Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

baklava kuru baklavaydı ama yaaaa. :)) serbetı yoktu. zmana zaten 2 haftadır kılo veremıyorum. cok az yedıgım ıcın sanırım. canım sagolsun napıym. yavas yavas gıtsın. hem artık bırakmıycam dengeli beslenmeyı bundan sonra. yanı yasam bıcımı halıne gelmelı dengelı beslenmek :)

Son düzenleme:
Kızlar bugun ki menumude yazayım hemen:

Sabah: 1 grissini, 8 siyah zeytin, açık çay,2 lokma omlet

ara: Acık çay

elmamı yıyemedım. Ama bırazdan yıcem ınsallah :)

öğle: 1 hamburger koftesı buyuklugunde rosto kofte. 1 tabak salata

ara: Elma, açık çay

akşam: 4 yk kabak yemeği, 1 grissini

ara: :18: Evde canım ne cekerse :)

Son düzenleme:

Oy oy oyy bebişim uğraşmışsın baya saol hiç görmedim bu hurmadan artık görürsem kapıcam hemen saolasın canım ara öğünede eklemen iyi oluyo kaçamaklardan korur seni

ben böyle şeylerin çok fazla kilosu olanlarda işe yaradığını düşünüyorum minikkin yaptığını düşünsenize her gün 200 gr bile verdirse kalmaz kız buhar olur uçar keşke doğru olsa inanabilsemde hemen dukanı bırakıp yapardım

aaaa ben olayın kuru kısmını kaçırmışım canım kuru baklava nasıl oluyo şerbet dökülmemiş hali mi oluyo tadı güzel mi bariii:) ye kız kurusundan bişey olmaz:)

hadi bakalım gazan mübarek olsun menü güzel görünüyo afiyet olsun canım bol bolda suyunu içmeyi unutma

rica ederim bebişim.
ya o yoğurt şeysini yapan bayan da 69 kiloymuş. öyle çok çok da kilolu değil. ama bu tarz şeylerin kilosu çok olanlarda işe yaradığına ben de katılıyorum.

denemekten bi şey çıkmaz. yoğurdu zaten seviyorum ben. içine katıveririm malzemeleri. ben sizin yerinize de denemiş olayım ehehe

annem evde yok bugun. akşamdan kalan semiz otunu öğlende yiycem. akşam için yemek yapmam lazım. ne yapsam bilemedim şu an. deli gibi de yağmur yağıyo. markete çıkasım yokkk

aslında kadının kilosuda tahmin ettiğim gibi aşırı falan değilmiş dene canım istersen denemekten zarar gelmez ama bence bunu denerken artık başka bi kür falan araştırma çünkü yarıda bıraktığın için bi işe yaramıyo o zerdeçal mı artık zencefil mi bilmiyorum ağaç gibi olan hangisiyse onun tadı fenaa yaa bikere bende böyle bi kür yapıyım demiştim kusuodum az kalsın

annem evde yok bugun. akşamdan kalan semiz otunu öğlende yiycem. akşam için yemek yapmam lazım. ne yapsam bilemedim şu an. deli gibi de yağmur yağıyo. markete çıkasım yokkk

tavuk yap:) şaka şaka say sen ne var ona göre bişey uydurulur ama pratik bişey istiyosan melemen falan yap:) ya da buharda sebze üzerine yoğurt ve sadiş usulü sos

zerdeçal canım o tadı pek hoş değil evet. bugunluk deniyim en azından. baktım yiyemiyorum. bırakırım

ama dediğin gibi başla bırak başla bırak onun da anlamı yok.

zerdeçal canım o tadı pek hoş değil evet. bugunluk deniyim en azından. baktım yiyemiyorum. bırakırım

ama dediğin gibi başla bırak başla bırak onun da anlamı yok.

bugün bi dene eğer gerçekten verdiriosa zaten kendin gaza gelip yapmak istersin vucuttaki ödemi atıyoda olabilir 1 haftalık bi kür falan mı yoksa zayıflayana kadar hergn yapsan yine verebilio musun acaba

valla tatlım kuru baklavadada serbet var tabı yanı tatlı ama ıkıye boldun mu yada agzına attın mı serbet ekmıyor. cok guzel bısey valla. mutlaka dnee bırgun.kendıne kacamak ıcın ızın verdıgınde :)

hadi bakalım gazan mübarek olsun menü güzel görünüyo afiyet olsun canım bol bolda suyunu içmeyi unutma

ah o suyu bır içebılseeem...

kızlar sımdı sıze bır resmımı yuklıyceem ama korkmayııın :)) işte beeeeeeen :) karsınızda minikk

Son düzenleme:

ahahahahahahah bu ne kızzzz

naptın kız kendine shopçu senii buarada google kuru baklava yazdım fıstıklı fıstıklı bitirdiler beni:)

menüde sende harikasın tatlım
heheh yaa şu bahçedeki işler bitsin mustafanın işi kalmasın bırakıp gitcem yürüyüşe merak etme şekerimm
ne yapim yaaa dün öle oldu ama bugün tam gaz protein gününe devamm
hadi yaa yapmadığımız hiç bişe kalmadıı bunuda yapalımm akşama aktara gideyim bari oğluşumla
hahah yorumunu okurken okadar koptum resmen
yaa dediğim gibi dün öyle oldu ama bugün tam gaz devamm
ohh ohhh süper süperr bayıldım menünee

bune kızzzz kim buu sen olmadığın kesinde fotoshop mu yaptın ahah

bu sabah tartıldım 63.5 geldim 300 grm gelmiş bağaaa

bu cuma 62.9 da olsam görcem sözz veriyoruuuuuuuuuummmmmmmmm

Son düzenleme:

heryerde 80-100 arasına satılırken sen niye gidip 140-200 vermeye çalışıosun anlamadım orda yokmu kız mağaza falan git yerinden alsana özelliklerini bi güzel anlatırlar saçında denerler bakarsın nasıl oluyo falan bu babylissin seramik kısmı cok kısa geldi bana remingtonda hiçkullanmadım bilemicem

poooofffffff kim gidip bakcak hadi neyse seni inlicem vee hafta sonu gidip çarşıya çeyizcilere ykm ye felan bakarım denetirim haklısın eger yoksa remington ve babyliss ozaman intden sipariş veririm ayın 26sına kadar halletmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…