kız aynı aklımı okumuş gibi oldunbana faceden şöyle ağır bir diyet listesi uygula hergün değiştir zayıflat benii
eminim kelin ilaçı olsa başına sürer diyeceksinn
ok o zaman başka çareler düşünelim ya da bu diyetin ayrıntılarına bakıyımgördüm sen okuyordun profilinden gördüm
bende açıp okudum ama bişe anlamadım
karameleğiiiiiiiiiiiimmmmm
cnm bnm çıkmam lzm sonra gelcem yine en geç 1 saate
yemek yiyem acıktım
bi de evde ufak işler kaldı onları yapıp geleyim
Selamm kızlaar
Yenibi diyet listesi işini bende isteremmm:) ya kaldım böyle aynı kiloda kaç aydır sinirim bozuluo artyazda geldi hala yanlarım var eylülden beri zayıflamaya çalışıorm hale bak bence benim deli gibi spor yapmam lazım
Buarada liliycim dünkü menün gayet güzel böreğide öğlen yerine saymışsın zaten bişey olmaz.Bana diyene bak sende spor yapmamışsın eheheheh yaa havalar ısınsada azcık yürüyüş falan yapsam olmuyo böyle
artık spordanda sıkıldımm
şok diyet yapcam az kaldı yemin ediyorummm
ama şu pis boğazımı bir tutabilsemm
hoşgeldin fıstıkmerhaba fistiklar
bi kac gündür giremedim k. bakmayin.
havalar bu arada süper resmen yaz geldi buraya..okuldan sonra disarda geziyoruz arkadaslarla..
diyetim iyi gidiyor bozdu felan sanmayin sakin hala diyetdeyim hehehe
gerci haftasonu az cozuttum cuma kötüdü cumartesi süperdim ama pazar gunu arkadasimin dogum günüdü annesi bize cig köfte ve pizza felan yapmis.
yarim cig köfte yedim cooooooook acidi valla resmen kulaklarim kasinmaya basladi o kadar acidi yani. pizza yedim bende 4-5 dilim, bide sucukludu
tatli olarak baklava yedik bideay cok utandim simdi
ama pazartesi günden beri yine eski düzenime geri döndüm, gerci spor daha yok haftaya basliyor nihayet. ama okula giderken tramvayla bi durak önceden cikiyorum okula kadar yürüyorum, bide asansörü kullanmiyorum 3. kata kadar cikiyorum merdivenlerden. öyle idare etmeye calisiyorum yani..
zaten haftaya okullar kapaniyor 1 hafta boyunca cunku paskalya bayrami basliyor. sali günü son gün herhalde carsamba eve giderim orda crosstrainermi yapacam ay cok özledim aletimiiii
dün aksam annemle konustum soruyor bana: gelince sana ne pisiriyim canin ne cekiyor falan felan
su an aslinda dersimi yapmam lazim netde geziniyorum bendeneyse baslamaliyim bi ton ders beni bekliyor
menünü beğendimaklimdayken dünkü menüü yaziyim hemen buraya:
sabah: 2 dilim kepek ekmek+ normal kahvaltiliklar (degisik bisey yemedim, light peynirimi yiyorum hala)
ara 1 elma
ögle: kantinde yedik, cakma biber dolmasi (vejetaryen yemegidi etsiz yani ve bulgur pirinc felanda yoktu icinde sebzelidi ici) yaninda haslanmis patates (porsyonu kücüktü)
ve salata
ara 1 kase pulbiberli yogurt
aksam: 1 kepce tarhana yaninda salata
tarhanayi cok sevdigim icin azicik yiyim dedim :) aslinda sadece salata yicektim..
wallahi benim psikoloji iyice bozulduuuSelamm kızlaar
Yenibi diyet listesi işini bende isteremmm:) ya kaldım böyle aynı kiloda kaç aydır sinirim bozuluo artyazda geldi hala yanlarım var eylülden beri zayıflamaya çalışıorm hale bak bence benim deli gibi spor yapmam lazım
Buarada liliycim dünkü menün gayet güzel böreğide öğlen yerine saymışsın zaten bişey olmaz.Bana diyene bak sende spor yapmamışsın eheheheh yaa havalar ısınsada azcık yürüyüş falan yapsam olmuyo böyle
neydi o ilacın ismi formbilmem ne sanırım ablamdada gizli şeker çıkmıştı onada doktor ölene kadar bu ilacı kullanacaksın demişti o ilacı kullandığım zaman kendimi wcye zor atıyorum diyorduuAy kızlar içtiğim ilaç yüzünden 2 gündür fenalardaydım. 3 ayın wcsini 2 günde yaptım o kadar söyliyim.
Yemek de yiyemedim ama bugün baya iyi yedim
Geçen gün tartıldım 3 kg eksiktim. Göbeğim indi baya ama kollarım ipince olsun istiyorum tarzan( herkül müydü? :44:) gibiyim
kız listeni ver bakalım neler varrBenim listeyi vereyim anacım sana daEvet yaz gelince yürürüz bişiyler yaparız. Terleriz bol bol yürürken yağlar gider tıpış tıpış ama bu sene kış bitmek bilmedi
wallahi isterseniz kızın ama kafama uygun bir şok dyet bulursam yapacağım
şok diyet duymamış olayım. Yeme bozukluğuna yol açarsın mazallah.
