Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kız ben verdim ölçümü
95 e 75 di
bu arada sen bitek bunu istiyonn

menü süper hadi 1 gün kaldı kilo bildirimine

kız bişe yememişsinki bugün
hani doktor sana diyet vermişti
bu ne kız böyle doktor bunlarımı ye dedi

bende bugün herkesi eleştiriyom ha
sanki benim bir kusurum yok

sevgim sen doktorun verdiği listeyi cumamı yapcaktınn
bende bugün yapcan sanıyordumm merak ediyordum neler var diee
menü güzel azbile akşamda menemen yemene nie utanıyorsndaa süper negüzel işte yemişsinn

kız bişe yememişsinki bugün
hani doktor sana diyet vermişti
bu ne kız böyle doktor bunlarımı ye dedi

bende bugün herkesi eleştiriyom ha
sanki benim bir kusurum yok

sevgim sen doktorun verdiği listeyi cumamı yapcaktınn
bende bugün yapcan sanıyordumm merak ediyordum neler var diee
menü güzel azbile akşamda menemen yemene nie utanıyorsndaa süper negüzel işte yemişsinn

Doktorun verdiği cuma günü başlıyor. Akşam menemenle ekmek yediydim onu yazmamışım ama azdı tabi.

kızlar dün akşam girme fırsatım olmadı alışverişe gittik sonra aldıklarımız yerleştir derken hürrem başladı izledim ve uyudum menüme gelirsek karbonhidrat patlaması oldu neyse yaziyimde görün

Sabah: 13-15 tane falan patates kızartması(naneli yoğurda batırıp yedim),4 köfte
Ara:Life Form çayım
Öğlen:5 Patates kızarması,2 kaşık pilav,2 köfte
Ara:Filtre kahve,5yk falan light yoğurdun içine 1 minik armut doğradım yedim
Akşam:5 yk falan karnıbahar yemeği(kıymalı),2 yk yoğurt
Ara:Muz,4tane bisküvi,1parça helva

ve tabi 2 litre su

Akşamdan sonra canım acaip tatlı bişeyler çekti muz yedim bastırsın diye yetmedi bisküvi yedim bisküvinin şekerininde kendine hayrı yok sanki şeker hastalarına göre yapmışlar gibydi en sonunda fıstıklı tahin helvası attım agzıma baktım bizimkilerin gece gece acıkası tuttu sucuk felan yapıolar kaçç dedim pembee kaaaç hemen yattım uyudum:) Abim odaya geldi niye kaçtın kayboldun ortalıktan yemiyomusun diyo yokk dedim yemiycem:) bide abim göbek yaptı dehşet abur cubur poça börek yiyo bana dioki zayıflamanın sırrını bana versene yoksa bende mi üye olsam kadınlar klubünee:):):)) acaba varmıdır bayan diye üye olup zayıflamaya çalışan erkekler:):):)

Son düzenleme:
Bugün hiç doymuyorum günlük kardeşleriiii haftasonu geldikçe böyle miğdemde bi hareketlenmeler falan oluyo böyleee içime ayılar kaçıo sankimmm markete gidiyimde kendime meyve alıym bari yoksa daha iş çıkışına çok var eve gidip patlama yaşamıyım

kızlar tüm eksikliklere rağmen ölçü çizelgemizi ekliyorum, yarın cuma ve ben yolda olacagım listeyi bi şekilde eskisine bakarak hazırlarım, ztn Allah izin verirse pazartesi akşam döncem, o zmana kadar da imkan ölçüsünde topiği takip ederim
bugun daha iyiyim ama yeni kalktım
kahvaltımı yapıp güne sağlıklı devam edecem inşallah

Selam herkese güzellerim
Bugun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü....
bu nedenle hepinizin Kadınlar Gününü kutluyorum
Sevgiler...

höhö en uzun boylusu benmisim

battı balık yangider misali akşamda tutmuş muz bisküvi helva yemişsinn yarın cuma bilgin olsun bebeğeeemm
hehehe abin saçına bir peruk taksın gelsin aramıza hahahah
kızzz bu hafta sonu bütün yediklerinin listesini bekliyorumm

aaaa ben ciciklerimin ölçüsünü vermedimmi kızzz
neyse ölçerim artıkk ama ilk diyete başladığımdan beri ciciklerimde küçüldüü

kızlar herkesin kadınlar gününü kutlarımmm

inşallah bizim için özgürlük dolu seneler olurr

bugün içim patlamaya hazır bir bomba gibi yürüyüşe gitmek istedim amaa şu terör yanlıları bu bizim bayramımızıda kendi bayramlarıymış gibii bizden önce çıkmışlarrr yürüyüşee elebaşları için sloğan atıyorlarrr
vallahi bizler hepimiz yürüyüşe gitseydik nerde bir erkek görsek aramıza alıp pataklasaydık ne süper olurdu hahahaha
resmen öyleyim pataklamak istiyorum tüm erkekleri hehehe

az önce bugün ne giysemi izledim biraz. bu gün amsterdam'daymis. dün bugün ne giysem berlin vardi ordaki yarismacilarinin türkcesi cok bozuk ya hemen nasil anlasiliyor yabanci olduklari ahahaah bende onlar gibi konusuyorum ama

ay ay sana yaklaşmasın erkekler
şu an patlamaya hazır bir bomba misali, feministlik damarların kabarmış heralde
bak dün çok iyi geldin bana
şu an süperimmmmmmmmm Allaha şükür
tabii gece gece fena tırlattık Sevgiyle koptuk yaaaaaaaaaa
valla bugun ben de kadınlar günü şerefine varım be Karameleğimmmmm
erkeklerin köküne kibrit suyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:

aynen öylee yavruuuuuummmm:113::113::113::113::113::113::113:

kız tırlatmaayın toplaması zor oluyor sonraaa ben bugün çok iyiyim ama yemeklerle aram süper iyi yedim bugün püfffff

neredesiniz keleeee bizim oranın şivelerinden hehehe kele demek neredesiniz kız gibi eheheh
akşam akşam çenemmi düşük neee menümü yazayımda ders çalışcam efeyi babasına sattım bugün arabayla biyere gittiler fırsatı değerlendireyim
sabah
yumurta
1 buçuk dilim tahıllı ekmek
yarım kk peynir
1 çk nutella
limonlu maydanoz

1portakal

2 kerebiç tatlısı(öğle yemeğimin yerine)

1 elma

4 yk tavuklu patates yemeği(patatesi azdı anca yarım patates)
salata
2 yk yoğurt

spor şimdilik yok ama bugün çok hareketliydim saat 10dan sonra bisiklet binerim
su 1buçuk lt felan ama 2 yaparım yeşilçayda 2 bardak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…