Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

hürremi seyrediyor sanırım herkes. valla mayoda gıysek aynı. o göbegin dışarı fışkırmaması laızm kızlar... ay bu kocalar herşeye ne kadar çok karışıyorlar ya :)

son aram olan elmamı bıraz once yedim. mutfakta çilek varmıs ama onuda yarın yerim artık napalım.

cmt tartılıcam bakalım tartı ne göstericek.salı başladım, carsamba-persembe-cumanın meyvelerini cmt tartıda görcez bakalım. ama 3 gunde bişey belli olmaz yani :)

kız cuma günleri bildirim yapıyoruz biz
sen de cumaları tartılsana

selam kızlar
bakıyorum da herkes burda maşallah
minikk geldi herkes damlamaya başladım işte nerde hareket orda bereket dimi ama
gamze arada giriyor o yüzden pek napıyor ne ediyor bilemiyoruz:44:
inşallah minikkimle esin de yazmaya devam eder, öyle cee diyip gidiyor millet olmuyor
sevginin nesi var demişsin minikkim cnm ufak bi operasyon geçirmesi gerekiyordu şimdi iyiymiş ikindi gibi aradım telden konuştuk
Denizim fotolara tesadüfen sayfamızı açınca baktım süpersin maşallahaman da havanı yesinler
minikkim ben artık azarlara gelemiyorum biz de başta öyle yaptık olmadı bakalım bundan sonra nasıl olcak:44: bana hiçbir şey işlemiyor artık tamamen psikolojime bağlı artık o kadar sıkıldım ki yıllardır aç yaşıyorum diyet miyet bnm hayatımın bir parçası o yüzden yorulmuşum herhalde, hep diyet psikolojisindeyim yani 12-13 yıldır...
bugun bi gaza geldim az yedim yine tabii, bi türlü arttıramadım, hafif bir kaçamak söz konusu ama ben bunu kaçamak olarak sayamıcam evdeki kaçamak sürüsünün yanında bnmki çok masum kalır
ztaen herşeye rağmen yine açtım yine açtım işte
bu arada millete bakıldığında aç yaşıyorum öyle veriyorum diyorlar ama benim sorunum az yemek zaten, biraz yesem metabolizmam hızlanacak ben de kilo vericem de yiyemiyorum, yesem de hep k.hidrat oluyor
bakalım cumaya kadar nasıl olcak
menümü de yazayım zaten istediğim gibi olmadı sabah geç kalktım sersem gibi oldum ztn gece wc kalk, sabah kardeşime kalktım yattım sonra yine uyku sorunu da yaşıyorum bakalım, Allah sonumu hayretsin
bu arada ben bikini giymeyeceğim için herhalde biraz gevşek davranıyorum bilemiyorum
neyse artık elimden geldiğince uğraş vericem
minikke 55 sözü verdim ulaşmadan bırakmak yok, hep aklımda zaten

evet kızlar uzun bi aradan sonra menümü de yazabilirim

sabah - 12:30
- 1 dl tahıllı ekmek
- 1,5kk peynir
- domates
- küçük bir parça börek (yemekten önce atıştırdım 1 kk bile yoktur 1 lokmaydı)
- 3-4 bardak çay

öğle yok sabah geç oldu

ara - 15:30
- 1 minicik muz (yarım muz gibiydi)
- 6 badem

ara - 17:45
- 1 bardak ayran
- yarım haşhaşlı çörek (aslında grisini veya etiform yiyesim vardı onları bulamayınca en masumu bu geldi, hamur ya da börek yemek istemedim)

akşam - 20:30 (geç oldu biliyorum ama annemler anca geldiler)
- 5-6 yk ıspanak
- 4 yk ev yoğurdu
- 1 dl'e yakın tahıllı ekmek

ara - 22:45 (birazdan)
- 1 bardak light süt - içine tarçın atasım da var:44:

spor - 30dk yürüyüş
su - 1,5lt (daha olmadı ama tamamlıcam 1,5ltye)

işte bugun hele şükür iyiye yakın bir menü oldu tabii sabah geç yapınca düzensiz ama düzelicek inşallah şu an gerçekten psikolojik olarak kendimi diyet moduna soktum bakalım nolcak:44:
bu arada yediklerime bakarak yaklaşık 1000kalorilik beslenmişim hesaplamalarıma göre, 1000-1200gibi geldi bana:44:

kızlar az önce diğet günlüğüme göz attım
burası açıldığından beri oraya yazmıyorum
ilk günlüğümü 15 kasımda 64,5 kiloyla açmışım
şimdi 59,5 kiloyum 5 ayda 5 kilo vermişim
ne vahim bir durum benimki tam koruma programı olmuş
neyse almamış olmakta bişeydir demi ama

cnm olsun neden öyle kötü düşünüyorsun ki??? bence bu da bir başarı sonuçta almadın, 5 kg da öyle yabana atılcak bir miktar değil nereden baksan bir beden incelmedir bu

kızlar muhteşem menümü istemiyerek ve utanarak yazıyorum

sabah
1 poaça,1 bardak sade çay

ara
1 kk kek,1 kupa form çayı,1 kupa sade neskafe

öğlen
dünden kalan ciğer sote yaklaşık 3 kaşık kadardı
2 çatal menemen,1 bardak ayran, 1,5 dilim kepek ekmeği

ara
yarım kurabiye
yarım çokanat gofret

akşam
1,5 kase bezelye yemeği, 3-4 kaşık pilav

suyum bugün çok az anca 1,5 litre olmuştur.
spor yok ama okula 1,5 kilometre kadar yürüdüm.

