Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

gördüm sen okuyordun profilinden gördüm

bende açıp okudum ama bişe anlamadım
ok o zaman başka çareler düşünelim ya da bu diyetin ayrıntılarına bakıyım
ama su konusunda ciddiyim, hiçbişey yapma, biraz suyu ve sporu arttır gitcek bu kilolar

karameleğiiiiiiiiiiiimmmmm
cnm bnm çıkmam lzm sonra gelcem yine en geç 1 saate
yemek yiyem acıktım
bi de evde ufak işler kaldı onları yapıp geleyim

Selamm kızlaar

Yenibi diyet listesi işini bende isteremmm:) ya kaldım böyle aynı kiloda kaç aydır sinirim bozuluo artyazda geldi hala yanlarım var eylülden beri zayıflamaya çalışıorm hale bak bence benim deli gibi spor yapmam lazım

Buarada liliycim dünkü menün gayet güzel böreğide öğlen yerine saymışsın zaten bişey olmaz.Bana diyene bak sende spor yapmamışsın eheheheh yaa havalar ısınsada azcık yürüyüş falan yapsam olmuyo böyle

Ay kızlar içtiğim ilaç yüzünden 2 gündür fenalardaydım. 3 ayın wcsini 2 günde yaptım o kadar söyliyim.
Yemek de yiyemedim ama bugün baya iyi yedim
Geçen gün tartıldım 3 kg eksiktim. Göbeğim indi baya ama kollarım ipince olsun istiyorum tarzan( herkül müydü? :44:) gibiyim

Benim listeyi vereyim anacım sana da Evet yaz gelince yürürüz bişiyler yaparız. Terleriz bol bol yürürken yağlar gider tıpış tıpış ama bu sene kış bitmek bilmedi

yahu bayanlar şu nesfitin 14 günlük zımbırtısını mı denesek biz de ???

triendy21 diye bi kullanıcı var ya hani, 20 kilo vermiş falan... o yapıyo şimdi onu. 2 haftada arada yapmadığı günler olmasına rağmen 2-3 kilo gitmiş.

napsak denesek mi biz de?

suyu artırırırız dediğiniz gibi. spora da ağırlık verirsek belki bizden de gider he ne dersiniz.

dayanamıyorum artık ben. yaz da geliyo. kurtulmak istiyorum kalan 11 kilodan yaa (

merhaba fistiklar
bi kac gündür giremedim k. bakmayin.
havalar bu arada süper resmen yaz geldi buraya..okuldan sonra disarda geziyoruz arkadaslarla..
diyetim iyi gidiyor bozdu felan sanmayin sakin hala diyetdeyim hehehe
gerci haftasonu az cozuttum cuma kötüdü cumartesi süperdim ama pazar gunu arkadasimin dogum günüdü annesi bize cig köfte ve pizza felan yapmis.
yarim cig köfte yedim cooooooook acidi valla resmen kulaklarim kasinmaya basladi o kadar acidi yani. pizza yedim bende 4-5 dilim, bide sucukludu
tatli olarak baklava yedik bide ay cok utandim simdi

ama pazartesi günden beri yine eski düzenime geri döndüm, gerci spor daha yok haftaya basliyor nihayet. ama okula giderken tramvayla bi durak önceden cikiyorum okula kadar yürüyorum, bide asansörü kullanmiyorum 3. kata kadar cikiyorum merdivenlerden. öyle idare etmeye calisiyorum yani..
zaten haftaya okullar kapaniyor 1 hafta boyunca cunku paskalya bayrami basliyor. sali günü son gün herhalde carsamba eve giderim orda crosstrainermi yapacam ay cok özledim aletimiiii
dün aksam annemle konustum soruyor bana: gelince sana ne pisiriyim canin ne cekiyor falan felan
su an aslinda dersimi yapmam lazim netde geziniyorum bende neyse baslamaliyim bi ton ders beni bekliyor

Son düzenleme:
oh oh maşallah
sohbet epey koyu gitmiş, ama ben tek tek alıntı yapmadan yazayım dedim

Pembemmm... cnm sporsuzluk düne hastı hatta pişmanlığını da fena yaşadım içten içe...
3 gündür iyi gidiyorum, bugun de iyi şükür, işte sporu hangi ara yapayım derdi var şimdi de... akşam cnm istemiyor sabahleyin de heves yapıyorum pc işgal, tv işgal offf, dışarı çıksam inanın 2 adım asfalt yok ki... neyse bi çare bulcam inşallah...
ztn lesliede de ses var görüntü yok

Sevgimmm cnm bnm şok diyetlere hayır bence de... ama bazı değişik formüller olabilir metabolizmayı şaşırtmak için, birkaç günlük ama, öyle haftalarca değil

Sadişim bu sana verdiğim link güzel geldi gözüme, beden bir düzene alışmadan, yeme düzenin değişiyor ister istemez vücut adapte olmak için daha çok enerji harcıyor ve kilo veriyorsun

Randomcum, ben de düşündüm acaba kısa süre için de olsa nesfit veya o tarz şeylerle 14 gün programı mı uygulasam diye ama ben de yulaf ezmesi aldım, müsli ile yaparım dedim kendimce:44: aslında bir dönem denenebilir, ama işte hep beraber yapmalıyız ki yarış gibi olsun sonuçta önemli olan çok vermekten ziyade, kilo verebilmek öyle değil mi?

