poooofffffff kim gidip bakcak hadi neyse seni inlicem vee hafta sonu gidip çarşıya çeyizcilere ykm ye felan bakarım denetirim haklısın eger yoksa remington ve babyliss ozaman intden sipariş veririm ayın 26sına kadar halletmem gerek
valla en iyisi gözünün gördüğünü almak canım şimdi burda biz babylisse iyi deriz sen başka modelini alırsın o güzel çıkmayabilir.Paran çöpe gitmesin heryer kampanya yapıo zaten düzleştirici alana maşa ücretsiz falan diye git kendin bak canım ayrıca neden 25ine kadar alman lazım ki
26sında düğüne gitcem giderken düzleştirmem gerek
uzak akraba ama ben öyle dağınık gitmek istemem bana düz saç daha çok yakışıyor ahaha
al valla iyi yapıosun zaten eşinde seni öyle beğeniyodu hani bikere genç kız gibi olmuşsun mu ne demişti ya da ilk zamanlarımındaki gibisin demişti sanırım:) neyse iki türlüde güzel bişeyler demişti işte hehehehe
random şu günde 500 gr olayına bugün alamasamda yarın alacam zerdeçalım eksik birtek onu alınca bende başlarım 1 haftada onu deniyelim bakalım
kakaodan bir cacık çıkmadı
merhaba kızlar
dün akşam dukanı bozunca ve kabızda olunca sabah tartı farklı bir rakam göstermedi
başlangıç 64.6
bu sabah 63.2
şükürler olsun ki 1.4 vermişim
ohh misss......
random şu günde 500 gr olayına bugün alamasamda yarın alacam zerdeçalım eksik birtek onu alınca bende başlarım 1 haftada onu deniyelim bakalım
kakaodan bir cacık çıkmadı
kakaoya suç atma şimdi sanki adam akıllı yaptınızda bişey çıkmadı suçlu kakao oldu şimdi:)
kııııs nerdesın senbı gelıyor bır gıdıyor...
kızlar resmımı ıphone da yaptım. şişmanlatma programı. :) annem dıyorkı bu resımde 90 falan varsın sanırım dıyor.
hee katılıyorm sana bebeğimm bişeyi düzgün yapsam olmuyor herşeyi kendime uydurmaya çalışıyorum okadarkakaoya suç atma şimdi sanki adam akıllı yaptınızda bişey çıkmadı suçlu kakao oldu şimdi:)
yok kız şimi 63.5 um ve 3 4 aydır aynıyımmmohh misss......
çok kötü ama yaa kesinlikle 90 olmakııııs nerdesın senbı gelıyor bır gıdıyor...
kızlar resmımı ıphone da yaptım. şişmanlatma programı. :) annem dıyorkı bu resımde 90 falan varsın sanırım dıyor.
canım sen bir gel diyet yapmasanda gel kopma burdan kopunca böyle oluyorryavaş yavaş diyete girmeye çalışıyorum,
dün gayet iyi başlamıştım ama akşam üstü çikolu bi gofret götürdüm üstünede 2 kombo yedim
neyse bugün daha iyi başladım akşama kadar ne olcak bilmiyorum şuan çok açımmmm
58 kiloyum kızlar,
burda en son 56 bıçık olmuştum...
tatil zamanıda gelyo poff beaa
üstünede ramazan çok tehlikeli bi yaz bizi bekliyo:18:
ben öğlen başladım bakalım. tadı çok da kötü değil. azar azar koydum zaten hepsinden. ben kakaoyu adam gibi yapmadım. bi içtim bi içmedim. devam etsek faydasını görürdük bence. bu yoğurtlu olana devam ederim ben. çünkü her gün yoğurt yiyorum zaten. içine katıveririm malzemeleri de.
he sorma şıpsevdi olduk bizbi gün onu bi gün bunu denioz
ben öğlen başladım bakalım. tadı çok da kötü değil. azar azar koydum zaten hepsinden. ben kakaoyu adam gibi yapmadım. bi içtim bi içmedim. devam etsek faydasını görürdük bence. bu yoğurtlu olana devam ederim ben. çünkü her gün yoğurt yiyorum zaten. içine katıveririm malzemeleri de.
