abooow çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iğleşir
daha kötü olmadığına şükretmek lazım
ama bu durumlarda amaliyat kaçınılmaz malesef
bence korkulacak bişe yok zaten lokal yapıyorlar artık anestezi pek sorun olmuyor
allah acil şifalar versin canım
1,5 ay büyük başarı ben 1 hafta bile yapamazdım heralde
o yüzden hiç yeltenmiyorum bugün karbanhidrat diyetine başladım
şimdiden miğdem kalktı akşam kıymalı yumurta yaptım ama midem bulandığı için pek iyemedim
seni gerçekten tebrik ediyorum ama şimdi çok dikkatli olmalısın verdiklerini almamaya çalış
bıraktım yoksa ben geberecektim yani. 1bucuk ay kadar yaptım 8 kilo verdim. çok zor bi diyet gerçekten. ve çok masraflı. tavuklara verdiğim paranın haddi hesabı yok. biraz ara vermem gerekliydi. çok bunalmıştım.
ben 1 bucuk ay yaptım ve bıraktım. o kız ne kadar azimliymiş ya pes!! ben yumurta tavuk vs görmeye dayanamıyorum... hele hele yaz mevsimi karpuz kavunsuz geçmezdi yani
hadi geçmiş olsun bakalım.dün karbonhidratta 1. günümdü hayırlısıyla atlattım
bakalım kaç gün dayanabilecem
havalar ısındı ve tavuk,yumurta,et çok fena kokuyor bana
ama en az 1 hafta direnmem lazım
artık 58 i görmek istiyorum.
bugün tartıda yine 59.3 gördüm
bir günde düşüşe geçtim hadi hayırlısı
heyyyyyyyt uyanın artık uyuşuk hatunlar
helal sana valla ben birbuçuk ay yapamam gibi geliyo zaten başlarkende gittiği yere kadar diye başladım aama şimdi aylardır veremediğim kiloları verdiğimi görünce pek hırslandım yarın 1 haftam dolucak bende cok tavuk tüketiyorm henüz miğdem bulanmadı yumurta okadar fazla yemiyorm sadece dukan ekmeğimin içinde var ama ben yemek yedikten sonra kalp atışım hızlanıyo sanki heyecan yapıomusum gibi oluyo bütçede yalan oldu light ürünler pahalı malesef buarada sende aslında en rahatlıyacağın dönemde bırakmışsın korumaya geçicektin sanırım az daha devam etsen neyse sen kendi vucudunu daha iyi tanıosun geçmiş olsun valla
helal olsun deyince nedense ağlamaklı oluyorum ya :S bi 5 kilo daha versem kendimi daha iyi hissedicem de... cidden artık çok zorlanmaya başladım dayanamıyodum. hem maddi hem psikolojik açıdan. nası bi hırsla yaptıysam artık. dayanabilecek durumda değildim. keşke bırakmasaydım. ama oldu artık bi kere. bundan sonraya bakıcaz... insan hıyarı özler mi yaama özleniyo işte
:):):) kızz 8 kilo vermişsin eminim çok güzel olmuşsundur ama burda devreye biz bayanların doyumsuzluğu giriyo hiçbişey sağlığından önemli değil yaa mühim olan kilonu sabitlemen almaman sonrada normal diyet hayatına dönersin buarada sebze+protein gününde hıyar yiyeydin nolcakki=) yaa ama bende markette şeftali erik falan görünce bi fena oluyorum yaz meyvelerine hiç dayanamam heleki bide kiraz çıkarsa yandım benpeki dukanı bırakınca kilo aldınmı
bugünkü menüm
2 bardak çok az şekerli çay
sabah
2 dilim kepek ekmeği arasına peynir,çeyrek domates,1 tatlı kaşığı acı biber salçası
1 bardak çubuk tarçınlı yeşil çay
ara
1 kupa sade neskafe
öğlen
çok az yağda kavurduğum tavuk göğsü,4 kaşık yoğurt
akşam
2-3 çatal kıymalı yumurta 1 ısırık ekmek,1 bardak kola zero
vallahi karbonhidrat diyetine göre kaç puan eder pek bilmiyorum
ama 50 puanı geçtiğini sanmıyorum
su anca 2 litre
spor 1 saat 15 dakika spor salonunda yaptım
sabah: 1 galeta, bir lokma beyaz peynir,yarım domates,omlet,açık çay
ara: 1 elma, elmalı karışım suyu.(bunun bi adı varmı acaba ya)
ogle : yok
ara: 1 grissini
akşam: 30 gr et,1 yk püre
şimdide elmalı karışımdan içiyorum.
