evet aynen katılıyorum. fakat hıcbır saglık sorununuz olmadını bılen bırıyse bu kışı nası kıvırıcaz. ay bırde bazıları çok ısrarcı oluyor. ıllle ye ılle yeee. yaw yemıycem kadıııın. zaten yaptıklarında damak tadıma uymuyor dıyemıyorsun :)
valla annemı aradım açmadı hatun. bakalım kahvaltıda neler yapmıs dıye sorcaktım ama ulaşamadım. akşam hesap sorcaz artık. valla canım istemiyor öle oturup yemek yemek yaa. eskıden etımı sebzemı salatamı beraber yerdım. sımdı 3-4 yk ye yallah :) ama bı sorun var. kalktıktan sonra doymadım kii dıyorum. ama gozum tok işte :) kımının gozu doymaz. benım gozum tok bu aralar :)Minikim canım zafiyet geçircen 3 yk ne bee zaten 1 tabakta yesen zayıflarsın alttarafı taze fasülye bende az yiyorum ama tamamen dukandan sebep böyle normal diyetlerde ne kadar kısarsan o kadar zor veriosun o öğle akşamın yanına ayran yoğurt falan ekle protein takviyesi yapınca daha hızlı verilio buarada annende süpermiş=) benden utanıomusun demiş hemen duygusallığa bağlamış benim annemde göbek yaptı rejim yapcam diyo bütün gün bişey yemiyo sonra oturuyo koca tabak biber kızartmasını götürüyo hemide kocaman ekmekle:)
Günaydınnn:)ohh hemen düşüşlere geçmişsin maşşallah zaten seninde minik gibi kilon yok aslında ama biz bayanlar doyumsuzuz neden daha ççok vermiyelimki diyoruzbu soru belki ellibin kere daha sorulmuştur ama ben yinede sorcam boyun kaçtı cnm senin buarada menünde güzel
minikk kardeşine pastayı ver bi tutarmısın de sonra kafanı yana çevir bidaha kardeşine çevir ve pasta bitmiş olsun:)
alerjim var karbonhidrata de bunu yersem bütün gece uyumam mahvolurum de:)
Beğendiğim bi yazıyı sizle paylaşmak istedim
Benden size bir de küçük öneri.Diyetinizi sabote edebilecek kişilerle biraradaysanız diyette olduğunuzu söylemek yerine sağlık nedeniyle önerilen yiyeceği yiyemeyeceğinizi söyleyin.Böylece diyetin zararlarından başlayıp ,ufacık bir kek yemenin diyeti bozmayacağından oluşan bir konferans dinlemek ve oturup uzun uzun diyeti açıklamak zorunda kalmadan uygun yiyecekleri yiyebilirsiniz
wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwgünaydın hatunlar
bugün kilo ve ölçü bildirimi günü
sıkı durun
kilo 55
ölçüler 90-60-90
ay ben de bi önceki mesajı görünce hayret ettim acaba? mümkün mü ki dedim kendimden şüphe ettim, yanlış görüyorum falan diye...he he sabah sabah halen rüyalarda geziyorum
kilomu tam olarak bilmiyorum sabah tartıldım ama fena kabızdım
60 küsürlü bişeyler çıktı okula gelince bir sancı tuttu form çayının etkisi heralde
bir haftalık tuvalet ihtiyacımı toptan giderdim
kilomu gene 59,5 olarak sayıyorum yarın sabah yine tartılacam asıl kilo ortaya çıkar
kilo 59.5
ölçüler göğüs 93
bel 79
kalça 97
ölçüleri sabah aldım karnım şişti bel ölçüsü daha az olabilir çünkü şimdi şişliğim indi
ha sen dukan yapıodun değil mi? bak menüleri es geçince onu kaçırmışım:26:Kızlar Günaydın
Kilom:58.800 (pijamalarla tartıldım ama zaten en fazla 200 gr fark eder)
Bugün atağımın son günü yarın sebze yiyebilicem hihihi acaba yarın sabah kaç çıkıcam çok merak ediyorum.
