ben de gece cok su içerim dolayısıyla wc kankam olducanım 59,500 çıktım ama üstümde hem pijamalarım hemde dün yediğim yemek hala bedenimdeydi:) dün aşkitomla konuştukta gerçek kilo tuvalete çıkmamış halindir falan dedi bende tam tersini biliodum tuvalete çıkmış ve cıbılkenki kilo gerçek kilo deilmi ayrıca ben hiç sabah uyanır uyanmaz tuvalete cıkamam ve gerçek kilomuda öğrenemem.Bide gece yatmadan 3 büyük bardak su içmiştim onlar vcdumda olabilirler mi acabaaa:) ay amma bahane uydurdum.Neyse yaptığın yorumda çok haklısın şekerim deminden beri araştırıorum bende bu tarz yorumlar okudum ilk günde yemek ihtiyacının Vsını karbon hidrattan karşılaman gerkiyorumuş ki o sana enerji yapsın zaten baralar hep uykum var halsizim demekki yanlış beslenmedenmiş.Kendimi sıfırladım ve adam gibi yiyciiiimmmmmm şaşır ulenn metabolizma ben geliyorummm:)
kızlar bildirimleri özelden alayım boyle arada laf karışıklığı olur diye özelden demiştim geçen hafta, ztn ben çizelgeyi eklicem herkes bildirimini yapınca... oradan farkı görürsünüz... ölçü bildirimi ayda bir yapılcak ama eğer ölçtüyseniz her hafta listeye yazarım ölçmediyseniz sorun değil ztn ayda bir ölçü bildirimi yayınlıcam
bu arada bnm tartı sapıttı, kıyafetle daha az üstümdekileri çıkartınca daha fazla gösteriyor, yemekten önce babam başımdayken tartıldım, hiç hoşlanmam iş yaparken başımda durmasını, kaç kilo verdin, işte vücuttan verdin gibi duruyor falan dedi
ölçüler aynı işte 1cm kadar fark var, sabah şişlik var karnımda, üzerinize afiyet kabız olmuşum, o yuzden moralim bozuldu kahvaltıdan sonra tartıldım 77 çıktım kahvaltı öncesi aç karnına bi 76 bi 78 göstermişti kahvaltı sonrası ki 300ml su ve bi bardak çay da içtim 77idi demek ki vermişim ama ben bu farkı yarım kilo olarak yazıcam listeye emin olamadığımdan
ben de gece cok su içerim dolayısıyla wc kankam oldu
ama bnm de dün yediklerim bedenimdeydi, içtiklerin gitmiş olabilir ama yediklerin tuvalete çıkmadıysan duruyordur ben de sabahları yapamam yani büyük abdesti
gerçek kilo aç karnına içini tamamen boşalttıktan sonradır ama diyetisyene gittiğimde bana akşam 5e veriyordu ki kilom 1-2 kg fazla bile olabilir yani...:44:
tatlım evet için boşalınca ama sabah aç karnına olmak gerekiyorbencede içini boşalttıkdan sonradır
benim diyetisyenimde akşam 5 e veriyordu randevuyu her hafta aynı gün ve aynı saatteydii ozaman anlıyordum kilo verip vermdiğimii
kızlar burdan bildirim yapanlarınkini listeye ekledim, sorun değil bu haftalık boyle olsun ama haftaya buraya değil özele yazalım ok fıstıklarım???
pembişim napıyorsun burdasın ama yoksunn
canım ilgilenemedim sinir harbi yaşıodum işle alakalı bi konudan :) şimdi burdayım ama
biliyorum cnm bnmmmBende şöyle düşünüyorum ki kilo bildirimini buraya tek başına yazmıyoruz bi konunun içinde birbirimizle dertleşmek moral vermek moral bulmak için yazıyoruz.Yani eğer ki buranın amacı sadece menü paylaşımıysa ok uyarım bende sizlere
ne iş yapıyordun kız sennn söyle belki yardımcı olurum
biliyorum cnm bnmmm
ben de yazıyorum kendimle ilgili bu şekilde ztn ama hani hepsini toplu olarak listeye ekleme açısından ben özelden de alırsam sevinirim yoksa tabii dertleşcez bunun için kurmadık mı bu topiği pembem cnm bnmmmm???
senin derdin neydi anlat belki çare buluruz, moral oluruz...
sadece kendini düşünen insanlardan nefret ediyoruuuuummm
Yönetici asistanıyım canım.Bide muhasebe falanda öğretceklermiş ama daha öğreten olmadı.