Aslında bnm de 15 nisana kadar 2 kg vermem lazım en az, aslında 70 olmak isterdim de 72-73 olsam da olur... offf yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gerçi kendim ettim kendim buldum da ya işte psikoloji de önemli oluyor diyet yaparken, ben de o ara kötüydüm...
neyse geç olsun güç olmasın diyorum

bu arada Kalbim burada
kız hoşgeldinnnnnnnnnnn

aklimdayken dünkü menüü yaziyim hemen buraya:

sabah: 2 dilim kepek ekmek+ normal kahvaltiliklar (degisik bisey yemedim, light peynirimi yiyorum hala)

ara 1 elma

ögle: kantinde yedik, cakma biber dolmasi (vejetaryen yemegidi etsiz yani ve bulgur pirinc felanda yoktu icinde sebzelidi ici) yaninda haslanmis patates (porsyonu kücüktü)
ve salata

ara 1 kase pulbiberli yogurt

aksam: 1 kepce tarhana yaninda salata

tarhanayi cok sevdigim icin azicik yiyim dedim :) aslinda sadece salata yicektim..

hoşgeldin fıstık
bence yaptığın kaçamakları vücudun idare eder, sonuçta dikkat ediyorsun eee asansörü bırakıp yürüyorsun falan onlar da fayda eder emin ol
eminim kilo vermeye devam ediyorsundur
hadi bakalım otur ders yap

menünü beğendim
ama akşamları salata çok az bak çorba+salata yapsan tam süper olur hem aç kalmazsın hem de hafif olur
hem 1 kepçe çorba çok değil 2 kepçe yapıp yanına salata hatta ayran bile yapsan ideal akşam yemeği olur sonucta geç yatıyorsun acıkmaman lazım

wallahi benim psikoloji iyice bozulduuu
bıktım usandım artık diyetdennn
bu ay bari kilo vereyim pis boğazımı tutamıyorum kiii
bugünde dondurma yedim( dondurma sezonuda başladı artık yegidi yeeeeeeeee
neydi o ilacın ismi formbilmem ne sanırım ablamdada gizli şeker çıkmıştı onada doktor ölene kadar bu ilacı kullanacaksın demişti o ilacı kullandığım zaman kendimi wcye zor atıyorum diyorduu
azcık yediğinede dikkat etse zayıflıcakdaaa hiç dikkat etmiyo 95 kilo ve benden kısa
o ilaçdan bizim kayınpederde kullanıyordu oda şeker hastası ama o yemesinede dikkat etti 10kilo felan verdi adam resmen değişti başka biri oldu
Benim listeyi vereyim anacım sana da Evet yaz gelince yürürüz bişiyler yaparız. Terleriz bol bol yürürken yağlar gider tıpış tıpış ama bu sene kış bitmek bilmedi
kız listeni ver bakalım neler varr
birde menünü niye yazmıyorsun bakalım senn

şok diyet duymamış olayım. Yeme bozukluğuna yol açarsın mazallah.
Sizin oralar sıcaktır al efeyi yürü kız. İkinizede iyi gelir.
wallahi isterseniz kızın ama kafama uygun bir şok dyet bulursam yapacağım
vallahi nesfit felan iyide pahalı onlarda yaa bide lıght süt alcaz o dier sütlerdende pahalı
birsürü masraf zaten oda beni hiç doyurmuyor
annene söyle sana haşlama brokoli karnabahar yedirsin
offf baklavayı benimde canım çok istiyor ama almıyorum aslında alsak diyeti felan düşünmem hepsini yerim

vallahi bebeğim inceleyelimde şu diyeti başlayalım bişe anlamadım o diyetten azcık anlat bakalım birde yazısı tam anlaşılmıyor oralarda ne demek istiyo

menü güzelmiş 1 kepçeden bişe olmaz olsa olsa yarım dilim ekmek yerine geçiyo

hosbulduk tatlim özledim hepinizi vallah :)
evet kilo vermeye devam ediyorum hihi ama yavas yavas gidiyor cunku eskisi gibi her gün 1 saat spor yapamiyorum. merdivenlerle idare etmeye calisiyorum bende
basladim zaten derse kizzzzz arada bir girip bakiyorum hem buraya hem face'ye

hadi yaa sadece salata az mi olurdu, bende üzülüyordum corba cok oldu herhalde diye, icimi rahatlattim sekerim tsk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…