kız okudum anlamışda beğen yapmıştımkız lili dün akşam deprem oldu çok korktum demişim
sende mesajı beğenmişsin
neyi beğendin yavrum deprem olmasını mı,yoksa korkmamı mı anlamadım :44::44:
hiç sorma yaaa bitmiyo al al bitmezhayırlı olsun tatlım. valla yazılı sınavdan gectıyse dıreksıyondan kalmazsın merak etme.
valla eksikler hıc bıtmıyor tatlım. insan devamlı almak ıstıyor. hele zayıflayınca daha bır sevke gelıyor.
vallahi benimde yazlık ayakkabım kalmadıı şöyle rahat bir sandalet şık bir babet alcammoh oh çık anacım çık...
benim de yazlık ayakkabı alasım var, geçenlerde deniz kenarında bile yürüyemedim içim gitti
aman da aman, süslü hanım ojesini silcek asetonu bitmiş
toz zencefil olsa olmazmı evde toz zencefil var şimdi bide onu gidip almıyım diger söylediğin bütün malzemede var canımmgünaydın hatunlar
sadişcim yaptığımız kürün tarifini sormuşsun, vereyim hemen;
-1 yeşil elma
-1 limon
-1 portakal
-7-8 karanfil
-7-8 tane karabiber
-2 kök zencefil
-1 kabuk tarçın
-1 lt su
yukardaki malzemeleri 1 lt suda kaynatıcaksın canım. tarifin orjinalinde portakal yok ama koyabilirsin varsa eğer.
kaynadıktan sonra o 1 lt karışımı gün boyu yavaş yavaş içiceksin.
ben kaynattım şimdi. soğumasını bekliyorum. 4-5 gün yapıcam. bakalım işe yarıycak mı...
iletim hangisi yavrumm pis boğaz olduğumu yazdığımımı beğenmedinbu arada sadiş hanım o iletinizi hiç mi hiç beğenmedim. hemen değiştiriyosunuz onu
böyle olumsuzluklara mahal vermiyoruz!!!
menü şahanneee tatlımm vallahi bende başladım dukana ama sizin kadar kararlı olamıcam sanırımDünkü menüm protein sebze günüm
sabah:dukan ekmeğim,lor peynir,hindi jambon,üçgen peynir,çay
Öğlen: tavuk şiş az marul yoğurt
Akşam: dukan usulü light yoğurtlu tavuk çorbası,2 kaşık bezelye,fırında tavuk
Su: 1buçuk litreyi biraz daha geeçmiştir bide bi dünya çay içtim
gezzz gezzz kaçamak yapma sakınnşimdi kadıköye gezmeye gitcem yazdıklarınızı okuyamadm yorumda yapamadım biyandanda kanal 7 de türk filmi var tatlısesin biyandan burda takılmak istiyorm ama geç bile olduuu neyse günün cümlesiini kuriyim bugün kaçamak yapmayın heeeeeeee:)
aynen ben geliyom kimse kalmıyoouleeeeeeeeeeeeeeen azıcık uzaklaştım neçok kaynatmışsınız
ben geldim ama herkes kaçmış gene
bendeki de ne şans ama ya
anamm iyi para yetiştiriyorsunuz herhafta herhaftaneyse kızlar bu hafta sonu ipin ucunu kaçırmazsam ve aakşam yemeklerimi ölçülü yersem
önümüzdeki hafta tartıda 57 li kiloları görmeyi hedefliyorum
ama önce bu hafta sonunu kazasız atlatmam lazım ama nasıl olacak bilemiyorum
az önce kayınpederi kasaba bıraktım
hem tavuk hem et alacakmış,görümcemde zerzavatı sosu döktürür gene
offff ben nasıl dayanacam ya
üstelik yarın gene sınavda görevliyim
sabahın köründe evden çıkacam ve kesin dışarda ayakta abur cubur atıştırmak zorunda kalacam
eve gelene kadar idare edemem çünkü aç kalınca migrenim azıyor
yanımdada götüremem başka bir okulda görevliyim ve öğretmenler hep yabancı
onların yanında iyemem,bizimkiler olsa hiç sorun değil alışıklar benim evden yemek taşımama.
