Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

ben de gece cok su içerim dolayısıyla wc kankam oldu
ama bnm de dün yediklerim bedenimdeydi, içtiklerin gitmiş olabilir ama yediklerin tuvalete çıkmadıysan duruyordur ben de sabahları yapamam yani büyük abdesti
gerçek kilo aç karnına içini tamamen boşalttıktan sonradır ama diyetisyene gittiğimde bana akşam 5e veriyordu ki kilom 1-2 kg fazla bile olabilir yani...:44:

canım ben sadece ilk hafta için özelden bildirim yapcaz sanmıştım dur hemen özelden yazıyorum canım

bencede içini boşalttıkdan sonradır
benim diyetisyenimde akşam 5 e veriyordu randevuyu her hafta aynı gün ve aynı saatteydii ozaman anlıyordum kilo verip vermdiğimii

kızlar burdan bildirim yapanlarınkini listeye ekledim, sorun değil bu haftalık boyle olsun ama haftaya buraya değil özele yazalım ok fıstıklarım???

bencede içini boşalttıkdan sonradır
benim diyetisyenimde akşam 5 e veriyordu randevuyu her hafta aynı gün ve aynı saatteydii ozaman anlıyordum kilo verip vermdiğimii
tatlım evet için boşalınca ama sabah aç karnına olmak gerekiyor
bnm diyetisyen ne zaman boşsa, bazen öğlen 1 bazen 5 bazen 3 kafasına göre yani...

kızlar burdan bildirim yapanlarınkini listeye ekledim, sorun değil bu haftalık boyle olsun ama haftaya buraya değil özele yazalım ok fıstıklarım???

Bende şöyle düşünüyorum ki kilo bildirimini buraya tek başına yazmıyoruz bi konunun içinde birbirimizle dertleşmek moral vermek moral bulmak için yazıyoruz.Yani eğer ki buranın amacı sadece menü paylaşımıysa ok uyarım bende sizlere

biliyorum cnm bnmmm
ben de yazıyorum kendimle ilgili bu şekilde ztn ama hani hepsini toplu olarak listeye ekleme açısından ben özelden de alırsam sevinirim yoksa tabii dertleşcez bunun için kurmadık mı bu topiği pembem cnm bnmmmm???
senin derdin neydi anlat belki çare buluruz, moral oluruz...

ne iş yapıyordun kız sennn söyle belki yardımcı olurum

Yönetici asistanıyım canım.Bide muhasebe falanda öğretceklermiş ama daha öğreten olmadı.

Benim derdime çare bulunmaz.Çünkü benim derdim işini doğru yapmayan insanlarla.Hepsinden nefret ediyorum ya.Aslında çok kolay bi işi sadece üşendiğinden ya da o an internette sörf yapmak daha çok hoşuna gittiğinden aksatıyorsa şartellerim atıyo demektir.Bende minikk gibi kargocuya sinirlendim ve şubedeki çalışanların salak tavırlarına resmen bizim milletimiz bağırmaktan anlıyo kibarlıkla ricayla işlerini hallettiremiyosun.Şikayette etmek istemiyorum sonra iştn falan kovulurlar bişey olur çok üzülürüm.Anca sinirleniyorum işte böyle.

sadece kendini düşünen insanlardan nefret ediyoruuuuummm

Noldu kız nerden estiii:)

ahhhh eski günlerim eskiden ekrana bakmadan muhasebe programı kullanırdım okadar geliştirmiştim kendimi
bilgisayar bile parmaklarımın hızına yetişemiyordu

kızz bizim kayınbabanın eski bi arabası vardı onunda borcu varmış bizede o ara biyerden para geldi eşime bunun borcunu yatır sonra sat parası senin olsun eşimde gitti yatırdıı şimdi adam arabayı sattı hepsini istemiyorum bizim verdiğimiz parayı barı geri verir insan ama yok anca kendilerini düşünüyorlar bizim paramızı bile vermedi Allah a havale ediyorm

ahhhh eski günlerim eskiden ekrana bakmadan muhasebe programı kullanırdım okadar geliştirmiştim kendimi
bilgisayar bile parmaklarımın hızına yetişemiyordu

kızz bizim kayınbabanın eski bi arabası vardı onunda borcu varmış bizede o ara biyerden para geldi eşime bunun borcunu yatır sonra sat parası senin olsun demiş eşimde gitti yatırdıı şimdi adam arabayı sattı hepsini istemiyorum bizim verdiğimiz parayı barı geri verir insan ama yok anca kendilerini düşünüyorlar bizim paramızı bile vermedi Allah a havale ediyorm

Muhasebeden nefret ederim aslında benim alanım insan kaynakları ama bu ülkede kendi alanında çalışmak çok zor bende şimdilik bu işte çalışıyorum en azından tecrübe oluyo tecrübesize iş vermiyolar resmen.

