aynen,
ztn senin boyuna göre bu kilo bile az ama spor hayatımızın bir parçası olmalı randomcum bunu en iyi savuncak kişisin şu an
Valla pempişim bahar herkesi mahfetti. Herkeste bı yorgunluk bır uyku halii. Ablacıgına soyle cıcıbebe-muz-sut üçlüsünü yesin. Bebek maması. Nasıl kılo yapıyor. Bıde nasıl guzel bır tadı var. Allahıııııııım agzım sulandı. :)
süpersin..........Kendimle çok pis grur duydum bu öğle yemeğinde yediğim yemeğe bir dünya patates kızartması koymuşlar bi sepette pide getirdiler ama yemedim
kendimle çok pis grur duydum bu öğle yemeğinde yediğim yemeğe bir dünya patates kızartması koymuşlar bi sepette pide getirdiler ama yemedim
süpersin..........
tebrik ederim pempişim. Bende baklavaya burun kıvırdım :) gururluyuuum :)
kızlar ben de bugun mutfaktaki tüm cıssss yiyeceklere rağmen, 1 tabak bol dereotlu baklanın üstüne yoğurt dökerek yedim, ben de bugun kendimle gurur duyuyorummmmmmmm
ekmek yemedim çünkü ztn baklagil yedim üstelik biraz fazlaydı, 7-8yk falan
bir de yağı fazlaymış ama zeytinyağlı olunca yedimneyse bugune kadar hep yağı kestim olmadı bir de böyle deneyelim dimi ama
bu arada su da 1lt oldu bile
oturduğum yerden pc başında bişey yapamsam da en azından suyumu içiyim dimi ama
aynen süper menüler gelcek bu akşamBugün menülerde harikalar yaratılcak sankiiii:) umarım akşam öğlenki süperliğimiz gibi yeriiiiiiiiiz amin
ben suda 1 litre oldu çıkana kadar iki olur evdede yarım litre içsem tam süper olcak:)
Buarada minikcim çay içiyomuşsun yaa o insanı daha çok wc ye götürtüyo haberin olsun
işyerinden bi arkadaş dondurma almış. babam dediki üzülme kızım ben yerim :)) hahahha dondurmamaı babama sattıktan sonra kocaman bır elma yedim hatur hutur. bu arada hastaneye gıttım geldim. gargara ve sprey verdı dpktor amca boğazımdakı yaralar için. gercı yarayı goremedı ıkı saat ,ayna karsısında ben gosterdım.essek kadar seyı nasıl goremıyorsaaac adam gözlerini
aşkam yemeğime az kaldı. 2 saat sonra yiyeceğim kendilerini. :) ooof 12 saat çalışmak çok zor yaaa.
ben kendi adıma düşündüğümde inşallah olcam diyorum tabii alt göbüşüm pek gidecek gibi değil, ama olduğu kadar, sonuçta ameliyatlı o bölge ama ben inanıyorum olabileceğimin en incesi olcam diyeLily avatarındakı mavı bluzlu kız gıbı olabilirmiyiz acaba yaaa?
Oturuyorum ya suan; felaket bır göbek var. Birde ben hiç çekmem karnımı. Karnımı çekince rahatsız oluyorum. Annem hep cek kızım der.
offfff bizimkiler pide ve künefe sipariş etceklermiş bende ben yemem bana tavuk alın dedim bakalım sonuç ne olcak:)
slm kızlar ben geldim bugün erik topladık gene yaaa offf çok yoruluyorum çok yoğunum anlatamam sizee bugün elimden geldiğince dikkat ettim diyetimee
hemen menümü yazayım
sabah
2 dilim tahıllı ekmekarası peyazpeynirli tost
nane 3 zeytin
10 erik
3 ince dilim peynirli pide
1 küçük bardak zero kola
2 dilim bitter
4 yk nesfit
yarım bardak süt(neyazıkki yağlı evde lıght sütüm kalmamıştı bende efenin sütünden aldım)
ilerleyen saatlerde acıkırsam meyve yerim
su anca 1,5 lt yatana kadar 2 olur
1 bardak yeşil çay 1 bardak kakao
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?