Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

birsürü dediğin kaç dilim Allah aşkına:) inanmıyorum ben senin birsürüne akşam telafi edersin yiyip oturmak yok hadi kalk spor yap:)

çok iyi iş başarmışşsın gercekten tebrıkler yesıl cay :S benı bayıltıyor resmen :) bide bişey rica edicem aşağıdaki kilo çizelgesini nasıl ekliyoruz ben yenıyım de :) tşk

teşekkür ederim bende çok hoşnut değilim yeşilçay içmekten kilo çizelgesini ben burdan yapıyorum zaten güzel güzel açıklamışlar sende yaparsın.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html sanada bu yolda başarılar diliyorum:)

amaniiii ben dün bide 1 dilim baklava yemiştim :18::18:

vallahi o vırtt birtürlü olmuyor
şimdi form çayı içiyorum belki akşama vırtlarım

bende bir ara secretçıydım bak iyi aklıma getirdin ben yine secret takılayım.

vallahi o vırtt birtürlü olmuyor
şimdi form çayı içiyorum belki akşama vırtlarım

bende bir ara secretçıydım bak iyi aklıma getirdin ben yine secret takılayım.

hahahahahhahaha bizim başımız fena halde belada:) ya mesela bi arkadaşını görüyosun aaaa kilo almışsın diyo hani o aslında kilo deil kabızım diyememek varryaa bitiriyo benii form morm kayısı bi cacığa yaramıyo bende en rahat sigara içerken oluyo:)

bende bir zamanlar sabah ilk sigaradan sonra mutlaka yapardım şimdi sigara falan etki etmiyor
kız sen gene dukanamı başladın bir ben başlıyamadım şu dukana
yulaf kepeği i,şe yaramıyor mu o da bağırsakları çalıştırıyor sanırım
bizim buralarda bulamadım ben bu sebeple form çayına talim

selam kızlar kayın valdemin memleketten misafirleri vardı ee dolayısıyla bende 2 gündür onlardaydım dün akşam gittiler rahat bir nefes aldım eee tabi o engabenini içinde diyet miyet hak getire çünkü çok düzensiz yedim hep ayak üstü misafirlere hazırladık önce sonrada onlara servis yetiştircez diye hep yarım yamalak yedim çokta yorulmuşum evide ok götürüyor hemen menümü yazayım temizliğe başlıcam ben bu haftayı saymıyorum zaten önümüzdeki hafta daha dikkatli olucam
sabah 1 kk beyaz peynir 1 domates ve salatalık 1 dilim çavdar ekmeği ve 1 kupa yeşil çay
öğlen dün kayın valdemden getirdiğim patatesli köfte var çok az bişey zaten 2 köfte birazda patates bir kase yoğurt
arda form bisküvi
akşam 3 kaşık nohut yemeği salata 1 kaşıkta pilav
ve en önemlisi 3 litre su şu ana kadar 1 litre içtim
1 kupadaha yeşil çay içerim günü kapatırım
ayyyyyyyy ne çok yicem ben bugün allahtan porsiyonlar az
buda benim tesellim olsun hoşça kalın

Kızlar ben 2009 senesinde zırt pırt kabız olurdum.
Sonra baktım olmuyor doktora gitmiştim.
Tabi doktora bile ben şeyimi yapamıyorum demek rezillikti
Bana bir tane küçük mercimek kadar bir ilaç yazdı.
Burada ilaç ismi yazamıyorumç İsteyene özelden derim.
Her gece yatmadan 3 tane içtim.
3 yıldır katı bile yapamıyorum.
Eczaneden reçetesiz bile alınıyor 3 tl mi neydi.
Ama siz yinede bi sağlık ocağına gidin yazdırın. Çekmeyin boş boşuna.

yulaf kepeği işe yarıyomu bilmem ama dukanın ilk günler kabız yaptığını iyi biliyorum:) ben baktım buaralar çok cozuttum en azından erken önlem alıp aldığım kiloyu veriyim diye başladım yani öyle kasmıcam belki üç gün ataktan sonra normalede dönebilirim

çekinicek ne var canııım, doktor amca yapamıyoooooooom dıcen. Sokcak fıtılı :)) ahahahahaa

bı gelıyor bır gıdıyor hatun yaaaa.
canım az değil mi bunlar ya? Dukanda dukanda bıryere kadar yani :)

yine 63,5 :120::120:
daha yarına çok var. Sıkma canını tatlım.

lahmacundan nolcak canım yaa. ıncecık hamur. Uzrunde azcık kıyma, bıraz sogan domates. 1 dilim ekmek yıyınce daha cok sey yemış olursun. Karatay ablam sanırım. Yalan olmasın. Lahmacuna izin verıyor.

Ooooh iyiki işimiz vardı bugun. Ne öok dedikodu yapılmış maşallaaaaaah. Allah arttırsın kızlar. Tamam gelmıyorum bundan sonra. Demek yoklugumu beklediniz.

Sabah: 1 galeta, yarım domatesi 1 kk beyaz peynir, açık çay

ara: 1 kucuk elma, 4 tane erik,açık çay

ögle: 1 galeta, 4 yk semizotu, 2 yk yogurt

ara: 1 kucuk elma, açık çay

akşam: 1 galeta , 4 yk patlıcan yemeği

ara: 1 kase yogurt,

sabah tartıldım kılo verememişim bu haftaa

benimde öyle bi ilacım var toz şeklinde tadı tebeşire benziyo:) 8 saat sonra etki ediyo ama süper ediyo:) ama ben pek ilaç içmem aspirine bile karşıyım belkim denizeliklim dener rahatlar:) saol canm düşünüpte yazdığın için en iyi çeken biliyo işte:)

kız bana diosun azmı diye kendin az yiyosun ne küçücük miğden var anam:) semizotu 4 kaşık yenirmiii en sevdiğim ot yemeği buarada ekmekten kısıosun ama elmadada baya karbonhidrat varmış mesela dukanda karbonhidrat diyetinde falan elma hep yasak gerçi onları dinleye dinleye kafayı yedim sen bana kulak asma:)

cola zero serbest diye bi tane içiyim dedimmmm öğğğğğğğğğ ne ya ya amma şeker katmışlar bikaç yudum içip döktüm asitsiz ve şerbet gibiydi kutu zerolar hiç böyle olmuyodu şişeler deişiomu acep

banada normal cola çok şekerli geliyor. Ama asiti kaçtıysa şişede bişey vardır canım.

ben normalde cola zeroya bayılırım ama bu bildiğin şekerli suydu asitsiz falan bişeydi kesin bi cacık vardı:)

:) valla o benim dolaptakı asıtı kaçmış şişe olmasın sakın :) geri ver şişemiii :)) dolabımda yarım zero :) hıc acılmamıs ice tea şeftali oleece beni bekliyor. Ice tea de cok şeker var yaaa.

:) valla o benim dolaptakı asıtı kaçmış şişe olmasın sakın :) geri ver şişemiii :)) dolabımda yarım zero :) hıc acılmamıs ice tea şeftali oleece beni bekliyor. Ice tea de cok şeker var yaaa.

ice teanin kalorisi düşük biliyorum ben icetea içerken hiç korkmuyorum valla:) benim dolaptada light gazoz var umarım o güzeldir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…