herkese ıyı dilekleri için çok teşekkür ederim.
heyyyyyyyt uyanın artık uyuşuk hatunlar
daha yeni bıraktım tatlım. henüz aldım demem için erken. ama dikkat ediyorum gördüğün gbi.. sebze protein günlerinde bile ben sebze yiyemiyodum dogru düzgün. içime sinmiyodu cunku. benimki tamamen psikolojik işte.. o kadar rahat olamıyorum:S bi de ben 7 gün atak yaptım düşün. yumurta yemekten alerji oldum. mahvettim midemi. çok zor zamanlar geçirdim. o zaman bile bırakmadımhatta regl oldum. agzıma tatlı bile sürmedim azcık dukanella yedim. ki azcık dediğim 1 çay kaşığı filan. yoksa bildiğin isal oluyodum. zaten dukanda bi ortayı tutturamadım ya kabız oldum ya isal... ben akdenizli oldugumdan sebzeye aşırı bi düşkünüm. meyvelere de... markette çileklerin kivilerin kokusunu duydukça fenalanıyodum. ki fiyatları da o kadar ucuzdu ki kahroluyodum hiç bakmadan geçiyodum ordan nefesimi tutarak
şuanda da ekmek tüketmiyorum hiç ama. ekmeği çıkarttım hayatımdan resmen.
sabah resimde gördüklerini yedim. öğlen- çabuk çorba-yoğurt-salatalık yerim sanırım. akşama allah kerim
ayrıca ben hala kendimi çok kötü hissediyorum. çok çirkin böyle.. bildiğin komplex yaptım. hastalık haline getirdim bu takıntıyı... evden bile çıkasım gelmiyo kendimi çirkin hissettiğim için.. oysa 62 kiloyum.. çok da sayılmaz. ama ne bileyim... benim 48lik halimi bilenler direk beni görünce ''çok değişmişsin kilo almıssın'' vs diyolar. diyemiyorum ki bu 8 kilo vermiş halim diye
off varya bizi bu psikolojimiz mahvediyo psikolojimiz araya girmese on numara yapıcaz herşeyi bende şimdi sebze günlerinde sebze yemeğe çekiniyorum garip bi duygu seni çok iyi anlıyorum atak sürende çok uzunmuş miğdenin bulanması çok normal benim 3 günde miğdem alt üst olmuştu iyi dayanmışsın.Zaten dukanı bıraktın ama ayı gibi yemeğe başlamadın anladığım kadarıyla bırak bünyen biraz kendine gelsin ekmeğide yavaş yavaş sok hayatına 1 dilimde olsa ye ki güçten düşme sporda yapıosun daha neee hiç kendini sıkcak bişey yok gayet güzel bi kızsın millete kulak asma
spor salonuna kaydolcaktım. ama psikolojik midir nedir. ne zaman kaydolsam hastalanıyorum gidemiyorumaçık havada yürümeyi seviyorum ama işte.. kalan kilolar da yavaş yavaş gitsin artık napiim yani di mi... ölüm yok ucunda. bi de tek başıma oldugumdan bunalıyorum. yanımda biri olsa birbirimizi pışpışlasak gaz versek filan ne güzel olurdu
siz beni niye eklemiyosunuz ya feysbuktan. daha dogrusu bi kaç kişi var bu gruptan listemde. amma velakin ben nikleri biliyorum isimleri bilmiyorum kimsenin:S
helal sana valla ben birbuçuk ay yapamam gibi geliyo zaten başlarkende gittiği yere kadar diye başladım aama şimdi aylardır veremediğim kiloları verdiğimi görünce pek hırslandım yarın 1 haftam dolucak bende cok tavuk tüketiyorm henüz miğdem bulanmadı yumurta okadar fazla yemiyorm sadece dukan ekmeğimin içinde var ama ben yemek yedikten sonra kalp atışım hızlanıyo sanki heyecan yapıomusum gibi oluyo bütçede yalan oldu light ürünler pahalı malesef buarada sende aslında en rahatlıyacağın dönemde bırakmışsın korumaya geçicektin sanırım az daha devam etsen neyse sen kendi vucudunu daha iyi tanıosun geçmiş olsun valla
hadi geçmiş olsun bakalım.
