Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

negüzel kuzum 18 kilo vermişsin bende kasımın 14 ünden beri diyetteyim dur bakalım ben ozamana kadar nekadar vercemm
canım 1 hafta yesen bile tekrar başlarsın bişe olmaz yeterki tamamen bırakmamak
sporunuda bırakma bakalım
bir başlayıp bir bırakırsan bir faydası olmazz
sende azcık bize gaz versenn

kız ne 18 kilosu ben anca 16 kilo verdim
18 olsa zil takıp oynardım neyse allah söyletiyor heralde
inşallah 18 de olacak amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

menü gayet güzel okadar yorgunluğa bu menü az bile
zaten birsürü iş yapmışsın spor yerine geçmiştir heralde

dünkü menüm

sabah
2 dilim kızarmış kepek ekmeği 1 yumurta ve hergünkü normal kahvaltım
1 bardak yeşil çay

ara
1 küçük elma

öğlen 1 kase bol pul biberli yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

ara yarım muz

akşam
1 dilimden az kepek ekmeği,biraz bol domatesli menemen
birazda bol yeşillikli ve bol domatesli çökelek salatası
akşam yemek yapmaya üşenmiştim böyle idare ettim tabi sofrada patates kızartmasıda vardı ama dokunmadım

yemekten sonrada annemlere gittik
ordada 2 minik kivi ve çeyrek elma yedim
he bide 1 fincan az şekerli türk kahvesi içtim

bugün şişkinliğimi biraz attım kilomda normale döndü
kabızlığıda bu sabah itibariyle biraz çözmüş oldum
bu hafta biraz dişimi sıksam net küsüratsız 59 olurum heralde

Günaydın kızlarrr

Haftasonu ayı gibi yedim çünkü bu son yiyişimdi uzun bi süre canımın istediklerine dur diyeceğim.Bugün bana ataklar gelcekkk=) Yani dukana başladım ilk yulaf kepeğimide yedim aynen tadı saman gibi yani zayıflamak için bi yemediğim saman kalmıştı onuda light yoğurduma karıştırıp yedim=) şu üç günü bian önce atlatırsam zaten diğer günler daha kolay olcak 1gün sebze+protein 1gün sırf protein yapcam bu diyet dukan tariflerini okuduktan sonra hoşuma bile gitmeye başladı.Ya buarada 61.400gr çıktım bugün bukadar kilo alıcamı sanmıyorum iki gün yedim diye ama acaip bi şişlik var üzerimde neyse öyleyse bile atakta verrim gider=) Sizede eriten nesfitli günlerr buaralar hep gıdaklıcam yumurta tavuk yumurta tavuk=)akşamki menüyü tahmin etmesi hiçte zor olmicak=)

hahahahahhahah
kız sen de k.hidratı denedin sıra dukana mı geldi
valla okurken dedim hiç de tahmin etmesi zor değil, haftasonu yedim yazmışın ya
neyse hadi bakalım atak devresinde ne kadar vercen merak ediyorum yazmayı unutma

kızlar ben de bari dünkü menümü yazayım, hem sayfa ilerlesin hem de ne zamandır menü yazmıyorum
gerçi dün iğrençti, geç kalktım ondan 2 öğün+çaylı kaçamak oldu ama epey yürüdük annemle, ilçenin öbür ucuna kadar, ilçedeki tüm marketleri dolaştık tansaşla a101 açılmış onlara bile gittikkkkkkkk
2 saate yakın olmuş eve geldim ayaklarım artık hareket etmiyodu o derece
iyi spor oldu bana

gelelim asıl konuya, yani menümüze...:18:

kahvaltı - 12:30
- 2.5 dl tam buğday ekmeği
- 1 kk peynir
- tahin-pekmez (epey yedim ölçmedim)
- domates
- çay

akşam - 16:30 (erken oldu)
- 2 kepçe mercimek çorbası
- 3-4 yk pilav (1 servis kaşığı)
- 4-5 yk etli kereviz
- 1 tabak salata

ara - 20:30
- 3-4 gofret (normalden daha küçüktü ebatı ama)
- biraz çubuk kraker
- 2 lokma haşhaşlı çörek (çeyrek bile yoktu yani)
- çay

su - 1-1,5lt
spor - 2 saate yakın yürüyüş

suyum az oldu yaaaaaaaaaaaaa

kızlar bu arada bugun ölçüler alınmalıydı ama ben de sabah aklımdayken sonra unuttum:26:
yarın herkes ölçülerini alırsa çok sevinirim
hepinize sevgiler güzellerim

Ben tek tek hepsini deniyorum:) ama bitürlü istikrarı tutturamıyorum zaten karbonhidrat diyetiyle çokk benzio ikisindede protein ağırlıklı besleniyosn bitek karbonhisratta yağ yiyebiliodun bunda yenmiyo valla bgn daha ilk günden çok zorlk çektim en iyisi evde pişirip getirmek yoksa btn maaş artı yemek kartım tavuğa gitcek:)

