Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

randommmmmmmmmmmmm bi kilo daha mi gitti kizim nasil yapiyorsunnnnnn bende cok yavas yavas gidiyor kilolar
bu arada facedeki fotonu begendim süper cikmissin igne iplik olmussun

kız mesaj attım ya sana faceden ben 63 oldum, sende düşüş var mı diye. unuttun mu naptın bebeğim
facedeki foto için de teşekkür ederim tatlım ya valla utandırıyosunuz beni. bi sürü yorum geldi zaten, şaşırdım

bi de o fotoda üzerimdeki pantolon 42 beden. ben şimdi 40 giyiyorum. ona rağmen baya ince gözükmüşüm ihihihi

spordan sonra esneme hareketleri yapıyo musun canım? yapmıyosan eğer o yüzden kasların ağrıyo olabilir. bana da olmuştu çünkü bi ara.. kasları esnetmeyince iyicene kasılıyo, ağrı yapıyo bu sefer de...

selam kızlar
hepinize hayırlı akşamlar...
tek tek alıntılayamayacağım aklımda kaldığı kadar yazayım
minikk ve randomlife...
canlarım o kürü geçen gün doktorumda murat topoğlu verdi diye hatırlıyorum ben ıyy dedim çünkü bi ara zencefilli çay yapıp gün boyu içmiştim içim çıkmıştı resmen bıkkınlık gelmişti:120:
bu tarif de çok ağır hem limon hem portakal valla bnm narenciye yemem için saatleri ayarlamam lazım ilaçlarla etkileşime giriyor hiç yapamam valla, yeşilçaya başlıcam en kısa zamanda...
sadişim kumbara işini iyi yapmışsın valla bozuk para diyoz ama damlaya damlaya göl olur şekerim
kalbim hoşgelmişsin kız sen ne ara bana yetiştin???
bu arada bugun bi kasiyer kız gördüm senin aynın, yüz ve saç olarak yani, adını sordum ama alakası yok senle
heralde özlemişim karşıma öyle biri çıkmış
kızlar bu arada direksiyondan 80le geçtim inşallah ehliyetimi alabilirim artık
sevgim sen beni geçtin ya bi ben kaldım
neyse moral bozmak yok bugun süper gittim menümü yazınca görceksiniz
hepiniz öpüldünüz eksik yazdığım varsa kusurma bakmayın şu an çok yorgunum kafamı toparlayamadım tam...
hepinize sevgiler.........

sadişim neye para yetiştiriyoruz anlamadım
biz değil onlar para veriyor bize

vallahi o sosun tarifini bende bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla söyliyim
pulbiber,salça,sıvı yağ ve limon karışımı var sanırsam içinde
hiç sormadım nasıl yaptığını öğrenirsem bende sık sık yapar yerim diye korkuyorum
ama lokantalardaki daha farklı oluyor aynısı değil sanki bizimki çakma sos

of gene ben geldim kimse yok

akşam yemeğinde çok yedim ama ekmeği ölçülü yedim
bol bol tavuk kanat yedim,1,5 şiş kadarda adana yedim
tabi salata ve soğan zerzevatı bir parçada ekmek

eve gelince tartıldım kıyafetlerim üzerimdeyken ve tıka basa tok karna 59.9 çıktım
sabaha nekadar çıkar bilemem

selam hanımlar
uzun zamandır ne menü paylaşıyorum ne not alıyorum kendime koyduğum kuralları çiğnedim
dün biraz kaçamaklıydı ondan önceki gün sıfır kaçamak ama ne yedin derseniz, bilmiyorum, hatırlamıyorum daha doğrusu...:44:
neyse bugunu yazayım...

sabah - 07:45
- müsli (4yk yulaf ezmesi+1 yk buğday özü+5-6 çilek+yarım yağlı süt+cevizin tozları)

