Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

herkese günaydın cıtır hatunlaaaaaar :)

sabah: 1 grissini, 1 kk beyaz peynir. 3 dilim domates, 2 dılım salatalık, açık çay

ara: 4-5 tane erık-4-5 tane kiraz, açık çay

ogle: 4 yk sauerkraut (lahana turşusundan yapılan bir alman yemeği), 25 gr kadar et var içinde
sauerkraut - Google'da Ara

ara: 4-5 tane erık-4-5 tane kiraz, açık çay

akşamgle: 4 yk sauerkraut , 25 gr kadar et var içinde.

ara: canım ne çekecek allah bilir.. :)

Bir de kızlar gece kuyruk sokumundaki kemiğim çok ağrıdı. Ameliyat yeri de sızladı.
Sizce normal midir? Yani bugün 22. gün hiç olmamıştı böyle bişey.
Doktora sorsam mı? Yani ne kadar nazlısın demesin bana :44:

günaydınnnn bağyanlarrrrr

dünkü yoğurt+zerdeçal+zencefil+tarçın karışımı deneyiminden sonra bugün 300 gr eksik çıktım.

dün 63.100 idim. bu sabah 62.800 çıktımmm 300 gr gitmiş. (komşudan tartı istedim ahahahaha)

her gün böyle gidicek diye bi şey yok ama olsun. deneyin bence kızlar..

sadiş adını görüyorum aşağıda hemen söyleeeee bakiyim var mı bi değişim...

günaydın güzel hatunlar

bugün bilgisayarım beni üzmedi azıcık kurcaladım hemen çalıştı
inşallah bugün bir tutukluk yapmaz
günaydın canımmm
inşallah tutukluk yapmazda sık sık girersin sohbet ederiz
ne kadar kötü değilmii
benim oğlumun öyle iştahı yokk en sevdiği şey yoğurtlu pilav
boşver onun tabağı dolu olsun yeterki yesin sıpalarr
sende iyi yapmışsın su içmekle insanın gözü doysun yeterki gözünü doyurunca miden çokdan doymuş oluyor
yavrucum 1 çatal al dilimi bitirmen için zorluyan yokki
he he diyene bak sanki ben kendimi tutabiliyorum da
kimse zorlamıyor 1 çatal al diyende yok
eşim sen diyettesin diye biz yemeyelimmi diye çıkıştıı
babasıda şeker hastası o aldırmış nie alıyorsun sen şeker hastasısın ne tatlısı deyip sustursana adam hasta dedim eşimin canı istiyorda babasını bahane ediyor iştee
sonuç 1 dilim yedim halen dolapda var ama canım hiç istemiyor öğle yemeğinden önce yediririm eşimle kayınpederime sonunda yaşpasta bitti
birdaha da almayın böyle şeylere para vermeyin diye kızdım
kayınpederimede çıkıştım sen hasta değilmisinde böyle şeyleri canın çekiyor birdaha görmicem aldığını bişe olursa karışmam sonra gelini bakmamış derler dedimm
bidahada almaz eminim

suyun etkisine bende inanıyorum ödem felan kalmıyor vallahi
bende hersabah kalktığımda 1 bardak su içerim yazmadığıma bakmayın
zaten diyet öğlene kadar güzel öğleden sonra kötü oluyor insanın canı türlü türlü şeyler istiyor
yürüyüşü hergün 20 dk yapsak yeter ama biz kös kös oturuyorz
yürüyüşe çıkınca okadar rahatlıyorum kii oo çene yok ses yokk mustafa yok efe yokk insan kendini dinliyoo huzur doluyor içim

menü şahane canım negüzel sabahdan yazıp uygulayabiliyorsun menünü
benim 1 saatim 1 saatimi tutmuyoo:
canım normal 22 gün değil 22 ayda geçse çok ayakda duruğun zaman kalçanın üstüne çok oturduğun zaman hafifde olsa ağrısını hissedeceksinn
doktoru ağrımana gerek yok bence ama durulmayacak gibi bir ağrıysa ara derim

çok sevindim canımm kilo vermene bende verdim ama ben sadece akşam yemeğinden önce yemiştim

dün akşamın geç saatlerinde yediğim tatlıdan sonra kilo veremem demiştim ama

dün 63.5 düm

bugün 63.1 üm

tam 400 gr vermişim tatlıyı yemeseydim belkide 500 grm vercektim yarın 62.9 görsem kına yakcam birtaraflarıma ahahahah

