günaydın canımmmgünaydın güzel hatunlar
bugün bilgisayarım beni üzmedi azıcık kurcaladım hemen çalıştı
inşallah bugün bir tutukluk yapmaz
ne kadar kötü değilmiikızlar akşam yemeğimde 2 kaşıktan az pilav + 2 kaşık taze fasülye yedim
yoğurtta olsaydı iyi olacaktı ama yeni mayalamıştım akşam yemeğine yetişmedi
dün sofrada halimi görecektiniz içler acısı
kızıma,oğluma ve kendime tabak hazırladım
kızım 2 yaşında ben 32
ama kızım tabağı benimkinin iki katı doluydu ve hepsini bitirdi
bende kendi boşalan tabağıma baka kaldım
vallahi kendime acıdım ama doymamama rağmen tabağıma ekleme yapmadım
üstüne koca bir bardak su içtim
kimse zorlamıyor 1 çatal al diyende yokyavrucum 1 çatal al dilimi bitirmen için zorluyan yokki
he he diyene bak sanki ben kendimi tutabiliyorum da
Su çok güzel bir şey kızlar güne 2 bardak suyla başlıyorum ben. Hani bişey yapmadan eksildim demiştim ya belkide sebebi buydu çünkü önceden sabah kalktığımda su içmezdim. Çok fazlada yemek yemiyorum gündüz işte sorunum akşam ipin ucu kaçabiliyor bazen.
Az önce de yürüyüşten geldim çok değil ama 20 dk falan yürüdüm kuş sesleri, sabah güneşi off fena insanda depresyon falan kalmıyor valla :))
menü şahane canım negüzel sabahdan yazıp uygulayabiliyorsun menünüherkese günaydın cıtır hatunlaaaaaar :)
sabah: 1 grissini, 1 kk beyaz peynir. 3 dilim domates, 2 dılım salatalık, açık çay
ara: 4-5 tane erık-4-5 tane kiraz, açık çay
ogle: 4 yk sauerkraut (lahana turşusundan yapılan bir alman yemeği), 25 gr kadar et var içinde
sauerkraut - Google'da Ara
akşamgle: 4 yk sauerkraut , 25 gr kadar et var içinde.
ara: canım ne çekecek allah bilir.. :)
canım normal 22 gün değil 22 ayda geçse çok ayakda duruğun zaman kalçanın üstüne çok oturduğun zaman hafifde olsa ağrısını hissedeceksinnBir de kızlar gece kuyruk sokumundaki kemiğim çok ağrıdı. Ameliyat yeri de sızladı.
Sizce normal midir? Yani bugün 22. gün hiç olmamıştı böyle bişey.
Doktora sorsam mı? Yani ne kadar nazlısın demesin bana :44:
günaydınnnn bağyanlarrrrr
dünkü yoğurt+zerdeçal+zencefil+tarçın karışımı deneyiminden sonra bugün 300 gr eksik çıktım.
dün 63.100 idim. bu sabah 62.800 çıktımmm300 gr gitmiş. (komşudan tartı istedim ahahahaha )
her gün böyle gidicek diye bi şey yok ama olsun. deneyin bence kızlar..
sadiş adını görüyorum aşağıda hemen söyleeeee bakiyim var mı bi değişim...
çok sevindim canımm kilo vermene bende verdim ama ben sadece akşam yemeğinden önce yemiştim
dün akşamın geç saatlerinde yediğim tatlıdan sonra kilo veremem demiştim ama
dün 63.5 düm
bugün 63.1 üm
tam 400 gr vermişim tatlıyı yemeseydim belkide 500 grm vercektimyarın 62.9 görsem kına yakcam birtaraflarıma ahahahah
ben de 2 kere yedim canım.