Sizin oralar sıcaktır al efeyi yürü kız. İkinizede iyi gelir.
vallahi nesfit felan iyide pahalı onlarda yaa bide lıght süt alcaz o dier sütlerdende pahalıyahu bayanlar şu nesfitin 14 günlük zımbırtısını mı denesek biz de ???
triendy21 diye bi kullanıcı var ya hani, 20 kilo vermiş falan... o yapıyo şimdi onu. 2 haftada arada yapmadığı günler olmasına rağmen 2-3 kilo gitmiş.
napsak denesek mi biz de?
suyu artırırırız dediğiniz gibi. spora da ağırlık verirsek belki bizden de gider he ne dersiniz.
dayanamıyorum artık ben. yaz da geliyo. kurtulmak istiyorum kalan 11 kilodan yaa(
annene söyle sana haşlama brokoli karnabahar yedirsinmerhaba fistiklar
bi kac gündür giremedim k. bakmayin.
havalar bu arada süper resmen yaz geldi buraya..okuldan sonra disarda geziyoruz arkadaslarla..
diyetim iyi gidiyor bozdu felan sanmayin sakin hala diyetdeyim hehehe
gerci haftasonu az cozuttum cuma kötüdü cumartesi süperdim ama pazar gunu arkadasimin dogum günüdü annesi bize cig köfte ve pizza felan yapmis.
yarim cig köfte yedim cooooooook acidi valla resmen kulaklarim kasinmaya basladi o kadar acidi yani. pizza yedim bende 4-5 dilim, bide sucukludu
tatli olarak baklava yedik bideay cok utandim simdi
ama pazartesi günden beri yine eski düzenime geri döndüm, gerci spor daha yok haftaya basliyor nihayet. ama okula giderken tramvayla bi durak önceden cikiyorum okula kadar yürüyorum, bide asansörü kullanmiyorum 3. kata kadar cikiyorum merdivenlerden. öyle idare etmeye calisiyorum yani..
zaten haftaya okullar kapaniyor 1 hafta boyunca cunku paskalya bayrami basliyor. sali günü son gün herhalde carsamba eve giderim orda crosstrainermi yapacam ay cok özledim aletimiiii
dün aksam annemle konustum soruyor bana: gelince sana ne pisiriyim canin ne cekiyor falan felan
su an aslinda dersimi yapmam lazim netde geziniyorum bendeneyse baslamaliyim bi ton ders beni bekliyor
vallahi bebeğim inceleyelimde şu diyeti başlayalım bişe anlamadım o diyetten azcık anlat bakalım birde yazısı tam anlaşılmıyor oralarda ne demek istiyooh oh maşallah
sohbet epey koyu gitmiş, ama ben tek tek alıntı yapmadan yazayım dedim
Pembemmm... cnm sporsuzluk düne hastı hatta pişmanlığını da fena yaşadım içten içe...
3 gündür iyi gidiyorum, bugun de iyi şükür, işte sporu hangi ara yapayım derdi var şimdi de... akşam cnm istemiyor sabahleyin de heves yapıyorum pc işgal, tv işgal offf, dışarı çıksam inanın 2 adım asfalt yok ki... neyse bi çare bulcam inşallah...
ztn lesliede de ses var görüntü yok
Sevgimmm cnm bnmşok diyetlere hayır bence de... ama bazı değişik formüller olabilir metabolizmayı şaşırtmak için, birkaç günlük ama, öyle haftalarca değil
Sadişim bu sana verdiğim link güzel geldi gözüme, beden bir düzene alışmadan, yeme düzenin değişiyor ister istemez vücut adapte olmak için daha çok enerji harcıyor ve kilo veriyorsun
Randomcum, ben de düşündüm acaba kısa süre için de olsa nesfit veya o tarz şeylerle 14 gün programı mı uygulasam diye ama ben de yulaf ezmesi aldım, müsli ile yaparım dedim kendimce:44: aslında bir dönem denenebilir, ama işte hep beraber yapmalıyız ki yarış gibi olsunsonuçta önemli olan çok vermekten ziyade, kilo verebilmek öyle değil mi?
Aslında bnm de 15 nisana kadar 2 kg vermem lazım en az, aslında 70 olmak isterdim de 72-73 olsam da olur... offf yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagerçi kendim ettim kendim buldum da ya işte psikoloji de önemli oluyor diyet yaparken, ben de o ara kötüydüm...
neyse geç olsun güç olmasın diyorum
bu arada Kalbim burada
kız hoşgeldinnnnnnnnnnn
menü güzelmiş 1 kepçeden bişe olmaz olsa olsa yarım dilim ekmek yerine geçiyoaklimdayken dünkü menüü yaziyim hemen buraya:
sabah: 2 dilim kepek ekmek+ normal kahvaltiliklar (degisik bisey yemedim, light peynirimi yiyorum hala)
ara 1 elma
ögle: kantinde yedik, cakma biber dolmasi (vejetaryen yemegidi etsiz yani ve bulgur pirinc felanda yoktu icinde sebzelidi ici) yaninda haslanmis patates (porsyonu kücüktü)
ve salata
ara 1 kase pulbiberli yogurt
aksam: 1 kepce tarhana yaninda salata
tarhanayi cok sevdigim icin azicik yiyim dedim :) aslinda sadece salata yicektim..
hoşgeldin fıstık
bence yaptığın kaçamakları vücudun idare eder, sonuçta dikkat ediyorsun eee asansörü bırakıp yürüyorsun falan onlar da fayda eder emin ol
eminim kilo vermeye devam ediyorsundur
hadi bakalım otur ders yap
menünü beğendim
ama akşamları salata çok az bak çorba+salata yapsan tam süper olur hem aç kalmazsın hem de hafif olur
hem 1 kepçe çorba çok değil 2 kepçe yapıp yanına salata hatta ayran bile yapsan ideal akşam yemeği olur sonucta geç yatıyorsun acıkmaman lazım
offffffffffff kızlar hadi bişeler yapalım yaaaa
esra erol bile birsürü kilo verdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?