menümü yazayım bugün..
SABAH
-2 dl tam buğday ekmeği
-peynir
-2 zeytin
-omlet
-2 fincan yeşil çay
-domates, salatalık
ARA
-1 hurma
ÖĞLEN
-2 parça incik ve yarım patatesten oluşan uydurma bir yemek.
(tavuk ve patatesi küçük küçük doğrayıp az yağda soteledim)
-pulbiberli yoğurt
ARA
-1 küçük portakal
-250 ml kefir
AKŞAM
-1 kepçe çorba
-sebzeli köfte
SU: 2 lt
SPOR: 3 mil leslie(37 dk)+20 dk crosstrainer
psikoloji denen bi şey kalmadı bende
ağlıyorum yarım saattir
dayanamıyorum artık ya yok kaldırmıyo psikolojim bunu
eheheheh gel beraber yapalım kızBeni çırak olarak alsana yanına belki 3-5 bişey öğrenirim.
kizim sen kafayi mi üsüttünnnnn? 25 kilo vermissin ne agliyorsun canim benim kiyamam sana :-*
ama anliyorum seni hedefe dogru yaklasinca öyle düsünceler geliyor kafaya bende ayni senin gibiyim suan.
bitsin artik gitsin kilolar istiyorsun i know :) amaaaa gidecek eninde sonunda bunu unutma
basarcaz ve basari öykümüzü yazacazdüsünsene geri sayim basladi bile yuppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
o yüzden üzülme aglama tatlim.
vuuuuu kız kalbim çok seksi bi şey o yahuuuu
ben ne kadar zayıflasam da giyemem sanırım öyle bi şey.
bikini de baya açık ama, böyle yanlardan açık olunca daha bi dikkat çekici olmuş sankiii
sevgimmmm canim cok gecmis olsun ameliyat olmussun. iyisindir yine insallah?
bu arada sana ne oluyor?? 15 kilo verdin sen, o 15 kilo kendiliginden mi gitti zanediyorsun? verebiliyorsun iste problemin ne senin yawrummmmmmm söyleme öyle üzüyorsun bizi. yavasta olsa verebiliyorsun iste. suan senin sagligin önemli, hersey düzelsin yine devam edersin biz destekleriz seni ki zaten birbirimizi destekliyoruz
baya bisey kacirmisim ben. önecelikle minikim hosgeldin tatlim aramiza yeniden
ekip yine beraber cok sevindim vallahiii :)
bu hafta cok yogun gecti o yüzden pek giremedim, suan annemlerdeyim kücük kardesimin dogum günü bugün o yüzden geldim evime.
sabah yüzmeye gittik kardesimle saat 10dan 2ye kadarbaya yüzdüm özlemisim iyice suyuuu <3
az önce 30dk crosstrainer yaptim hazir burdayim degerlendirmem lazim diye. yani baya bi spor yaptim bugün iyice yorgunum suan. birazdan nesfit yiyip günü kapatacam.
hee bu arada yemegi fazla kacirmadim kendimi frenledim, yüzmeden gelince insan baya bi acikiyor bilmem sizde öylemi
azar azar yedim yani. bide 1 dilim cilekli pasta yedim offfffffffff baya bi özlemisim hatta hala istiyor canim kendimle savasiyorum ve yarina kadar savascam herhalde
pastayi yedikten sonra hemen crosstrainer yaptim bu arada yakmis oldum yani.
ay kizlarrrrrrrrrrrrr dün o kadar güzel bi monokini gördüm kii anlatamam sizeeeeeeeee
onu istiyorum ben annem dedi ki al motive olursun. sanirim öyle yapacam pazartesi günü gidip alacam.
bakinnn linki koyuyorummmm:
http://2.bp.blogspot.com/_6owPtnojIDc/SZsk4-bBV_I/AAAAAAAAAQI/4zMTDMf2t4Y/s400/monokini.jpg
aynen böyledi dekolte kenarlari firfirliydi cok süper biseydii
bunun dekoltesi göbege kadar gidiyor ama benim istedigim o kadar degil.
bunu gördügüm iyi oldu baya bi hirslandim simdi.
bu arada dün kilo bildiremedim 76,4 kiloyum artik cok yavas gidiyor kilolar sinir oluyorum
vuuuuu kız kalbim çok seksi bi şey o yahuuuu
ben ne kadar zayıflasam da giyemem sanırım öyle bi şey.
bikini de baya açık ama, böyle yanlardan açık olunca daha bi dikkat çekici olmuş sankiii
valla tatlım inşallah hemen ıyıleşirsin.gelene geçenede bakmamak lazım tatlım. kimse kendine bakmıyor zaten..Çok sağol canım daha iyiyim hamd olsun.Bir zorluğum yok şükür. Pazartesi pansumanım var daha da rahatlıcam inşaAllah.
Ne zamandır kilo vercem diyip durdukça hep hastalandım. İrademe de hakim olamadım.
O nedenle uyuz oluyorum artık fazla kaçınca vicdan azabı çekmeye.
Gelen geçen de laf sokuyor zaten.
Bende menümü yazayım sizinkilerin yanında hiçbir şeye benzemedi ama
Sabah : Normal kahvaltım
Öğle: 6 sarma
Akşam: 4 sarma 2 minicik dl ıspanaklı börek
2-3 tanede minik gofret.
Su çok içiyorum. Birde kızlar kola ve nescafe..
Anesteziyi vücudumdan atmam için kafein almam gerekiyormuş. Hastanede de çok içirdiler.
Gerçi hiç katı beslenemedim. Bir bugün işte.
Biran önce iyileşmek istiyorum.
sen once bır ıyıles sonra yaparsın dıyetını. şimdi gucten dusmemen lazım. zero içebilirsin mesela. şekeride yok.
evet menumu yazıyorum.yarısını yazmıstım zaten ama toptan bırdaha yazıym.
sabah: 2 grissini, 1 kk beyaz peynir, acık çay
ara: elma,acık çay
ögle: 3 yk türlü, 1 kase cacık (ben lıstemı sabah yaptıgım için cacık oldugunu bılmıyordum oyuzden yazmamıstım)
ara: bir ısırık hindistan cevizi
akşam: 1 enginar (üzerinde azcık patates,havuc, bezelye), bir lokma et, bir biber
çoook güzel gidiyordu değilmii?
kaçamak: 2 dl ıslak kek.ama taaa gecen hafta dıyete başlamadan once verılmıs olan bır karardı. catlardım yapmasam ve yemesem.
saat 9 bucuk, 10 gibi belki yogurt yerim.
Bende menümü yazayım sizinkilerin yanında hiçbir şeye benzemedi ama
Sabah : Normal kahvaltım
Öğle: 6 sarma
Akşam: 4 sarma 2 minicik dl ıspanaklı börek
2-3 tanede minik gofret.
Su çok içiyorum. Birde kızlar kola ve nescafe..
Anesteziyi vücudumdan atmam için kafein almam gerekiyormuş. Hastanede de çok içirdiler.
Gerçi hiç katı beslenemedim. Bir bugün işte.
Biran önce iyileşmek istiyorum.
2 kaşık nutellada 200 kalori varmış
amaaaann şok oldum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?