Random: canım bende denizin dediğine katılıyorum makarna biraz çok olmuş ama onuda herzaman tüketmiyosun bugünlük böyle olsun buarada sizin hurma ağaçlarınız mı var kızz habire hurma yiyosun ben marketlerdeki hurmaları sevmiyorum bi tanıdık hacca gitmişti ordan getirmişti azcık okadar güzeldiki yemeğe kıyamıyorum o hurma harici hurmalar çok şekerli yapar gelio beğendiğin marka varsa tavsiyene uyarım bebişim
denizeliklim: bebişim heryerrr karbonhidrat olmuş az az yemişsin ama puanlar havalarda uçuşmuştur bir haftalık puanı doldurdun :):):) gerçi sen bikaç günlüğüne karbonhidrat diyetini bırakmıştın sanırım.Neyse afiyet olsun ama yaramasınnn:)
karamelek:ahahahahahahaha yawru koptum menüne vallahi noldu dukanhidrat yalan etmişsin biliodum zaten bizi alıştıra alıştıra yedin ki bianda çok kızmayalım diye dimiii yokk öyle yağmaa oyun bozan senii havalar kötü diye yazın geldiğini ne çabuk unuttun hadi artık titre ve kendine gel sen ki kimse benden fazla spor yapamaz kimse beni geçemez diyen kızdın noldu sana hadii aslansın kaplansın yine yaparsınnn:)
Sevgimeleği : sizin üst komşu tam bi komediymiş yaaa rezil et onu karşısına geç gülll yarıya düşürmüşte öylemi zayflamış bak sennn hatuna dokuz kutu ilacı ne yapıcakmış pekii:)
Minik: kız baklava yerine sütlaç yesen kimse kızmaz hatta bi tabak enginarda yesen kimse kızmaz ama baklava fenaaa şerbetli tatlı kalorisi yüksek falan ama sen dierlerini yemeğe devam et gıkımız çıkmaz:)
Lily : canım sadece evde olanlar için zor değil iş.Evde mutfaktan kaçar salona odana saklanırsın dışardayken bi öğlen yemeğine çıktığında evde gördüğün dayanamadın üç çeşit yemeği elli çeşit olarak görüyosun ayrıca burdaki çalışanlarda işten çıkıp eve gidip yemek yapıolar herkes yemekle iç içe hergün evde olan kaçamaklı şeyleri yazıyorum buraya yani herkesin evi seninkinden farksız mühim olan biraz dişini sıkabilmek ama sen diosan ki kendimi sıkınca beynim karşı geliyo buda daha çok yememi sağlıyo o konuda da sana hak veriyorum bende ne zaman yapmıcam yapmıcam dersem yapıyorum.Bu yüzdende dukana aman bikaç gün yapıyım olmadı bırakırım diyerek başladım.Yani bence sende beynindeki bütün düşünceleri silip öyle başlamalısın
evet bebişim o makarna olmadı farkındayım. ama sağolsun kuduruk abim istedi. evde de başka yemek yoktu. yedim ben de. abim de diyette sözde ama 5 gün kaçamak 6. gün diyet şeklinde yapıyo o95 kilo kendisi. maşallahı var ama göstermiyo işte. boyu baya uzun. koşuyo falan o da. evinde koşu bandı var. ama benim kadar çabalasaydı şimdiye kadar 85 olmuştu.
yavrum ben hurmayı çok seviyorum evethurma ağacımız yok ama biz pazardan alıyoruz. bi de bana ara öğünlerde çok iyi geliyo. şekerimi düzenliyo. açlığımı falan önlüyo. tvde de bi diyetisyen önermişti hurmayı. tadı da güzel. öyle kuru, şekerli değil bizim aldıklarımız.
Eki Görüntüle 417340 markası da şöyle bi şey canım. üstünde türkçe bi şey yazmıyoondan hiçbir masraftan kaçınmayıp fotosunu yükledim ehehehe
kızlar şimdi burda açılan bi konuda gördüm. başlığı günde 500 gr. bi tarif vermiş kadın.
yoğurt+zerdeçal+zencefil+tarçın
bunları karıştırıp yemeklerden yarım saat önce yiyomuş. ve her gün 500 gr olmasa da 300 gr falan gidiyomuş.
