Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

valla en iyisi gözünün gördüğünü almak canım şimdi burda biz babylisse iyi deriz sen başka modelini alırsın o güzel çıkmayabilir.Paran çöpe gitmesin heryer kampanya yapıo zaten düzleştirici alana maşa ücretsiz falan diye git kendin bak canım ayrıca neden 25ine kadar alman lazım ki

26sında düğüne gitcem giderken düzleştirmem gerek
uzak akraba ama ben öyle dağınık gitmek istemem bana düz saç daha çok yakışıyor ahaha

26sında düğüne gitcem giderken düzleştirmem gerek
uzak akraba ama ben öyle dağınık gitmek istemem bana düz saç daha çok yakışıyor ahaha

al valla iyi yapıosun zaten eşinde seni öyle beğeniyodu hani bikere genç kız gibi olmuşsun mu ne demişti ya da ilk zamanlarımındaki gibisin demişti sanırım:) neyse iki türlüde güzel bişeyler demişti işte hehehehe

3 yıl önceye götürdün beni demişti ahahah yani nişanlı olduğumuz zamanları kasdetmiştii
burası yazın çok nemli oluyor sürekli düzleştiremem zaten saçlar çabuk bozuluyor ama kışın sürekli düz gezerimm

random şu günde 500 gr olayına bugün alamasamda yarın alacam zerdeçalım eksik birtek onu alınca bende başlarım 1 haftada onu deniyelim bakalım

kakaodan bir cacık çıkmadı

yavaş yavaş diyete girmeye çalışıyorum,
dün gayet iyi başlamıştım ama akşam üstü çikolu bi gofret götürdüm üstünede 2 kombo yedim
neyse bugün daha iyi başladım akşama kadar ne olcak bilmiyorum şuan çok açımmmm

58 kiloyum kızlar,
burda en son 56 bıçık olmuştum...
tatil zamanıda gelyo poff beaa
üstünede ramazan çok tehlikeli bi yaz bizi bekliyo:18:

random şu günde 500 gr olayına bugün alamasamda yarın alacam zerdeçalım eksik birtek onu alınca bende başlarım 1 haftada onu deniyelim bakalım

kakaodan bir cacık çıkmadı

ben öğlen başladım bakalım. tadı çok da kötü değil. azar azar koydum zaten hepsinden. ben kakaoyu adam gibi yapmadım. bi içtim bi içmedim. devam etsek faydasını görürdük bence. bu yoğurtlu olana devam ederim ben. çünkü her gün yoğurt yiyorum zaten. içine katıveririm malzemeleri de.

kakaoya suç atma şimdi sanki adam akıllı yaptınızda bişey çıkmadı suçlu kakao oldu şimdi:)

he sorma şıpsevdi olduk biz bi gün onu bi gün bunu denioz

kııııs nerdesın sen bı gelıyor bır gıdıyor...

kızlar resmımı ıphone da yaptım. şişmanlatma programı. :) annem dıyorkı bu resımde 90 falan varsın sanırım dıyor.

sorma falla yalama oldu site
kesin dönüş yapmayı planlıyorum

minkk resminden ibret al kızz
valla bende senle aynı boydayım
ilerki halimiz böle olabilir demk
ben esmer versiyonu olurum

kakaoya suç atma şimdi sanki adam akıllı yaptınızda bişey çıkmadı suçlu kakao oldu şimdi:)
hee katılıyorm sana bebeğimm bişeyi düzgün yapsam olmuyor herşeyi kendime uydurmaya çalışıyorum okadar
yok kız şimi 63.5 um ve 3 4 aydır aynıyımmm
kııııs nerdesın sen bı gelıyor bır gıdıyor...

kızlar resmımı ıphone da yaptım. şişmanlatma programı. :) annem dıyorkı bu resımde 90 falan varsın sanırım dıyor.
çok kötü ama yaa kesinlikle 90 olma
canım sen bir gel diyet yapmasanda gel kopma burdan kopunca böyle oluyorr

bende başlıcam bende başlıcam zaten protein yiyorum sürekliii herögün yoğurt yiyorm ne yapim yulafın içine onlarıda koyarım ne olcak sankimm

ne yiyonuz yav açım zaten:37

offff ya burayı okuyacam diye yemeği yaktım akşama yanık kokulu taze fasülye var

evet şekerim karbonhidrat diyetine ara verdim şimdi kendimce diyet uyguluyorum
cebim bi dolsun tekrar eve tavuk,et,balık yükleyecem

ayrıca diğer tüm arkadaşlara söylediklerine (saydıklarına) katılıyorum

sadişim dün kendime 3 tane buluz 1 tanede elbise aldım
oğlumun anneler gününde aldıklarını değiştirmeye gitmiştim üstüne eklemeler yaptım
ama eve gelince aşimden zılgıtı yedim neymiş çok para harcamışım hıııh harcıyım ne olacak harcıyamadığım günlere saysın

bu arada aldığım tüm kıyafetler smol bedendi
hatta elbisenin smolu bile hafif boldu

ama eşim bluzların birine malesef sansür uyguladı ve iade etmek zorundayım
çok açık buldu beyefendi,ne gerek varmış böyle açılıp saçılmaya
duyanda transparan aldım zanneder,topu topu tek omuz hafif sırt ve omuz dekoltesi olan bir kıyafetti
çok hoşuma gitmişti ama malesef rtük izin vermedi
bende adama kızdım yolda açık saçık giyinenlere bakmayı biliyorsun ama dedim
sonuç buluz yarın değiştirilecek

bugün okuldaki bilgisayarım bozuktu sabah giremedim ama maşallah bıdı bıdı konuşmuşsunuz gene
ben diyom işte benim olmadığım zaman damlıyorsunuz ben gelince kaçıyorsunuz

neyse bugünkü menümü yazayım

sabah
1 poaça (evden yemek götüremedim bugün)
1 bardak çay

ara 1 bardak form çayı
2 adet minicik dokuz kat gofret

öğlen
çeyrek kase cacık,yarımdan az biber dolması (kızımdan artanlar )
tabikide doymadım

ara çok küçük bir dilim kepek ekmeğine biber salçası sürdüm,1 bardakta dağal süt

akşama
zeytinyağlı fasülye

denizcim menü süper
sen bu 17 kg burda mı verdin kız....
helal vallaaa

zorlamaya gerek yok boşgeç,,sonra inatlaşıyolar
laf edesi yoksada ,laf ediyolar sonra
beni eşimde alışganlık oldu halen daha dışarı çıkarken üstümdekileri kontrol eder,
kıskançlar hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…