randommmmmmmmmmmmm bi kilo daha mi gitti kizim nasil yapiyorsunnnnnnbende cok yavas yavas gidiyor kilolar
bu arada facedeki fotonu begendim süper cikmissinigne iplik olmussun
merhaba fistiklarimmmmm
bugün tartilmayi yine unuttum malesef, sabah erken kalkip annemlere gittim. suan evdeyim.
malum yarin anneler günü felan, darilmasin diye geldim bende eve.
annem lahmacun yapmis benim icin
2 tane kücük yedim yaninda ayran felan.
birazdan crosstrainer yapacam eritirim öylelikle. aslinda yapmasam iyi olur cunku kaslarim hala cok pis agriyor
eczaneye gttim krem aldim artik kendime dayanamadim cunku, dogru dürüst yürüyemiyorum oturamiyorum offf offf
anamm iyi para yetiştiriyorsunuz herhafta herhafta
yarın görevliysen ev yemekleri yapan biyere gidemezmisin yada tost yap götür onuda yadıramazlar sanırım
aynısını bende dedim ahahahah
çok merak ediyorum o sosu tarifini baana versene
sende kepek ekmeğini yanında götür ona sür sür yeee hemen doyuruyor zaten kepek ekmeği
negüzel işte göbeğinde erime varsa tatlımm
ok tatlımm
kaslarının böyle ağrımasının sebebi nedir acabaaa merak ettim hangi sporu yaptında böyle ağrıttın kaslarını
kız mesaj attım ya sana faceden ben 63 oldum, sende düşüş var mı diye. unuttun mu naptın bebeğim
facedeki foto için de teşekkür ederim tatlım yavalla utandırıyosunuz beni. bi sürü yorum geldi zaten, şaşırdım
bi de o fotoda üzerimdeki pantolon 42 beden. ben şimdi 40 giyiyorum. ona rağmen baya ince gözükmüşüm ihihihi
spordan sonra esneme hareketleri yapıyo musun canım? yapmıyosan eğer o yüzden kasların ağrıyo olabilir. bana da olmuştu çünkü bi ara.. kasları esnetmeyince iyicene kasılıyo, ağrı yapıyo bu sefer de...
geçersin canım takma kafana bende alabilseydimmmselam kızlar
hepinize hayırlı akşamlar...
tek tek alıntılayamayacağım aklımda kaldığı kadar yazayım
minikk ve randomlife...
canlarım o kürü geçen gün doktorumda murat topoğlu verdi diye hatırlıyorum ben ıyy dedim çünkü bi ara zencefilli çay yapıp gün boyu içmiştim içim çıkmıştı resmen bıkkınlık gelmişti:120:
bu tarif de çok ağır hem limon hem portakal valla bnm narenciye yemem için saatleri ayarlamam lazım ilaçlarla etkileşime giriyor hiç yapamam valla, yeşilçaya başlıcam en kısa zamanda...
sadişim kumbara işini iyi yapmışsın valla bozuk para diyoz ama damlaya damlaya göl olur şekerim
kalbim hoşgelmişsin kız sen ne ara bana yetiştin???
bu arada bugun bi kasiyer kız gördüm senin aynın, yüz ve saç olarak yani, adını sordum ama alakası yok senle
heralde özlemişim karşıma öyle biri çıkmış
kızlar bu arada direksiyondan 80le geçtiminşallah ehliyetimi alabilirim artık
sevgim sen beni geçtin ya bi ben kaldım
neyse moral bozmak yok bugun süper gittim menümü yazınca görceksiniz
hepiniz öpüldünüz eksik yazdığım varsa kusurma bakmayın şu an çok yorgunum kafamı toparlayamadım tam...
hepinize sevgiler.........
ete tavuğa tatlımm bende aslına kayınpederingili kasdetmiştimsadişim neye para yetiştiriyoruz anlamadım
biz değil onlar para veriyor bize
vallahi o sosun tarifini bende bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla söyliyim
pulbiber,salça,sıvı yağ ve limon karışımı var sanırsam içinde
hiç sormadım nasıl yaptığını öğrenirsem bende sık sık yapar yerim diye korkuyorum
ama lokantalardaki daha farklı oluyor aynısı değil sanki bizimki çakma sos
selam hanımlar
uzun zamandır ne menü paylaşıyorum ne not alıyorum kendime koyduğum kuralları çiğnedim
dün biraz kaçamaklıydı ondan önceki gün sıfır kaçamak ama ne yedin derseniz, bilmiyorum, hatırlamıyorum daha doğrusu...:44:
neyse bugunu yazayım...
sabah - 07:45
- müsli (4yk yulaf ezmesi+1 yk buğday özü+5-6 çilek+yarım yağlı süt+cevizin tozları)
öğle - 14:00
- menemen (1 yumurta+1,5domates+1 biber+1 küçük soğan)
- 1 dl tam buğday ekmeği
ara - 18:00
- 3 kepçe şehriye çorbası
akşam - 21:00
- 5-6 yk etli türlü
- 1 küçük dl tam buğday ekmeği
- 3-4 yk yoğurt
- 1 sarma (pişmemiş ama) + 1yk kadar enginar dolmasının pilavından
su - 1,5lt
spor - 30+30dk yürüyüş
tabii bugun epey ev işi yaptım, o kadar yorgunluğun üzerine dinlenmeden ütülere geçtim ayaklarım ağrıyor hala...
bi de gece 2de yatıp sabah 7de kalktım ama baya iyi dayanmışım bugun
ben bu gidişle zayıflarım heralde
bu arada çorbayı yeni yapmıştım dedim akşam yemeği öncesi ıvır zıvır atıştırmaktansa sağlıklı bişey kaşıklayım dedim çorba koydum
ztn bugun tam diyet menüsü gibi olmuş bakınca ben bile şaşırdım
inşallah devamı gelir
sevgiler...