he sorma şıpsevdi olduk bizbi gün onu bi gün bunu denioz
Random: canım bende denizin dediğine katılıyorum makarna biraz çok olmuş ama onuda herzaman tüketmiyosun bugünlük böyle olsun buarada sizin hurma ağaçlarınız mı var kızz habire hurma yiyosun ben marketlerdeki hurmaları sevmiyorum bi tanıdık hacca gitmişti ordan getirmişti azcık okadar güzeldiki yemeğe kıyamıyorum o hurma harici hurmalar çok şekerli yapar gelio beğendiğin marka varsa tavsiyene uyarım bebişim
denizeliklim: bebişim heryerrr karbonhidrat olmuş az az yemişsin ama puanlar havalarda uçuşmuştur bir haftalık puanı doldurdun :):):) gerçi sen bikaç günlüğüne karbonhidrat diyetini bırakmıştın sanırım.Neyse afiyet olsun ama yaramasınnn:)
karamelek:ahahahahahahaha yawru koptum menüne vallahi noldu dukanhidrat yalan etmişsin biliodum zaten bizi alıştıra alıştıra yedin ki bianda çok kızmayalım diye dimiii yokk öyle yağmaa oyun bozan senii havalar kötü diye yazın geldiğini ne çabuk unuttun hadi artık titre ve kendine gel sen ki kimse benden fazla spor yapamaz kimse beni geçemez diyen kızdın noldu sana hadii aslansın kaplansın yine yaparsınnn:)
Sevgimeleği : sizin üst komşu tam bi komediymiş yaaa rezil et onu karşısına geç gülll yarıya düşürmüşte öylemi zayflamış bak sennn hatuna dokuz kutu ilacı ne yapıcakmış pekii:)
Minik: kız baklava yerine sütlaç yesen kimse kızmaz hatta bi tabak enginarda yesen kimse kızmaz ama baklava fenaaa şerbetli tatlı kalorisi yüksek falan ama sen dierlerini yemeğe devam et gıkımız çıkmaz:)
Lily : canım sadece evde olanlar için zor değil iş.Evde mutfaktan kaçar salona odana saklanırsın dışardayken bi öğlen yemeğine çıktığında evde gördüğün dayanamadın üç çeşit yemeği elli çeşit olarak görüyosun ayrıca burdaki çalışanlarda işten çıkıp eve gidip yemek yapıolar herkes yemekle iç içe hergün evde olan kaçamaklı şeyleri yazıyorum buraya yani herkesin evi seninkinden farksız mühim olan biraz dişini sıkabilmek ama sen diosan ki kendimi sıkınca beynim karşı geliyo buda daha çok yememi sağlıyo o konuda da sana hak veriyorum bende ne zaman yapmıcam yapmıcam dersem yapıyorum.Bu yüzdende dukana aman bikaç gün yapıyım olmadı bırakırım diyerek başladım.Yani bence sende beynindeki bütün düşünceleri silip öyle başlamalısın
bugün okuldaki bilgisayarım bozuktu sabah giremedim ama maşallah bıdı bıdı konuşmuşsunuz gene
ben diyom işte benim olmadığım zaman damlıyorsunuz ben gelince kaçıyorsunuz
neyse bugünkü menümü yazayım
sabah
1 poaça (evden yemek götüremedim bugün)
1 bardak çay
ara 1 bardak form çayı
2 adet minicik dokuz kat gofret
öğlen
çeyrek kase cacık,yarımdan az biber dolması (kızımdan artanlar )
tabikide doymadım
ara çok küçük bir dilim kepek ekmeğine biber salçası sürdüm,1 bardakta dağal süt
akşama
zeytinyağlı fasülye
sadişim dün kendime 3 tane buluz 1 tanede elbise aldım
oğlumun anneler gününde aldıklarını değiştirmeye gitmiştim üstüne eklemeler yaptım
ama eve gelince aşimden zılgıtı yedim neymiş çok para harcamışım hıııh harcıyım ne olacak harcıyamadığım günlere saysın
bu arada aldığım tüm kıyafetler smol bedendi
hatta elbisenin smolu bile hafif boldu
ama eşim bluzların birine malesef sansür uyguladı ve iade etmek zorundayım
çok açık buldu beyefendi,ne gerek varmış böyle açılıp saçılmaya
duyanda transparan aldım zanneder,topu topu tek omuz hafif sırt ve omuz dekoltesi olan bir kıyafetti
çok hoşuma gitmişti ama malesef rtük izin vermedi
bende adama kızdım yolda açık saçık giyinenlere bakmayı biliyorsun ama dedim
sonuç buluz yarın değiştirilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?