Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

iyi akşamlar hanımlar
geçmişi okudum tek tek yorum alıntılamak için epey geri gitmem gerekiyor malum bu aralar dalgınlık hat safhadao ndedenle aklımda kaldığınca yorum yazıyım
menüler için geri döncem mecbur onları aklımda tutamıyorum:44:

pembem benden diyet listesi istemişsin de, herkesin ihtiyacı farklı, bnm kendime yaptığım bi liste var ama işte menü gibi değil, kurallar koydum daha doğrusu hedefler, onlara uymaya çalışacağım
bu herkes için farklıdır aslında ama bir ara yazdığım yerden çıkartıp buraya eklerim şimdi bakamıcam
kısaca işte şu yencek bu yenmicek gibi...

verdiğim link aslında güzelmiş, açıklamasını araştırıp yapayım ben size ayrıntılı inşallah, müsait bir zamanda...

randomcum ve sadişim...
ben nesfit almadım en son yaklaşık 1 sene oluyor alalı, azcık kalmıştı buzdolabı poşetine koymuştum çok az var
yeni alasım yok neden derseniz yulaf ezmesiyle buğday özü var evde, karıştırıp kuru meyve ve ceviz veya bademle müsli yapıyorum ama size uymaya çalışırım, birkaç gün o da imkan buldukça, özellikle kurs akşamları ve annemler yokken...
bizim eve genelde yarım yağlı süt alınıyor daha uygun fiyatta diye... light olanı benden başka içen olmaz o da çabuk bozuluyor maalesef ondan yarım yağlı kullanabilirim
bi de ben nesfiti bi ara büyük boy alıyordum indirimdeyken falan, ama hep sade aldım bugune kadar hiç meyveli almadım, sadece bi kere lifalif meyveli müsli almıştım o kadar
hani derseniz ki hep beraber yapalım en fazla 1 hafta ama, ben 2 öğün yapamayabilirim, ama elimden geldiğince dikkat ederim
yani ben de nesfitle değil de müslimle varım

Sevgim, sadişimin dediği ilaç da seninkiyle aynı grup ilaç, hani marka ismi değişebiliyor yanlış olmasın
etken maddesi methformin HCl içeriyor
bu marka değil, içeriğindeki kimyasalın adı... yani bunun farklı dozları var ve hher doz grubu da başka marka isimleriyle anlılıyor yani reklam yapmıom yani
işlevi de, glikozun bağırsaklardan emilimini azaltıp vücuttan atılmasını sağlamak yani vücut şekeri depolayamadan alınan şeker atılıyor idrarla... bu da kiloluları zayıflatır, normal kilodakilerin de kilo kontrolünü sağlar... bilginize...

ha bu arada, Esra Erol, aldığı kiloların bir çoğunu doğumla ve sonrasında vermiş, son kalan 7kiloyu da eski sağlıklı yeme sitemine dönünce verebilmiş tabii sporuna da başlamış artık yani şu an eski kilosunda
derseniz nerden biliyorsun, epey önce işte kitabı çıktı yeni... Saba Tümere konuktu o zaman söyledi, ztn kuş kadar yiyorum, porsiyonum küçüktür, eski yeme düzenime geri döndüm artık dedi bir de tabii koşuşturmalı bir hayatı var
yani o verdi ama o pilates yapıomuş hamilelikten önce... yani onu baz alıp da komplekse girmeyin

Ben nesfiti ünideyken yapmıstım bir hafta sabah akşam yemiştik öğlen okulda yiyorduk.
Aslında vermesine verdim de 2 mislini aldım diyebilirim.

cnm çünkü kalori az almış oluyorsun o da metabolizmayı yavaşlatıryor bu da kilo almana yol açıyor ve bu kısır döngü halinde devam ediyor işte bnm o 4 günde bir değişen diyette, vücut o beslenmeye alışmadan listeyi değiştiriyrsun

bu kadar işe yarıyo diyen var.
deniycem ben de.
en çok veremem napiyim :) kaybetcek bi şeyim yok.