öğle - 14:00
- menemen (1 yumurta+1,5domates+1 biber+1 küçük soğan)
- 1 dl tam buğday ekmeği

ara - 18:00
- 3 kepçe şehriye çorbası

akşam - 21:00
- 5-6 yk etli türlü
- 1 küçük dl tam buğday ekmeği
- 3-4 yk yoğurt
- 1 sarma (pişmemiş ama) + 1yk kadar enginar dolmasının pilavından

su - 1,5lt
spor - 30+30dk yürüyüş

tabii bugun epey ev işi yaptım, o kadar yorgunluğun üzerine dinlenmeden ütülere geçtim ayaklarım ağrıyor hala...
bi de gece 2de yatıp sabah 7de kalktım ama baya iyi dayanmışım bugun
ben bu gidişle zayıflarım heralde
bu arada çorbayı yeni yapmıştım dedim akşam yemeği öncesi ıvır zıvır atıştırmaktansa sağlıklı bişey kaşıklayım dedim çorba koydum
ztn bugun tam diyet menüsü gibi olmuş bakınca ben bile şaşırdım
inşallah devamı gelir
sevgiler...

negüzel işte göbeğinde erime varsa tatlımm

ok tatlımm

kaslarının böyle ağrımasının sebebi nedir acabaaa merak ettim hangi sporu yaptında böyle ağrıttın kaslarını

sadisim uni spora gittim carsamba günü. göbek- bacak ve popo kursuydu
öyle bi agriyorki anlatamam, wcye bile zor oturuyorum düsünün,

aaa evet unuttum kiz pardon
banada bir sürü yorum gelmisti insan daha cok gaza geliyor birak gelsin iste ne güzell

hayir tatlim yapmadim hic öyle hareketler. uni spora gitmistim carsamba günü. o günden beri cok agriyor

geçersin canım takma kafana bende alabilseydimmm

ete tavuğa tatlımm bende aslına kayınpederingili kasdetmiştim
doğumgünü resimlerinde 2 yaşlı çift görmüştüm yanyana eger onlar kayınpederin ve kayınvalidense onlarda biran önce zayıflamalılar
o yaşta okadar kilo iyi değilll
o sos tam benlik geçen çiğköfte dürüm yemiştim lavaşın üstüne bi sos sürmüşler acıydı aklıma sen geldin acaba böyle birşeymi yapıyorlar diyee
eger öyleysee mükemmel tadı vardı yememek elde değill

bebişim olayı halletmişsin harika ötesi olmuş menünnnn
sporda harika tabikiiii

akşamdan sonraya sadece 1 kk büyüklüğünde pudingli pasta ekliyorumm neyazıkki
eşimin kuzeni ve eşi yanımda kalmak için geldiler
kuzeni arabayla çıkıp tatlı alıp gelcektii zor ikna ettim alma diyee
alırsan yerim duramam dedimm ahahaha yollamadım adamıı böylece ekstra caloriden kurtulmuş oldummm

ne vahim bir durum dün kapanışı ben yapmıştım açılışıa ben yaptımm
kimsecikler girmemişşş
şimdi herkes annesinin yanında anneler gününü kutluyor
bende anca tlfla ulaşabildim anneciğimee
anneler gününü kutladımm
denizeliklim,gamze21,beyazbulut un anneler gününü kutluyorumm diger arkadaşlarım bekar olduğu için onlarında annelerinin anneler gününü kutlarımm

günaydıınnnn anneler gününüz kutlu olsun sevgili anneler

ben bugun hediye olarak anneme temizlik yapıyorum. nasıl hediye amaaaa

neyse sabah kalkınca kahvaltıdan önce hemen elmalı limonlı kürümü hazırladım. kahvaltı ederken kaynattım, kapattım. soğudu bile. içtim büyük bir bardak.
bugün kürde 2. günüm. bakalım 1 hafta sonra etkisini görecek miyim.

sadiş sen yaptın mı kız kürü bakiyimmmmm..

