selam kızlar
ne zamnadır giremiyorum ama sizi takipteyim emin olun
şimdi bile çok vaktim yok ama yine de sizsiz olmuyor
bana gelince tatilde neler yemedim kigerçi bnm tercihim değildi, ev sahibi ne yaptıysa o....
onlar öğlen yemek yemiyorlar 5 gibi çayın yanında cıssslardan yiyorlar bakalım yarın nolcak:18:
he he bencece kesin 3 dilim yemiştir
Kalbime bittimmmmmmm bluzünü bende çok beğendimm harika olmuş valla hatta bianda nasıl bukadar ince görünmüş diye şaşırdım baya bi maşşallah arkadaşıma emeklerinin meyvesini alıyo darısı hepimizin başına
yokluğumu fark etmedin demek tamam yazdım bunu bi kenara:)sen nerdesinki kızz ben kaçırmışım:)
randommmmmmmmmmm
bak ben gerekk internette gerekse okuduğum diyet kitaplarında vs. diyet süresince yapılan yanlışlar arasına alıyor ekmek tüketimini sınırlamayı...
günde 4-5dl yemek zorundaymışız
ha diceksin ki sen yiyon mu hayır maalesefben sabah 1 dl zor yiyorum ama tahıllı ekmek lif kaynağı ve kabızlık için birebirmiş okuduğum kaynakların hepsi böyle yazıyor benden sölemesi
valla yedim zaten artık. umrumda diil. bugun geldi gene gelenler. spor yapasım da yokzorlamıycam artık kendimi. kalayım böyle artık napayım. psikolojim bozulmaya başladı iyiden iyiye..
tatlim bugün ben iyiyim sen kötüsün, sanirim yarin ben kötü ve sen iyi olacaksin
sira sira gidiyoruz farkindaysan
cnm bnm ya facebooka gelsene 2 laflayalım ben sana moral vereyim birazoffff kalbim yetti canıma be tatlım. herkes bıktı benim mızmızlanmamdan biliyorum ama dayanamıyorum artıkkkk
offff kalbim yetti canıma be tatlım. herkes bıktı benim mızmızlanmamdan biliyorum ama dayanamıyorum artıkkkk
awwwwwww canimmmm cok tsk ederimmm :)
bluzu h&m'den aldim bu arada, istanbulda var o magza ama baska yerde yok sanirim trde.
bi 10 kilo daha versem süper olacakkkk :)
yokluğumu fark etmedin demek tamam yazdım bunu bi kenara:)
bn şehir dışındaydım tatlım yeni geldim ama işte pcye giremiyorum her zmn biliosunuz
valla yedim zaten artık. umrumda diil. bugun geldi gene gelenler. spor yapasım da yokzorlamıycam artık kendimi. kalayım böyle artık napayım. psikolojim bozulmaya başladı iyiden iyiye..
ask olsun ne bikmasi, en iyi ben seni anliyorum böbegim ikimiz ayni durumdayiz cunku, bende bazen bikiyorum, sizinle konusup yine iyi hissediyorum kendimi :)
cunku en iyi siz anliyorsunuz benimesela dün aksam kizlar yine dalga gecti benimle ama ben takmiyorum artik kafama
minikimin söyledigi aklima geldi hemen ve takmadim bendehiiih millet ne söylerse söylesin bananeeee
canim benimmm baksana 9 kilocuk kaldi sende. koskoca 25 kilo gitti :) gurur duy kendinle, bundan sonra yavas yavas gidiyor kilolar bendede öyle cunku.
ama 9 kilo ne 25 kilo nebunuda basaracazzzz ve basari hikayemizi yazacaz :)
H&M istanbulda var ama taaa İstinye Parkta gerçi geçen hafta gitmiştik oraya o mağazayada girmeyi çok istiyodum ama eve geç kalıcam diye girmedim bide yanımda erkek arkadaşım vardı erkekle alışverişi sevmiyorum:)
Canım farketttimde ben herzamanki gibi sana sıra gelmiyo ondan girmiyosun sanıodum nerden bilyim tatilde olduğunu zaten son zamanlarda karabatak gibiydin bi çıkıosun bi kayboluosun:)
hobaaaaaaa yine çöküşe geçmiş bizim kızz:) kız nankörlük yapma vucuduna daha dün 63.500 um diye seviniyodun noldu genehepimiz zayıflıycaz diye psikolocik deli olcazz
banada diolarki kendinle neden bu kadar uğraşıyosun onlara kocaman bi Sananeeee diyesim geliyo zayıfladın yeter diolar zayıflamadım 5 6 aydır aynı kilodayım diorum anlamıolar bu seferde diyet yapıosunondan hasta oluyosun diyolar yani ağzıı olan konuşuyo boşveriiiin gitsin
h&m burda dolu ben hep orda alisveris yapiyorum zaten en sevdigim magza :) yakinda yayilir trde görürsünüz
burda anca ünlülerin gittiği avm ye koymuşlar mağazayı girmek işkence anadolu ykasına gelsede gitsem bende internet sitesinden takip ediyorum modelleri:)
aynen evet benimde sananeeeee diyesin varsinir ediyorlar beni ama ne yapiyim, gerci kötü anlamda demiyorlar iyi niyetle diyorlar ama yinede.
ice teanin kalorisi düşük biliyorum ben icetea içerken hiç korkmuyorum valla:) benim dolaptada light gazoz var umarım o güzeldir:)
öfff az kalsin uyuya kalacaktim derste bu ne skci bi ders yahuuuuuuu
öfffff şimdi uyuyakalcam ne skıcı iş yahuuu
Kızlar ben 2009 senesinde zırt pırt kabız olurdum.
Sonra baktım olmuyor doktora gitmiştim.
Tabi doktora bile ben şeyimi yapamıyorum demek rezillikti
Bana bir tane küçük mercimek kadar bir ilaç yazdı.
Burada ilaç ismi yazamıyorumç İsteyene özelden derim.
Her gece yatmadan 3 tane içtim.
3 yıldır katı bile yapamıyorum.
Eczaneden reçetesiz bile alınıyor 3 tl mi neydi.
Ama siz yinede bi sağlık ocağına gidin yazdırın. Çekmeyin boş boşuna.
benimde öyle bi ilacım var toz şeklinde tadı tebeşire benziyo:) 8 saat sonra etki ediyo ama süper ediyo:) ama ben pek ilaç içmem aspirine bile karşıyım belkim denizeliklim dener rahatlar:) saol canm düşünüpte yazdığın için en iyi çeken biliyo işte:)
kız bana diosun azmı diye kendin az yiyosun ne küçücük miğden var anam:) semizotu 4 kaşık yenirmiii en sevdiğim ot yemeği buarada ekmekten kısıosun ama elmadada baya karbonhidrat varmış mesela dukanda karbonhidrat diyetinde falan elma hep yasak gerçi onları dinleye dinleye kafayı yedim sen bana kulak asma:)
offff kalbim yetti canıma be tatlım. herkes bıktı benim mızmızlanmamdan biliyorum ama dayanamıyorum artıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?