Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

acaip rüzgar esiyor agaçları söküp atcak diye korkuyorum

böyle havaları hiç sevmem çok korkutucuu

eşimde aşağıda gelseydi bişe olmadan uyurdum hemen

vallahi şu süt birtek benim motoru çalıştırmıyor
sabahları nezaman sütle nesfit yesem kabız oluyorum
bu hafta kepekli sandiviç yemeğe gayret ettim azda olsa motor çalıştı
geri bugünde yine nesfit yedim yarın ne olur bilemem.

vallahi banada ablam söyledi diyetisyene başladı o doktoru akşamları yatmadan ılık süt iç demiş lıght yağlı felan farketmez demiş
ablam acip wc y çıkıyorum dedii
bende aynısı yapayım yarın ne olcak bakalım
bu gün bütün türkiyede fırtına var
yakında burayada gelir

evet türkiye komple öylee
allah hepimizi korusun

yahu ne ara gelip yazıyorsun bir türlü yakalıyamadım seni

sen geldin gelmesine de ben çıkacam birazdan
malum yarın sabahın köründe iş başı var
sabahın 7 sinde evden çıkmam lazım eeee en az yarı saat önceden uyanıp hazırlanmak lazım
kısaca ben kaçar şekerler öpüldünüz

Kızlar dün giremedim bilgisayar bitürlü boş kalmıyo bide misafir + hürrem vardı menümü yazıyım size

Sabah:Kepek ekmeğine beyaz peynirli tost,sıkma portakal suyu
Öğlen: Tavuklu şehriye çorbası ve light yoğurt
Ara: çok acıktım light yoğurt yedim sonra tatlı krizine girip bitane bitter madlen çikolata yedim
Akşam: Fırında salçalı tavuk,4 yk yoğurtlu havuç kızartma,1lokma beyaz ekmek hee 3 yk da pilowe yedim:)

Su: söylemeye utanıyorm 500ml içtim napiyim regliyken ikidebir wcye gitmek zor oluyo zorla su içirmedim kendime:)

Son düzenleme:
kizlar ben artik yemekten yarim saat önce sicak su iciyorum :)
baya fark ediyor tartida sizede tavsiye ederim. suyu kaynatin ve icin

kizlar ben artik yemekten yarim saat önce sicak su iciyorum :)
baya fark ediyor tartida sizede tavsiye ederim. suyu kaynatin ve icin

bende iki gün yapıorum sonra unutyrum bide açken hemen yemek yemeliyim beklememeliyim psikolojisi oluyo bide içine bikaç damla limon damlat diolar bebişim tadı tadı güzel olur

bugün öyle az yedimkiii yani özellikle yapmadım aslında umarım akşam cozutmam öğlen az yiyince akşam taklaya geliyorum.Ayrıca buranın hali ne kayıp kentin kayıp insanlarına dönmüş burası

bugün spor yaptım çok mutluyum. bir kaçamak dışında menüm de iyi.

sabah
2 dl çavdar ekmeği
peynir
4 zeytin
maydanoz
yeşil çay

ara
4 hurma

öğlen
1 tabak kıymalı taze fasülye yemeği
pul biberli 1 kase yoğurt

ara
4 hurma
ayran

akşam
ton balıklı kıvırcık salatası(yağsız, limonlu)
1 kase pulbiberli yoğurt

kaçamak: 1 dilim patatesli kek ve 4-5 çatal yoğurtlu makarna yedim. annemle bebek tebriğine gittik, orda koymuşlardı.

spor: 35 dk crosstrainer
12.5 dk leslie (1 mile)

Son düzenleme:
SELAM kızlar bugün biraz geç geldim ama sayfamız hiç ilerlememiş okuması kolay oldu
bugün çok yorucu bir gün geçirdim okul dönüşü ağdaya gittim ordan epilasyona,sonrada alışverişe
eve gelişim 7 yi buldu ayaklarıma kara sular indi ama bugün araba kullanmadım her yere yürüyerek gittim
bide pantolon deniyecem diye topuklu ayakkabı giyip gitmiştim düşünün siz halimi
neyse kendime ciciler aldım ve yıllardan sonra ilk defa bir alışverişten mutlu döndüm
okulda giymek için kendime diz üstü kalem etek aldım veeee 38 beden çok rahat oldu
ayrıca bir bluz ve abiye bir elbise aldım drapeli tek omuz bir elbiseydi çok hoşuma gitti
bide kendime hem bayramda hem geceleri giyilebilecek platformlu bir ayakkabı aldım
yarrın akrabalarımızdan birinin kınası var orda giymeyi düşünüyorum
kısaca ççççok mutluyum

evet bu mutlulukla eve geldim ve bir tabak kıymalı makarnayı mideye indirdim
ne yapıyım ama bütüngün ayakta dolaşınca midem kazındı

