ohh çok şükürvallahi akşam salata yerim diyordum teyzesigile gidince börek sıkma felan vardı hatta kıymalı börek vardı ben otluyu tercih ettim
canım bende birgün 1 kilo fazla çıkıyorum diğergün bir bakıyorm 1 kilo eksik 1 günde öyle değişiklik olurmu yooookk ama neden anlamadımm
bu arada beğeniler çoğalmışş
negüzell vallahi dün eşimin teyzesigilde pc den eski resimlere bakıyorduk tam 1buçuk sene önceki resimlerimi gördümm ayyy şadiye nekadar kiloluymuşsn dedilervallahi ben kendimde çok fark görüyorumm
sende yeniresimlerinden koysanda görsekk tatlımm
anladık kuzuminanmıyorummm
anlamışsınızdır umarım
diyet kelimesi beni hayattan soğutuyo ya.
sabahtan beri tatlı diye kuduruyorum.
kızlar olurya akşam giremeyebilirim menümü yazayım girerseniz yorumlayınız lütfen
sabah
1 dilim tahıllı ekmek
1 yumurta
domates
1 kk peynir
1 galeta
1 dilim tahıllı ekmek
1 soğanlı yumurta(çarşıya çıkacağımız için aceleyle bunu yaptım yedim)
domates salatalık
2 ceviz
2 kuru incir
akşamada salata ayran düşünüyorum tabi başka bişe çıkmazsaa
30 dk bisiklet bindim şimdi çarşıyada yürüyerek gideceğim
suda şuan 1buçuk lt anca oldu çoğaltabilirsem çoğaltırım yeşil çay şimdilik 1 bardak 2 yaparım
cnm diyet deme o zaman biz sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz, bu tatlı krizleri de geçici bir durum ya reglden ya da bu aralar tatlı yediysen ondan olabilir, vücut şekere çabuk alıyorum maalesef ki...
yok kız akşam menüm değiştiiMenün gayet güzel tatlım arada acelede olur öyle akşamı dediğin gibi yediysen...
hemen bakcam şimdimotivasyon için resimlerimizi paylaşalım kısmında paylaştım bi tane resim canım. ama orda 69 kiloyum.
66 kilo halimden hiç foto yok ya. çekinmiyorum hiç. evde kendimi de çekmedim. yarın giyinince çekeyim de bi tane koyarım canım :))
aynen zaten 65 kilo olmuşumdiyet kelimesi beni hayattan soğutuyo ya.
yanlış şey anlamışsın canımmmanladık kuzum
ama üzme kendini cnm bnm gün içinde gayet orantılı gitmişsin, vücut o kadarını telafi eder üzme o güzel tatlı canını
yok kız akşam menüm değiştiiMenün gayet güzel tatlım arada acelede olur öyle akşamı dediğin gibi yediysen...
hemen bakcam şimdimotivasyon için resimlerimizi paylaşalım kısmında paylaştım bi tane resim canım. ama orda 69 kiloyum.
66 kilo halimden hiç foto yok ya. çekinmiyorum hiç. evde kendimi de çekmedim. yarın giyinince çekeyim de bi tane koyarım canım :))
aynen zaten 65 kilo olmuşumdiyet kelimesi beni hayattan soğutuyo ya.
yanlış şey anlamışsın canımmmanladık kuzum
ama üzme kendini cnm bnm gün içinde gayet orantılı gitmişsin, vücut o kadarını telafi eder üzme o güzel tatlı canını
oh ohakşam menüm gene değişti((( ama çokda kötü değildii
yarım tabak diyet kısır(bol yeşillikli az bulgur az yağ)
acı süsbiber turşusu
bol marol
1 avuçiçi çekirdek
kızlar resmen gez gezz öldüm bugün ayaklarım ağrıyoo 3 saat bu mağaza benim o mağaza senin gezdik durdukk
ama yarında çarşı yolu gözüküyor bize
oh maşallah senin mesajlar üstüne basa basa olmuşyok kız akşam menüm değiştii
kısır yedim yarım tabak
hemen bakcam şimdi
aynen zaten 65 kilo olmuşum(( adanada öküz gibi yedim hemen almışım
bu böylemi olcak yaaa altı üstü 2 gün yedim doyasıyaa hemen 1 buçuk kilo almışım
artık sıkıldım artık yiyip yiyip kilo almamak istiyorumm
düğün yaklaştıkça ben vereceğime alıyorumm ne nalet karıyım
yanlış şey anlamışsın canımmm
ben enson2 gibi girdim yorum yaptım sonra 9 gibi geldim baktım kimse girmemişş ona dedimm
kız deminden beri neler yazıom aşk olsun, hareketlendirmek için neler yazdım, menü paylaştımmmmmmbak bakalım sadişcim :))
baktım buralarda hareket yok, bari dedim orda paylaşayım :))
kız deminden beri neler yazıom aşk olsun, hareketlendirmek için neler yazdım, menü paylaştımmmmmm
hadiii biraz hareketlensin topik ztn 3 kişi süper muhabbet kurarz bıdı bıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?