Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

yok arkadaş ben krepten geçtim bidaha uğraşmıcam bile krep out ekmek in :) hem ekmekle tostta yapılıyo hemde dehşet basit bişey:)

ammaaaaa kreple de inanılmaz güzel bişey yapılabiliyo. börek gibi böyle. jambonu ya da light hindi salamını sarıyosun içine filan. azcık light kaşarla... o kaşar eriyo içinde böle of enfes!

Hepten kafayı yedim rüyamda bizim ordaki bakkala giriyodum splenda görüyodum aaaa inanmıyorum diye heyecanlanıp almaya yelteniyodum bi bakıodum 50 TL oha diodum çıkıodum eheheh geçengünde rüyamda 4 tane zombi abim vardı hergece yeni bi action yeni bi gerilim senarist gibi kızım bu ülke korku filmlerinde başarılı değilse beni tanımadıkları için değiller

ahahahaha allah kahretmesin güldürdün ben takita kullanmıstım. ama isal olmuştum

kızım milyon tane köy var
hangi ilçedeyim hangi köydeyim kolaysa gel bul
bulursanda hoş gelirsin bakkalın önünde oturup birlikte poaça yer çay içeriz

ammaaaaa kreple de inanılmaz güzel bişey yapılabiliyo. börek gibi böyle. jambonu ya da light hindi salamını sarıyosun içine filan. azcık light kaşarla... o kaşar eriyo içinde böle of enfes!

HAHAHAHAHAHAAH çok fenasıınnnn yaa ben zaten ekmek arası jambonumu yerken börek yiyomuşum gibi hissediyorum buarada kaşar yemeeğede çekiniyorum light might sanki çok kalorili gibi geliyo şimdi dukan tafiflerinde N**** (Siyahi) tarifi gördüm ve incelemeye aldım haftasonu yapsamda yesem mutlu olsam:)

splenda ne kız tatlandırıcı falan mıydı
rüyanda süpermiş
geçende kurabiye canavarlarını mı görmüştün neydi
vallahi fredinin kabuslarını geçtin
yakında yeni bir kitap çıkıyor duydun mu
adı elm sokağında bir pembe kız

Son düzenleme:

ehehhehehe çok fenayımm yaaa hem tırs tırsss oluyorum sabah uyanıncada gülüyorum:) kitabı alıp okursan fredy pembe senin rüyanada gelir HA Ha Haa

Splendada tatlandırıcı canım tariflerde hep 5 yk splenda falan yazıp duruyodu dün sinir oldum bi tatlı için bi kutu splendamı kullanılıo falan diye kafaya takmışım rüyama girmiş

25 dk da spor yaptım. var gücümle cevirdim eliptiği 270 kalori yakmışım... ve 9kusur km de gitmişim.

valla ne bılıym ben kuşları şimdi ogrendim. ıyı ozmaan karıcıgıyla ılgılensın artık dımı ama :)

valla babamın ortagı bana bıraz gıcıktır tatlım. gecen gun babam benı hastaneye goturdu. bızım ıscılerde babamın ortagına feyzi abı hastaneye gıttı demişler. buda telaşlanmış. biz gelince benı gordu. feyzi abı hastaneye gıtmıs nesı var dedı. benı goturdu dedım. haaa senımı goturdu ıyı dedı. dondu arkasını. hıc sormadı bıle neyın var noldu falan. kaza yaparım bı gecmıs olsun demez. oyle bir insan.

ben ishal olmayı severim tartıda az göstertiyo

allah seni napmasın ya. güldürdün beni deli..

bence bu adam babanı senle paylaşamıyo

bugünkü menümü yine erkenden yazayım
böyle yapınca kaçamağa elim varmıyor

sabah
2 çilek

saat 7:40
iki dilim kepek ekmeği arasına peynir,domates ve biber salçası ile yaptığım sandavicin yarısı
1 bardak sade çay

ara
1 fincan form çayı
1 sade türk kahvesi

öğlen
3 kaşık zeytin yağlı fasülye
1 kase bol pul biberli yoğurt

akşama
tavuk göğsü haşlamayı düşünüyorum
yanınada çoban salata

su
şu an 1,5 litre
birazdan spor salonuna gidecem en az 1,5 saat spor yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…