mantıklı geldi. neden diyceksiniz? aktara annemin karaciğer yağlanması için ne alabilirz diye sormuştuk. adam bize zerdeçal vermişti. karaciğer yağlanmasına birebirmiş. ee yoğurt zaten yağ yakmada etkili bi besin. bu kız da her şeyi denemeye kalkıyo diyceksiniz ama deniycem ben bunu. günde 500 gr istemiyorum. o kadarında gözüm yok
baklava kuru baklavaydı ama yaaaa. :))serbetı yoktu. zmana zaten 2 haftadır kılo veremıyorum. cok az yedıgım ıcın sanırım. canım sagolsun napıym. yavas yavas gıtsın. hem artık bırakmıycam dengeli beslenmeyı bundan sonra. yanı yasam bıcımı halıne gelmelı dengelı beslenmek :)
Kızlar bugun ki menumude yazayım hemen:
Sabah: 1 grissini, 8 siyah zeytin, açık çay,2 lokma omlet
ara: Acık çay
elmamı yıyemedım. Ama bırazdan yıcem ınsallah :)
öğle: 1 hamburger koftesı buyuklugunde rosto kofte. 1 tabak salata
ara: Elma, açık çay
akşam: 4 yk kabak yemeği, 1 grissini
ara: :18: Evde canım ne cekerse :)
Oy oy oyy bebişim uğraşmışsın baya saol hiç görmedim bu hurmadan artık görürsem kapıcam hemen saolasın canım ara öğünede eklemen iyi oluyo kaçamaklardan korur seni
ben böyle şeylerin çok fazla kilosu olanlarda işe yaradığını düşünüyorum minikkin yaptığını düşünsenize her gün 200 gr bile verdirse kalmaz kız buhar olur uçar keşke doğru olsa inanabilsemde hemen dukanı bırakıp yapardım
rica ederim bebişim.
ya o yoğurt şeysini yapan bayan da 69 kiloymuş. öyle çok çok da kilolu değil. ama bu tarz şeylerin kilosu çok olanlarda işe yaradığına ben de katılıyorum.
denemekten bi şey çıkmaz. yoğurdu zaten seviyorum ben. içine katıveririm malzemeleri. ben sizin yerinize de denemiş olayım ehehe
annem evde yok bugun. akşamdan kalan semiz otunu öğlende yiycem. akşam için yemek yapmam lazım. ne yapsam bilemedim şu an. deli gibi de yağmur yağıyo. markete çıkasım yokkk
aslında kadının kilosuda tahmin ettiğim gibi aşırı falan değilmiş dene canım istersen denemekten zarar gelmez ama bence bunu denerken artık başka bi kür falan araştırma çünkü yarıda bıraktığın için bi işe yaramıyo o zerdeçal mı artık zencefil mi bilmiyorum ağaç gibi olan hangisiyse onun tadı fenaa yaa bikere bende böyle bi kür yapıyım demiştim kusuodum az kalsın
zerdeçal canım otadı pek hoş değil evet. bugunluk deniyim en azından. baktım yiyemiyorum. bırakırım
ama dediğin gibi başla bırak başla bırak onun da anlamı yok.
Oy oy oyy bebişim uğraşmışsın baya saol hiç görmedim bu hurmadan artık görürsem kapıcam hemen saolasın canım ara öğünede eklemen iyi oluyo kaçamaklardan korur seni
ben böyle şeylerin çok fazla kilosu olanlarda işe yaradığını düşünüyorum minikkin yaptığını düşünsenize her gün 200 gr bile verdirse kalmaz kız buhar olur uçar keşke doğru olsa inanabilsemde hemen dukanı bırakıp yapardım
aaaa ben olayın kuru kısmını kaçırmışım canım kuru baklava nasıl oluyo şerbet dökülmemiş hali mi oluyo tadı güzel mi bariii:) ye kız kurusundan bişey olmaz:)
hadi bakalım gazan mübarek olsun menü güzel görünüyo afiyet olsun canım bol bolda suyunu içmeyi unutma
valla tatlım kuru baklavadada serbet var tabı yanı tatlı ama ıkıye boldun mu yada agzına attın mı serbet ekmıyor. cok guzel bısey valla. mutlaka dnee bırgun.kendıne kacamak ıcın ızın verdıgınde :)
ah o suyu bır içebılseeem...