Günaydınnnn,
Anneler gününüz kutlu olsun sevgili diyet kardeşlerim.
Yavrularınızla mutlu, huzurlu bal gibi bir ömür geçirmeniz dileğiyle.....

baktım evde karanfil ve limon yok onları temin edeyim öyle başlıcam canımm
tşkler günümüzü kutladığın için nede olsa bugün bizim günümüz

Günaydınnnn,
Anneler gününüz kutlu olsun sevgili diyet kardeşlerim.
Yavrularınızla mutlu, huzurlu bal gibi bir ömür geçirmeniz dileğiyle.....

tşkler bebeğimm sende anneciğin ile bir ömür geçirmen dileği ileee

şuan eşim aşkımızın başladığı yerde nevşehirde
yozgat dönüşü nevşehire uğramışlarr anılarım canlandı diyor
çanak çömlek alayımmı sana dedii bende sipariş verdim güvenç tenceresi istedimm
amaa çanakla çömlekle beni kandıramazsın bugün benim günüm hediyemi isterim dedimm
benim annemmisin oğluna söyle diyooo
saç düzleştiricisi aldırcam gelsinde kandırırım ahahaha

Eğer düzleştirici alacaksan babyliss aldır ben çok memnunum çok seviyorum. hem maşası var hem düzleştiricisi hemde epilatörü
teflon olduğu için hiç zarar vermiyor saça

merhaba fistiklar,
anneler gününüz kutlu olsun sadisim, deniz, ve beyazbulut
tşkler bebeğimmm
Eğer düzleştirici alacaksan babyliss aldır ben çok memnunum çok seviyorum. hem maşası var hem düzleştiricisi hemde epilatörü
teflon olduğu için hiç zarar vermiyor saça

babyliss i hiç duymadım canım benim maşadan ziyade düzleştiriciye ihtiyacım var saçlarımın doğalı çok dalgalı zaten ama bir araştırayım fiyatı nekadarmışş

tatlım teşekkür ederim
valla aslında kafada gerçekten bitiyor olay
ben bundan sonra psikopata bağlamıcam herşeyden yicem ama dengemi de bilcem çünkü biliyorum ki psikolojikman bu olmaz bu fazla bu yağlı bu k.hidratlı dedikçe yasaklar cezbediyor, ztn diyetisyenler de öyle diyor herşeyden azar azar...
ekmeği kesmiyorum her öğüne koycam tabii o an canım isterse... yağı da çok kısmıcam ama dikkatli ölçülü tüketcem işte böyle...
bugun spor yapamadım hava yağmurlu inşallah evde leslie düşünüyorum
bu arada sadişim, ben direksiyondan 80 ile geçtim, bir tek işin maddi kısmı kaldı, bi de prosedürler tabii... parayı yatır, belgeleri hazırla git al ehliyeti durumu yani...
sen de alırsın üzme kendini, bence imkan bulunca kursa git, onlar daha güzel öğretiyor babam bile dedi kursta öğren öyle vereyim arabayı diye...

kız menün güzelmiş afiyet olsun
tatlı aldırmayarak da iyi yapmışsın oh eeee pudingli pasta da tatlı değil mi sonuçta dimi ama

teşekkürler canım benimmmmmm
senin de anneler günün kutlu olsun kız Allah daha nice güzel anneler günü göstersin sana, şirin Efe'nin güzel annesiiiii

oh oh ne güzell.... eniştemiz hatırlasın nasıl atıldı bu güzel evliliğin temelleri dimi ama???
siparişlerin için de hayırlı olsun, güzel güzel yemekler yaparsın artık
tabii hediyeni aldırcan ne de olsa bugun senin günün

negüzel hayatım hayırlı olsunnn
ben dukana başladım 2.günüm bugün katzi ve pembişden heveslendim gene vücudumda bişeler çıkmazsa devam etcemm
hafif kaşıntılarım varr ama bişe çıkmadı vücudumda yarında protein yapayım diğergün sebze+protein günüm
böyle yapınca kaçamak yapmıyorum yada 1 lokmada bırakıyorumm
sabah tartıldım 1 kilo gitmiş bilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…