canım o grupta zaten pek yazışmıyoruz
orada sadece fotoğraf paylaşımı ve yorumlarını yapıyoruz
yazışma yerimiz burası
senin yazdığın dönemde kimse daha tam zayıflayıp foto eklememişti o nedenle boştu oarası
şimdi ben ve birkaç arkadaşın fotoları ve yorumları var
bi gir bakalaım seninde yorumlarını bekliyoruz sen benim adım f....b...
facedeki sayfada öğrencileriyle fotosu olan hatun benim.
anaaa demek o sendin yaa.. girdim baktım şimdi yeniden. bi ara görmüştüm bu fotoları ve çok beğenmiştim seni. asil bi duruşun var. sen bence çok güzelsin. tam kıvamındasın. çok düzgün fiziğin filan.
anaaa demek o sendin yaa.. girdim baktım şimdi yeniden. bi ara görmüştüm bu fotoları ve çok beğenmiştim seni. asil bi duruşun var. sen bence çok güzelsin. tam kıvamındasın. çok düzgün fiziğin filan.
dimi yaaa belki biraz sapıkça olcak ama ben ençokta bacaklarını beğeniyorum :) Maşşallah çok orantılı
bence dedimi yaaa belki biraz sapıkça olcak ama ben ençokta bacaklarını beğeniyorum :) Maşşallah çok orantılı
evet canım benim. o benim. kedim osman var avatarımdaayyyy çok teşekkür ederim canım
ben daha kendimi pek kıvamda hissetmiyorum
birkaç kilo daha versem çok iyi olacak
sen facede s...b... sin değilmi
kız napıosun sen karabatak gibi facemde bi varsın bi yoksun geçen gün katzi dukanla zayıflamış facede paylaşmış dediler bakıyım dedim yoksun bende silmişsin sonra zaman geçti bi baktım haber kaynağında yazıların çıkıo şimdi maillerime bakıodum bu seferde ekleme talebin gelmiş beni bi beğenip bi beğenmiyomusun yoksaaaa
he he sapık seni
kız senin için sırf bacaklarımın fotosunu çekip eklicem oraya
şaka maka bacaklarım aslında azıcık çarpıktır ben pek beyenmem yani.
kız napıosun sen karabatak gibi facemde bi varsın bi yoksun geçen gün katzi dukanla zayıflamış facede paylaşmış dediler bakıyım dedim yoksun bende silmişsin sonra zaman geçti bi baktım haber kaynağında yazıların çıkıo şimdi maillerime bakıodum bu seferde ekleme talebin gelmiş beni bi beğenip bi beğenmiyomusun yoksaaaa
bence detaş gibi mışşıllah
evet canım benim. o benim. kedim osman var avatarımda
sen sildin ki beni. şadiye filan da silmişti. ben silmedim =/
facebook bazen böyle sapıtıyo neden bilemedim. geçenlerde bi arkadaşım listemde yoktu. silmiş heralde dedim. ertesi gün bi baktım yine listemde1 hafta sonra baktım yine yok anlamadık biz de
işte aynen banada öyle oldu ama en son demekki artık face kendi kendine sildi ehehehe
hadii bee ordan çarpıkmış bence senin gözlerin çarpık yanlış görüyo eheheh sütun gibin bacakların varr ben biraz bacak takıntılıyımda alt bacağım ince güzel ama üst taraflar roberto carlos gibi geliyo gözüme dün annemin şortunu denedim incelmişim demek oluyo bu şorta girebildim hihi ama daha incelmesi lazım üstlerin
ekledim yine hadi hayırlısıayrıca ben dukana hiç foto göndermedim o kadar yemedi totom ki gönderecek kadar da zayıflamamıstım ama habire zayıflayanların fotolarını begeniyodum onlar çıkmıştır milletin anasayfada cok dalga gectiler listemdekiler benimle o begenilerim yüzünden
işte herkesin derdi ayrı
bende üst tarafların çok ince olmasından şikayetçiyim
ayaktayken bacaklarımı kapattığımda aralarında boşluk oluyor sinir oluyorum
dümdüz olsunlar istiyorum boşluk falan olmasın
gerçi yabancı mankenlere bakıyorumda onlarında bacak araları hep boş
acabaaaaaa bende mi yabancıyım yav :44::44::44:
Bence insanlar kıskançlığından nerene kulp bulsam diye uğraşıyo ne varki ordaki fotoları beğenmende bende beğeniyorm kim birini kınarsa başına gelir eğer ki onlar senin kilonu kınıyolarsa bekle onlarıda görücezzz
yabancıların aradan tır geççek kadar boş oluyo mesela salıncağın yanında dar kotlu pozun varya orda gayet harika valla
sevgilim bana çiçek göndermiş :26::26::26: koydum feysbuka fotosunu çekip:26::26::26: çok romantik:26:
vayyyyy çiçek ha
gerçekten romantik
benim kazma kocam bana hiç çiçek almadı
valla hayret ettim ben de. erkekler genelde çiçek göndermezler çünkümhediye mediye alırlar ama çiçek başka bişey ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?