offf benim gene başladı mide ağrısı sanırım bu akşam acile giderimmya benimde çok miğdem bulanıyo bide motoruda bozdum:) şu yulaf kepeğini ne zaman yesem miğdem bulanıyo bide dün yoğurdun içinde baya beklemişti yulaf kepeği bekledikçe tadı daha bi iğrenç olmuş zor yuttum böhüüü bgn herbiyanım altüst acaba akşam kaç kilo cıkcam çok merk ettim bide 57lerde çıkarmışım süper olur:)
az yedim napim canımmmsüpersin bebeeemmmmm 1kk yemişsin tatlıdan çok deil ama heryediğimiz şekerli şey diyet sürecini biraz daha uzatıo ondan sonra motivasyon falan gidiyo pes ediyoruz madem dukanı bıraktın yemeklerin yanına hep protein sıkıştır ki sanıyorum öyle yaptın
bencede bencede beğeniliyor ama yorum yapılmıyorrşu beğenme çıktı mertlik bozuldu
kızzz sen halen onu çekiyormusunnnKızlar ben iltihaptan geberiyorum. Anlatamam. Kaç gündür oturamıyordum bugün çok fena oldu. Gece hiç uyumadım sabaha kadar ağrıdan sızıdan ağladım. Hala yatıyorum. Kalkıp gezmek mümkün değil. yok arkadaş benim ameliyatı bu hafta halletmem lazım. Diyet falan umrumda değil iştahımda yok. Önemli olan sağlık gerisi fıs
menü güzelmiş aslında biraz ekmek demişsin nekadr olduğunu bilmiyorummdünkü menüm
sabah
nesfit in içine 1 kuru incir,1 kaşık kuru üzüm ve çeyrek elma doğradım
,yarım yağlı süt ekledim ve yedim
öğlen
2 yumurtayla yaptığım çökelekli omlet,
1 patlıcan dolması,biraz ekmek(tandır ekmeğiydi kepekli yapılıyor ama biraz fazla yedim sanırım)
ara
1 kk kek,yarım çay bardağı süt
akşam
1 kase bezelye yemeği,3 kaşık pilav,1 ısırık ekmek
öğlen yediğim ekmekler biraz fazla oldu ama onun dışında idare eder sanırım
menüm;
3 ince dilim çavdar ekmeği
peynir
3-4 zeytin
maydanoz
omlet
yeşil çay
yarım fincan kadar süt
3 hurma
bol yoğurtlu ıspanak yemeği
1 kase nesfit
1 kepçe mercimek çorbası
5-6 köfte
bol salata
**spor yapmadım.
**su: 1.5 lt kesin oldu. fazlasını da içicem.
akşam yemeğimi yedim menümü bildiriyorum
sabah
dün sabahki nesfitin aynısı
1 kupa yeşil çay
öğlen
1 kase bezelye yemeği,1 küçük pişmiş çökelek,birazda kepekli tandır ekmeği
ara
4-5 tane çubuk kraker
akşam
küçük bir tabak yoğurtlu ıspanak
1 kase mercimek çorbası
her ikisinede bolca pul biber ekledim
su 2 litreyi geçti
1,5 saat spor
bugünlük bukadar bidahada bişe yemem
belki hürremi izlerken bir sütlü neskafe içerim
random bugün menülerimiz çok benziyor
ikimizde mercimek çorbası ve yoğurtlu ıspanak yemişiz
bizimkide menü kardeşliği olmuş
menim mide gene yavaşdan yavaşdan ağrımaya başladıı poffffff akşam olunca bu mideye bişeler oluyor kurulu saat gibii
senin midende nasıl bir sorun vardı ki canım
bana doktor 2 sene önce kadar gastrit var demişti baharatlı felan çok yemicektimm yemiyordumda zaten
geçen bir paket cips yedim demiştim yaa o barbekü sosluydu yani çok baharatlıydı onu yedikden sonra başladı yada ben öyle sanıyorum
bugün 3. günüm akşama kadar bişeyi yok saat 4 5 gibi ağrı başlıyor
bugün çok şiddetli değil ama gene de ağrıdığını hissediyorumm
hıııımm geçmiş olsun canım mide ağrısı kötü olmalı
Kızlar ben iltihaptan geberiyorum. Anlatamam. Kaç gündür oturamıyordum bugün çok fena oldu. Gece hiç uyumadım sabaha kadar ağrıdan sızıdan ağladım. Hala yatıyorum. Kalkıp gezmek mümkün değil. yok arkadaş benim ameliyatı bu hafta halletmem lazım. Diyet falan umrumda değil iştahımda yok. Önemli olan sağlık gerisi fıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?