:3
bu daha mantikliymis sanki
ben biara karbonhidrat diyetinede merklanmıştım yapmıştımda ama niye bıraktım bende bilmiyorm gayette güzel doyuyodum:)
kızlar moralim bozuk babam hastaneye yatırıldı. özel oda bulunamadı. ayak bılekten cıkmıstı. neysekı cıkık yerıne takılmış.kırık yer içinde tanıdık bulundu yarın kısmetse amelıyatı var. ama ben işyerindeyim. yanında değilim diye moralim bozuk. yarın için babamınortagından ızınıstedım. gıtmene gerek yok dıyor. ama gıdıcem. bakarız dıyo bana yaaa. o zaten gıtcekmış. deli ettı benı oturdum ağladım gıtcem dedım.
sayfalar ilerlemiş. ama okuyacak ne vaktım nede halım var. işlerimi toparlamam lazım yoksa ızın vermez.
sabah: 1 galeta, 2 kesme şeker buyuklugunde beyaz peynir.
ara: elma
1 saat sonra ıkıncı ara 1 galeta (midem bulandıgı ıcın yedım. bastırrı belkı dıye.) gıttım sakınlestırıcı surup aldım.elim ayagım tıtrıyo neden bılmıyorum.
ogle: 1 galeta, 4 yk pırasa, 20 gr kadar tavuk.
ara: 1 elma
akşam: 1 galeta, 4 yk pırasa, 15 gr kadar tavuk.sabah yıyemedıgım domates salatalık maydonoz dolapta duruyor. belki salata nıyetıne onlarıda yerim.
çok geçmiş olsun ya.. çok üzüldüm gercektenkızlar moralim bozuk babam hastaneye yatırıldı. özel oda bulunamadı. ayak bılekten cıkmıstı. neysekı cıkık yerıne takılmış.kırık yer içinde tanıdık bulundu yarın kısmetse amelıyatı var. ama ben işyerindeyim. yanında değilim diye moralim bozuk. yarın için babamınortagından ızınıstedım. gıtmene gerek yok dıyor. ama gıdıcem. bakarız dıyo bana yaaa. o zaten gıtcekmış. deli ettı benı oturdum ağladım gıtcem dedım.
sayfalar ilerlemiş. ama okuyacak ne vaktım nede halım var. işlerimi toparlamam lazım yoksa ızın vermez.
sabah: 1 galeta, 2 kesme şeker buyuklugunde beyaz peynir.
ara: elma
1 saat sonra ıkıncı ara 1 galeta (midem bulandıgı ıcın yedım. bastırrı belkı dıye.) gıttım sakınlestırıcı surup aldım.elim ayagım tıtrıyo neden bılmıyorum.
ogle: 1 galeta, 4 yk pırasa, 20 gr kadar tavuk.
ara: 1 elma
akşam: 1 galeta, 4 yk pırasa, 15 gr kadar tavuk.sabah yıyemedıgım domates salatalık maydonoz dolapta duruyor. belki salata nıyetıne onlarıda yerim.
bak bak nası da unutmamııışcanım ben söyliyim suratını sivilceler basmıştı ondan bırakmıştın
he bide kaşıntı falan diyodun heralde
kızlar çizelgemi değiştirdim
ok gibi fırlarım,uçak gibi uçarım ve hedefime ulaşırım diyorlar kendileri
roket falan olsaydı onu koyacaktım ama malesef yoktu
bende uçakla idare edecem artık
hey allahım bu diyet bana kafayı yedirtecek
çok geçmiş olsun ya.. çok üzüldüm gercekten
bak bak nası da unutmamııış
allah canını almasın yaroket dedi hatun ahahah
onutmam tabi bende o sıralar aynı diyeti yapıyordum ama vallahi ben niye bıraktım acaba :44::44:
çizelge yorumu yapmayıda pembeden öğrendim kendileri çok iyi çizilge yorumu yaparlar da
aaa çizelge yorumu nasıl ?
kız güldürdün vallahi beni
yorum falan yok ya kendimizce çizelgeyle dalga geçiyoruz işte
kızlarrr napıyorsunuzzz
bugün erik topladık gene ama bitti şükür 1 kez daha toplıcazzz ama haftaya
gözümde birşey çıkmış çok açıyorrr dün ağrıyordu ama bişe yoktuu bugün sol göz kapağımda şişlik varr yarın nasıl olur bilmem
canım geçmiş olsun
erik toplarken gözüne mikrop bulaşmış olabilir
geçen sene banada olmuştu
önce kaşındı,bir gün sonra şişti sonrada kapağın altında iltihap toplanmaya başladı
inşallah önemli bişe değildir ama sen yinede bir doktora görün en azından sağlık ocağına git
bende sağlık ocağına gitmiştim iyleşmesi 1 haftayı buluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?