Yok sadişim geçti şimdi iyiyim. dün baya yürümüştüm bide üstüne oturunca farketti sanırım. netten baktımda normalmiş bu tür ağrılar.
sabah yürüyüşünden çok zevk aldım bugün gerçekten sadece doğa sesleri artık erken kalkıp yürücem valla yata yata büyüdük bu kadar

randomum tadı nasıl onun tatlım. yemeklerden önce mi yedin? bende bi aktara gidince alayım dediklerinden yada başka nerde vardır?
eksik çıkmana çok sevindim. Darısı başıma :))

buün kahvaltıdan önce yedim midem kalktı resmen böğğ
yok ben hiç kalkışmadım o kahvaltıdan önce yeme işine. biliyorum benim mide kaldırmaz onu. 2 kere yerim ben artık. yeter o kadarı da.. her gün 300 gitse nerem ağırır di mi ama
randomum tadı nasıl onun tatlım. yemeklerden önce mi yedin? bende bi aktara gidince alayım dediklerinden yada başka nerde vardır?

saol tatlım.

tadı çok çok kötü değil ya. yenebiliyo yani. ki benim midem öyle her şeyi kaldırmaz. ben yiyebildim. ha harika bi tadı yok onu kabul ediyorum ama... hafif bi acılık oluyo zerdeçal yüzünden. evet tatlım yemeklerden önce yedim. dün yaptım zaten ilk defa. aktardan al canım malzemeleri. başka bi yerde bulamazsın zaten sanmıyorum. tarçın vardır marketlerde ama diğerleri yoktur sanırım. bi de azar azar koy. 1 çay kaşığı yani. fazlası çok acılaştırır.

canım tadı hafif acı ama çok kötü değil bide tarçının tadı ağır basıyor

en iyisini yapmışsın canım ozaman bende yemem sabah
öğlen ve akşam yemeğinden yarım saat önce hepsinden 1 er çay kaşığı katıyorsun yoğurdun içine yiyorsun
şuan ben yedim yarım saat geçmesini bekliyorum ondan sonra yemeğimi yicem

ne kadar az yiyon canımcım
eee 46 kg olmak kolay deyil tabi

tatlıyı yedim kilo verdim ohhh sefam olsunnnn diyon yani
ahhh ahh keşke tatlı y+iyerek kilo versek ,ne güzel

Son düzenleme:
valla canım eger en ufak bır agrın varsa bıle gıt kolay degıl yanı amelıyat olmak. kımsede nazlısın dıyemez. saglık şakaya gelmez tatlım.

canım benım sen zaten zatıfladın artık. fıstık gıbı oldun. canın bırsey ısteyınce ye. ertesı gun dengelersın. gozun ac kalırsa daha kotu olur bak.
valla adamı bır dovmedıgın kalmış :))

tatlım demın oyle bırsey yaptım kı, ortagımızın kardesı geldı bana cattı. yanlıs anlasılma olmuş. bırı ortalıgı karıstırmış. bende olay buyumesın dıye gıttım marketten herkese dondurma aldım. ortam yumusasın dıye. :18: çooook pişmanım... uyayım dıye yazıyorum ama bu extra bır duurm oldu. yoksa kyamet kopcaktı.
ne kadar az yiyon canımcım
eee 46 kg olmak kolay deyil tabi

tatlıyı yedim kilo verdim ohhh sefam olsunnnn diyon yani
ahhh ahh keşke tatlı y+iyerek kilo versek ,ne güzel

valla fazlasını yıyemıyorum kı tatlım. ama tatlı olsa sabaha kadar yerim :)

Geçmiş olsun hastalığın nazı olur mu özellikle kuyruksokumu önemli biyer ara sor istersen

acaba bu karışım dukana göre yasak mıdır ki bende yapmak istedim ama yarında yapın bakalım hakketen gitcekmi bi görelim umarım giden yağdır kilodur ve hepte gider:)

kız yedirme adama tatlıyı şeker hastasıymış kayınpederi katili mi olmak istiyosun bence doldur tabağa komşuna ver bi kısmınıda eşine yedir ama evde yok et ki adamcağız yemesin ehehe bide cok güldüm yaa kendini düşünmüş komşular gelini bakamadı derlermiş ehehehehehehe

vışşşşşşş ne güzel umarım yarın ve öbür günlerdede gider bugn yemede bari yarın bi sevinç yaşayalım ağzımızın tadıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…