yarın gitmeyi düşünüyorumm sağlık ocağına
bende uykusuzluktan oldu diye düşünüyordum
eger böyle devam ederse dediğin gibi olursa c.tesi yozgatdaki düğüne gitmeeeeeemm
ay gidemiyeceksin diye çok üzülmüş gördüm seni
kızlar bu arada düğün günü biz düğün salonundayken eşimin güvercinlerini çalmışlar
yuvada 1 tane bile kuş bırakmamışlar bahçenin içinden kaçmışlar giderken 4 5 tane güvercini düşürmüşler
200 e yakın güvercin vardı bitek düşürdükleri kuşlar kalmış
okadar sevindim anlatamam ama eşim çok üzüldü
pazargününden beri bütün mersini ayağa kaldırdı ama bulamadı şuan arayış içinde
bana söz verdi bulursa satacak ve bırakacak kuşla ilgilenmeyii
yada bulamazsa tekrar başlamıcak
günaaaaaaydııınyine ikimiz varız denizel
kahvaltımı yaptım. evde kepek ekmeği yoktu. 1 bucuk kaşık yulaf kepeğinden dukan krebi yaptım ben deyanında 1 parça peynir- 1 salatalık- 5i1 yerde çayı ve biraz da su. doydum bile
kız sen yoksa tekrar dukana mı başladın
yok başlamadım. artık dayanamıycam. ama evde sadece bu malzemeler vardı. dukandan kalma =/
şu krebi yaparken dibine yağ sürüyomusun sen iki kere krep yaptım ikiside birbirinden berbat oldu tflona yağsız yapışıyo bide sen dukanda hiç kaçamak yapmışmıydın
canım göz bu şakaya gelmez. hemen bır doktora gıt. ama goz ıcın ılaclar var. merhem burdan yazamıyorum adını ozelden yazarım ıstersen, cok batma varsa doktora gıdene kadar en azından ondan kullanabılırsın.kızlarrr napıyorsunuzzz
bugün erik topladık gene ama bitti şükür 1 kez daha toplıcazzz ama haftaya
gözümde birşey çıkmış çok açıyorrr dün ağrıyordu ama bişe yoktuu bugün sol göz kapağımda şişlik varr yarın nasıl olur bilmem
yazık ama yaaaa. ben cok uzuldumkızlar bu arada düğün günü biz düğün salonundayken eşimin güvercinlerini çalmışlar
yuvada 1 tane bile kuş bırakmamışlar bahçenin içinden kaçmışlar giderken 4 5 tane güvercini düşürmüşler
200 e yakın güvercin vardı bitek düşürdükleri kuşlar kalmış
okadar sevindim anlatamam ama eşim çok üzüldü
pazargününden beri bütün mersini ayağa kaldırdı ama bulamadı şuan arayış içinde
bana söz verdi bulursa satacak ve bırakacak kuşla ilgilenmeyii
yada bulamazsa tekrar başlamıcak
valla harıkasınız efendım ne dıyeyım. maşallah maşallah. menu harika, maşallah karsı koydugun seylerde harıka.Günaydınnn kızllarrr bugün çok mutluyumçünkü sebze+protein günüm ve söylemesi ayıptır yine kilo vermişim 57.300 çıktım bu sabah neyse dünkü menümü yazıyım
Sabah: dukan ekmeği arasına light üçgen peynir 1 dilimde light hindi jambon,light yoğurt
Ara: Filtre kahve
Öğlen : dukan ekmeği arasına light üçgen peynir 1 dilimde light hindi jambon,light yoğurt
Ara: Light süt
Akşam: tavuk ızgara yanınada normal yoğurt ve cola zero (doymadım ama yapcak bişey yoktu avm deydim ordaki pizzalara patates kızartmalarına direndim sonracıma yemekten sonra arkadaşlarım ımmmm mmmmmm yapa yapa pasta yediler inat ettim ondanda tatmadım bile:) ama bu sabah mükafatımı aldım:))
2 litrede su
hiç kaçamak yapmamıştım tatlım ve hiç yağ sürmüyorum. neden yapışıyo acaba. bi anlatıyım nası yaptıgımı..
