günaydın canımmm
inşallah tutukluk yapmazda sık sık girersin sohbet ederiz
ne kadar kötü değilmii
benim oğlumun öyle iştahı yokk en sevdiği şey yoğurtlu pilav
boşver onun tabağı dolu olsun yeterki yesin sıpalarr
sende iyi yapmışsın su içmekle insanın gözü doysun yeterki gözünü doyurunca miden çokdan doymuş oluyor
kimse zorlamıyor 1 çatal al diyende yok
eşim sen diyettesin diye biz yemeyelimmi diye çıkıştıı
babasıda şeker hastası o aldırmış nie alıyorsun sen şeker hastasısın ne tatlısı deyip sustursana adam hasta dedim eşimin canı istiyorda babasını bahane ediyor iştee
sonuç 1 dilim yedim halen dolapda var ama canım hiç istemiyor öğle yemeğinden önce yediririm eşimle kayınpederime sonunda yaşpasta bitti
birdaha da almayın böyle şeylere para vermeyin diye kızdım
kayınpederimede çıkıştım sen hasta değilmisinde böyle şeyleri canın çekiyor birdaha görmicem aldığını bişe olursa karışmam sonra gelini bakmamış derler dedimm
bidahada almaz eminim
suyun etkisine bende inanıyorum ödem felan kalmıyor vallahi
bende hersabah kalktığımda 1 bardak su içerim yazmadığıma bakmayın
zaten diyet öğlene kadar güzel öğleden sonra kötü oluyor insanın canı türlü türlü şeyler istiyor
yürüyüşü hergün 20 dk yapsak yeter ama biz kös kös oturuyorz
yürüyüşe çıkınca okadar rahatlıyorum kii oo çene yok ses yokk mustafa yok efe yokk insan kendini dinliyoo huzur doluyor içim
dün akşamın geç saatlerinde yediğim tatlıdan sonra kilo veremem demiştim ama
dün 63.5 düm
bugün 63.1 üm
tam 400 gr vermişim tatlıyı yemeseydim belkide 500 grm vercektimyarın 62.9 görsem kına yakcam birtaraflarıma ahahahah
Yok sadişim geçti şimdi iyiyim. dün baya yürümüştüm bide üstüne oturunca farketti sanırım. netten baktımda normalmiş bu tür ağrılar.
sabah yürüyüşünden çok zevk aldım bugün gerçekten sadece doğa sesleri artık erken kalkıp yürücem valla yata yata büyüdük bu kadar
Eki Görüntüle 419337 nımnımnımnım
spordan nefret ediyorum
bendeeeeeeeeeee
çok kötüü bu hapıda bırakınca gene pıt pıt alcan söyliyimmdukandan sonra çok sarsıldım ya... verdiklerimi hemen akabinde pıt pıt geri aldım. ben de o yüzden zyaıflama hapı kullanıyım dedim. ve gercekten de işe yaradı. ama çok aşırı bi çarpıntı filan oldu. o kötüydü.
o karışım cidden işe yaradı mı sence?
