cnm çok süper vermişsin maşallah
aslında en önemlisi su ve spor... gerisi teferruat....
ay demin onca yazdım pc bi anda kapanıp yeniden açıldı tüm yazdıklarım gitti...o nedenle şimdi o kadar yazamıcam
diğer takip etmeye çalıştığım topikte, uzun zamandır orayı da boşladım gerçi, kızlar hep 2,5-3lt su içiyorlar
ztn ben de bir ara kışın bile 2,5ltyi deviriyordum oyle vermiştim ztn epey... şimdilerde iyice astım, neyse geri döncem inşallah
buraya yazmadığım zamanlarda menülerimi yazardım deftere kaç gündür onu da yapmıyoruminanın dün ne yedin deseniz hatırlamıyorum:44:
neyse artık kursum bitti, akşamları beraberiz bundan sonra inşallah
hepinizi seviyorum güzellerimboşlamayın ha, topiğimizi
topik dibe vurmuş
acil bir hamleyle yukarı çekmek lazım dedim
bugün sabah 1 küçük poaça,1 bardak çay,bir bardakta yeşil çay içtim
öğlen küçük bir tabak bakla kavurma ve 2-3 kaşık mercimekli bulgur pilavı (yağı çok azdı)
akşama yeşil fasülye pişiriyorum inşallah onu iyecem sadece
az önce tartıldım kilom yine 59.6 çok sevindim
azar azarda olsa gidiyor
kızlar çok yakın bir arkadaşım bugün doğum yapıcak
az sonra sporum var karar veremedim sporamı gitsem arkadaşımın yanınamı
arkadaşımın ailesi yanında değil,şu an başka bir arkadaş var yanında
normal doğum olduğu için nezaman doğuracağı belli değil
hastaneye gitsem yapacak bişe yok onlarda bekliyor suni sancı veriyorlarmış
spora gitsem içim rahat etmicek kararsız kaldım ne yapsam acaba
Neymiş bu dukan böyle Süper gitmiş yaw.
Bende istiyom bende bende bende
Kendi diyetimi uyguladım da dukan kaldı ay benden bişey olmıcak
habire tavuk yumurta falan yiyorm gıdaklıcam yakında forumdan bi araştır istersen ama bence doktorunun verdiği listeye uy bu senin için sakıncalı olabilir erirsin canım sende az sıksan kendini bisküvilere dadanmasan süper olcak=)
offf bir bankaya gittim diyetde yenmiyecek ne varsa hepsini aldım ve yedimwuuuuuu süper menü yawrucan tostun yanına ayran içmen iyi olmuş protein en azından ayrıca hadi gel sende benm gibi psikopata bağla yaz gelio korkusu sarsın senide daha çok su içmeliyim paniği olsun eheheheh ayrıca elbiselerde 42 beden olmuş yaa korkma kumaşlarda ve abiyelerde herzaman bir beden büyük olur kot gibi deil yaani heralde kalıplar daha küçük oluyo
süper süper süperr bende istiyom bende bende araştırayım hemen olmazsa bende yımırta tavık yiyimÖdemm Mödemmmmmmmmmmmmmm gidiyo işteee hehehehehe çok mutluyum bugün atak evresinin son günü yarın sebze yiyebilicem=)
Atak 1.gün: 61.400
Atak 2.gün: 59.700
Atak 3.gün: 58.700
Bugünde inşallah sporumu yapar 3 litre suyumu devirrim dün akşam ablam çayın yanına beze koydu bide cheese cake ama bennnn yemedimböyle yaptım onlara:76:
menü güzel kilo vermenede sevindim az az olsada verelim yeterki her hafta yarım kilo vermeye razıyım yaa yeterki almıyımtopik dibe vurmuş
acil bir hamleyle yukarı çekmek lazım dedim
bugün sabah 1 küçük poaça,1 bardak çay,bir bardakta yeşil çay içtim
öğlen küçük bir tabak bakla kavurma ve 2-3 kaşık mercimekli bulgur pilavı (yağı çok azdı)
akşama yeşil fasülye pişiriyorum inşallah onu iyecem sadece
az önce tartıldım kilom yine 59.6 çok sevindim
azar azarda olsa gidiyor
arkadaşının yanına git canım bu devirde iyi arkadaş bulunmuyorkızlar çok yakın bir arkadaşım bugün doğum yapıcak
az sonra sporum var karar veremedim sporamı gitsem arkadaşımın yanınamı
arkadaşımın ailesi yanında değil,şu an başka bir arkadaş var yanında
normal doğum olduğu için nezaman doğuracağı belli değil