kızlar menümüde bildireyimm uzun süreden sonra ilk defaa:)
sabah
2 haş yumurta
peynir
2 dilim salam
arayok
5 köfte
1 bardak ayran
1 bardak kefir
fırında tavuk but (şuan pişiyo)
1 kase yoğurt(1 yk yulaf)
1 soda
ilerleyen saatlerde acıkırsam gene protein bişeler yer içerim
3bardak yeşil çay suyumda şuan 2 lt yatana kadar 3 yaparım
baktım evde karanfil ve limon yok onları temin edeyim öyle başlıcam canımmgünaydıınnnn anneler gününüz kutlu olsun sevgili anneler
ben bugun hediye olarak anneme temizlik yapıyorum. nasıl hediye amaaaa
neyse sabah kalkınca kahvaltıdan önce hemen elmalı limonlı kürümü hazırladım. kahvaltı ederken kaynattım, kapattım. soğudu bile. içtim büyük bir bardak.
bugün kürde 2. günüm. bakalım 1 hafta sonra etkisini görecek miyim.
sadiş sen yaptın mı kız kürü bakiyimmmmm..
Günaydınnnn,
Anneler gününüz kutlu olsun sevgili diyet kardeşlerim.
Yavrularınızla mutlu, huzurlu bal gibi bir ömür geçirmeniz dileğiyle.....
şuan eşim aşkımızın başladığı yerde nevşehirde
yozgat dönüşü nevşehire uğramışlarr anılarım canlandı diyor
çanak çömlek alayımmı sana dedii bende sipariş verdim güvenç tenceresi istedimm
amaa çanakla çömlekle beni kandıramazsın bugün benim günüm hediyemi isterim dedimm
benim annemmisin oğluna söyle diyooo
saç düzleştiricisi aldırcam gelsinde kandırırım ahahaha
tşkler bebeğimmmmerhaba fistiklar,
anneler gününüz kutlu olsun sadisim, deniz, ve beyazbulut
Eğer düzleştirici alacaksan babyliss aldır ben çok memnunum çok seviyorum. hem maşası var hem düzleştiricisi hemde epilatörü
teflon olduğu için hiç zarar vermiyor saça
tatlım teşekkür ederimgeçersin canım takma kafana bende alabilseydimmm
ete tavuğa tatlımm bende aslına kayınpederingili kasdetmiştim
doğumgünü resimlerinde 2 yaşlı çift görmüştüm yanyana eger onlar kayınpederin ve kayınvalidense onlarda biran önce zayıflamalılar
o yaşta okadar kilo iyi değilll
o sos tam benlik geçen çiğköfte dürüm yemiştim lavaşın üstüne bi sos sürmüşler acıydı aklıma sen geldin acaba böyle birşeymi yapıyorlar diyee
eger öyleysee mükemmel tadı vardı yememek elde değill
bebişim olayı halletmişsin harika ötesi olmuş menünnnn
sporda harika tabikiiii
kız menün güzelmiş afiyet olsunakşamdan sonraya sadece 1 kk büyüklüğünde pudingli pasta ekliyorumm neyazıkki
eşimin kuzeni ve eşi yanımda kalmak için geldiler
kuzeni arabayla çıkıp tatlı alıp gelcektii zor ikna ettim alma diyee
alırsan yerim duramam dedimm ahahaha yollamadım adamıı böylece ekstra caloriden kurtulmuş oldummm
teşekkürler canım benimmmmmmne vahim bir durum dün kapanışı ben yapmıştım açılışıa ben yaptımm
kimsecikler girmemişşş
şimdi herkes annesinin yanında anneler gününü kutluyor
bende anca tlfla ulaşabildim anneciğimee
anneler gününü kutladımm
denizeliklim,gamze21,beyazbulut un anneler gününü kutluyorumm diger arkadaşlarım bekar olduğu için onlarında annelerinin anneler gününü kutlarımm
oh oh ne güzell.... eniştemiz hatırlasın nasıl atıldı bu güzel evliliğin temelleri dimi ama???şuan eşim aşkımızın başladığı yerde nevşehirde
yozgat dönüşü nevşehire uğramışlarr anılarım canlandı diyor
çanak çömlek alayımmı sana dedii bende sipariş verdim güvenç tenceresi istedimm
amaa çanakla çömlekle beni kandıramazsın bugün benim günüm hediyemi isterim dedimm
benim annemmisin oğluna söyle diyooo
saç düzleştiricisi aldırcam gelsinde kandırırım ahahaha
tatlım teşekkür ederim
valla aslında kafada gerçekten bitiyor olay
ben bundan sonra psikopata bağlamıcam herşeyden yicem ama dengemi de bilcem çünkü biliyorum ki psikolojikman bu olmaz bu fazla bu yağlı bu k.hidratlı dedikçe yasaklar cezbediyor, ztn diyetisyenler de öyle diyor herşeyden azar azar...
ekmeği kesmiyorum her öğüne koycam tabii o an canım isterse... yağı da çok kısmıcam ama dikkatli ölçülü tüketcem işte böyle...
bugun spor yapamadım hava yağmurlu inşallah evde leslie düşünüyorum
bu arada sadişim, ben direksiyondan 80 ile geçtim, bir tek işin maddi kısmı kaldı, bi de prosedürler tabii... parayı yatır, belgeleri hazırla git al ehliyeti durumu yani...
sen de alırsın üzme kendini, bence imkan bulunca kursa git, onlar daha güzel öğretiyor babam bile dedi kursta öğren öyle vereyim arabayı diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?