uyandım bensabah 6.30 da yürüyüşe çıktım. 1saat 12 dk yürümüşüm. 6.8km yapmışım. ve 329 kalori yakmışım. açık havada yürümek kadar güzel bişey yok. burda olsanız beraber yürürdük. eve dönerken gazete aldım. alır almaz eski sevgilimin babasını gördüm anasayfada. yediğim hıyar bogazımda kaldı resmen bi acaip oldum bu da kahvaltımın resmi. az gibi sanki gerçi ama 1 salatalık- 1 yumurta-1 sütlü şekersiz kahve- gördüğünüz kadar da peynir.
Eki Görüntüle 409717
:):):) kızz 8 kilo vermişsin eminim çok güzel olmuşsundur ama burda devreye biz bayanların doyumsuzluğu giriyo hiçbişey sağlığından önemli değil yaa mühim olan kilonu sabitlemen almaman sonrada normal diyet hayatına dönersin buarada sebze+protein gününde hıyar yiyeydin nolcakki=) yaa ama bende markette şeftali erik falan görünce bi fena oluyorum yaz meyvelerine hiç dayanamam heleki bide kiraz çıkarsa yandım benpeki dukanı bırakınca kilo aldınmı
bizimde yanımızda biri yok burdan birbirimizi gaza getirmeye çalışıoruz sen takılmıosun biz daha ne yapalım :) facede grubumuz var orda yazıo isimler kedili anne benim pembe=y.... k......
ayrıca ben hala kendimi çok kötü hissediyorum. çok çirkin böyle.. bildiğin komplex yaptım. hastalık haline getirdim bu takıntıyı... evden bile çıkasım gelmiyo kendimi çirkin hissettiğim için.. oysa 62 kiloyum.. çok da sayılmaz. ama ne bileyim... benim 48lik halimi bilenler direk beni görünce ''çok değişmişsin kilo almıssın'' vs diyolar. diyemiyorum ki bu 8 kilo vermiş halim diye
ya bi ara kimse yazmıyodu o gruba. hatta bi kere yazdım 1 ay sonra benden sonra biri bişey yazdı filan:S ben de girmedim bi daha. giriim bari.
benim karbonhidrat diyetimin iyi yanı layt ürün kullanmak zorunda olmamak
layt ürünlüri hiç sevmiyorum tatları çok yavan geliyor
vallahi benim meyvelerle pek aram yoktur aslında
ama şimdi yasak olunca daaha bi çekici oluyorlar
şeftaliyi hiç sevmeyen ben dün markette görünce ağzımın suları aktı
hele bir kıraz çıksa offff bitek kirazı seveyorum zaten
neyse meyveler tam anlamıyla çıkana kadar bizde kilolarımızı vermiş oluruz inşallah.
ya bi ara kimse yazmıyodu o gruba. hatta bi kere yazdım 1 ay sonra benden sonra biri bişey yazdı filan:S ben de girmedim bi daha. giriim bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?