hastaneye gitsem yapacak bişe yok onlarda bekliyor suni sancı veriyorlarmış
spora gitsem içim rahat etmicek kararsız kaldım ne yapsam acaba
adet olunca hamileyim korkusu bitti ve diyete geri döndün hımmselam kızlar aranıza geri döndüüm
kilom 69 çıkıyor
ama bir buçuk ay oldu adet göremiyorum
onun şişliğide olabilir
doktora gittim yumurtalama porblemim vardı benim kızımdan önce
yine aynı düzene dönmüş yumurtalıkların dedi söktürücü verdi
adet olunca doğum kontrol hapı kullan dedi
bir sene kullanmam gerekiyormuş
zayıfken normaldi herşey kilo alınca yine aynısı oldu
tekrar başlıyorum diyete
menüleri yarından itibaren yazmaya başlarım
tam kilomuda adet olup bittikten sonra bildiririm
sizler nasılsınız
off bende istiyom yaaaşu dukanı bende yapmayı çok istiyorum da bir türlü anlayamadım ya
benim arkadaşım 10 kilo verdi dukanla
offf bir bankaya gittim diyetde yenmiyecek ne varsa hepsini aldım ve yedim(
okadar çok yedimki akşama bişe yemem sanırım
offf ben psikopata bağlamam gerek dedikce habire yiyiorm neyse kızz bendemi dukana başlasam
süper süper süperr bende istiyom bende bende araştırayım hemen olmazsa bende yımırta tavık yiyim
menü güzel kilo vermenede sevindim az az olsada verelim yeterki her hafta yarım kilo vermeye razıyım yaa yeterki almıyım
5 mayısa kadar 2 kilo yapar
arkadaşının yanına git canım bu devirde iyi arkadaş bulunmuyor
yarın gidersin sporaa
adet olunca hamileyim korkusu bitti ve diyete geri döndün hımm
hoşgeldin tatlım aramızaa çok sevindim tekrar başlamana
neyse çokda almamışsın 3 kilodan bişe olmaz çabuk verirsinn
hadi hayırlısı olsun tatlımm
off bende istiyom yaaa
58e bi düşseydimm sonra hedefimi 55 e çekecem
şu dukanı bende yapmayı çok istiyorum da bir türlü anlayamadım ya
benim arkadaşım 10 kilo verdi dukanla
Ben çok severim tavuğu ve yımırtasınıZaten ben öyle dukandan,karataydan falan anlamıyorum.
Kaç haftadır büsküüt yemiyorum ne hikmetse aramıyorum da artık tekrar başlamam inaşşallah.
Anneme dicem almasın eve.
offf bir bankaya gittim diyetde yenmiyecek ne varsa hepsini aldım ve yedim(
okadar çok yedimki akşama bişe yemem sanırım
offf ben psikopata bağlamam gerek dedikce habire yiyiorm neyse kızz bendemi dukana başlasam
süper süper süperr bende istiyom bende bende araştırayım hemen olmazsa bende yımırta tavık yiyim
Geliiiiiiiiin geliiiiiiin dukan amcanıza geliiiiinvalla kızlar bende bu diyete hiç anlamıyorum aman sosyete diyeti bu falan diyodum okadarda deil insan alışıyo öğreniyo bikere yumurta tavuk diorumda bunlar atak evresinde sürekli yeniyo atakta 3 5 gün sürüyo zaten sonra seyir evresinde 1 gün sebze+protein(tavuk süt yumurta vs) 1 gün saf protein gnü oluyo ve proteinin ne kadar tok tuttuğuna inanamazsınız ve bu diyette yeme sınırlaması yok istediğin saatte istediğin kadar tavuk falan yiyebiliosun tatlı isteğimde gitti nedense benim ve eğer canınız tatlı isterse yiyebiliosunuzda amaa tatlandırıcıyla yapılmış olanları tabi yaa okadar güzel tarifler varki ben birazda tariflere kanıpta bu diyete başladım ve 4 evreyide bitirirseniz kilo almıyosunuz en son evre istediğini ye bir gün protein ye evresi harika bişey 3.evredede haftanın iki gnü kaçamak yapabiliosnz falan diyetisyenler bilem 2 gün kaçamağa izin vermezler:) ve sporda cok istemyo yarım saat bişey:) sporsuzda çok zayıflayan var
TEST FELAN YAPTIN DEĞİLMİadet olmadım canım hala bekliyorumbugün 40.gün
inşallah teeşşrüf edecekler bakalım bekliyorumm