Bunuyapan kayınbaban mı yaniii :44: biz yıllarca herkesten okadar çok kazık yedikki aslında şaşırmamam lazım

ohhh ohh gitsin kilolar gitsiiiiiiiiiiiiiin
süpersin tatlim

ahhh kiyamam sana tatim yaaaa
depresyona girmissin resmen yerim seniiii
kiz üzülme bak veriyoruz iste yavas yavas

ok bigboss

nefret ederim böyle insanlardan. yuh yani sen SIKma canini tatlim

sadece kendini düşünen insanlardan nefret ediyoruuuuummm
bi baktım ekrana, noldu acaba ki boyle bi cümle kurdu bu kız dedim:44:
ya haklısın işte, iş alacak oldu mu kapında biterler, borç oldu mu rezil ederler...
bi de bunu en yakınının yapması koyuyor insana, baba sonucta

inşallah alırsınız cnm paranızı yaaaa Allah akıl fikir versin ne diyim... haklısın pembemm yaaaaaa
ben de aöften çalışma ekonomisi okuyorum yani insan kaynakları ile ilgili alanlarda çalışabilirim ki işçi hakları, iş hukuku vs hepsini gördüm daha ilk yıldayken ben de sekreterlik yaptım resmen kölelikti, özel işlerini bile yaptırıyorlar bi de beğenmiyorlar
bişey söyleyince de benden kötüsü olmazdı, zam istedim o da işe girdikten 8 ay sonra, neymş durumları yokmuş kız herşeye para buluyorlardı bana verdikleri 200 tl idi altı üstü
dediğin gibi millet kibar laftan anlamıyor ne zaman bağırdın çağırdın ya da sinirlendin o zaman hallediyorsun işini bi de üstüne azar yiyorsun
valla insanlarda profesyonellik mi yok biz mi çok şey bekliyoruz anlamadım valla
Allah kolaylık versin cnm yaaaaaaa
estağfirullah tatlımmmm biz eşitiz burda

Son düzenleme:
6 ocak menüsü

sabah uyanınca: 2 kuru incir, 1 tatlı kaşığı keten tohumu.

kahvaltı: çavdar ekmeğinden peynirli tost, ayran. (misafir vardı ancak bu kadarını yiyebildim. mutfakta çabuk çabuk yiyişim vardı ki görmeniz lazım)

ara: 1 fincan az şekerli türk kahvesi

öğlen: 1 fırında tavuk but, yine fırında yarımdan az patates, 1 kepçe mercimek çorbası, ayran.

ara: 3 hurma, 1 kupa yeşil çay, 3-4 kaşık pırasa yemeği.

akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, 1 tabak lahana yemeği(kapuska da diyolar), yoğurt.

-2 lt su içtim.
-sabah sporu tamamdır.
-yeşil çay da demliycem.

saygılar :))

Son düzenleme:
bugün menümü gururla sunuyorum size

Kahvalti

2 dilim kepek ekmek
1 kk beyaz peynir
yarim dilimden kücük gouda peynir
bolca doomates, salatalik be kirmizi biber (paprika)
3 zeytin
sekersiz acik cay

Ara: 1 kücük kase nesfit (yarim bardak yagsiz sütle yaptim)

Aksam yemegi

2 kepce sehriye corba ve kücük parca ekmek
3-4 parca buharda haslanmis brokoli
1 yemek kasigi yogurt

Su: 1,5 litre olmustur, yatana kadar 2 veya 2,5 litreyi tamamlarim
spor: henüz yapmadim aksama dogru yapacam
yesil cay: 2 kupa

raporumu bildiriyorum
sabah
1 yumurta ile yaptığım yum.salatası(yum+tazesoğ+mayd)
6 yeşil zeytin
1 kk peynir
2 dilim tahıllı ekmek
1 çay kaşığı ballı kaymak
yarım domates yarım salatalık

5 fındık
2 ceviz
2 kurukayısı

5 yk tavuklu mantar sotee
2 yk pilav(pirinç)
bol salataa

1çay bardağı nescafe
1 avuçiçi(kuruüzüm+leblebi)

2 yk mantar sote(şükürbitti)
2 yk sarımsaklıyoğurtlu patates salatası(görümcem getirmişti)
1 bardak ayran
bolbol salata

1 elma
3lt buldu içtiğim su 3.bardak yeşil çayımıda spordan sonra içerim
sporuda 10dan sonra 5 mil leslienin 3ü yada 4ü nü yaparım 10 dkda sıkılaşma hareketii
başka bişi yok sanırım kızlar hava bugün çok soğukdu salatayı da ayranıda içerken dondum resmen yarın tarhana yapcam içim ısınsın ne bu soğuk yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…