3 kere yeyin demişler ama sabah kahvaltısından önce yiyemem ben, mideme ağrı yapar.
dünkü yoğurt+zerdeçal+zencefil+tarçın karışımı deneyiminden sonra bugün 300 gr eksik çıktım.
dün 63.100 idim. bu sabah 62.800 çıktımmm300 gr gitmiş. (komşudan tartı istedim ahahahaha )
yok ben hiç kalkışmadım o kahvaltıdan önce yeme işine. biliyorum benim mide kaldırmaz onu. 2 kere yerim ben artık. yeter o kadarı da.. her gün 300 gitse nerem ağırır di mi amabuün kahvaltıdan önce yedim midem kalktı resmen böğğ
randomum tadı nasıl onun tatlım. yemeklerden önce mi yedin? bende bi aktara gidince alayım dediklerinden yada başka nerde vardır?
eksik çıkmana çok sevindim. Darısı başıma :))
canım tadı hafif acı ama çok kötü değil bide tarçının tadı ağır basıyorrandomum tadı nasıl onun tatlım. yemeklerden önce mi yedin? bende bi aktara gidince alayım dediklerinden yada başka nerde vardır?
eksik çıkmana çok sevindim. Darısı başıma :))
yok ben hiç kalkışmadım o kahvaltıdan önce yeme işine. biliyorum benim mide kaldırmaz onu. 2 kere yerim ben artık. yeter o kadarı da.. her gün 300 gitse nerem ağırır di mi ama
saol tatlım.
tadı çok çok kötü değil ya. yenebiliyo yani. ki benim midem öyle her şeyi kaldırmaz. ben yiyebildim. ha harika bi tadı yok onu kabul ediyorum ama... hafif bi acılık oluyo zerdeçal yüzünden. evet tatlım yemeklerden önce yedim. dün yaptım zaten ilk defa. aktardan al canım malzemeleri. başka bi yerde bulamazsın zaten sanmıyorum. tarçın vardır marketlerde ama diğerleri yoktur sanırım. bi de azar azar koy. 1 çay kaşığı yani. fazlası çok acılaştırır.
herkese günaydın cıtır hatunlaaaaaar :)
sabah: 1 grissini, 1 kk beyaz peynir. 3 dilim domates, 2 dılım salatalık, açık çay
ogle: 4 yk sauerkraut (lahana turşusundan yapılan bir alman yemeği), 25 gr kadar et var içinde
sauerkraut - Google'da Ara
akşamgle: 4 yk sauerkraut , 25 gr kadar et var içinde.
ara: canım ne çekecek allah bilir.. :)
dün 63.5 düm
bugün 63.1 üm
tam 400 gr vermişim tatlıyı yemeseydim belkide 500 grm vercektimyarın 62.9 görsem kına yakcam birtaraflarıma ahahahah
ne kadar az yiyon canımcım
eee 46 kg olmak kolay deyil tabi
tatlıyı yedim kilo verdim ohhh sefam olsunnnn diyon yani
ahhh ahh keşke tatlı y+iyerek kilo versek ,ne güzel
valla canım eger en ufak bır agrın varsa bıle gıt kolay degıl yanı amelıyat olmak. kımsede nazlısın dıyemez. saglık şakaya gelmez tatlım.Bir de kızlar gece kuyruk sokumundaki kemiğim çok ağrıdı. Ameliyat yeri de sızladı.
canım benım sen zaten zatıfladın artık. fıstık gıbı oldun. canın bırsey ısteyınce ye. ertesı gun dengelersın. gozun ac kalırsa daha kotu olur bak.kızlar akşam yemeğimde 2 kaşıktan az pilav + 2 kaşık taze fasülye yedim
yoğurtta olsaydı iyi olacaktı ama yeni mayalamıştım akşam yemeğine yetişmedi
dün sofrada halimi görecektiniz içler acısı
kızıma,oğluma ve kendime tabak hazırladım
kızım 2 yaşında ben 32
ama kızım tabağı benimkinin iki katı doluydu ve hepsini bitirdi
bende kendi boşalan tabağıma baka kaldım
vallahi kendime acıdım ama doymamama rağmen tabağıma ekleme yapmadım
üstüne koca bir bardak su içtim
valla adamı bır dovmedıgın kalmış :))günaydın canımmm
inşallah tutukluk yapmazda sık sık girersin sohbet ederiz
ne kadar kötü değilmii
benim oğlumun öyle iştahı yokk en sevdiği şey yoğurtlu pilav
boşver onun tabağı dolu olsun yeterki yesin sıpalarr