Geliiiiiiiiin geliiiiiiin dukan amcanıza geliiiiinvalla kızlar bende bu diyete hiç anlamıyorum aman sosyete diyeti bu falan diyodum okadarda deil insan alışıyo öğreniyo bikere yumurta tavuk diorumda bunlar atak evresinde sürekli yeniyo atakta 3 5 gün sürüyo zaten sonra seyir evresinde 1 gün sebze+protein(tavuk süt yumurta vs) 1 gün saf protein gnü oluyo ve proteinin ne kadar tok tuttuğuna inanamazsınız ve bu diyette yeme sınırlaması yok istediğin saatte istediğin kadar tavuk falan yiyebiliosun tatlı isteğimde gitti nedense benim ve eğer canınız tatlı isterse yiyebiliosunuzda amaa tatlandırıcıyla yapılmış olanları tabi yaa okadar güzel tarifler varki ben birazda tariflere kanıpta bu diyete başladım ve 4 evreyide bitirirseniz kilo almıyosunuz en son evre istediğini ye bir gün protein ye evresi harika bişey 3.evredede haftanın iki gnü kaçamak yapabiliosnz falan diyetisyenler bilem 2 gün kaçamağa izin vermezler:) ve sporda cok istemyo yarım saat bişey:) sporsuzda çok zayıflayan var
kızlar bişe dicem ya lütfen yanlış anlamayın
ben şu beğen butonunu hiç beğenmiyorum
bana çok samimiyetsiz geliyor beğendiğimiz bir mesaj varsa
kısa bir mesajla bunu belirte biliriz nacizane fikrim
TEST FELAN YAPTIN DEĞİLMİ
bişi yok
gerçi doktora gitmişsin
kız bende araştırıyorm hatta görümcem çarşıdaydı aradım bana yulaf kepeği aldedim 2 3 tllik
oda tamam dedi ama sonra aradı yulaf kepeği değilde yulaf samanı diye bişe var diyoo bende al gitsin dedim o neki bee o olurmuu
bende yarın başlıcam benimde atak 3 gün yani 3 gün proteinmi alcam sebze yok ekmek yok değilmi doyana kadar tavuk yumurta yoğurt süt felan
vallahi baksana 3 günde sen 2 kilo verdin
bende 1 ayda 2 kilo versem yeter
ayy bende hangi diyete başlıcamı şaşırdımm
ilk karatay yapayım dedim sonra sizin yaptığınız protein diyeti dedim sonra kalp vakfı diyeti dedim sonra nesfit diyeti dedimm şimdide bu umarım bunda istikrarlı giderim
kızlar ben geldim
hem spora gittim hemde arkadaşın yanına
arkadaşı aradığımda sadece 2 santim açılması vardı
doğum daha gecikir diye spora gittim
arkadaşın yanında bi başka arkadaş bekliyordu zaten
hocayla anlaştım bugün 45 dakika çalıştık
geri kalanı yarın tamamlıcaz yani buhafta 4 gün spora gitmiş olacam
ama yinede doğuma yetişemedim çünkü son anda sezeryana almışlar
ben yetiştiğimde yeni doğurmuştu
kızlar bişe dicem ya lütfen yanlış anlamayın
ben şu beğen butonunu hiç beğenmiyorum
bana çok samimiyetsiz geliyor beğendiğimiz bir mesaj varsa
kısa bir mesajla bunu belirte biliriz nacizane fikrim
kızlar ben geldim
hem spora gittim hemde arkadaşın yanına
arkadaşı aradığımda sadece 2 santim açılması vardı
doğum daha gecikir diye spora gittim
arkadaşın yanında bi başka arkadaş bekliyordu zaten
hocayla anlaştım bugün 45 dakika çalıştık
geri kalanı yarın tamamlıcaz yani buhafta 4 gün spora gitmiş olacam
ama yinede doğuma yetişemedim çünkü son anda sezeryana almışlar
ben yetiştiğimde yeni doğurmuştu
Kız sen atmısın saman yiycen eheheh koptum valla saman maman yeme bağırsaklarına zarar falan verirsin sonra yazık sana:) rusheim marka yulaf kepeği satılıo aktarda 500gr lık 8 tl alcaksan ben bundan kullanıorm ve tok tutuyo sen ilk hesaplıcan atak süren kaç gün kadınlar kulbne dukan yaz cıkıo ddukancıların sayfası ordaki ilk linkte atak süreni hesaplayabilmen için yardım var 3aysonraki kilonu bilem hesaplıo
Ohhh hem sporumu yaparım hemde vefalı arkadaş olurum diosun takdir ettim seni
şimdi seni gruptan kovsunlarda görrrr nasıl terslenirsin sen böyle ehehehehheeheheheheheh kendim söyler kendim gülerim şadiyeye bu konuşmalar tnıdık gelebilr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?