kızlar sımdı sıze bır resmımı yuklıyceem ama korkmayııın :)) Eki Görüntüle 417459 işte beeeeeeen :) karsınızda minikk
Beeeeen :) nıye begenmedın mı tatlım yaaa :)
valla tatlım kuru baklavadada serbet var tabı yanı tatlı ama ıkıye boldun mu yada agzına attın mı serbet ekmıyor. cok guzel bısey valla. mutlaka dnee bırgun.kendıne kacamak ıcın ızın verdıgınde :)
kızlar sımdı sıze bır resmımı yuklıyceem ama korkmayııın :)) Eki Görüntüle 417459 işte beeeeeeen :) karsınızda minikk
menüde sende harikasın tatlımGünaydın bebişler dünkü sebze+protein menüm
Sabah: dukan ekmeği arasına light üçgen peynir sürüp yedim 1 kupada light süt içtim
Ara: Filtre kahve
Öğlen: Izgara tavuk şiş,buharda pişmiş kabak yeşil ve kırmızı biber ve yoğurt
Ara: öğlenden kalanları yedim
Akşam: 1 tabak taze fasülye,light yoğurt peynir ayran
Ara: kalan dukan ekmeğim ve light meyveli yoğurt
Dün komşular bize çalışmış resmen ne çok seviliyoruz Allahım bitanesi en sevdiğim börekten yapmış makarnalı börek aynı su böreği gibi oluyo bitaneside pasta yollamış ama yemedimmm :)
Su: 2 litreyi geçti
heheh yaa şu bahçedeki işler bitsin mustafanın işi kalmasın bırakıp gitcem yürüyüşe merak etme şekerimmkaramelek:ahahahahahahaha yawru koptum menüne vallahi noldu dukanhidrat yalan etmişsin biliodum zaten bizi alıştıra alıştıra yedin ki bianda çok kızmayalım diye dimiii yokk öyle yağmaa oyun bozan senii havalar kötü diye yazın geldiğini ne çabuk unuttun hadi artık titre ve kendine gel sen ki kimse benden fazla spor yapamaz kimse beni geçemez diyen kızdın noldu sana hadii aslansın kaplansın yine yaparsınnn:)
hadi yaa yapmadığımız hiç bişe kalmadıı bunuda yapalımm akşama aktara gideyim bari oğluşumlakızlar şimdi burda açılan bi konuda gördüm. başlığı günde 500 gr. bi tarif vermiş kadın.
yoğurt+zerdeçal+zencefil+tarçın
bunları karıştırıp yemeklerden yarım saat önce yiyomuş. ve her gün 500 gr olmasa da 300 gr falan gidiyomuş.
mantıklı geldi. neden diyceksiniz? aktara annemin karaciğer yağlanması için ne alabilirz diye sormuştuk. adam bize zerdeçal vermişti. karaciğer yağlanmasına birebirmiş. ee yoğurt zaten yağ yakmada etkili bi besin. bu kız da her şeyi denemeye kalkıyo diyceksiniz ama deniycem ben bunu. günde 500 gr istemiyorum. o kadarında gözüm yok
hahah yorumunu okurken okadar koptum resmensen benim elime düştün müüü? düştüüüüün :) o makarna ne öyleeee? hıc yakısıyormu senın gıbı bır hatunaa. ayıpladım, kın kın kınadım... aaaaaay bırde pasta ymiiiiş. hemde 2 çataaaaaaaaalcok kızdım :)
ohh ohhh süper süperr bayıldım menüneeKızlar bugun ki menumude yazayım hemen:
Sabah: 1 grissini, 8 siyah zeytin, açık çay,2 lokma omlet
ara: Acık çay
elmamı yıyemedım. Ama bırazdan yıcem ınsallah :)
öğle: 1 hamburger koftesı buyuklugunde rosto kofte. 1 tabak salata
ara: Elma, açık çay
akşam: 4 yk kabak yemeği, 1 grissini
ara: :18: Evde canım ne cekerse :)
kızlar son olarak soruyorum ve akşam kesin olarak siparişimi veriyorm
braun es 3 ü eledim
buradaki yorumları okudum hep babyliss ve remingtonu önermişler
bende ikisi arasında kararsız kaldım şimdi iki link vercem hangisini alayım
bumu
REMİNGTON S9500 PEARL İNCİ İLE SERAMİK KAPLAMA GittiGidiyor'da 57569087
yoksa bumu
BABYLİSS ST95TRE BUHARLI SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ + MAŞA GittiGidiyor'da 57307398
ikinci üründe maşada var gerek varmı bilmiyorumm
heryerde 80-100 arasına satılırken sen niye gidip 140-200 vermeye çalışıosun anlamadım orda yokmu kız mağaza falan git yerinden alsana özelliklerini bi güzel anlatırlar saçında denerler bakarsın nasıl oluyo falan bu babylissin seramik kısmı cok kısa geldi bana remingtonda hiçkullanmadım bilemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?