sende iyi yapmışsın su içmekle insanın gözü doysun yeterki gözünü doyurunca miden çokdan doymuş oluyor
kimse zorlamıyor 1 çatal al diyende yok
eşim sen diyettesin diye biz yemeyelimmi diye çıkıştıı
babasıda şeker hastası o aldırmış nie alıyorsun sen şeker hastasısın ne tatlısı deyip sustursana adam hasta dedim eşimin canı istiyorda babasını bahane ediyor iştee
sonuç 1 dilim yedim halen dolapda var ama canım hiç istemiyor öğle yemeğinden önce yediririm eşimle kayınpederime sonunda yaşpasta bitti
birdaha da almayın böyle şeylere para vermeyin diye kızdım
kayınpederimede çıkıştım sen hasta değilmisinde böyle şeyleri canın çekiyor birdaha görmicem aldığını bişe olursa karışmam sonra gelini bakmamış derler dedimm
bidahada almaz eminim
suyun etkisine bende inanıyorum ödem felan kalmıyor vallahi
bende hersabah kalktığımda 1 bardak su içerim yazmadığıma bakmayın
zaten diyet öğlene kadar güzel öğleden sonra kötü oluyor insanın canı türlü türlü şeyler istiyor
yürüyüşü hergün 20 dk yapsak yeter ama biz kös kös oturuyorz
yürüyüşe çıkınca okadar rahatlıyorum kii oo çene yok ses yokk mustafa yok efe yokk insan kendini dinliyoo huzur doluyor içim
menü şahane canım negüzel sabahdan yazıp uygulayabiliyorsun menünü
benim 1 saatim 1 saatimi tutmuyoo:
canım normal 22 gün değil 22 ayda geçse çok ayakda duruğun zaman kalçanın üstüne çok oturduğun zaman hafifde olsa ağrısını hissedeceksinn
doktoru ağrımana gerek yok bence ama durulmayacak gibi bir ağrıysa ara derim
çok sevindim canımm kilo vermene bende verdim ama ben sadece akşam yemeğinden önce yemiştim
ne kadar az yiyon canımcım
eee 46 kg olmak kolay deyil tabi
tatlıyı yedim kilo verdim ohhh sefam olsunnnn diyon yani
ahhh ahh keşke tatlı y+iyerek kilo versek ,ne güzel
Bir de kızlar gece kuyruk sokumundaki kemiğim çok ağrıdı. Ameliyat yeri de sızladı.
günaydın canımmm
inşallah tutukluk yapmazda sık sık girersin sohbet ederiz
ne kadar kötü değilmii
benim oğlumun öyle iştahı yokk en sevdiği şey yoğurtlu pilav
boşver onun tabağı dolu olsun yeterki yesin sıpalarr
sende iyi yapmışsın su içmekle insanın gözü doysun yeterki gözünü doyurunca miden çokdan doymuş oluyor
kimse zorlamıyor 1 çatal al diyende yok
eşim sen diyettesin diye biz yemeyelimmi diye çıkıştıı
babasıda şeker hastası o aldırmış nie alıyorsun sen şeker hastasısın ne tatlısı deyip sustursana adam hasta dedim eşimin canı istiyorda babasını bahane ediyor iştee
sonuç 1 dilim yedim halen dolapda var ama canım hiç istemiyor öğle yemeğinden önce yediririm eşimle kayınpederime sonunda yaşpasta bitti
birdaha da almayın böyle şeylere para vermeyin diye kızdım
kayınpederimede çıkıştım sen hasta değilmisinde böyle şeyleri canın çekiyor birdaha görmicem aldığını bişe olursa karışmam sonra gelini bakmamış derler dedimm
bidahada almaz eminim
suyun etkisine bende inanıyorum ödem felan kalmıyor vallahi
bende hersabah kalktığımda 1 bardak su içerim yazmadığıma bakmayın
zaten diyet öğlene kadar güzel öğleden sonra kötü oluyor insanın canı türlü türlü şeyler istiyor
yürüyüşü hergün 20 dk yapsak yeter ama biz kös kös oturuyorz
yürüyüşe çıkınca okadar rahatlıyorum kii oo çene yok ses yokk mustafa yok efe yokk insan kendini dinliyoo huzur doluyor içim
dün 63.5 düm
bugün 63.1 üm
ton balıklı salatamı yedim 45 dk önce filan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?