Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kızlar 5 mil leslienin 4 milini yapmış bulunuyrm yani 50 dk
şuan sıkılaşma hareketlerini yapcam 10dkda o sürer 1 saat eder ohhhh bundan iyisi şamda kayısı ehehheeh
iyiceler herkese

günaydın kızlar facede beni ekleyenleri ekledim şadiye biri sensinde diğerni tanıyamadım
baya muhabbet etmişsiniz ayrı kaldım sizden üzülüyorum
kilom aynı buarada sabit değişiklik olmasınıda beklemiyordum zaten

ohoooo 1 hafta yoktum 67 sayfa olmuş bile
memleketteydim ben. nihayet döndüm geri. hepinizi çok özledim. feysbuku kapattım güya... 2 gün ancak durabildim o kadar alışmışım ki geri açtım yine puhahah beni de ekleyin feysbukunuza. gerçi sadiyem ilgilenmiyo sanırım pek feysbukla. nerdeyse 1 ay önce attığım mesaja daha yeni cevap verdi

kalbimEllerinde: Tatlım kıymatlım ne olcakki bikaç kaşık makarnadan bence gün içinde akşama kadar çok güzel yemişsin.Ama o keklerden çok yemişsin 3tane yesen iyi gelirdi zaten:) Neyse bişiy olmaz zaten misler gibi spor yapıosun.

sadiyem33: Seni dünün karbonhidrat güzeli ilan ediyorum.Aslında yediklerini ölçülü yemişsin biraz fazla karbonhidrat agırlıklı olmuş okadar.Bu hafta başında bende öyleydim hiç doymuyodum.Normalde benim karnım doyar gözm doymaz ama işte bu sefer tam tersiydi şekerimiz falan oynuyo sanırım o yüzden bu atağını çok iyi anlıyorum.

denizeliklim:waaaaauw menü süper heee tebriklerr.Buarada hiç iki çocuk annesi gibi durmuyosunn çıtır seniiii:)

Heheheheh bide gaddarca ağlayın ağlayın açılırsınız yazmışsın ahahahah koptummm resmennnnnnnn baya güldüm dünkü sayfaları okuyarakk

randomlife: muazzamm bi menü daha öğlen çok az yemişsin ama doyduysan mesele yok

ahahahahahahahahahaha süpersinn yaaa sennnnn okadar tatlı düşkünüyüm o katranı hiç çikolata gibi hayal etmemiştim:)

aç mısın hayırdır

açtım açyattım aç uyandım aç yaşıyorum kilo alıyorum sinirim bozuk sabah sabah

Denizeliklim ve lily : az yemissin demişsiniz halbuki bana çok yemişim gibi gelmişti demekki benim psikolojim baya bozulmuş arttırcam biraz yemeklerin yanında çorba salata falan yapcam yoksa yemeden nasıl kilo alınır diye günlük açıcam menülerimle

canım benim kkdada aynı gerçekdede aynı olunca ismim herkes tanıyo eheheheheh
digeri kim belki denizeliklimdir seni ekleyen

yaaa canım denizelikliminde seninde msjı gelen kutusuna değil digerleri kutusuna düşmüş bunu denizeliklimede söyledim ondan görmedim sanırım arkadaş listemde değildin yaa ondan oraya düşmüş keşke ilk ark istegi gönderseydin ozaman oraya düşmezdii onuda tesadüf eseri gördüm halen görmeyede bilirdim eheheheheh ark istegi yollarmısın tatlımm
ozaman bende bu kız beni dikkate almadı nie ark istegi yollamıyoki demiştim ahahah boşuna günahını almışım

Son düzenleme:
kızlar bugün ak koyun karakoyun belli olcak
sabah uyandım eşimi yolcu etmeden hadi şu pili ver bakalım dedim
wc ye gittikden sonra ve çıbıldak hemen pili taktım sıfırı gösterince çıktım hemen üstüne dang dang danggg 66.9 inanamadım bidaha tartılmadım hemen üstümü giydim yattım yatağa çektim yorganı kafama bunalım takıldım 1 saat daha uyumuşum sonra geri uyanınca dedim şunu 1 2 degişik yerde daha deniyim busefe 65.1 10 değişik yerde tartıldım 65.1 geldim sanırım ilk tartıldığımda pili takınca hemen sıfırlayınca çıktım üstüne sanırım ondan yanlış tarttı boşuna bunalım takılmışım eheheheh kızlar kilo veriyorum artık ama 3 haftada 900grm vermiş oluyorum eheheheh olsun acelem yokkk çok şükürrr akşam pili gene verecem eşime

evet kız belki dün onları yemeseydim bu sabah 64 küsürlerde tartılacaktım( bugün daha iyiyim benim öğleden sonra başlıyo krizlerim inşallah bugün dikkat etcemmm
vallahi o reklam çıkınca canım çikolata istiyo ehehehhe
açtım açyattım aç uyandım aç yaşıyorum kilo alıyorum sinirim bozuk sabah sabah

ne oldu kız kilomu almışsın yoksaaa
önemli olan aç kalmak değil canım aç kalınca metabolizma çalışmıyormuş bide dün bi yazıda okudum sabahları metabozlizma daha hızlı çalışıyormuş sabah daha fazla yicekmişiz öglen biraz daha yavaşlıyormuş akşam daha da fazla yavaşlıyormuş yanii sabah öğlen fazla yicekmişiz akşam hafif geçiştircekmişiz sen sabah bişi yemiyorsun kiii öğlen menülerin gayet iyide akşam eve gidince salata çorba felan yee aslında öyle abartılı bişede yemiyorsun ama sen genede bu yazımı dikkate al bebişim