katziyle konuştum şimdi.
dukan yapıyomuş yine. 6 günde 3 kilo vermiş.
ben dukan yapamıyorum taraftarı da değilim ztn şu aralar dukan diyetinin yazarının drluk lisansı iptal edilebilirmiş yani kendi açımdan sağlıklı bulmadığım bir diyet yöntemi

ben dukan yapamıyorum taraftarı da değilim ztn şu aralar dukan diyetinin yazarının drluk lisansı iptal edilebilirmiş yani kendi açımdan sağlıklı bulmadığım bir diyet yöntemi

vallahi dukan mukan beni bozar
ben çok çabuk sıkılırım
en iyisi yeme düzenimizi kendimize göre ayarlamak
bu işi sıkılmadan atlatmanın yolu bu bence

kızlar 3 gün sonra diyetimde tam bir yılı dolduracam
bir yıl önce 1 nasanda kendime 1 nisan şakası yaptım ve diyete başladım
76 kiloyla başladığım diyet maceram 60 kiloyla devam ediyor
çok yavaş vedim kilolarımı ama kalıcı olduğuna inanıyorum
darısı geriye kalan birkaç kiloya diyelim

vallahi dukan mukan beni bozar
ben çok çabuk sıkılırım
en iyisi yeme düzenimizi kendimize göre ayarlamak
bu işi sıkılmadan atlatmanın yolu bu bence

diyet listeleri beni de bozuyo ya hiç yapamıyorum
kendimi sıkışmış gibi hissediyorum

deniz 1 senedir diyettesin ha helal valla

herkes hürremi izliyor sanırsam

yoksa yoksa kaç gündürdür girmiyorum diye bana küstünüzmü :44::44:

diyet listeleri beni de bozuyo ya hiç yapamıyorum
kendimi sıkışmış gibi hissediyorum

deniz 1 senedir diyettesin ha helal valla

evet canım bir sene oldu
ama menülerimdende anlıcağın gibi herzaman pek diyet modunda beslenemedim
arada bol bol reklam araları oldu ama olsun pişman değilim
yavaş olsun kalıcı olsun,sağlam olsun
58 olmama az kaldı birazdaha dilşimi sıkarsam belkide 55 e kadar düşerim
nekadar zaman alır bilemiyorum ama zaten böyle beslenmeye alıştım artık
zaman umrumda değil
zaten 60 bile olmak benim için hayeldi

cuma günü tartınıp şu tickırı değiştirecem artık
sıkıldım inşallah az çıkarım o gün
gerçi adetten sonra yemek krizlerim azaldı
cumaya fazla çıkmam inşallah
ama yarın yine gezmeye gidecem
gerçi bir nevi hasta ziyareti olacak ama inşallah ikram falan yoktur
çünkü yemezsem ayıp olur epeydir gitmediğim bi yerdi

randomcum az önce diğer sayfada yayınladığın fotoları gördüm
gerçekten süper bir değişim
seni çok ama çok tebrik ediyorum
nasılda fark var 20 kilodan fazla vermişsin gibi
sakın pes etme arada duraklama olması çok normal
çok daha zayıf günler bizi bekliyor

evet canım oraya da yazmışsın, ben de cevap verdim, çok teşekkür ederim :)
azcık motivasyon olsun dedim ya.
23 gitti kaldı 11 valla ama zaman zaman içime darallar geliyo. yeter artık falan diyorum ama yok o 55i görmeden bitmez bu maceraa :))

oh oh randomla sevgi hürrem muhabbeti etmiş

ben de 15dk leslie yaptım şimdi toplamda
bi de bacak hareketlerim falan var
işte toplamda 20dk desek olur
çok yorgunum sırf sporsuz kalmamak için yaptım dün yapamadım diye pişmanlık duyuyodum ztn
menüm fena değil işte biraz papates yogun menü oldu ama her zmn patates yemiom ztn diyete başladığımdan beri iyice azalttım patatesi, işte bi yemeklerin içinde olursa, bi de geçende teflonda az yağda kavurmuştum o yani... normalde daha sık yerdim

Denizimmmm
kız 1 yıl olmuş haaa
maşallah
azmini tebrik ediyorum
inşallah 1 nisana kadar 60ın altını da görürsün 59,5 bile olsa

Anam incecik oldu ya kadın. Açıklayacak o listesini bitince.

kız bide benden sonra doğum yaptı karııı verdi inceldii
ama o zamanını spor salonlarında geçiriyor
evde olsa töbe veremez
ben onun yernde olsam fıstık olurdum fıstık

Tabisi en kısa zamanda kilo vercek zaten kadın dal gibiydi kilo almayan bi tipti ve para var huzur var arkadaşşşş kimbilir neler yiyodur hangi sporu yapıp ne masajlarına gidiyodur kavitasyon bilmemne birsürü zayıflama makinaları çıktı ayrıca kadın daha emziriyo geçen çağla şikel söyledi 15 dakka emzirmek 500 kalori harcıyomuş daha ne olsnnn onu baz alırsanız psikolojimiz çöküşe uğrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…