Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

süper süperde öğlen arandaki pırasa yemeği çok olmuşş canım
sporun çok iyi zaten
suyunda çok iyi canım

gene süper bi menüü sporuda yaparsın zaten
canım

randomcim menü her zamanki süper ama aksam yemegi yerine keske sadece corba ve salata yeseydin daha iyi olurdu. sadiyemin dedigi gibi aradaki pirasa fazla olmus o yüzden diyorum. sporun tek kelimeyle süper
benden sana 10 puan

sadiyemmm menü süper,aksam patates salatasi yemissin keske yemeseydin ama 2 kasiktan bisey olmaz.
suyun süperrrr yesil cayin süper, sporunu yaparsin zaten sen.
bugün sana 10 puan veriyorum

ahh sadiyem karnım çok acıkmıştı. pırasa fazla oldu evet amma sebze diye çok da sallamadım :))

ahh sadiyem karnım çok acıkmıştı. pırasa fazla oldu evet amma sebze diye çok da sallamadım :))

bende sonra öyle düşünmüştüm geçen doktorumda diyetisyen doktor öğle ve akşam arasına 1 portakal 1 domatesli peynirli tos ve birbardak süt vermiştii ona bakacak olursak senin arada bişe yok canım ahahah

menümü yazayımda gözünüz gönlünüz açılsın :)))))))))))))))))))
sabah bir mandalina yarım elma bir bardak süt
öğle yarım tabak pırasa ve yoğurt
şekersiz kahve
akşam su böreği az yedim ama
bir küçük kase evde kendi yaptığım puding şekeri azdı valla
birazda cips yedim 1.5 litre su spor yok hastayımmmmmmm:2::2::2::2::2::2::2:

kalbim ve sadiyem menüleriniz çok güzel bebişler :))
tşkler canım seninde öylee

ayyyy canım çok tşk ederim inşallah güzel bi şekilde kapatırız çünkü ben halen açımmm
patatesi iyice ezmiş az yağ ve salça ile kavurmuş üstünede sarımsaklı yoğurt koymuş çok lezzetliydi yediğim yarım patates ancadır canım çünkü 2 kaşık fazla değil ona bakarsan akşam ekmek yemedim hem farkındaysan onu yicem die yemeği 2 kaşıga düşürdümm

hoş geldin canım vallahi sürekli facedesn ama kk ya gelmiyorsun yakaladım seni
menüne gelince canım akşama kadar süpermiş ama akşam tam kaçamaklar diyarı olmuş
neyseki sen dikkat eden birisin bugün yediysen yarın toplarsınn buna eminim tatlım bidah olmasın
kilo bildirimini yaptınmı özelden lily e

hehehe valla yakaladın kız beni ay bir sayfa var facede takılıyom oraya kaldım
valla bildirim yapmadım aynıyım zaten diye inşallah toparlıcam ya şu nezleyi atlatsaydım feci halsiz hiisediyorum kendimi

Offfff kızlar 5 şubata az kaldı kuzenimin düğünü var ve ben ozamana kadar 60a düşerim diyordum ama şimdi 63e düşsem razıyım en son güne kadar kıyafetimi almıcam abiye düşünmüyorum normal zamanlardada giyeceğim şık bi elbise alcam zatn resmimi çeker faceye atarım
Offff tam 1 ay varr veee ben zayıflamak 60 düşmek istiyormm

hehehe valla yakaladın kız beni ay bir sayfa var facede takılıyom oraya kaldım
valla bildirim yapmadım aynıyım zaten diye inşallah toparlıcam ya şu nezleyi atlatsaydım feci halsiz hiisediyorum kendimi

ne sayfası kız bende bakim
geçmiş olsun canım ıhlamur nane limon felan içseydin

pazartesi iş görüşmesine gidicem. Bana dua edin hanımlar beyler ablalarım kardeşlerim.

Mujukkk :))

Son düzenleme:
pazartesi iş görüşmesine gidicem. Bana dua edin hanımlar beyler ablalarım kardeşlerim.

Mujukkk :))[/b]

az önce bende büyük harfle yazdım gözünüze gözünüze girsin diee ama küçük olarak kaydoluyo bebeğeeemmm
ne işi kız anlat bakalım inşallah hayırlısı ise olsun tatlmm

az önce bende büyük harfle yazdım gözünüze gözünüze girsin diee ama küçük olarak kaydoluyo bebeğeeemmm
ne işi kız anlat bakalım inşallah hayırlısı ise olsun tatlmm

evet büyük yazdım ama sallamadı beni :)))

bi cam fabrikasından aradılar bu sabah. tam spora gidiyodum hatta :))

dış satın alma departmanı için görüşceklermiş. poffffffffff inşallah olur ya dua edin banaaaaa

inşallah canım diyorum yaaa hayırlı ise olsun:)
eger olursa senin için iyi olur ama spor aksar bu seferde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…