toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
denizeliklim, pembepalto, beyazbulut, minikk
alahhım bu günleride görecekmişiz demek
gelin gelin bakalım yaz geldi etekleriniz tutuştu demi
hahahahhaha benimki bana şişko diyoooor. Begenmıyor paşam nişanlısını. Kendi 101 den 88 e düşytü hergun spor yapıp, 47,7 kg sevgilisine şişko diyor. Ay ben nerelere gideyim. Kızlar bıraz bıraz selulıt olusuyor gıbı bende. Ne yapıcam ben? Benimki keser beni :)
bence onu hayatın gerçekleriyle yüzyüze getir kadınların %98inde selülit olduğunu bilsin çocuk yoksa çok büyük yıkım olur:) benm 42kilo ablamın bile selüliti var hafiften. Zayıflıkla falan alakası yok işte beslenme tarzımız ve spor yapmayışımız sebebiyle oluşan bişey bence nasıl ki elimiz ayağmız var selülitimiz de var işte erkekler buna alışmalı
senin 42 kg ablan mı var :) eee ne yer ne içer bu hatun? Biz niye onu örnek almayız? Kaç yasında ya bak sabah sabah şişkoyum ben tribine girdim. Boyu kac vs vs :)
Günaaaaaaaydıııın kızlaaaaaaaaar,
benım excelden çıkarttıgım çizelgemde tartılma günüm cmt :) cuma gunu evden koştur koştur çıkıyorum. Ama cmt işe bıraz geç geldiğimiz için tartılmaya vaktim oluyor. ıkı saat soyun, giyin, o arada sevıncten havalara uç, yada kilo aldıysan kendine kız, döv vs vs derken oooo tartılmak zahmetli iş. :))
kabızlık kotu sey vallahi. Insan ne kilo verdiğinide farkedemiyor. Kayısı çayı içiyor birkac arkadaşım. Bazılarında işe yarıyor basılarında yaramıyor. Bilemiyorum tabi tamamen bünyeyle alakalı.
Sabah: Yarım dl ekmek, 4 zeytin, yarım kk beyaz peynir, maydonoz, domates,salatalık, açık çay
ara: Bir kase çilek, açık çay
ögle: 1 hamburger köftesi buyuklugunde kofte :) ,salata
ara: Elma, açık çay
akşam: Salata, çorba
ara: Meyve
önden yazıyorum ki kaçamak olmasın. Yanı ben bu menuyu yazdıktan sonra ek olarak akşamları 5-6 tane fındık yıyorum bazen. çok midem kazınırsa canım bişey yemek ısterse falan fındık yıyorum işte birkac tane.
[ı]kızzzz ne kadar az yiyosun sen böyleee
ben bu kadar yesem var ya ölürüm açlıktan
Ama sen alışmışsın anladığım kadarıyla.
Afiyet olsun[/ı]
cnm ben de ne zamandır liste yapmıyorum ama yapıcam inşallah bu hafta, geçmşi okuyup evdeki excel listeme yazmam lazım olmadı herkese mail atarım, eksikleri görürlerGünaaaaaaaydıııın kızlaaaaaaaaar,
benım excelden çıkarttıgım çizelgemde tartılma günüm cmt :) cuma gunu evden koştur koştur çıkıyorum. Ama cmt işe bıraz geç geldiğimiz için tartılmaya vaktim oluyor. ıkı saat soyun, giyin, o arada sevıncten havalara uç, yada kilo aldıysan kendine kız, döv vs vs derken oooo tartılmak zahmetli iş. :))
kabızlık kotu sey vallahi. Insan ne kilo verdiğinide farkedemiyor. Kayısı çayı içiyor birkac arkadaşım. Bazılarında işe yarıyor basılarında yaramıyor. Bilemiyorum tabi tamamen bünyeyle alakalı.
Sabah: Yarım dl ekmek, 4 zeytin, yarım kk beyaz peynir, maydonoz, domates,salatalık, açık çay
ara: Bir kase çilek, açık çay
ögle: 1 hamburger köftesi buyuklugunde kofte :) ,salata
ara: Elma, açık çay
akşam: Salata, çorba
ara: Meyve
önden yazıyorum ki kaçamak olmasın. Yanı ben bu menuyu yazdıktan sonra ek olarak akşamları 5-6 tane fındık yıyorum bazen. çok midem kazınırsa canım bişey yemek ısterse falan fındık yıyorum işte birkac tane.
aynen , ben de azaltınca kilo alıyorum ama randomcum herkesin metabolizması ve yeme alışkanlıkları farklı sonuçta, minikkin genel yeme şekli bu yani değişen bişey olmamışkızzzz ne kadar az yiyosun sen böyleee
ben bu kadar yesem var ya ölürüm açlıktan
ama sen alışmışsın anladığım kadarıyla.
afiyet olsun
sana da günaydın fıstıkherkeslere günaydın kızlaaaaarrrrrrr
az önce kahvaltımı yaptım.
midem biraz dinsin, sporumu yapıcam. onu beklerken bakayım dedim ne var ne yok, bi selam vereyim hatunlara
dünkü menümü beğenmişsiniz, teşekkür ederim, içim rahatladı valla
ama dün spor yapamadım işte.
neyse bugün yapıcam en azından ona seviniyorum.
herkesin toplandığı çok iyi oldu valla.
full motivasyon devam ediyoruz süper süper:118:
canım ben normaldede yemek yemıyorum kii. Mesela haftasonu nişanlımla dedık evde yıyelım. Ben patates salatası yaptım. Oda sosıs haşladı. Neyse yedık azcık bişey. Miğdeme kıramplar girdi. Nefes alamadım. çok fazla geldi. Ama tatlı koy yerim yanii. :)
süpersin ya maşallahbulaşıkları yıkayıp geldim
ama tekrar gidiyorum, sporumu yapıcam.
