Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Valla cnm bende çok bilgi sahibi deilimki kitabı alıp okumam lazım ama topicte normal yoğurt yiyenlerde vardı lor olarak ben yörsanın lorunu kullanıorm çünkü yediğin proteinleride yağsız yemen lazım en az yaglı lor yörsanın bende onu aldım ama bence norrmal yoğurtlada olur diye düşünyrm menüyüde yazdım biliyorum yaa bende merk ettm şmdi bakarım biara

blogun ismi güzelmiş
vallahi evdeki yoğurdum bitmek üzere giderim kendime lıght alırım kimseye 1 kaşıkda vermem
başkada bişe alamam
bu arada senin yeni blogunun ismi neydi yaa
bana linkini yollamıştın ondan ismini hatırlamıyorum

tamam canım yörsanın loruna bakayım yarın marketden

yörsanında sevgililer günü için ürettiği kalp şeklindeki kaşarları görmüşmydünüz

artık evde ne varsa onu kullanırım evde lıght sütüm var ara ögünlere onu sıkıştırırım tarçınla felan

ay sorma ayıkla pirincin taşını attın bana topu kaçarsın tabiiii
neyse cnm öenmli değil, Sena abla iyi biri anlayış gösterir
bu arada sen de atak devresini yap bakalım nolcak???
ben geçen yılki yazı dizisinden öğrenmiştim dukanı ama tabii uygulamadığımdan unuttum işte blogda takip ediyorum o şekilde biraz biliyorum, güzel tarifler var... karatayı da az çok o şekil biliyorum, hem formsante alıyorum arada diyet kısmında çıkıyor, ondan hem de kkdan ve internetten...
bu arada bu ay formsante almadım, elele alcam, 20 diyet listeli kitapçık veriyor, formsante klasik her ay fit kartları veriyor, az çok tarzı aynı, aslında devamlı takip ediyorum da bu ay iki dergi alamam, eleleyi deneyim bi de... formsanteye internetten bakcam bu ay...
bi de monti diyetinin kitabını aldım hala okumadımonu da beğeniyorum, beslenme şekli olarak, biraz sena ablanınkine benziyor ama sena ablanın listesi kendi uydurması yani deneyimlerinin sonucu...

kızlar ben hafiften acıkmaya başladım
evde meyvede yok sütte yok
ne iyecem ben ya içim dışım yoğurt oldu

evet ya şöyle koca bir ohhhh diyorum topik kendine geldi vallahi
eeeeeeee yaz geldi herkesi kilo verme teleşı sardı heralde
ben geldim topik şenlendi di mi???
ay şımarıklık yapayım biraz
valla şaka maka epey bıdı bıdı yapıoz
bnmkisi yazdan değil cnm, aranıza dönmek bile motive olmam için yetiyor valla, kurs pestilimi çıkartmıştı

evet sena abla çok iyi gerçekden
bak bakk bütün dergileride takip edermişşş
iyi yapıyorsun tatlımm
bende dukanın kitabını istiyorum

offf canım acayip gerçek sütlü neskafe çekiyor
sütüm olsaydı keşke.bu günde canım acayip süt çekiyor ya

bnm bloğun adı diyet kafe cnmmmmm
googledan yaz çıkıyor ilk link ama birleşik yazın haaaaaaa.... ayrı yazınca çıkmıyor rezil olmayım sonra

bi de cnm dukanda nasıl bilmiyorum da montide yogurdun light olması önemli değildi ama peynir ve süt mümkünse az yağlı oluyordu çünkü yogurt ztn mayalı ya her halukarda işe yarıyordu...ama tabii dukanı bilmem:44:

kızlar ben hafiften acıkmaya başladım
evde meyvede yok sütte yok
ne iyecem ben ya içim dışım yoğurt oldu
cnm evde ne var acep???:44:
yani salatalık, domates falan ye varsa...
ya da ayran iç, yogurt istememişsin ama bu da bi alternatif...
başka.... fındık fıstık falan ye 1 avuç...
medine hurması falan da olabilir, 2-3 tane...
bugun murat topoğlu dedi gerçi geçen gün başka kanalda da aynını demişti, bugun bana çift dikiş gibi oldu, 2. baskı hesabı...
2-3 medine hurması + 1-2 avuç leblebiyi ağzınıza atıp çiğniyorsunuz, baklava-çikolata gibi oluyormuş bi bardak da su içince oh, hem az kalorili hem de sağlıklı bir alternatif

Son düzenleme:
evet sena abla çok iyi gerçekden
bak bakk bütün dergileride takip edermişşş
iyi yapıyorsun tatlımm
bende dukanın kitabını istiyorum

ay normalde formsante alıyorum yazdan beri... ama burda bulamıyorum mesela şimdiye bitmiştir ayın sonunda geliyor bi sonraki ayınki, o da 3-5 max. hemen bitiyor aybaşına kalmadan
formsantenin takipçisi çok bi tek şoka geliyordu 2-3 tane şimdi tansaş açıldı ama hemen bitiyor gene de...
elele de her zaman var alan pek olmuyor, geçen de rafta gördüm de öyle... yoksa hiç almadım daha önce...

dukanın kitabı da çok pahalı değil cnm 8-10tl sanırım, bi de 2. el kitapçılar var oralara bak valla yepyeni okunup geri veriliyor mis gibi, hiç kapağı açılmamış gibi aldım ben monti kitabını hem de indirimle bedavaya geldi

kız komşun falan yok mu dicem de vakit epey olmuş:26:
hadi varsa yaknıda market al da gel bari... valla yakın olsak gönderirdim

canım çok sağol ama evde saydıklarının hiç biri yok dolap tam takır kuru bakır
bugün markete gitmem lazımdı ama üşendim
ben en iyisi koca bir bardak su içeyim

sütmü
benim canımda 4 gündür kadayıf tatlısı çekiyoo ama yemedim sütlü kahveden bişe olmazz
olsaydı içerdinn

kızz murat topoğlu fındık fıstık yemeyin diyorr
beyaz leblebi yada sarı leblebi yiyin diyorr
ulan akupunturcuu bende zırt pırt fındık yiyordm gittim beyaz leblebi aldım bugün

canım çok sağol ama evde saydıklarının hiç biri yok dolap tam takır kuru bakır
bugün markete gitmem lazımdı ama üşendim
ben en iyisi koca bir bardak su içeyim
hadi yaaaaaaa
neyse bak ne yap sana diyim...
su kaynat, yeşil çay yap içine de tarçın varsa serp veya çubuk varsa 1 tane at... o da iyi gelir

yok kız geçende sanırm tntde denk geldi tam hatırlamıyorum:44:
yine bugun dediği gibi, leblebi+hurma demişti bugun 2. baskı oldu bana
hatta baklava kadar tatlı alternatif deyince dedim leblebi-hurma dicek
ama fındık fıstık yemeyin demedi şekerim
dedi ki 1 kase fındık-fıstık-ceviz yaklaşık 100-150 gramdır bu da tv izlerken fark edilmeden bitirilir ve 600 kalori falan alınır, tamam bir avuç kadar olursa iyi ama biz o bi avuçla yetinmeyiz falan dedi
ondan daha iyi bi alternatif, tatlı ihityacına karşı ve doygunluk hissi için leblebi+hurma dedi

kız sus zaten açım kadayıf madayıf deli etme beni

vallahi önüne gelen bişe diyor
biri çıkar fındık iyin der diyeri çıkar yok onu yemeğin bunu i,yin der
vallahi şamar oğlana döndük ama ben yine kafamın dikine gidiyom
canım ne isterse ondanda iyom bundanda tabiki az az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…