2 kaşık kepeğe 9-10 kaşık süt ve 1 yumurta beyazı ekleyip çırpıyorum güzelce. önceden ısıttığım kızgın tavaya döküp hemen ocagın altını kısıyorum. en kücük ocakta en kısık ateşte pişmeye devam ediyo. sonra üst kısmı iyice göz göz olup katılaşınca çeviriyorum diğer tarafına. sen nasıl yapıyosun?
kız bende aynısını yapıyorum ama inanılmaz yapışıyo acaba yaptığın tava özel bii tavamı yoksa bildiğimiz teflonmu ilkini yağssız yaptım olmadı ikinciye peçeteyle yağ sürdüm gene olmadı heralde tavayı çok kızdırmıyorm bide yumurtanın beyazı konuluyo ya o benim miğdemi bulandırıyo sanki direk olarak onu yiyomuşm gibi neyse ben ekmek yapmayı öğrendim gayette lezzetli oluyo:) krepten geçtim artık
canım göz bu şakaya gelmez. hemen bır doktora gıt. ama goz ıcın ılaclar var. merhem burdan yazamıyorum adını ozelden yazarım ıstersen, cok batma varsa doktora gıdene kadar en azından ondan kullanabılırsın.
yazık ama yaaaa. ben cok uzuldumesınde cok uzulmustur.
valla harıkasınız efendım ne dıyeyım. maşallah maşallah. menu harika, maşallah karsı koydugun seylerde harıka.
bende 2 gundur evdekı ıslak kek, eklerlere, meyvelı kucuk tatrlara karsı koyuyorum. ama hıııc canım ıstemıyor.
hemen bugun ki menumu yazayım.
sabah: 1 galeta, 1 kk beyaz peynir, domates, maydanoz, dereotu . çay içicektim ama hala duruyor masamda 1 saat oldu içemedim )
ara: açık çay, elma
ogle: 4 yk kıymalı patlıcan yemegi, 1 galeta
ara: açık çay, elma
akşam: 4 yk patlıcan yemeği, 1 galeta
ara: 1 kase yogurt
babam oglen amelıyata alınıyor. ınsallah cok cok guzel gecer ameliyatı.sagolsun nişanlım yanında.kadınları almadıkları için ben gidemedimbakalım amelıyayyan sonra annem gorebılırse bende bascam gıtcem hastaneye. dua edin kızlar nolur.
Minikkimm çok geçmiş olsunn babacığın bian önce iyileşir inşallah bence babanın ortağıda gaddarlıktan yapmamıştır öyle bence sen görüp daha kötü olma diye falan yapmıştır sıkma canını tatlım
Sadiyenin gözüne gelince kesin o düğünde nazar değdi yawruma erik işi felan deildir bu ayrıca kuşlara valla bende sevindimmm temiz kalpliymişsin bak istediğin olmuş ama adamcağızada yazık evlatları gibi bakıodu neyse birazda karısıyla ilgilensin canımmm ahahahah
Denizeliklim: yaa kızım kaç aydır senin nickin anlamını dşünüyorum bi türlü çözemedim eheheheh bide tartıda kıpırdanma var mı bakiyim
Kız o kuşlar nerdeyse şadiyenim yuvasını bozcaktı ondan seviniyoruz biz şimdi kuşlar olmadıgına göre sadişle eşi bolbol vakit geçirebilecekAyrıca bugünkü menünü çok beğendim arttırmışsın sankim biraz menüyü eksiksiz isterim morelim bozuktu akşamı yemedim öğleni yemedim yapmak yok tamammı ayrıca ameliyattan korkma Allahın izniyle iyi olur inşallah baban şuna çok inanıyorum insan korkularını çekio hep iyi olucana inan ki iyi olsun bak nişanlında babacığının yanındaymış sana dakka dakka rapor verir zaten bugn olmadı yarın illa ki görüştürürler
tavamın ne kadar iğrenç olduğunu görsen kusarsınev arkadaşım sagolsun yakmış mahvetmiş tavayı çok incecik sürme iyice. bi de azcık 1 tatlı kaşıgı kadar süt tozu koyup da yapmayı dene bi bakalım. sonra bana bildir nası oldugunu.
kız okadar düşüneceğine sorsaydın ya
deniz benim oğluşumun adı iklimide babası oğluma denizeliklim diye seslenir bende öyle yazmak istedim
denizeliklim kulağıma hoş geliyor hemde coğrafi bir kelime bende coğrafyaya bayılırım zaten
kiloda evet kıpırdama var
bu hafta hep 60 küsürlü kilolardaydım
giysisiz bile en az 60 çokıyordu
bugün 59.1 çıktım yani 1 kiloya yakın bir azalma var üstelik daha 2 gün oldu
sevmiyo muydu şadiye kuşları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?