öğleden sonra da arkadaşla dışarı çıkıcaz.
umarım zararlı bi şey sokmam ağzıma:26:
bugün diyetim bozulsun istemiyorum.
yanıma su alıcam, bol bol su içicem dışarda ehehe
hadi öpüldünüzzzz
cnm ne kadar diyet de yapsak, sporsun inan metabolizma kendine gelmiyor, ben veremedim çünkü diyet tek başına yetersiz kalıyor hatta sarkmalara, vücutta bir takım deformasyonlara sebep oluyor işte selülit de oturmaktan oluyor, o bacakların çalışmak istiyor dolaşım için, ztn selülit bir dolaşım bozukluğu, ancak hareketle azalır ya da düzelirMASAMDA 1,5 LITRE SU OLECE DURUYOR AMA BEN BI YUDUM BILE ALMIYORUM. GERCI BENIM ÇAYLARA ÇAY DEMEĞE 1000 SAHIT LAZIM. KOCA KUPAYA SADECE 1 DAMLA CAY KOYUYORUM. GECE YATARKEN ÇİYORUM SU BIR BARDAK. ONUN HARICINCE SU İÇMİYORUM. DEVAMLI WC YE GITMEK OFFFF.
BU ARA İŞLER YOGUNLAŞTI. BENDE İŞ ARALARINDA AÇIP BAKIYORUM KİMLER NE YAZMIŞ DİYE. :) HADİ BUGUN HERKES DIYETINI GÜZELCE YAPSIN. VALLAHİ BEN CMT AKŞAMI ISLAK KEK YAPICAM. DIYETE BAŞLAMADAN ÖNCE KARAR VERMİŞTİM. NİŞANLIMADA SOYLEDİM. GERCI O CIKOLATA PARCACIKLI KEK ISTIYOR AMA BEN ONU SEVMIYORUM. ANLIYCAGINIZ PAZAR GUNU BANA TATIL. :) ZATEN ARKLARLA KAVAGA GIDIP BALIK EKMEK YEMEGI PLANLIYORUZ. YANI PAZAR COZUTUCAM BEN ŞİMDİDEN HABERİNİZ OLSUN. PAZARTESİ BOMBA GİBİ DEVAM AMA İNŞALLAH.
BİRDE BEN SPOR YAPAMIYORUM. ZATEN SPOR SALONUNA GITMEYE VAKTIM YOK. EVDEDE TV SEYREDIYORUM BOL BOL YATA YATA. SPORDA NEYMİŞ Kİİ :)
MASAMDA 1,5 LITRE SU OLECE DURUYOR AMA BEN BI YUDUM BILE ALMIYORUM. GERCI BENIM ÇAYLARA ÇAY DEMEĞE 1000 SAHIT LAZIM. KOCA KUPAYA SADECE 1 DAMLA CAY KOYUYORUM. GECE YATARKEN ÇİYORUM SU BIR BARDAK. ONUN HARICINCE SU İÇMİYORUM. DEVAMLI WC YE GITMEK OFFFF.
BU ARA İŞLER YOGUNLAŞTI. BENDE İŞ ARALARINDA AÇIP BAKIYORUM KİMLER NE YAZMIŞ DİYE. :) HADİ BUGUN HERKES DIYETINI GÜZELCE YAPSIN. VALLAHİ BEN CMT AKŞAMI ISLAK KEK YAPICAM. DIYETE BAŞLAMADAN ÖNCE KARAR VERMİŞTİM. NİŞANLIMADA SOYLEDİM. GERCI O CIKOLATA PARCACIKLI KEK ISTIYOR AMA BEN ONU SEVMIYORUM. ANLIYCAGINIZ PAZAR GUNU BANA TATIL. :) ZATEN ARKLARLA KAVAGA GIDIP BALIK EKMEK YEMEGI PLANLIYORUZ. YANI PAZAR COZUTUCAM BEN ŞİMDİDEN HABERİNİZ OLSUN. PAZARTESİ BOMBA GİBİ DEVAM AMA İNŞALLAH.
BİRDE BEN SPOR YAPAMIYORUM. ZATEN SPOR SALONUNA GITMEYE VAKTIM YOK. EVDEDE TV SEYREDIYORUM BOL BOL YATA YATA. SPORDA NEYMİŞ Kİİ :)
aynen,aman yapma zaten kız ne gerek var
ben 47 kilo olsam popomu bile kıpırdatmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?