Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bence menün gayet normal zaten menünde olması gereken herşey var canımm
cacık ve salata süper olmuş pilav yeseydin daha kötüydüü sonuçda cacık ve salata mideyi dolduruyoo off canım cacık istedi
sporada başlasaydın taş gibi hatun olurdun bu arada gündüzler uzadı sen işten erken çıkıyorsun artık yürüyüş yapabilirsin
ulan bizim gibi ayağına dolanan çocugun mu var yürüsene
deneyelim bakalım bi kaç gün
olmadı bırakırız napalım :))
ben belki akşam alışverişe giderim efenin sütü cicibebesi felan bitti onları alcam nesfitde alırım sadesi ni demiş pembiş bakayım sadesi varsa sade alırım
ohh ohh yeye kilo verr
kız seni özlemişim zorla pc yide gir artık
allahdan adet olmuşsun biz evliler korkuyoruz adet geçikince bebişmi var acaba diyee
benim hiç öyle korkum yok şükür
allahın bileceği iş ama ben işimi garantiye aldım şansa bırakamam

o hatunu bir ben göremedim bir araştırıyımda bayakım barı
evet yaa pahalı birdefaya mahsus alırım birdaha almam
deniycem bakalım akşamları yerim
ben sabah yumurta yemezsem anlamıyom kahvaltıdan

nasıl görmedin kız heryerde çarşaf çarşaf fotosu var gerçi bende o kadar zayıflasam bende koyardım harika kilo vermişbende nereyi açsam karşılaşıorum metabolizma hızlandırıcı çaylar nesfit falan bayabişey deniyo bizim gibi peste etmiyo ne güzelll
Ayrıca iş çıkışı karanlık oluyo diye korkuodum şimdide tam yürüycem diye karar aldım havalar soğudu az daha ısınsın yürüycem:)

Katzinin dukanla 3 kilo vermesi beni gaza getirmekle birlikte acaba bendemi denesem diye düşündürdü.Benim atak evrem 3 günmüş üç günde bir kilo gitcek sonra 26 günde 3buçuk kilo daha gitcekmiş.Ama 30 gün tavuk yersem ya gıdaklamaya başlarım ya yumurta yapmaya..Neden her güzel şeyin bi kusuru olur kii bide sosyete diyeti gibi bişey bu baya pahalıya gelir bana bi yanım yap diyo öbür yanım boşver diyo galiba üç beş gün deniycem biraz daha araştırma yapmam güzel tarifler bulmam lazım.Bide şu yulaf kepeğini hergün yemek zorundamıyız onuda anlamadım.Tadına dairde en ufak bi fikrim yok alıp denemek lazım.Neyse böyleliklede topik üste çıkmıştır

bir sürü tarif falan yapabiliyomuşsun.
katzi bana kitabını al oku yapmak istiyosan dedi. yardımcı olurum ben de dedi.

beni pek açmıyo böyle şeyler ama bilmiyorum. günü gününe uymak çok zor. ben eve pişeni yiyorum hep. her gün kendime yemek hazırlmak işkence ya

bi de sürekli protein yediğin için kolestrole sebep olabiliyomuş bu diyet. biz genciz belki bizi etkilemez ama yine de dikkatli başlamk lazım gibi

bi de sürekli protein yediğin için kolestrole sebep olabiliyomuş bu diyet. biz genciz belki bizi etkilemez ama yine de dikkatli başlamk lazım gibi

sürekli protein yenmioki canım benm sadece proteinle besleneceğim sadece 3 gün var sonrasında deişio sebze+protein oluyo yani sende baya zayıfladın öyle sürekli protein yiyeceğin günler çok olmaz ben kitabını almak istemyrum deneyip denemeycegm meçhul bişeye hiçte para veremem zaten herkes okumuş önemli noktlrı yazmış eğer hakketen yapıcama inanırsam alırım kitabı 3gün denesek ne kaybederizki ben üç günde 1kilo 50 gram vercekmişim:)

ay ne güzel dukan tarifleri var be iştahım kabardı yulaf kepeği denilen talaş benzeri maddeyle pizzamı dersinir tavuk göğsümü gözlememi ohh ne ararsan var:) ama hergn oturup kişiye özel yemek yapmak zaman ayırmak lazım

ayy bide dün komşunun mink kızı gelmişti bize biliomusun annem yarın size kelebekli kurabiye yapcak yaaaaaaa dedi inşallah öyle bişey yapmaz kadın ne yapsa tadına doyum olmuyo

yavrular öğlen girdim yazdım yorum yaptım sanıyrdum yapmamışımmm

neyse aklımda kalanları yazıyorumm

bende bir diyet listesine bağlanıp onu uygulayamıyorum
anca benzeterek yapıyorummm

nesfit olayına gelince
ben günde 2 kez yapmıcam
sadece akşamları yaparım
eşim işten 5de çıkıyor 6da evde oluyoo
o hemen gelince yemiyoo saat 8 9a anca yemek istiyoo
ben bütün öğünlerimi o yokken yapıyorum
akşamlarıda saat en geç 6 gibi nesfit yer kapatırım olayı
p.tesi başlıcam
çünkü yarın akşam mantı yicem diger günde sarma
daha sonraki gün başlarım aslında mantıyı bugün yapıp yicektik ama
adanada aldığım kiloları anca vermeye başladım geri alamam

şu az kaçamaklı menümü yazayımda gideyim akşam yemeğimi yiyip olayı kapatayım
sabah
patatesli omlet
1 kk peynir
nane tere

1 ceviz 1 kuruincir

yarım pogaça(pazardan geliyorduk görümcem kendine pastaneden aldı zorla banada verdi bende yarısını oğluşuma verdim)
1 kase tarhana