ben de şu son 10 yılda 3lü hanelerden aşağı inmediğimi biliyorum en düşük 100-102 falandı şimdi tabii aldı yürüdü ayrı mevzuuuhehehehe olabilir valla kabızlık fena şişkinlik yapıo zaten:) benim toto falan üç haneli rakamlardan düşemiyo zaten anneme diorum ben doğduğumda toto doğmuşum:)
güzel taktik ama bende işe yaramadı hiçbir zamanBeğendiğim bi yazıyı sizle paylaşmak istedim
Benden size bir de küçük öneri.Diyetinizi sabote edebilecek kişilerle biraradaysanız diyette olduğunuzu söylemek yerine sağlık nedeniyle önerilen yiyeceği yiyemeyeceğinizi söyleyin.Böylece diyetin zararlarından başlayıp ,ufacık bir kek yemenin diyeti bozmayacağından oluşan bir konferans dinlemek ve oturup uzun uzun diyeti açıklamak zorunda kalmadan uygun yiyecekleri yiyebilirsiniz
aynenevet aynen katılıyorum. fakat hıcbır saglık sorununuz olmadını bılen bırıyse bu kışı nası kıvırıcaz. ay bırde bazıları çok ısrarcı oluyor. ıllle ye ılle yeee. yaw yemıycem kadıııın. zaten yaptıklarında damak tadıma uymuyor dıyemıyorsun :)
bu güzelmişalerjim var karbonhidrata de bunu yersem bütün gece uyumam mahvolurum de:)
iyi yapmışsın tabii yaaaaagünaydın kızlar
bugün tartı günü ama gelin görün ki ben radikal bir kararla tartılmayı bıraktım dünsigarayı bırakmak gibi oldu ahahaha
annem tartıyı sakladı. bulamıycağım bi yere koydu. tartılıp tartılıp moralimi bozuyorum. en iyisi sakla şunu, tartılmiyim dedim. diyetime ve sporuma devam edicem. giderse gider, gitmezse de canım sağolsun diycem artık. sinirini boz boz nereye kadar.
liste için kilomu 63,5 alabiliriz. dün tartılmıştım. dünden bugüne bi şey değişmemiştir.
kızlar şu an bir dolma bitti ikinciyi deştim ama yiyesim gelmiyor off yaaaaaaaa
karnım aç ama iştah yok, demin midemden sesler geliyordu, açlıktan kafamı toplayamıyordum şimdi ise tabağımı nasıl bitircem diyorum:44:bu kkadar az yersem ben kilo alırım ya offffffüstelik başka bişey yemedim henüz
kuzum hepimizin de derdi başka valla.
ben ekmekten kurtaramıyorum kendimi, sen 1 dl ekmeği zor yiyosun, herkesin bünyesi farklı işte
ya kızlar yaz gelınce çok emek yenıyor bizde. çünkü çoban salataya bız sılme zeytın yagı koyarız. :) sonrada ekmek bana bana ooh mis. Napcam ben yazın yaaa.
Bu arada pempişimi dinledim ve oglen protein olarak 20-25 gr kadar tavuk yedim.
beni de pazar sabahları zorluyobabam alıyo sıcak ekmek, yiyolar normalde hafta içinde annemle çavdar yiyoruz biz, o da dikkat etmeye çalışıyo işte. ama babama sıcak ekmek alma diyemeyiz tabii, zor tutuyorum işte kendimi, çoğu zaman da tutamıyorum
canıım günaydıın. eşin duymasın dıyette oldugunu :) kayınvaliden nedıyordu zayıflamana senın ya hatırlayamadım.
valla ılk bırkac gun için 800 gr cok ıyı tatlım. inşallah devamı da gelir. yarın nişan var.nişana gidicez ailecek. eee allahtan nişanlarda ole kalorılı seyler olmuyor. mezelerde zaten 1 er kaşık konuyor.zaten pılav falan yemem. et yada tavuk ne olursa onu yerim işte. geriye kalıyor pastaa :) onada bakarız artık. yarın sabah gec kahvaltı yapıcagım zaten. yanı yarın bıraz kotu gecıcek. saatler şaşınca kotu oluyor ya. pazarda kayınvalıdemdeyım kahvaltıda eee 11 de kahvaltı etcez demek oluyor buda. yıne sabahla ogle bırlestı. birde akşam yıcez yanı. bıryere gıdınce duzen bozuluyor maalesef.
Minikim canım zafiyet geçircen 3 yk ne bee zaten 1 tabakta yesen zayıflarsın alttarafı taze fasülye bende az yiyorum ama tamamen dukandan sebep böyle normal diyetlerde ne kadar kısarsan o kadar zor veriosun o öğle akşamın yanına ayran yoğurt falan ekle protein takviyesi yapınca daha hızlı verilio buarada annende süpermiş=) benden utanıomusun demiş hemen duygusallığa bağlamış benim annemde göbek yaptı rejim yapcam diyo bütün gün bişey yemiyo sonra oturuyo koca tabak biber kızartmasını götürüyo hemide kocaman ekmekle:)
Günaydınnn:)ohh hemen düşüşlere geçmişsin maşşallah zaten seninde minik gibi kilon yok aslında ama biz bayanlar doyumsuzuz neden daha ççok vermiyelimki diyoruzbu soru belki ellibin kere daha sorulmuştur ama ben yinede sorcam boyun kaçtı cnm senin buarada menünde güzel
ay hiç bukadar gülemiştim. balık etli ama mutlu yazmış kız yaaaa. randomcım senın balıklık bı halın kalmadıkı. cıtır bir hatunsun sen artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?