şimdi ekledim balım sen olup olmadıgından emin değildim ondan direkt ekleme talebi yollamamıştım ya

kızlar bugün tartılma günü diye heycanla uyandım
sabah bende cıbıldak bi halde tartıya çıktım
ama geceden çok aç yatmıştım belki onun etkisidir
epey az çıktım
hemen söyliyim canlar
tam tamına 61.9 kıyafetlerimi giydim tekrar tartıldım 62.4
bu iş olacak sanırım ha gayret

okuldaki tartıda az tarttı bügün
ama dediğim gibi mide tamamen boştu

canım 59,500 çıktım ama üstümde hem pijamalarım hemde dün yediğim yemek hala bedenimdeydi:) dün aşkitomla konuştukta gerçek kilo tuvalete çıkmamış halindir falan dedi bende tam tersini biliodum tuvalete çıkmış ve cıbılkenki kilo gerçek kilo deilmi ayrıca ben hiç sabah uyanır uyanmaz tuvalete cıkamam ve gerçek kilomuda öğrenemem.Bide gece yatmadan 3 büyük bardak su içmiştim onlar vcdumda olabilirler mi acabaaa:) ay amma bahane uydurdum.Neyse yaptığın yorumda çok haklısın şekerim deminden beri araştırıorum bende bu tarz yorumlar okudum ilk günde yemek ihtiyacının %56sını karbon hidrattan karşılaman gerkiyorumuş ki o sana enerji yapsın zaten baralar hep uykum var halsizim demekki yanlış beslenmedenmiş.Kendimi sıfırladım ve adam gibi yiyciiiimmmmmm şaşır ulenn metabolizma ben geliyorummm:)

akşam işim var giremiye bilirim
bu yüzden menümü şimdiden yazıyım

sabah
okula gider gitmez 1 fincan türk kahvesi
ardından 1 kupa karışık bitki çayı

saat 10:00 da 2 dilim kepek ekmek
1 kk dil peyniri
10 adet minik siyah zeytin
1 yumurta
1 kupa bitki çayı

ara yok

öğlen
1 tavuk budu (dünden kalan yağsız fırınlanmış)

başka bişeyde yok
akşama evde değilim ne yerim ne içerim bilmiyorum
bildiğim tek şey ikram edilen herşeyi reddedeceğim

kısaca bugünde diyeti bozmayı düşünmüyorum
yarın ne olur bilemem tabi

süpersin kızzz sana yetişdim derken sen aldın başını gittin maşşalahhh

ahhh canım wc ye çıkmadığından dolayıdır ben dakikim uyanır uyanmaz soluğu wcde alırım
sen canını sıkma canım bak bana 3 haftadır aynı kilodaydım çok şükür inmeye başladı sende yediklerini azbişi çoğalt salata ayran yoğurtu arttır
kilo durduğu zaman omega 3 ü artırmak lazımmış sende ara ögünlerine fındık badem ve ceviz eklee tatlımm

ölçülerimizi ayda 1 vercektik değilmii ben ölçmedimdee
bide ben geçen hafta lilye bildirim yaptığımda 65.6dım demekki yarım kilo gitmiş eheheh kızlar ama sabahki yaşadığım şoku bir görseydiniz yattım ağladım

kızlar bildirimleri özelden alayım boyle arada laf karışıklığı olur diye özelden demiştim geçen hafta, ztn ben çizelgeyi eklicem herkes bildirimini yapınca... oradan farkı görürsünüz... ölçü bildirimi ayda bir yapılcak ama eğer ölçtüyseniz her hafta listeye yazarım ölçmediyseniz sorun değil ztn ayda bir ölçü bildirimi yayınlıcam
bu arada bnm tartı sapıttı, kıyafetle daha az üstümdekileri çıkartınca daha fazla gösteriyor, yemekten önce babam başımdayken tartıldım, hiç hoşlanmam iş yaparken başımda durmasını, kaç kilo verdin, işte vücuttan verdin gibi duruyor falan dedi
ölçüler aynı işte 1cm kadar fark var, sabah şişlik var karnımda, üzerinize afiyet kabız olmuşum, o yuzden moralim bozuldu kahvaltıdan sonra tartıldım 77 çıktım kahvaltı öncesi aç karnına bi 76 bi 78 göstermişti kahvaltı sonrası ki 300ml su ve bi bardak çay da içtim 77idi demek ki vermişim ama ben bu farkı yarım kilo olarak yazıcam listeye emin olamadığımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…