Son düzenleme:

ohh afiyet olsun :)

ben de şu an 40 bedene girebiliyorum ve buna bile seviniyorum.
mağazalarda çoğu zaman 46 beden olmazdı ve ben beğendiğim şeyleri hiç alamazdım.
şimdi en azından bedenimi bulabiliyorum.
bi de 38e düşsem dünyalar benim olur...

ahahahaha google a kakao ile zayıflama yazdım bizim topik çıktı kızlar :)) baya meşhur bi topik olmuşuz da haberimiz yok ah bi de geleni gideni bol olsa :)

Günaydın kızlaaar dünkü menümü yazıyım

Sabah:kepek ekmeğine domates roka ve beyaz peynirli tost,çay
Ara: light meyveli yoğurt
Öğlen:Yarım kupa şehriye çorbası
Ara:Light yoğurt
Akşamiliç çevirme ve ayran
Ara:yarım yağlı sütle yapılmış neskafe içinede 1 tane sakarin attım gayet güzel oldu

Dün komşu gece gece baklava yapmış bizede yolladı gece yemedim ama bu sabah 1 dilim götürdüm.Aslında baklava hiç sevmem ama çikolatalı baklava bu işin içine çikolata girince bi deniyim dedim.Denizeliklimi kınadım yeme baklava yedim ben yedim=) bidaha kimseye bişey demicem kınamıcam:26:

Buarada iki gün az yedim 58.500 çıktım ki bi hafta öncesinden hergün künefe yemişliğim vardı bide reglym keşke reglm btince 58 olsam yeni hedefimde 57 olsa

Ohh afiyet olsun canım kıymalı makarnaya nasıl dayananılır ki zaten ee onun öncesinde naptın bişey yemedinmi:) buarada cicilerini iyi günlerde kullan çok sevindim mutlulukla sonuçlanan bi alışveriş yapmana darısı başımızaaaa

Yawru seninki olayyyyyyyyy yani 46 bedenden kırka düşmek süper vucudundan bi çocuk kadar daha birini attın süpersin şimdi ne giysen yakışıyodur eminimkiii

patatesli kekte ne oliyki yaaa kek dediğin şekerli olur patatesle hayal bile edemedim:) abartıda yememişsin canım neyse afiyet olsun ama kaçamaklar bizi geriletiyo dikkat edelim el birliğiyleee bu haftasonu kaçamak yapmasak süper olcak=) buarada menün çokk güzell eskiye dönüosun sporda yapılmış ohh misss kakaoyu buraktınmı daha yeni başlamıştınız:)

patatesli kek dediğime bakma canım. tuzlu çörek gibi bi şeydi işte içinde patates vardı, tatlı değildi yani :)

evet giydiklerim yakışıyo artık ama göbek var bende. oturunca çıkıyo ordan :) dar giymezsem belli olmuyo da, dar giyince çıkıyo. hiç sevmiyorum.

eski halime dönmeye çalışıyorum canım. ama bugun spor yalan olcak sanırım. dersim var akşam. sabah da vardı. akşam 4te yine gidicem.
kakaoyu akşam yemeğinden sonra içtim canım.
menüyü yazdıktan sonra içmiştim yani.

bu arada bugün kilo bildirimi vardı sanırım :) sabah tartıldım ben 65 çıktım yine. dünkü spor işe yaradı heralde

selam kızlar
hepinize hayırlı cumalar....
canlarım ben dün bi girdim bi çıktım doğru düzgün yazamadan babam kaldırdı
akşam da 12de çıktı kardeşlerim odamdan o saatten sonra da bnm cnm istemedi, ztn reglden mi nedir acayip yorgun hissediyorum kendimi
bu arada geçmişi okudum da yorumları sonraya saklıyorum, şimdi yine cıkmam gerekir de yazdıklarım yarım kalır diye korkuyorum, evde herkes...
ben geçen hafta kilomu yazmamışım yazcam dedim ama kalmış yine
geçen hafta sanırım ya 75,1 ya da 74,9dum tam hatırlamıyorum geçmişi kurcalamam lazım
bugun de regle rağmen ve bu haftanın tüm kaçamaklarına rağmen...
74,8kg geldim... hadi hayırlısı, devamı da gelcek inşallah
geçen sadiş yazmış sanırım menülerim iyi ama kaçamaksız bir günüm olmuyor diye... bnm de öyle bu gunlerde... neyse düzelmeye niyetliyim, dengelemeye çalışıyorum da bakalım...
neyse fıstıklar şimdilik bu kadar yeter
birazdan menümü de yazayım berbat bişey olsa da...
sonra unutuyorum yediklerimi de...:44:
o yüzden şimdilik hoşçakalın
sevgiler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…