Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

oqweıjşofcwhefw DD ahahahah ay yazık adamcağıza ya üzüldüm valla

kahvaltımı yaptım. evde kepek ekmeği yoktu. 1 bucuk kaşık yulaf kepeğinden dukan krebi yaptım ben de yanında 1 parça peynir- 1 salatalık- 5i1 yerde çayı ve biraz da su. doydum bile

günaaaaaaydııın yine ikimiz varız denizel

kahvaltımı yaptım. evde kepek ekmeği yoktu. 1 bucuk kaşık yulaf kepeğinden dukan krebi yaptım ben de yanında 1 parça peynir- 1 salatalık- 5i1 yerde çayı ve biraz da su. doydum bile

günaydın

1 saattir siteye girmeye çalışıyorum
sınıftaki pc kafayı yemiş kapanıp duruyor
yakında elimde kalacak

kahvaltında süpermiş
bende yaptım kahvaltımı
2 dilim kepek ekmeği arasına peynir,domates,azıcıkta acı biber salçasıyla yaptığım sandiviç +1 bardak şekersiz çay
yarım saat önce yarısını yedim kalanıda öğrencilerin beslenme saatinde iyecem
şimdide form çayını içiyorum

Günaydınnn kızllarrr bugün çok mutluyumçünkü sebze+protein günüm ve söylemesi ayıptır yine kilo vermişim 57.300 çıktım bu sabah neyse dünkü menümü yazıyım

Sabah: dukan ekmeği arasına light üçgen peynir 1 dilimde light hindi jambon,light yoğurt
Ara: Filtre kahve
Öğlen : dukan ekmeği arasına light üçgen peynir 1 dilimde light hindi jambon,light yoğurt
Ara: Light süt
Akşam: tavuk ızgara yanınada normal yoğurt ve cola zero (doymadım ama yapcak bişey yoktu avm deydim ordaki pizzalara patates kızartmalarına direndim sonracıma yemekten sonra arkadaşlarım ımmmm mmmmmm yapa yapa pasta yediler inat ettim ondanda tatmadım bile:) ama bu sabah mükafatımı aldım:))

2 litrede su

Son düzenleme:
yok başlamadım. artık dayanamıycam. ama evde sadece bu malzemeler vardı. dukandan kalma =/

şu krebi yaparken dibine yağ sürüyomusun sen iki kere krep yaptım ikiside birbirinden berbat oldu tflona yağsız yapışıyo bide sen dukanda hiç kaçamak yapmışmıydın

şu krebi yaparken dibine yağ sürüyomusun sen iki kere krep yaptım ikiside birbirinden berbat oldu tflona yağsız yapışıyo bide sen dukanda hiç kaçamak yapmışmıydın

hiç kaçamak yapmamıştım tatlım ve hiç yağ sürmüyorum. neden yapışıyo acaba. bi anlatıyım nası yaptıgımı..
2 kaşık kepeğe 9-10 kaşık süt ve 1 yumurta beyazı ekleyip çırpıyorum güzelce. önceden ısıttığım kızgın tavaya döküp hemen ocagın altını kısıyorum. en kücük ocakta en kısık ateşte pişmeye devam ediyo. sonra üst kısmı iyice göz göz olup katılaşınca çeviriyorum diğer tarafına. sen nasıl yapıyosun?

Minikkimm çok geçmiş olsunn babacığın bian önce iyileşir inşallah bence babanın ortağıda gaddarlıktan yapmamıştır öyle bence sen görüp daha kötü olma diye falan yapmıştır sıkma canını tatlım

Sadiyenin gözüne gelince kesin o düğünde nazar değdi yawruma erik işi felan deildir bu ayrıca kuşlara valla bende sevindimmm temiz kalpliymişsin bak istediğin olmuş ama adamcağızada yazık evlatları gibi bakıodu neyse birazda karısıyla ilgilensin canımmm ahahahah

Denizeliklim: yaa kızım kaç aydır senin nickin anlamını dşünüyorum bi türlü çözemedim eheheheh bide tartıda kıpırdanma var mı bakiyim

canım göz bu şakaya gelmez. hemen bır doktora gıt. ama goz ıcın ılaclar var. merhem burdan yazamıyorum adını ozelden yazarım ıstersen, cok batma varsa doktora gıdene kadar en azından ondan kullanabılırsın.

