Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

aaaa katzi kilo çizelgesi yapmışsın
çizelgen hayırlı olsun inşallah sürekli düşüşte olur

girip bakıyorum hemen gruba

yaptım valla çizelge reglim bitsin güncellerim yine.
bundan sonra burdayım. allahıma bin şükür ya nazar mazar değmesin keyfim de yerinde. daha önce bahsetmiştim 2 sene psikolojik tedavi gördüm diye. ara ara krizlerim geliyodu. ama yaklaşık 3 aydır turp gibiyim

anaaa demek o sendin yaa.. girdim baktım şimdi yeniden. bi ara görmüştüm bu fotoları ve çok beğenmiştim seni. asil bi duruşun var. sen bence çok güzelsin. tam kıvamındasın. çok düzgün fiziğin filan.

dimi yaaa belki biraz sapıkça olcak ama ben ençokta bacaklarını beğeniyorum :) Maşşallah çok orantılı

Son düzenleme:

ayyyy çok teşekkür ederim canım
ben daha kendimi pek kıvamda hissetmiyorum
birkaç kilo daha versem çok iyi olacak
sen facede s...b... sin değilmi

kız napıosun sen karabatak gibi facemde bi varsın bi yoksun geçen gün katzi dukanla zayıflamış facede paylaşmış dediler bakıyım dedim yoksun bende silmişsin sonra zaman geçti bi baktım haber kaynağında yazıların çıkıo şimdi maillerime bakıodum bu seferde ekleme talebin gelmiş beni bi beğenip bi beğenmiyomusun yoksaaaa

dimi yaaa belki biraz sapıkça olcak ama ben ençokta bacaklarını beğeniyorum :) Maşşallah çok orantılı

he he sapık seni
kız senin için sırf bacaklarımın fotosunu çekip eklicem oraya
şaka maka bacaklarım aslında azıcık çarpıktır ben pek beyenmem yani.

bence de taş gibi mışşıllah
ayyyy çok teşekkür ederim canım
ben daha kendimi pek kıvamda hissetmiyorum
birkaç kilo daha versem çok iyi olacak
sen facede s...b... sin değilmi
evet canım benim. o benim. kedim osman var avatarımda

sen sildin ki beni. şadiye filan da silmişti. ben silmedim =/

he he sapık seni
kız senin için sırf bacaklarımın fotosunu çekip eklicem oraya
şaka maka bacaklarım aslında azıcık çarpıktır ben pek beyenmem yani.

hadii bee ordan çarpıkmış bence senin gözlerin çarpık yanlış görüyo eheheh sütun gibin bacakların varr ben biraz bacak takıntılıyımda alt bacağım ince güzel ama üst taraflar roberto carlos gibi geliyo gözüme dün annemin şortunu denedim incelmişim demek oluyo bu şorta girebildim hihi ama daha incelmesi lazım üstlerin

facebook bazen böyle sapıtıyo neden bilemedim. geçenlerde bi arkadaşım listemde yoktu. silmiş heralde dedim. ertesi gün bi baktım yine listemde 1 hafta sonra baktım yine yok anlamadık biz de

facebook bazen böyle sapıtıyo neden bilemedim. geçenlerde bi arkadaşım listemde yoktu. silmiş heralde dedim. ertesi gün bi baktım yine listemde 1 hafta sonra baktım yine yok anlamadık biz de

işte aynen banada öyle oldu ama en son demekki artık face kendi kendine sildi ehehehe

işte aynen banada öyle oldu ama en son demekki artık face kendi kendine sildi ehehehe

ekledim yine hadi hayırlısı ayrıca ben dukana hiç foto göndermedim o kadar yemedi totom ki gönderecek kadar da zayıflamamıstım ama habire zayıflayanların fotolarını begeniyodum onlar çıkmıştır milletin anasayfada cok dalga gectiler listemdekiler benimle o begenilerim yüzünden

işte herkesin derdi ayrı
bende üst tarafların çok ince olmasından şikayetçiyim
ayaktayken bacaklarımı kapattığımda aralarında boşluk oluyor sinir oluyorum
dümdüz olsunlar istiyorum boşluk falan olmasın
gerçi yabancı mankenlere bakıyorumda onlarında bacak araları hep boş
acabaaaaaa bende mi yabancıyım yav :44::44::44:

Bence insanlar kıskançlığından nerene kulp bulsam diye uğraşıyo ne varki ordaki fotoları beğenmende bende beğeniyorm kim birini kınarsa başına gelir eğer ki onlar senin kilonu kınıyolarsa bekle onlarıda görücezzz

yabancıların aradan tır geççek kadar boş oluyo mesela salıncağın yanında dar kotlu pozun varya orda gayet harika valla

sevgilim bana çiçek göndermiş :26::26::26: koydum feysbuka fotosunu çekip:26::26::26: çok romantik:26:

tır he çok güldüm vallahi
yok anacım okadar değil benimki ama yinede boşluk var işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…