1 greyfurt
1 çatal tahin helva

1 tabak sarımsaklı yoğurtlu ıspanak yicemm

30 dk bisiklet bindim
suyum 2 lt geçti 3 yaparım yeşil çayımda 3 bardak

ohhh haftasonu götürcennn mantıları sarmalara mmmmm ikisinide çok severim acaba bu haftasonu ne istersem yesem pazartesi bi diyetemi başlasam diorum bende normalde listelere bağlıdiyet yapamam ama bu dukan amcaya ısınmaya başladım çok güzel tarifler var:) okurken öyle acıktımki anneme sipariş verdim bol soğanlı tavuk yiycem akşam

menün gayet başarılı canım sporda yapmışsın daha ne olsun ama şu patatese çok dadanma dün bi spor hocası arkadaşımla konuştum bana patates yicene ekmek ye patatesin kalorisi daha çok dedi gerçi gün içindede ekmek yememişsin acaba ekmek hiç yememekte ne kadar doğru arkadaşım bana 2+3+3 şeklinde yiyebilirsin diye tavsiyede bulundu btn diyetisyenlerde böyle diyo ama inatla dinlemiyorz sonumz hayrolsun yarım poçadanda bişey olmaz güzel menü

offf topik dibe vurmuş gene

he vallah şu bekarları anlamıyorum
ben bekar olsam,çocuğum olmasa her fırsatta kendimi yollara atardım
öyle parkmış,koşu yoluymuşta aramam asfalt cadde olsun yeter vallahi.

sadişim bende kendimi garantiye aldım ama yinede insan korkuyor
sonuçta ben dahaönce spiralle hamile kalmayı becermiş bir hatunum
korkmam normal sanırım

Son düzenleme:

gıd gıd gıdaaaaaak kız sen tavuğu ne çok seviyon
diyene bak bende her fırsatta tavuk iyom

o ne öyle 2+3+3 ne yani 8 dilim ekmekmi iycez
ben 2 dilimi yedikten sonra öylen 1 dilim daha yesem pişmanlık duyuyorum.
vallahi kimse bana günde 8 dilim ekmek yediremez

neyse bende menümü yazayım

sabah
2 dilim kızarmış kepek ekmeği,biraz patatesli yumurta ve bildiğiniz diğer kahvaltılıklar
1 bardakta taze süt

öğlen
dışardaydım yarım tavuk döner aldım ama oğlumla birlikte yedim
yani çeyrek dürümden az fazla yedim yanınada 1 ayran

sonra misafirliğe gittim ordada 1 hurmalı 1 tanede cevizli kurabiye yedim
2 bardakta çay içtim

akşam
1 kase mercimek çorbası,1 kase yoğurt,1 haşlanmış yumurta,2 kaşık zeytin salatası

biliyorum gene saçma sapan bir menü
ama zaten şu an diyete ara vermişim pazartesi başlıcam

su malesef çok az içtim,bütün gün dışardaydım
spor yok oda pazartesi başlıcak inşallah.

günaydın hatunlar.

kilo 60,2

bu hafta hep 59 larda gezdim
ama bugün fazla çıktım sanırım regil şişkinliği oldu
neyse 2 güne atarım yine

bu arada akşam ben girdikten sonra kimsecikler uğramamış.

Günaydın kızlar dünkü menümü paylaşıyım hemen

Sabah: Nesfit,Süt
Ara: Yeşil Çay, Filtre kahve
Öğlen: Kepek ekmeğine beyaz peynir domatesli tost
Ara: Ayran,2 tane form çubuk kraker
AraDikkat bu ara yemek öncesi kurt gibi acıkma sonucu olan kaçamakları yapsar): 1dilim tahinli çörek,6-7 tane badem
Akşam:1 tavuk pirzola,biber,domates,bol soğan kavurması Bunların hepsi az yağda teflonda sotelendi hee bide közlenmiş patlıcan salatası

2litreden fazla su 2 kupa yeşilçay
Sonuç dünkü yemekler hala miğdemde kıyafetlerimde üstümde olduğu için 60 kilo çıktım

Son düzenleme:
kız ondan sonra tuttum yarım tabak mantı ve salata yedim
misafirim geldii ulan günler uzadı habersiz yemekli misafirim geldii çatkapı gelen misafiri hiç sevmem yemeğimi yemiştim bide benn
misafire ıspanak yedircek halim yok yaa
bende dolapdaki matıyı çıkardım çorba salata cart curt yedirdim
bende yemek zorunda olduğum için yedim
evet bencede biraz saçma olmuş
öğlen kötü olmuş sabah ve akşam iyi tatlım gerçi ben ne yaptım mantı yedim hemde akşam 7 felandı
hehe hep şişkinim deeee
hep şişkinliğe atıyon suçu

menü şahane su süperr sende hep kıyafetli tartılıyonnn
suçu onlara atıyon
gerçekle yüzleşin artuuuuuuuukkkkkkkkkk

yavrular geçen adanadan geldiğimde pazar günü sabah aç karnına ve wc ye çıktıkdan sonra tartıldım

tam tamına 65 gelmiştimm gerçi bunu çoğu şişkinlik felandır yoksa 2 3 günde insan 1buçuk kilo almaz sanırım

pazar gününden beri 1 kilo vermişim şuan 64 üm bukadar çabuk kilo vermemin sebebi şişkinlik ve ödemden dolayıdır

yoksa nerdeeeeeeee görülmüş benim 5 günde 1 kilo verdiğim

başlangıç: 72

geçen hafta:65

bu hafta :64

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…