Benim derdime çare bulunmaz.Çünkü benim derdim işini doğru yapmayan insanlarla.Hepsinden nefret ediyorum ya.Aslında çok kolay bi işi sadece üşendiğinden ya da o an internette sörf yapmak daha çok hoşuna gittiğinden aksatıyorsa şartellerim atıyo demektir.Bende minikk gibi kargocuya sinirlendim ve şubedeki çalışanların salak tavırlarına resmen bizim milletimiz bağırmaktan anlıyo kibarlıkla ricayla işlerini hallettiremiyosun.Şikayette etmek istemiyorum sonra iştn falan kovulurlar bişey olur çok üzülürüm.Anca sinirleniyorum işte böyle.
Noldu kız nerden estiii:)
Yönetici asistanıyım canım.Bide muhasebe falanda öğretceklermiş ama daha öğreten olmadı.
Benim derdime çare bulunmaz.Çünkü benim derdim işini doğru yapmayan insanlarla.Hepsinden nefret ediyorum ya.Aslında çok kolay bi işi sadece üşendiğinden ya da o an internette sörf yapmak daha çok hoşuna gittiğinden aksatıyorsa şartellerim atıyo demektir.Bende minikk gibi kargocuya sinirlendim ve şubedeki çalışanların salak tavırlarına resmen bizim milletimiz bağırmaktan anlıyo kibarlıkla ricayla işlerini hallettiremiyosun.Şikayette etmek istemiyorum sonra iştn falan kovulurlar bişey olur çok üzülürüm.Anca sinirleniyorum işte böyle.
ahhhh eski günlerim eskiden ekrana bakmadan muhasebe programı kullanırdım okadar geliştirmiştim kendimi
bilgisayar bile parmaklarımın hızına yetişemiyordu
kızz bizim kayınbabanın eski bi arabası vardı onunda borcu varmış bizede o ara biyerden para geldi eşime bunun borcunu yatır sonra sat parası senin olsun demiş eşimde gitti yatırdıı şimdi adam arabayı sattı hepsini istemiyorum bizim verdiğimiz parayı barı geri verir insan ama yok anca kendilerini düşünüyorlar bizim paramızı bile vermedi Allah a havale ediyorm
kızlar bugün tartılma günü diye heycanla uyandım
sabah bende cıbıldak bi halde tartıya çıktım
ama geceden çok aç yatmıştım belki onun etkisidir
epey az çıktım
hemen söyliyim canlar
tam tamına 61.9 kıyafetlerimi giydim tekrar tartıldım 62.4
bu iş olacak sanırım ha gayret
okuldaki tartıda az tarttı bügün
ama dediğim gibi mide tamamen boştu
ölçülerimizi ayda 1 vercektik değilmii ben ölçmedimdee
bide ben geçen hafta lilye bildirim yaptığımda 65.6dım demekki yarım kilo gitmiş eheheh kızlar ama sabahki yaşadığım şoku bir görseydiniz yattım ağladım
kızlar burdan bildirim yapanlarınkini listeye ekledim, sorun değil bu haftalık boyle olsun ama haftaya buraya değil özele yazalım ok fıstıklarım???
ahhhh eski günlerim eskiden ekrana bakmadan muhasebe programı kullanırdım okadar geliştirmiştim kendimi
kızz bizim kayınbabanın eski bi arabası vardı onunda borcu varmış bizede o ara biyerden para geldi eşime bunun borcunu yatır sonra sat parası senin olsun demiş eşimde gitti yatırdıı şimdi adam arabayı sattı hepsini istemiyorum bizim verdiğimiz parayı barı geri verir insan ama yok anca kendilerini düşünüyorlar bizim paramızı bile vermedi Allah a havale ediyorm
sadece kendini düşünen insanlardan nefret ediyoruuuuummm
bi baktım ekrana, noldu acaba ki boyle bi cümle kurdu bu kız dedim:44:ahhhh eski günlerim eskiden ekrana bakmadan muhasebe programı kullanırdım okadar geliştirmiştim kendimi
kızz bizim kayınbabanın eski bi arabası vardı onunda borcu varmış bizede o ara biyerden para geldi eşime bunun borcunu yatır sonra sat parası senin olsun eşimde gitti yatırdıı şimdi adam arabayı sattı hepsini istemiyorum bizim verdiğimiz parayı barı geri verir insan ama yok anca kendilerini düşünüyorlar bizim paramızı bile vermedi Allah a havale ediyorm
haklısın pembemm yaaaaaaYönetici asistanıyım canım.Bide muhasebe falanda öğretceklermiş ama daha öğreten olmadı.
estağfirullah tatlımmmm biz eşitiz burdaok bigboss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?