yazık ama yaaaa. ben cok uzuldum esınde cok uzulmustur.

valla harıkasınız efendım ne dıyeyım. maşallah maşallah. menu harika, maşallah karsı koydugun seylerde harıka.

bende 2 gundur evdekı ıslak kek, eklerlere, meyvelı kucuk tatrlara karsı koyuyorum. ama hıııc canım ıstemıyor.

hemen bugun ki menumu yazayım.

sabah: 1 galeta, 1 kk beyaz peynir, domates, maydanoz, dereotu . çay içicektim ama hala duruyor masamda 1 saat oldu içemedim )

ara: açık çay, elma

ogle: 4 yk kıymalı patlıcan yemegi, 1 galeta

ara: açık çay, elma

akşam: 4 yk patlıcan yemeği, 1 galeta

ara: 1 kase yogurt

babam oglen amelıyata alınıyor. ınsallah cok cok guzel gecer ameliyatı.sagolsun nişanlım yanında.kadınları almadıkları için ben gidemedim bakalım amelıyayyan sonra annem gorebılırse bende bascam gıtcem hastaneye. dua edin kızlar nolur.

kız bende aynısını yapıyorum ama inanılmaz yapışıyo acaba yaptığın tava özel bii tavamı yoksa bildiğimiz teflonmu ilkini yağssız yaptım olmadı ikinciye peçeteyle yağ sürdüm gene olmadı heralde tavayı çok kızdırmıyorm bide yumurtanın beyazı konuluyo ya o benim miğdemi bulandırıyo sanki direk olarak onu yiyomuşm gibi neyse ben ekmek yapmayı öğrendim gayette lezzetli oluyo:) krepten geçtim artık

tavamın ne kadar iğrenç olduğunu görsen kusarsın ev arkadaşım sagolsun yakmış mahvetmiş tavayı çok incecik sürme iyice. bi de azcık 1 tatlı kaşıgı kadar süt tozu koyup da yapmayı dene bi bakalım. sonra bana bildir nası oldugunu.

Kız o kuşlar nerdeyse şadiyenim yuvasını bozcaktı ondan seviniyoruz biz şimdi kuşlar olmadıgına göre sadişle eşi bolbol vakit geçirebilecek Ayrıca bugünkü menünü çok beğendim arttırmışsın sankim biraz menüyü eksiksiz isterim morelim bozuktu akşamı yemedim öğleni yemedim yapmak yok tamammı ayrıca ameliyattan korkma Allahın izniyle iyi olur inşallah baban şuna çok inanıyorum insan korkularını çekio hep iyi olucana inan ki iyi olsun bak nişanlında babacığının yanındaymış sana dakka dakka rapor verir zaten bugn olmadı yarın illa ki görüştürürler

kız okadar düşüneceğine sorsaydın ya
deniz benim oğluşumun adı iklimide babası oğluma denizeliklim diye seslenir bende öyle yazmak istedim
denizeliklim kulağıma hoş geliyor hemde coğrafi bir kelime bende coğrafyaya bayılırım zaten

kiloda evet kıpırdama var
bu hafta hep 60 küsürlü kilolardaydım
giysisiz bile en az 60 çokıyordu
bugün 59.1 çıktım yani 1 kiloya yakın bir azalma var üstelik daha 2 gün oldu

sevmiyo muydu şadiye kuşları

yok arkadaş ben krepten geçtim bidaha uğraşmıcam bile krep out ekmek in :) hem ekmekle tostta yapılıyo hemde dehşet basit bişey:)

heheheh senin kulağına hoş gelen şeyi yeni yeni söyleyebilmeye başladım hep bi harfini unutuyodum ehehe ohh kilo vermenede çok sevindim ama hedefe az kaldı kiloları verip kaçış yapma sonra geliverrim hataya soruverrim köylülere burda bi öğretmen varmış bi bakkal varmış hergün poça yaparmış diye öğreniverrim adresini ehehehehe

sevmiyo muydu şadiye kuşları

seviyodur illaki de bazen huzursuz oluyodu işte neyse ben anlatmıyım şimdi sadiş isterse anlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…