Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

sadiş de geri aldı diye biliyorum dukanda verdiğini..

şimdi 3 gün mü atak yapcan?

devam edebildiğim kadarr etcem valla katziden gaza geldim bide 2 gündür hiç zorlanmıyorum kendimi kasmıcam çünkü kasınca yapıcam yapıcam deyince yapamıyorum zorlanırsam bırakırım napyim ama bi 58in altını görmek istiyorum

görünüşü talaş gibi tadı saman gibi hiç güzel deil zor yutuyorum ama tok tutuo yoksa ben minicik bi yoğurlu yulaf kepeğinle hayatta doymam

eee yanı sıcagı scagına yemek gerekmıyor öle mii? ben de alıym bakıym. kızlar benım annemı zayıflatmam lazım. 78 kg oldu kadın. boyu 1.57
oooooooof offfffff dukan amcaya sorduk gerek yok dedı yaa. :) napsam bılemedım. oda saldı bu ara kendını. bir ara ne guzel 65 kg olmustu. ama bı 6 sene falan oldu.

dukanın gerek yok demesi zannımca mümkün deil acaba bişeyi yanlış falanmı girdiniz benim kilom daha az boyum daha uzun hiç gerek demiyo dukan efendi
ama sana gerek yok diosa doğrudur ayrıca bu yulaf kepeği un gibin bişey yani bozulcak bişey deiş üşenmesem ekmek yapsam 1 haftadan fazla ekmek çıkar

ee madem un gibi biz de kullanalım yulaf kepeğini. illa dukan yapanlar mı yiyo bunuuu

:) hedef kıloya yanlıslıkla 78 yazarsan öle der tabi adam :) 65 yazınca 3 gun atak verdı.

Dear oznur,

Thank you for your answers. Here is the customized information I have for you:
Is your desired weight best for you?
Your True Weight is 65 kg. It is higher than the desired weight you indicated. But it's your True Weight, a realistic and healthy weight that you can attain and maintain for the rest of your life. Trust me. To update your criteria click here
By starting today you will weigh 65 kg on 12/13/2012.
You will have to follow 3 phases of my program, and in 224 days you will reach and permanently stabilize your new weight.
Personal Coaching
Your slimming apartment is where your personalized coaching program will take place. Take the tour below and click “Join Coaching Now!” to see your personalized program cost.

Here is your estimated schedule :

tabi tanlo burda cıkmıyor. durun ben sunu ananeme gosterıym :)

günaydın hatunlar

bugün kilo ve ölçü bildirimi günü

sıkı durun

kilo 55

ölçüler 90-60-90

Son düzenleme:
he he sabah sabah halen rüyalarda geziyorum

kilomu tam olarak bilmiyorum sabah tartıldım ama fena kabızdım
60 küsürlü bişeyler çıktı okula gelince bir sancı tuttu form çayının etkisi heralde
bir haftalık tuvalet ihtiyacımı toptan giderdim
kilomu gene 59,5 olarak sayıyorum yarın sabah yine tartılacam asıl kilo ortaya çıkar

kilo 59.5

ölçüler göğüs 93
bel 79
kalça 97

ölçüleri sabah aldım karnım şişti bel ölçüsü daha az olabilir çünkü şimdi şişliğim indi

ee madem un gibi biz de kullanalım yulaf kepeğini. illa dukan yapanlar mı yiyo bunuuu

Tabi canım illa dukan yapanlar kullanmak zorunda deilki sende krep yaparsın ekmek yaparsın kullanırsın ama bununda bi ölçüsü var ilk üç gün 1,5 yk sonraki günlerde 2 yk yeniliyo

dukan krepi çok lezzetli gözüküyo yav. valla ben de alcam bu yulaf kepeğinden. belki ekmek yemekten kurtulurum

krep gerçekten lezzetli ama yağ koymadan teflonda yapın diolar yapıştı kreplikten çıktı krebim sinir oldum resmen bende karıştırdım yumurta gibi oldu görüntüsü sabah bi kısmını yedim:)

günaydın hatunlar

bugün kilo ve ölçü bildirimi günü

sıkı durun

kilo 55

ölçüler 90-60-90

Bebem 55i görünce yok artık nasıl yani falan dedim ölçülere bakmadım bile:) yani 4-5 kilo verdirtcek bi kabızlık modeli yok daha:)

kız senin ölçüler ne güzel sadece biraz belin kalın oda ince olsaymış manken ölçüsü olcakmış heralde ben hiç ölçmedim zaten spor falanda yapmıyorum kiloda vermiyorum o yüzden ölçülerle şuanlık pek işim yok benim

sabah sabah gözlerin pörtledi demi kesin böyle olmuşsundur
yavrum 55 olsam varya zil takıp oynarım heralde ama şimdilik 58 e bile razıyım

vallah ölçüleri görünce bende şaşırdım iki kere ölçtüm demekki sıkılaşmışım
gerçi önceki ölçülerimi hatırlamıyorum
belim bence daha incedir ölçüldükten sonra öyle bir vırtladım ki kesin 1-2 santim incelmişimdir

Kızlar Günaydın

Kilom:58.800 (pijamalarla tartıldım ama zaten en fazla 200 gr fark eder)

Bugün atağımın son günü yarın sebze yiyebilicem hihihi acaba yarın sabah kaç çıkıcam çok merak ediyorum.

