarması,2 kaşık pilav,2 köfte
Ara:Filtre kahve,5yk falan light yoğurdun içine 1 minik armut doğradım yedim
Akşam:5 yk falan karnıbahar yemeği(kıymalı),2 yk yoğurt
Ara:Muz,4tane bisküvi,1parça helva
ve tabi 2 litre su
Akşamdan sonra canım acaip tatlı bişeyler çekti muz yedim bastırsın diye yetmedi bisküvi yedim bisküvinin şekerininde kendine hayrı yok sanki şeker hastalarına göre yapmışlar gibydi en sonunda fıstıklı tahin helvası attım agzıma baktım bizimkilerin gece gece acıkası tuttu sucuk felan yapıolar kaçç dedim pembee kaaaç hemen yattım uyudum:) Abim odaya geldi niye kaçtın kayboldun ortalıktan yemiyomusun diyo yokk dedim yemiycem:) bide abim göbek yaptı dehşet abur cubur poça börek yiyo bana dioki zayıflamanın sırrını bana versene yoksa bende mi üye olsam kadınlar klubünee:):):)) acaba varmıdır bayan diye üye olup zayıflamaya çalışan erkekler:):):)
kızzz bu hafta sonu bütün yediklerinin listesini bekliyorummBugün hiç doymuyorum günlük kardeşleriiii haftasonu geldikçe böyle miğdemde bi hareketlenmeler falan oluyo böyleee içime ayılar kaçıo sankimmm markete gidiyimde kendime meyve alıym bari yoksa daha iş çıkışına çok var eve gidip patlama yaşamıyım
kızlar tüm eksikliklere rağmen ölçü çizelgemizi ekliyorum, yarın cuma ve ben yolda olacagım listeyi bi şekilde eskisine bakarak hazırlarım, ztn Allah izin verirse pazartesi akşam döncem, o zmana kadar da imkan ölçüsünde topiği takip ederim
bugun daha iyiyim ama yeni kalktım
kahvaltımı yapıp güne sağlıklı devam edecem inşallah
Eki Görüntüle 363016
Selam herkese güzellerim
Bugun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü....
bu nedenle hepinizin Kadınlar Gününü kutluyorum
Sevgiler...
ay ay sana yaklaşmasın erkeklerkızlar herkesin kadınlar gününü kutlarımmm
inşallah bizim için özgürlük dolu seneler olurr
bugün içim patlamaya hazır bir bomba gibi yürüyüşe gitmek istedim amaa şu terör yanlıları bu bizim bayramımızıda kendi bayramlarıymış gibii bizden önce çıkmışlarrr yürüyüşee elebaşları için sloğan atıyorlarrr
vallahi bizler hepimiz yürüyüşe gitseydik nerde bir erkek görsek aramıza alıp pataklasaydıkne süper olurdu hahahaha
resmen öyleyim pataklamak istiyorum tüm erkekleri hehehe
ay ay sana yaklaşmasın erkekler
şu an patlamaya hazır bir bomba misali, feministlik damarların kabarmış heralde
bak dün çok iyi geldin bana
şu an süperimmmmmmmmm Allaha şükür
tabii gece gece fena tırlattık Sevgiylekoptuk yaaaaaaaaaa
valla bugun ben de kadınlar günü şerefine varım be Karameleğimmmmm
erkeklerin köküne kibrit suyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?