Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

46 kiloyla nasıl hamile görünülür çok merak ettim vallahi
kesin tuzlu bişeyler yemişsindin vucudun ödem toplamıştır.

Doktorun dediğini yanlış anlayıp iki minik kaşık içicene şişenin yarısı kadar ilacı içersen hastanelik oluosun test ettim onayladım=)=)=)

46 kiloyla nasıl hamile görünülür çok merak ettim vallahi
kesin tuzlu bişeyler yemişsindin vucudun ödem toplamıştır.

hahahahahah doğru tesbit

offffffffff ne sıkıcı kızlr bunlar ya bir saattir pc başında bekliyom kimse gelmiyor
offffffffffff offfff

kız sende hep benim çıkış saatimde giriosun az erken girsen nolooor

tek kelimeyle saçma bir menüüü....

4 ya da 5 dl çavdar ekmeği
peynir
sucuklu yumurta
zeytin
domates, salatalık

çilek, kivi, ayran

suda haşlanmış ciğer
yoğurt

yarım simit
çay

çorba
ıspanak yemeği

su: 2 lt
spor: 40 dk leslie, 10 dk eliptik bisiklet, mekik

bu kadar yemeye spor yapsam nolur o da ayrı...

Son düzenleme:
4-5 dl ekmek?maşallah
gerisi ztn süper

öfffff şimdi uyuyakalcam ne skıcı iş yahuuu
öfff az kalsin uyuya kalacaktim derste bu ne skci bi ders yahuuuuuuu
offffffffff ne sıkıcı kızlr bunlar ya bir saattir pc başında bekliyom kimse gelmiyor
offffffffffff offfff

öfff ne sıkıcı hatunlarsınız yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
topikçek sıktınız içimi
banane banane ben geldim siz gittiniz küstüm

topiğimizin 500. beğenini de ben yaptım vatana millete topiğe cümlemize hayırlı olsunnnnn

Menüm(Atak 2)

Sabah: Yulaf Kepeği ve light yoğurt
Ara: Filtre kahve
Öğle: 10 tane falan minik köfte, Tam yağlı yoğurt 3 kaşık falan
Akşam: 1 bardak Light Ayran,Piliç çevirme, 2 tane light üçgen peynir

2 litre su kızlar buarada pınarın light üçgen peyniri çok güzel tavsiye ediyorum çok lezzetli

ben niye bu kadar çok yiyorum ya. sizin menülere bakınca utanıyorum kendimden

abartma bebişim burda en fazla olarak simit olmuş bence zaten ekmekleri sabah yemişsin napalım bigün abarttık diye hayata küscek deiliz yaa hadi bak ben toparlanmışken birbirimizden gaza gelelim yıkılımak yılmak yokkkk sporlarında işe yaramıştır eminimki:)

şu yulaf kepeği nasıl bişey? bı ara bulmustum bıyerde tarıf ama hatırlamıyorum. tadı nasıl? yapılası birşey mi :)

şu yulaf kepeği nasıl bişey? bı ara bulmustum bıyerde tarıf ama hatırlamıyorum. tadı nasıl? yapılası birşey mi :)

ben de merak ediyorum. ekmek yerine falan mı geçiyo şimcik? geçen gün migrosta gördüm alcaktım ama nasıl yiycemi bilmiyorum boşa almiyim dedim :)

görünüşü talaş gibi tadı saman gibi hiç güzel deil zor yutuyorum ama tok tutuo yoksa ben minicik bi yoğurlu yulaf kepeğinle hayatta doymam

ben de merak ediyorum. ekmek yerine falan mı geçiyo şimcik? geçen gün migrosta gördüm alcaktım ama nasıl yiycemi bilmiyorum boşa almiyim dedim :)

krep falan yapılıo ekmek yapılıo biçok şey yapılıo ama ben uğraşmıyorum birazdan inşallah kalkıp kendime dukan krebi yapıcam içinede jambonla üçgen peynir koycam yarına kahvaltım hazır olcak:) ama yulaf kepeğini yiyince ekmek yememek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…