Menün diğer lili menülerine göre on numara olmuş bikerem spor bile var baya yürümüşsün menünde gayet güzel tamam yine kaçamaklarn var ama eskiye nazaran yok dencek kadar az dediğin gibi suyunca az olmş ama yinede gzl menüüü

topiğimizin 100. beğenini ben yaptım hehe
yazını okurken de koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaman ha dikkat et, çok tavuk yiyip şekil değiştirme

menü gayet başarılı tatlım tebrikler
tahmin ettim hafta sonu çok yiyeceğini
hadi bakalım inşallah dukanın hayrını görürsün tatlım
nesfite başladım bakalım bugün
menünü yazmamışsın görelim neler yedin bakalım
beğenmedimmmm
ama enazından bisküvili pudingli pasta yok
birsürü cıss varr
ama spor süperrrrrrrrr
kızlar bu arada bugun ölçüler alınmalıydı ama ben de sabah aklımdayken sonra unuttum:26:
yarın herkes ölçülerini alırsa çok sevinirim
hepinize sevgiler güzellerim
beni aynı geç tatlım

slm kızlar öğlen misafirlikdeydim akşamde eşimle foruma gittik iyi dolaştımm
menüme gelinceee
sabah
2 dilim tahıllı ekmekle peynirli tost
3 zeytin
domates salatalık nane maydanoz

1 avuçiçi fındık ceviziçi
2 kurukayısı

yarım tabak kısır (misafirlikdeydim an sağlıklısı buydu siğaraböreği tatlı poğaça vardı ben bunu seçtim)
3 yk yoğurtlu pazı(bide bunu seçtim)

1 portakal

yarım kase nesfit
içine 1 ceviz ve 5 fndık attım

spor yok regl oldum neyazıkkii
suda anca 1 lt yeşil çay 2 bardak

bu günkü menüm

sabah
2 dilim kepek ekmeği,biber salçası,domates,bir parça peynir,5 zeytin
1 bardak yeşil çay

öğlen
bol pul bibrli yoğurt,1 dilim kepek ekmeği

ara
1 havuç

akşam
2 tahta kaşık pazı kavurma,yarım kase yoğurt
2 çatal kıymalı makarna (çocuklara yapmıştım dayanamadım azıcık aldım)

1,5 saat spor yaptım
suyu nekadar içtiğimi hatırlamıyorum ama 1,5 litreyi geçmiştir.

günaydın çıtır hatunlar

gece ben girdikten sonra kimse girmemiş
bu sabahta yemek poşetimi evde onuttum
malesef günü poaçayla açmak zorunda kaldım
neyse çok erken bir saatte yedim zaten öğlene kadar yakarım heralde

Canım menün gayet başarılı ama bence hem arada hem nesfitin içinde fındık ceviz yemen fazla olmuş yni çok aşırıda fazla deilde işte dikkat et damlaya damlaya göl olur=) en beğenmediğim suyun oldu bu güzel menüye 1 litreyi hakaret sayarım:) he bide menümü sormuşsun sizden gizlediğim için yazmadım deil aklımda kalmadığı için yazmadım canım ama özetle hep kurabiye menüsüydü vede muhallebili tatlı falan yani bu hafta pizza hamburger yemedim aslında tam gidiyoduk yemeğe ama hiç cnımız istemedi benim bilee:)

Vayyyy maşşşallah hem menü güzel hem sporrr tütütütüt nazar değmesin inşallah suyuda accık daha içeydin iyiydi napalım darısı başka günlere:)

Dün akşam siteye girmeye çalıştım ama sorun veriodu ilk dukanlı diyetimle karşınızdayım:) acaba doğrumu yaptım bilmiyorum ama yapıorum bişeyler:)

Sabah: Light yoğurtdun içine yulaf kepeği karıştırıp yedim
Öğlen: Piliç çevirme
Ara:Light yoğurt içine yulaf kepeği
Akşam: Fırında levrek(patatesinden bir tane bile tadamamak çok acıklı bi hikayeydi), Haşlanmış yağsız falan (karides yedim bi kova karides yesem yine doymam bu lezzete)

Su: 2,5 litre

Yulaf kepeğinide atak evresine göre yani 1,5 yk yedim

Dün:61.400 gelmiştim
Bugün:59.600

Spor: 20-25 dakka yürüyüş yaptım hatta daha çok yürüdümde o ara markete gttm yavaşladım diye onları saymıyorum

Son düzenleme:
Aman hee kimsecikler gelmiyo burayada hani siz nesfit yapıodunuz hani menüler bende dahil sadece 3 menü yazılmış hemde haftaiçi olmasına rağmen sizle sohbet etmeyi özledimm yaa bide yaz gelio en çok asılmamız gereken dönem bu dönem ve kızlar derimki protein gerçekten çok tok tutuo protein ağırlıklı beslenin bence kendime şaşırıyorum resmen cnm hiçbişey istemiyo

şadiye başlıycaktı bugun ama ben başlayamadım. hastayım. ancak iyileşiyorum pembecim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…