Canım biara bende yapmıştım karbonhidratı hatırladığım kadarıyla şekerin puanı yüksekti hem sen şeker atmıyodun noldu sana:) ama sporunnn şahaaaaaaneee bide ben yapabilsem spor süper olcak annemin verdiği spor parası hala duruyo bitürlü gidip yazılmıyorum salona):
kızzz o elmalı karışım suyu dediğin komşunun tarif ettiğimiii bende elma suyu felan sanıorum nasılmış baari tadı güzelmiymiş inşallah faydasını görürsün menüde az geldi gözüme öğlen yememişsin üzüntüden olsa gerek sen kendini toparla ki babana destek ol
günaydınnnnnnnnnn uyuşuk bunlar dimi hiç gelmiyolar :)
sevgilim bana çiçek göndermiş :26::26::26: koydum feysbuka fotosunu çekip:26::26::26: çok romantik:26:
vayyyyy çiçek ha
gerçekten romantik
benim kazma kocam bana hiç çiçek almadı
ya benim seyir evrem 25 günmüş ayın 29una kadar dukana ve tavuklara tahammül ederbilirsem çok süper olcak
ben normalde herşeyi şekersiz içerim
ama çayı sabahları aç karna şekersiz içemiyorum
attığım şekerde çok az ıslak çay kaşığını şekere daldırıp çıkarıyorum
iki bardakta ancak yarım küp şeker eder
bugün şekersiz içtim kendimce bir başarı sayılır.
şimdi de şekersiz neskafemi içiyorum
sen tavuk seviyorsun zaten dayanırsın merak etme
ya benimde canım piliç çevirme istiyor bugün akşam alsammı acaba
ya ben çizelgemdeki kaplumbağayı değiştirecem
onu koydum koyalı kilom düşmüyor
uçak falan koyayım en iyisi
roket yokmuydu acep şu çizelgelerde
dukanı bırakalı 3 gün oldu. ve 3 günde 3 kiloyu geri aldım bile. hayırlı olsun... moral sıfır.
3 günde neler yedinki bnce o ödemden başka bişey olmaz çünkü biz burda yeri geliyo 1 hafta tıkınıyoruz kilo almıyoruz ben bi ara kaç gün üst üste künefe yedim kilo almamıştım ya da en fazla yarım kilo oynmıştı
bilmiyorum neden boyle
ama su da var ki dukan normal bi diyetten cok farkli. ondan dolay.. sinirlerim gerildi.
offff yemin ederim moralim b.mb.k oldu. dukana basliyorum yine yarin. bu boyle olmiycak. sinirlerim gerildi.
bu daha mantikliymis sankibence sakın başlama
birkaçgün kendini dinlendir tekrar yarım bırakırsan tekrar kiloları geri alma tehlikesi var
birkaçgün sonra benim yaptığım gibi karbonhidrat diyeti yaparsın
bence dukandan çok daha sağlıklı en azından herşeyden puanlar ölçüsünde iyebiliyoruz
yada bir öğünde yaptığın hatayı diğer öğünlerde telafi edebiliyoruz
aşağıdaki siteyi bir incele kafana yatarsa yaparsın
EBRU AKIN: Karbonhidrat Diyeti (Ye+İç=Zayıfla)
hayattan sogudum yemin ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?