bugünde arabasız geldim okula
köy kavşağında inip okula kadar yürüdüm yaklaşık 1 kilometrelik bir mesafe
ayrıca evden durağa kadarda yarım kilometrelik bir yol yürüdüm
sabah sabah 1,5 kilometre yürümüş oldum eve dönüştede yarım kilometre yürücem
bugün 2 kilometre yürümüş olacam bence hiç fena değil demi ama
zaten 2 haftadır spor salonuna gidemiyorum şu an kaydımı dondurdum bakalım nezaman gidebilecem

Son düzenleme:
bu sabah tartıldım kabızlığa rağmen 59.2 kilo çıktım
yarın tartı günü yarın daha fazla çıkarsam kabul etmiyorum
bu hafta zaten hep 59.2 ile 59.4 arasında gidip geldim
yarın çok çıkarsam kesin kabızlıktan yada ödemdendir
bana ne bana ne ben artık 59.5 un altındayım işte hatta yarın çizelgemi değiştirecem
şimdide form çayımı içiyorum belki akşama tuvalet olayını halledersem sabaha kilom tam 59 çıkar

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

denizeliklim, pembepalto, BeyazBulut, minikk

alahhım bu günleride görecekmişiz demek
gelin gelin bakalım yaz geldi etekleriniz tutuştu demi

ben hatırlamayacak kadar çok yedim canım acilen toparlanmam lazım ama neyazıkki böylee devam etcek bir süre

o abur cuburları elden düşürmezsen 40 bedenede giremiceksin bari düğüne kadar dikkat et önemli olan 38 40 a girmek değil giydiğin kıyafetten oran buran fırtlamasın yeter bikaç gün dikkat etsen daha ince görüncen fotolarda daha güzel çıkcannn haberin olsun:)

Yoksa sen çakma dukan diyetimi yapıosun:) menün güzel canım beğendim protein ağırlıklı beslenmişsin hoş olmuş sennn devamm et kiii bizde gaza gelip devam edelim

Kızz menüm kötü dediğin bu muyduuuu gayet güzel daha ne istiyosun zaten kendi ağzınla demişsin ekmek içleri en fazla iki dilim eder diye 2 dilimcik ekmek içi napabilir kiii ben beğendim menünü

Günaaaaaaaydıııın kızlaaaaaaaaar,

benım excelden çıkarttıgım çizelgemde tartılma günüm cmt :) cuma gunu evden koştur koştur çıkıyorum. Ama cmt işe bıraz geç geldiğimiz için tartılmaya vaktim oluyor. ıkı saat soyun, giyin, o arada sevıncten havalara uç, yada kilo aldıysan kendine kız, döv vs vs derken oooo tartılmak zahmetli iş. :))

kabızlık kotu sey vallahi. Insan ne kilo verdiğinide farkedemiyor. Kayısı çayı içiyor birkac arkadaşım. Bazılarında işe yarıyor basılarında yaramıyor. Bilemiyorum tabi tamamen bünyeyle alakalı.

Sabah: Yarım dl ekmek, 4 zeytin, yarım kk beyaz peynir, maydonoz, domates,salatalık, açık çay

ara: Bir kase çilek, açık çay

ögle: 1 hamburger köftesi buyuklugunde kofte :) ,salata

ara: Elma, açık çay

akşam: Salata, çorba

ara: Meyve

önden yazıyorum ki kaçamak olmasın. Yanı ben bu menuyu yazdıktan sonra ek olarak akşamları 5-6 tane fındık yıyorum bazen. çok midem kazınırsa canım bişey yemek ısterse falan fındık yıyorum işte birkac tane.

dukan amca bana dıyet için izin vermiyor. Normalmiş benim kilom öyle derler kendileri...
Valla bende begendım menüsünü. Kendi beğenmemiş ama bence çok güzel. Denizinde menüsü çok güzel. Lilycim dün biraz gec başlamış ama güzel devam etmiş. Hepimize aferin

Bende hergün işyerine yürüyim diyorum ama sabah o beş dakikalık uyku okadar tatlı geliyoki insana bi türlü kalkamıyorum iş çıkışındada aç oluyorum hemen eve gitmek istiyorum yürümeyi bırak çoğu zaman taksiye biniyorum eve gidincede yemekten sonra uykum geliyo dinleniyorum ehehehehe hayatımda spora bitürlü yer bulamıyorum en iyisi salona yazılmak kursa gider gibi spora gitmek yoksa başka türlü olmuycak bu iş aybaşında başlamayı düşünüyorum zaten bikaç gün bişey kaldı buarada 59 lu kilolarda olmana çok sevindim koca bi yılı devirdin sabrettin azmettin ve karşılığını aldın belkide en çok sen haketmişsindir sabrından dolayı kendi adıma konuşym 58i gördüğüm an yemeğe başlıyorum salıyorum kendimi ama sen toparlamayı iyi biliyosun tebrik ederim arkadaşım seni umarım ideal kilona ulaşırsın ama bizi yalnız bırakma ulaşınca:) senden sabah günaydınımızı almazsak işimiz ters gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…