aynısını bende dedim ahahahahkız lili dün akşam deprem oldu çok korktum demişim
sende mesajı beğenmişsin
neyi beğendin yavrum deprem olmasını mı,yoksa korkmamı mı anlamadım :44::44:
kimsecikler yok ama ben yinede menümü yazayım
çünkü akşama evde yokum yazamıyacam
sabah
1 dilim kepek ekmeği ,pişmiş çökelek,1 yumurta
birazcık,tereyağı bal karışımı,1 tatlı kaşığı pekmez
ara
1 dilim biberli ekmek ( sabah 1 dilim ekmek yemiştim ikinci dilim hakkımı bunda kullandım)
1 sade neskafe
öğlen
1 konserve diyet ton balığı,1 kase bol pulbiberli yoğurt,3 veya 4 çatal makarna
akşama
ızgara tavuk ve et var,yanında salata,sağan zerzavatı ve biber sosu ve lavaş ekmeği
ekmeği kaçırmadığım sürece diyeti fazla bozmuş sayılmıcam ama üzerine biber sou sürülmüş lavaşı nasıl reddedecem.
sadiş ben 1 litreden fazla su koydum canım. hatta minikk 2 diye duymuş. 2 koy sen garanti olsun istersen. bi de fazla kaynatma, hem suyu çok uçmasın, hem de vitamini kaybolmasın.
toz zencefil de olur sanırım ama tadı acı olabilir o zaman. ben bi kere yeşil çaya koymuştum, boğazımı yaktı, içemedim. o yuzden kök zencefil koymak daha iyi olur sanırım.
rica ederim canım. zaten çok koyma zencefili. 1 çay kaşığı koysan yeter sanırım dediğin gibi. bi de ben kaynadıktan sonra bi sürahiye süzdüm yaptığım karışımı. doldurup doldurup içiyorum su gibi :) az kaldı zaten bitmesine.en iyisi ben toz zencefili azcık katayım 1 çay kaşıgı felann
sağol canım yarın yaparımm
kızlar menümüde bildireyimm uzun süreden sonra ilk defaa:)
sabah
2 haş yumurta
peynir
2 dilim salam
arayok
5 köfte
1 bardak ayran
1 bardak kefir
fırında tavuk but (şuan pişiyo)
1 kase yoğurt(1 yk yulaf)
1 soda
ilerleyen saatlerde acıkırsam gene protein bişeler yer içerim
3bardak yeşil çay suyumda şuan 2 lt yatana kadar 3 yaparım
buün başladım bakalım sonuç ne olcakkcanım sen dukan yapıyodun di mi? güzel bi menüymüş. ama ekmek yok işte. ben ekmeksiz doymuyorumo yüzden kalkışamıyorum şu dukan işine.
bu arada yaptığım elmalı, limonlu zayıflama kürü baya wc ye çıkartıyo. ikide bir çişim gelir oldu ehehehinşallah yağlar da gidiyodur böyle böyleee....
buün başladım bakalım sonuç ne olcakk
offf yeşil elmamııı onu nerden bulcam yaaakırmızı elma olsa olmamııı laaaa
negüzel işte göbeğinde erime varsa tatlımmKızlar göbeemde erime var diyete pek uyamıyom spor zati yağsakacep niyeki:44:
ok tatlımmyeşil yoksa kırmızıyla yap ya nolcak, elma diil mi o da sanki
merhaba fistiklarimmmmm
bugün tartilmayi yine unuttum malesef, sabah erken kalkip annemlere gittim. suan evdeyim.
malum yarin anneler günü felan, darilmasin diye geldim bende eve.
annem lahmacun yapmis benim icin
2 tane kücük yedim yaninda ayran felan.
birazdan crosstrainer yapacam eritirim öylelikle. aslinda yapmasam iyi olur cunku kaslarim hala cok pis agriyor
eczaneye gttim krem aldim artik kendime dayanamadim cunku, dogru dürüst yürüyemiyorum oturamiyorum offf offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?