bence dukanda yasak değildir dedim yaa yoğurt ve baharat sonuçdaa zaten yoğurt yiyorsn 2 yk yoğurda 1 er çk ekle yemekden yarım saat önce ye tatlımsen ne zaman bıraktın dukanı kızz benimde yapasım geldi şu olayı ama heralde dukanda yasaktır bu karışımdakiler
ahahah bende gözüme sol üstü kestirmiştim paylaşımcı ol biraz orası ikimizede yeter:)
biara bende ilaç kullanmıştım okadar ilaç kullandım işe yaramadı sadece bitanesi çok işe yaramıştı resmen hiç acıktırmıyodu hep susatıyodu günde on litre su içsen içersin yani ama resmen vucudunun içine ediyo öyle bi hızlı kalbin çarpıyoki ölücem diye korkuyosun keşke ozaman kendimi tehlikeye atıp zayıfladığımda bari kilo almamaya çalışsaydım bidaha asla cesaret edemem öyle bişey kullanmaya kalbin agzında yaşıosun resmen
evet yaa benim 3 senedir hiç kıyafetim yokbuaralar hiç kıyafetim yok hiçbişeyim yok deyip sızlanıp duruyodum meğersem benim birsürü cicilerim varmışta hurçlara kaldırmışım unutmuşum hepsini eheheh ablam dün bulmuş hani bişeyin yoktu dio:) geçen yazsonu alıp giyemediğim birsürü şeyim çıktı bi elbise vardı zor griyodum içine girsem bile kesinlikle yakışmıyodu bi deniyim dedim anaaa gene yakışmadı ama bu sefer bolluktan içinde kayboldum resmen herşeyi daralttırmam gerekicek geçen günde 10taneye yakın pantolon verdim artık bunlar bana bol diye:) bol şeyleri barındırmıcam ki bidaha şişkoluk ihtimalim bilem olmasınn
bencede tok tutuyor ve vücudu gerçekden ısıtıyor bende fark ettim bunuubu karışım dukanda yasak değildir sanmıyorum. zaten yoğurt yiyosunuz. baharatın ne zararı olabilir ki yani...
ben de layt yoğurt kullanmıyorum. evde annemin mayaladığı yoğurtla yaptım.
acayip tok tutuyo o karışım ya bayıldım ben valla.
spor yapmadan önce yedim bi kase. karnım aç gibiydi. kesti hemen iştahımı. sporumu yaptım bi güzel. bi de deli gibi terledim. zerdeçalın etkisi heralde. ateş çıktı sanki vücudumdan... valla benim favorim artık bu karışım. zaten yoğurt yiyorm her gün. baharatları da katı veririm içine.
spordan nefret ediyorum
bende erkenden yazıyım menümü çok karışık oldu ama hep tadımlıktı hiç abartmadım yani
sabah
fix - 2 dilim kepek ekmeği arasına peynir,domates,biber salçası
1 bardak çay
ara
1 kupa yeşil çay
ara
okul dönüşü arkadaşa uğradım
1 sade türk kahvesi + bir minik çikolata.şu kahvenin yanında ikram edilen yuvarlak minik şeylerden içi boştu zaten
öğlen
yarım tavuk budu
kaynanamlarda misafir vardı 1 çatal yaş pasta,fındık kadar tuzlu pasta (ucundan parmağımla kopardım sadece )
2 bardak sade çay
akşama (daha yemedim)
fırında etli türlü yapıyorum.yemiyeyim diye yanına bişe yapmadım sadece yoğurtla servis edecem
su 2 litreye yakın spor yine yok
kızlar az önce yazılanlaı okuyunca çok fena gaza geldim
şu karışımı çok merak ettim ve eşim eve gelir gelmez bir koşu markete gittim
hem yürüyüşümü yapmış oldum hemde baharatlarımı aldım
market epey uzak gidiş geliş yarım saat sürdü
ve kürü yaptım hemencik yedim ama 2 kaşık yoğurt yerine 1 kase yoğurtla yaptım
ben kendi mayaladığım ev yoğurduyla yaptım tadı hiç kötü değildi çok rahat yedim
inşallah işe yarar vereceğim 1-2 kilo kaldı onuda inşallh bu kürle veririm.
he he benim eşimin 10 dakikası 2 saate denk geliyor
erkeklerin zaman kavramı bizimkinden farklı heralde
kızlar az önce yazılanlaı okuyunca çok fena gaza geldim
şu karışımı çok merak ettim ve eşim eve gelir gelmez bir koşu markete gittim
hem yürüyüşümü yapmış oldum hemde baharatlarımı aldım
market epey uzak gidiş geliş yarım saat sürdü
ve kürü yaptım hemencik yedim ama 2 kaşık yoğurt yerine 1 kase yoğurtla yaptım
ben kendi mayaladığım ev yoğurduyla yaptım tadı hiç kötü değildi çok rahat yedim
inşallah işe yarar vereceğim 1-2 kilo kaldı onuda inşallh bu kürle veririm.
