leöönn kahve demeyin canım çekiyi :/
için anam bi kahvenin kırk yıl hatrı var:) karnım gruldiiiiiiyii
şu sigara reklamı varya hani orda katran miktarını gösteriyorlar
önceden diyordumki görümceme
ohhh şuna bak resmen çikolata sosuu
ayyyyyy şadiye ne igrençsin millet pis katrana benzetiyo sen çikolatasosuna benzetiyorsun dieee
aklım hep çikolatadaydı çünkü eheheh
aç mısın hayırdır
canım benim kkdada aynı gerçekdede aynı olunca ismim herkes tanıyo ehehehehehgünaydın kızlar facede beni ekleyenleri ekledim şadiye biri sensinde diğerni tanıyamadım
baya muhabbet etmişsiniz ayrı kaldım sizden üzülüyorum
kilom aynı buarada sabit değişiklik olmasınıda beklemiyordum zaten
ohoooo 1 hafta yoktum 67 sayfa olmuş bile
memleketteydim ben. nihayet döndüm geri. hepinizi çok özledim. feysbuku kapattım güya... 2 gün ancak durabildim o kadar alışmışım kigeri açtım yine puhahah beni de ekleyin feysbukunuza. gerçi sadiyem ilgilenmiyo sanırım pek feysbukla. nerdeyse 1 ay önce attığım mesaja daha yeni cevap verdi
evet kız belki dün onları yemeseydim bu sabah 64 küsürlerde tartılacaktımsadiyem33: Seni dünün karbonhidrat güzeli ilan ediyorum.Aslında yediklerini ölçülü yemişsin biraz fazla karbonhidrat agırlıklı olmuş okadar.Bu hafta başında bende öyleydim hiç doymuyodum.Normalde benim karnım doyar gözm doymaz ama işte bu sefer tam tersiydi şekerimiz falan oynuyo sanırım o yüzden bu atağını çok iyi anlıyorum.
ahahahahahahahahahaha süpersinn yaaa sennnnn okadar tatlı düşkünüyüm o katranı hiç çikolata gibi hayal etmemiştim:)
açtım açyattım aç uyandım aç yaşıyorum kilo alıyorum sinirim bozuk sabah sabah
canım benim kkdada aynı gerçekdede aynı olunca ismim herkes tanıyo eheheheheh
digeri kim belki denizeliklimdir seni ekleyen
yaaa canım denizelikliminde seninde msjı gelen kutusuna değil digerleri kutusuna düşmüş bunu denizeliklimede söyledim ondan görmedim sanırım arkadaş listemde değildin yaa ondan oraya düşmüş keşke ilk ark istegi gönderseydinozaman oraya düşmezdii onuda tesadüf eseri gördüm halen görmeyede bilirdim eheheheheh ark istegi yollarmısın tatlımm
ozaman bende bu kız beni dikkate almadı nie ark istegi yollamıyoki demiştim ahahah boşuna günahını almışım
şimdi ekledim balımsen olup olmadıgından emin değildim ondan direkt ekleme talebi yollamamıştım ya
evet kız belki dün onları yemeseydim bu sabah 64 küsürlerde tartılacaktım( bugün daha iyiyim benim öğleden sonra başlıyo krizlerim inşallah bugün dikkat etcemmm
vallahi o reklam çıkınca canım çikolata istiyo ehehehhe
ne oldu kız kilomu almışsın yoksaaa
önemli olan aç kalmak değil canım aç kalınca metabolizma çalışmıyormuş bide dün bi yazıda okudum sabahları metabozlizma daha hızlı çalışıyormuş sabah daha fazla yicekmişiz öglen biraz daha yavaşlıyormuş akşam daha da fazla yavaşlıyormuş yanii sabah öğlen fazla yicekmişiz akşam hafif geçiştircekmişiz sen sabah bişi yemiyorsun kiii öğlen menülerin gayet iyide akşam eve gidince salata çorba felan yee aslında öyle abartılı bişede yemiyorsun ama sen genede bu yazımı dikkate al bebişim
süpersin kızzz sana yetişdim derken sen aldın başını gittin maşşalahhhkızlar bugün tartılma günü diye heycanla uyandım
sabah bende cıbıldak bi halde tartıya çıktım
ama geceden çok aç yatmıştım belki onun etkisidir
epey az çıktım
hemen söyliyim canlar
tam tamına 61.9 kıyafetlerimi giydim tekrar tartıldım 62.4
bu iş olacak sanırım ha gayret
okuldaki tartıda az tarttı bügün
ama dediğim gibi mide tamamen boştu
canım 59,500 çıktım ama üstümde hem pijamalarım hemde dün yediğim yemek hala bedenimdeydi:) dün aşkitomla konuştukta gerçek kilo tuvalete çıkmamış halindir falan dedi bende tam tersini biliodum tuvalete çıkmış ve cıbılkenki kilo gerçek kilo deilmi ayrıca ben hiç sabah uyanır uyanmaz tuvalete cıkamam ve gerçek kilomuda öğrenemem.Bide gece yatmadan 3 büyük bardak su içmiştim onlar vcdumda olabilirler mi acabaaa:) ay amma bahane uydurdum.Neyse yaptığın yorumda çok haklısın şekerim deminden beri araştırıorum bende bu tarz yorumlar okudum ilk günde yemek ihtiyacının %56sını karbon hidrattan karşılaman gerkiyorumuş ki o sana enerji yapsın zaten baralar hep uykum var halsizim demekki yanlış beslenmedenmiş.Kendimi sıfırladım ve adam gibi yiyciiiimmmmmm şaşır ulenn metabolizma ben geliyorummm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?