yok arkadaş ben krepten geçtim bidaha uğraşmıcam bile krep out ekmek in :) hem ekmekle tostta yapılıyo hemde dehşet basit bişey:)
Hepten kafayı yedim rüyamda bizim ordaki bakkala giriyodum splenda görüyodum aaaa inanmıyorum diye heyecanlanıp almaya yelteniyodum bi bakıodum 50 TL oha diodum çıkıodum eheheh geçengünde rüyamda 4 tane zombi abim vardı hergece yeni bi action yeni bi gerilim senarist gibi kızım bu ülke korku filmlerinde başarılı değilse beni tanımadıkları için değiller
heheheh senin kulağına hoş gelen şeyi yeni yeni söyleyebilmeye başladım hep bi harfini unutuyodum ehehe ohh kilo vermenede çok sevindim ama hedefe az kaldı kiloları verip kaçış yapma sonra geliverrim hataya soruverrim köylülere burda bi öğretmen varmış bi bakkal varmış hergün poça yaparmış diye öğreniverrim adresini ehehehehe
seviyodur illaki de bazen huzursuz oluyodu işte neyse ben anlatmıyım şimdi sadiş isterse anlatır
ammaaaaa kreple de inanılmaz güzel bişey yapılabiliyo. börek gibi böyle. jambonu ya da light hindi salamını sarıyosun içine filan. azcık light kaşarla... o kaşar eriyo içinde böle of enfes!
ahahahaha allah kahretmesin güldürdünben takita kullanmıstım. ama isal olmuştum
Hepten kafayı yedim rüyamda bizim ordaki bakkala giriyodum splenda görüyodum aaaa inanmıyorum diye heyecanlanıp almaya yelteniyodum bi bakıodum 50 TL oha diodum çıkıodum eheheh geçengünde rüyamda 4 tane zombi abim vardı hergece yeni bi action yeni bi gerilim senarist gibi kızım bu ülke korku filmlerinde başarılı değilse beni tanımadıkları için değiller
splenda ne kız tatlandırıcı falan mıydı
rüyanda süpermiş
geçende kurabiye canavarlarını mı görmüştün neydi
vallahi fredinin kabuslarını geçtin
yakında yeni bir kitap çıkıyor duydun mu
adı elm sokağında bir pembe kız
ahahahaha allah kahretmesin güldürdünben takita kullanmıstım. ama isal olmuştum
valla ne bılıym ben kuşları şimdi ogrendim. ıyı ozmaan karıcıgıyla ılgılensın artık dımı ama :)Kız o kuşlar nerdeyse şadiyenim yuvasını bozcaktı ondan seviniyoruz biz şimdi kuşlar olmadıgına göre sadişle eşi bolbol vakit geçirebilecekAyrıca bugünkü menünü çok beğendim arttırmışsın sankim biraz menüyü eksiksiz isterim morelim bozuktu akşamı yemedim öğleni yemedim yapmak yok tamammı ayrıca ameliyattan korkma Allahın izniyle iyi olur inşallah baban şuna çok inanıyorum insan korkularını çekio hep iyi olucana inan ki iyi olsun bak nişanlında babacığının yanındaymış sana dakka dakka rapor verir zaten bugn olmadı yarın illa ki görüştürürler
Minikkimm çok geçmiş olsunn babacığın bian önce iyileşir inşallah bence babanın ortağıda gaddarlıktan yapmamıştır öyle bence sen görüp daha kötü olma diye falan yapmıştır sıkma canını tatlım
Sadiyenin gözüne gelince kesin o düğünde nazar değdi yawruma erik işi felan deildir bu ayrıca kuşlara valla bende sevindimmm temiz kalpliymişsin bak istediğin olmuş ama adamcağızada yazık evlatları gibi bakıodu neyse birazda karısıyla ilgilensin canımmm ahahahah
Denizeliklim: yaa kızım kaç aydır senin nickin anlamını dşünüyorum bi türlü çözemedim eheheheh bide tartıda kıpırdanma var mı bakiyim
ben ishal olmayı severim tartıda az göstertiyo
valla babamın ortagı bana bıraz gıcıktır tatlım. gecen gun babam benı hastaneye goturdu. bızım ıscılerde babamın ortagına feyzi abı hastaneye gıttı demişler. buda telaşlanmış. biz gelince benı gordu. feyzi abı hastaneye gıtmıs nesı var dedı. benı goturdu dedım. haaa senımı goturdu ıyı dedı. dondu arkasını. hıc sormadı bıle neyın var noldu falan. kaza yaparım bı gecmıs olsun demez. oyle bir insan.
25 dk da spor yaptım. var gücümle cevirdim eliptiği270 kalori yakmışım... ve 9kusur km de gitmişim.
Kızçelerim yarın dikişlerim alınıyor. Bende aranıza gelcem artık
ben çok şey kaçırmışım:26::26::26: ne dikişin vardı:26::26::26::26: geçmiş olsun çok:26::26::26::26::26:
canım eve gidip sizin için foto yüklemek çekiyooo:)
Kızçelerim yarın dikişlerim alınıyor. Bende aranıza gelcem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?