aramıza hoşgeldin tatlımmmm
bende okuyunca gaza geldim hadi hepbirlikde yapalım bencede tadı çokda kötü değil sadece tarçın yoğun geliyo okadar
inşallah hepbirlikde veririz şu kilolarıı
bende erkenden yazıyım menümü çok karışık oldu ama hep tadımlıktı hiç abartmadım yani
sabah
fix - 2 dilim kepek ekmeği arasına peynir,domates,biber salçası
1 bardak çay
ara
1 kupa yeşil çay
ara
okul dönüşü arkadaşa uğradım
1 sade türk kahvesi + bir minik çikolata.şu kahvenin yanında ikram edilen yuvarlak minik şeylerden içi boştu zaten
öğlen
yarım tavuk budu
kaynanamlarda misafir vardı 1 çatal yaş pasta,fındık kadar tuzlu pasta (ucundan parmağımla kopardım sadece )
2 bardak sade çay
akşama (daha yemedim)
fırında etli türlü yapıyorum.yemiyeyim diye yanına bişe yapmadım sadece yoğurtla servis edecem
su 2 litreye yakın spor yine yok
menümü yazayım ben de kimseler yok ama
sabah
2 dl tam buğday ekmeğiyle klasık bir kahvaltı
ara
3 hurma
öğlen
közlenmiş patlıcan ve biber karışımı uyduruk bi yemek :)
yoğurt
1 dl ekmek
ara
1 galete
nescafe şekersiz
akşam
1.5 kepçe çorba
yarım dilim kadar ekmek
kaçamak: 1 top çilekli dondurma
spor: toplam 45 dk (leslie+eliptik bisiklet+mekik)
su: 2.5 lt
2 kez de zerdeçallı karışımımdan yedim. öğlen ve akşam yemekleri öncesi...
bende dün tatlı yemiştim ama genede eksi gördüm tatlım gene eksi görcene eminim bu arada 1 topdan bişe olmazkızlar kesinlkle devam edelim bu kürü yapmaya. bırakmayalım tamam mı? birlikten kuvvet doğar :) yalnız topik coşmuş durumda bizim sayemizde :) herkes akın etmiş günde 500 gr nasıl oluyo diye :) ben az önce dondurma yedim. yarına tartıda ne görücem çok merak ediyorum. ben de çok umutlandım ya. 60ın altını göremiycem sanıyodum ama şimdi tekrar gaza geldim hadi hayırlısı
menümü yazayım ben de kimseler yok ama
sabah
2 dl tam buğday ekmeğiyle klasık bir kahvaltı
ara
3 hurma
öğlen
közlenmiş patlıcan ve biber karışımı uyduruk bi yemek :)
yoğurt
1 dl ekmek
ara
1 galete
nescafe şekersiz
akşam
1.5 kepçe çorba
yarım dilim kadar ekmek
kaçamak: 1 top çilekli dondurma
spor: toplam 45 dk (leslie+eliptik bisiklet+mekik)
su: 2.5 lt
2 kez de zerdeçallı karışımımdan yedim. öğlen ve akşam yemekleri öncesi...
bende dün tatlı yemiştim ama genede eksi gördüm tatlım gene eksi görcene eminim bu arada 1 topdan bişe olmaz
bende gaza geldim inan insan eksi görünce daha çok hevesleniyor
menü gayet güzel canım sıkma canını dondurmadan dolayıı
bende menümü paylaştım ama 1 allahın kulu yorum yapmadıı
kızlar akşam yemeğinden yoğurtlu karışımdan yedim
ve akşam yemeğinde açlık hissetmediğim için yemedim
sadece 2 çatal türlü aldım oda sadece kabak ve domateslerinden
bu tokluğun sebebi bu karışımmı bilemedim inşallah geçici bir durum değildir.
yarın tartıda kaç çıkacam çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?