kızlar bende menüme 1 greyfurt ve yarım bardak tarçınlı lıght süt ekliyorum
süt motoru çalıştırıyormuşiçim dedim bende
bugün dondurma harici kaçamağım olmadı yarını çok merak ediyorum acaba iniş oldumu
acaip rüzgar esiyor agaçları söküp atcak diye korkuyorum
böyle havaları hiç sevmem çok korkutucuu
eşimde aşağıda gelseydi bişe olmadan uyurdum hemen
vallahi banada ablam söyledi diyetisyene başladı o doktoru akşamları yatmadan ılık süt iç demiş lıght yağlı felan farketmez demişvallahi şu süt birtek benim motoru çalıştırmıyor
sabahları nezaman sütle nesfit yesem kabız oluyorum
bu hafta kepekli sandiviç yemeğe gayret ettim azda olsa motor çalıştı
geri bugünde yine nesfit yedim yarın ne olur bilemem.
bu gün bütün türkiyede fırtına var
yakında burayada gelir
vallahi banada ablam söyledi diyetisyene başladı o doktoru akşamları yatmadan ılık süt iç demiş lıght yağlı felan farketmez demiş
ablam acip wc y çıkıyorum dedii
bende aynısı yapayım yarın ne olcak bakalım
evet türkiye komple öylee
allah hepimizi korusun
yahu ne ara gelip yazıyorsun bir türlü yakalıyamadım seni
kizlar ben artik yemekten yarim saat önce sicak su iciyorum :)
baya fark ediyor tartida sizede tavsiye ederim. suyu kaynatin ve icin
SELAM kızlar bugün biraz geç geldim ama sayfamız hiç ilerlememiş okuması kolay oldu
bugün çok yorucu bir gün geçirdim okul dönüşü ağdaya gittim ordan epilasyona,sonrada alışverişe
eve gelişim 7 yi buldu ayaklarıma kara sular indi ama bugün araba kullanmadım her yere yürüyerek gittim
bide pantolon deniyecem diye topuklu ayakkabı giyip gitmiştim düşünün siz halimi
neyse kendime ciciler aldım ve yıllardan sonra ilk defa bir alışverişten mutlu döndüm
okulda giymek için kendime diz üstü kalem etek aldım veeee 38 beden çok rahat oldu
ayrıca bir bluz ve abiye bir elbise aldım drapeli tek omuz bir elbiseydi çok hoşuma gitti
bide kendime hem bayramda hem geceleri giyilebilecek platformlu bir ayakkabı aldım
yarrın akrabalarımızdan birinin kınası var orda giymeyi düşünüyorum
kısaca ççççok mutluyum
evet bu mutlulukla eve geldim ve bir tabak kıymalı makarnayı mideye indirdim
ne yapıyım ama bütüngün ayakta dolaşınca midem kazındı
SELAM kızlar bugün biraz geç geldim ama sayfamız hiç ilerlememiş okuması kolay oldu
bugün çok yorucu bir gün geçirdim okul dönüşü ağdaya gittim ordan epilasyona,sonrada alışverişe
eve gelişim 7 yi buldu ayaklarıma kara sular indi ama bugün araba kullanmadım her yere yürüyerek gittim
bide pantolon deniyecem diye topuklu ayakkabı giyip gitmiştim düşünün siz halimi
neyse kendime ciciler aldım ve yıllardan sonra ilk defa bir alışverişten mutlu döndüm
okulda giymek için kendime diz üstü kalem etek aldım veeee 38 beden çok rahat oldu
ayrıca bir bluz ve abiye bir elbise aldım drapeli tek omuz bir elbiseydi çok hoşuma gitti
bide kendime hem bayramda hem geceleri giyilebilecek platformlu bir ayakkabı aldım
yarrın akrabalarımızdan birinin kınası var orda giymeyi düşünüyorum
kısaca ççççok mutluyum
evet bu mutlulukla eve geldim ve bir tabak kıymalı makarnayı mideye indirdim
ne yapıyım ama bütüngün ayakta dolaşınca midem kazındı
ohh afiyet olsun :)
ben de şu an 40 bedene girebiliyorum ve buna bile seviniyorum.
mağazalarda çoğu zaman 46 beden olmazdı ve ben beğendiğim şeyleri hiç alamazdım.
şimdi en azından bedenimi bulabiliyorum.
bi de 38e düşsem dünyalar benim olur...
bugün spor yaptım çok mutluyum. bir kaçamak dışında menüm de iyi.
sabah
2 dl çavdar ekmeği
peynir
4 zeytin
maydanoz
yeşil çay
ara
4 hurma
öğlen
1 tabak kıymalı taze fasülye yemeği
pul biberli 1 kase yoğurt
ara
4 hurma
ayran
akşam
ton balıklı kıvırcık salatası(yağsız, limonlu)
1 kase pulbiberli yoğurt
kaçamak: 1 dilim patatesli kek ve 4-5 çatal yoğurtlu makarna yedim. annemle bebek tebriğine gittik, orda koymuşlardı.
spor: 35 dk crosstrainer
12.5 dk leslie (1 mile)
Ohh afiyet olsun canım kıymalı makarnaya nasıl dayananılır ki zaten ee onun öncesinde naptın bişey yemedinmi:) buarada cicilerini iyi günlerde kullan çok sevindim mutlulukla sonuçlanan bi alışveriş yapmana darısı başımızaaaa
Yawru seninki olayyyyyyyyy yani 46 bedenden kırka düşmek süper vucudundan bi çocuk kadar daha birini attın süpersin şimdi ne giysen yakışıyodur eminimkiii
patatesli kekte ne oliyki yaaa kek dediğin şekerli olur patatesle hayal bile edemedim:) abartıda yememişsin canım neyse afiyet olsun ama kaçamaklar bizi geriletiyo dikkat edelim el birliğiyleee bu haftasonu kaçamak yapmasak süper olcak=) buarada menün çokk güzell eskiye dönüosun sporda yapılmış ohh misss kakaoyu buraktınmı daha yeni başlamıştınız:)
ay buna çok sevindim işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeahahahaha google a kakao ile zayıflama yazdım bizim topik çıktı kızlar :)) baya meşhur bi topik olmuşuz da haberimiz yokah bi de geleni gideni bol olsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?