Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

ben normalde herşeyi şekersiz içerim
ama çayı sabahları aç karna şekersiz içemiyorum
attığım şekerde çok az ıslak çay kaşığını şekere daldırıp çıkarıyorum
iki bardakta ancak yarım küp şeker eder
bugün şekersiz içtim kendimce bir başarı sayılır.
şimdi de şekersiz neskafemi içiyorum

sevgilim bana çiçek göndermiş :26::26::26: koydum feysbuka fotosunu çekip:26::26::26: çok romantik:26:

Oh ne güzel şanslısın kız süpriz yapmış işte keyfin yerine gelmiştir:)

vayyyyy çiçek ha
gerçekten romantik
benim kazma kocam bana hiç çiçek almadı

kızz benimkide almıyo neymiş efendim sokakta taşıyamazmış elinde ona göre değilmiş maçoo yaa=)

bende sütlü nescafeyi şekersiz içemem yani şeker yerine tatlandırıcı katıyorm içtiğim zaman iyi bari az şekerle yırtıyosun şeker attım diye beynini kandırıyosun heralde:)

ya ben çizelgemdeki kaplumbağayı değiştirecem
onu koydum koyalı kilom düşmüyor
uçak falan koyayım en iyisi
roket yokmuydu acep şu çizelgelerde

ticker ı deiştim 58 yaptım ama bu 58ede hiç güvenemiyorum ya ödem olurda 59 çıkarsam ühüü çok üzülürüm haa gerçi 59la aramdada bi bağ oluşmuş bi burukluk oldu içimde çizelgeyede dukanı yansıttım yumurta koydum:)

KAtzi haber kaynağında paylaştığın foto görünüyo ama daha ekleme talebini kabul etmedim yani sen bende varsın ama yoksun hahahah çok komik yaa face iyice kafayı ymiş

dukanı bırakalı 3 gün oldu. ve 3 günde 3 kiloyu geri aldım bile. hayırlı olsun... moral sıfır.

dukanı bırakalı 3 gün oldu. ve 3 günde 3 kiloyu geri aldım bile. hayırlı olsun... moral sıfır.

3 günde neler yedinki bnce o ödemden başka bişey olmaz çünkü biz burda yeri geliyo 1 hafta tıkınıyoruz kilo almıyoruz ben bi ara kaç gün üst üste künefe yedim kilo almamıştım ya da en fazla yarım kilo oynmıştı

bilmiyorum neden boyle
ama su da var ki dukan normal bi diyetten cok farkli. ondan dolay.. sinirlerim gerildi.

offff yemin ederim moralim b.mb.k oldu. dukana basliyorum yine yarin. bu boyle olmiycak. sinirlerim gerildi.

bilmiyorum neden boyle
ama su da var ki dukan normal bi diyetten cok farkli. ondan dolay.. sinirlerim gerildi.

evet bende duymuştum dukan ya tam yapılmalı yada hiç
yarım bırakılınca kilolar geri geliyormuş hatta kk nın dukan topiğinde sanırım ilk sayfalarda yazıyordu
o yüzden ben hiç girişmedim ama şuda varki 3 günde 3 kilo alman biraz ütopik
bencede pembenin dediği gibi büyük bölümü ödemdir
bol bol su ve yeşil çay iç faydası olacaktır

offff yemin ederim moralim b.mb.k oldu. dukana basliyorum yine yarin. bu boyle olmiycak. sinirlerim gerildi.

bence sakın başlama
birkaçgün kendini dinlendir tekrar yarım bırakırsan tekrar kiloları geri alma tehlikesi var
birkaçgün sonra benim yaptığım gibi karbonhidrat diyeti yaparsın
bence dukandan çok daha sağlıklı en azından herşeyden puanlar ölçüsünde iyebiliyoruz
yada bir öğünde yaptığın hatayı diğer öğünlerde telafi edebiliyoruz
aşağıdaki siteyi bir incele kafana yatarsa yaparsın

EBRU AKIN: Karbonhidrat Diyeti (Ye+İç=Zayıfla)

:3 bu daha mantikliymis sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…