hehehehe olabilir valla kabızlık fena şişkinlik yapıo zaten:) benim toto falan üç haneli rakamlardan düşemiyo zaten anneme diorum ben doğduğumda toto doğmuşum:)

günaydın çıtır hatunlar :)
kızlar bu dukanı dun ınceledık annemledeanamın kafasına yatmadı atak donemı. dıyorkı; dıyetısyene gıttıgım donemde kılo vermem durdugunda bana sok dıyet vermıstı. sırf tavuk. 3 gun. bende ıse yaradı dıyor. ama dıyete sırf bu sok dıyetle başlayan arkadaslarım kılo aldılar ben yapma dıyor. anaam dukana ıkna edemedık kadını. utanıyon mu sen benden dıyor. aman be tamam eskı lıstemle başlarım dedi. bakalım ne kadar işe yarıycak. belkı foruma uye yaparım. kullanmayı ogretirde. :) gunde bırkere menu bildirimi yapsa bence ondada işe yarar. bakalım ikna etcez artık.

sabah: 1 galeta , 2 kesme şeker buyuklugunde beyaz peynir , 2 kesme şeker buyuklugunde kaşar peyniri. bizim aşçı kup kup kesiyorda peynirleri.. :) açık çay
aaaaa birde omlet yedim. dedim ben ne unuttum :)) (1 yumurtadan yapılma)
ara: açık çay, elma

ogle: 3 yk etli taze fasulye

ara: elma, açık çay

akşam: 3 yk etli taze fasulye

ara: yogurt,

bu arada sabah tartıldım 46,7 çıktım. yine başladık gr gr vermeye.. 3 gunde 900 gr verince, bır haftada 100 gr anca vermişim. :18::18: yemeğincede verilmiyor demekki...

Son düzenleme:
günaydın
sanırım bugün tatı günü
bende tartıldım 52 ile başlamıştım sabah aç karnına tartıldım 51.2 çıktım çok şükür gramda olsa vermişim ee tabii ki durmak yok 48 igörene kadar
menüm
sabah 2 yumurtadan omlet peynirli maydonozlu oğlumla yedim 2 domates 2 salatalık 1 dilim k. ekmek yeşil çay
öğlen arkadaşlarla yicez ne yiyeceğimi bilmiyorum
akşam 3 kaşık ıspanak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
güm içinde 3 litre su ve 2kupa yeşil çay

Beğendiğim bi yazıyı sizle paylaşmak istedim

Benden size bir de küçük öneri.Diyetinizi sabote edebilecek kişilerle biraradaysanız diyette olduğunuzu söylemek yerine sağlık nedeniyle önerilen yiyeceği yiyemeyeceğinizi söyleyin.Böylece diyetin zararlarından başlayıp ,ufacık bir kek yemenin diyeti bozmayacağından oluşan bir konferans dinlemek ve oturup uzun uzun diyeti açıklamak zorunda kalmadan uygun yiyecekleri yiyebilirsiniz

canıım günaydıın. eşin duymasın dıyette oldugunu :) kayınvaliden nedıyordu zayıflamana senın ya hatırlayamadım.

valla ılk bırkac gun için 800 gr cok ıyı tatlım. inşallah devamı da gelir. yarın nişan var.nişana gidicez ailecek. eee allahtan nişanlarda ole kalorılı seyler olmuyor. mezelerde zaten 1 er kaşık konuyor.zaten pılav falan yemem. et yada tavuk ne olursa onu yerim işte. geriye kalıyor pastaa :) onada bakarız artık. yarın sabah gec kahvaltı yapıcagım zaten. yanı yarın bıraz kotu gecıcek. saatler şaşınca kotu oluyor ya. pazarda kayınvalıdemdeyım kahvaltıda eee 11 de kahvaltı etcez demek oluyor buda. yıne sabahla ogle bırlestı. birde akşam yıcez yanı. bıryere gıdınce duzen bozuluyor maalesef.

Minikim canım zafiyet geçircen 3 yk ne bee zaten 1 tabakta yesen zayıflarsın alttarafı taze fasülye bende az yiyorum ama tamamen dukandan sebep böyle normal diyetlerde ne kadar kısarsan o kadar zor veriosun o öğle akşamın yanına ayran yoğurt falan ekle protein takviyesi yapınca daha hızlı verilio buarada annende süpermiş=) benden utanıomusun demiş hemen duygusallığa bağlamış benim annemde göbek yaptı rejim yapcam diyo bütün gün bişey yemiyo sonra oturuyo koca tabak biber kızartmasını götürüyo hemide kocaman ekmekle:)

Günaydınnn:)ohh hemen düşüşlere geçmişsin maşşallah zaten seninde minik gibi kilon yok aslında ama biz bayanlar doyumsuzuz neden daha ççok vermiyelimki diyoruz bu soru belki ellibin kere daha sorulmuştur ama ben yinede sorcam boyun kaçtı cnm senin buarada menünde güzel

minikk kardeşine pastayı ver bi tutarmısın de sonra kafanı yana çevir bidaha kardeşine çevir ve pasta bitmiş olsun:)

evet aynen katılıyorum. fakat hıcbır saglık sorununuz olmadını bılen bırıyse bu kışı nası kıvırıcaz. ay bırde bazıları çok ısrarcı oluyor. ıllle ye ılle yeee. yaw yemıycem kadıııın. zaten yaptıklarında damak tadıma uymuyor dıyemıyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…