Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

şu bahsettiğiniz karışımı ben de yapacağım da... zerdeçal yok evde. sanırım aktarlarda vardır?? menümü yazayım...
sabah: 1bucuk su bardağı nesfit- süt-3 kayısı
öğle: yağı süzülmüş küçük boy ton balığı- salata
ara:4-5 fındık
akşam: kararsızım....

1buçuk aydır da regl olmadım ve herhangi bir regl belirtisi de yok. zayıflama hapı ve 5i1yerde çayı kullanmıştım. belki ondandır. emin olamıyorum yine de...

arada olsun 1 dondurmaa haftada 3 top sütlü çikolata hakkımız var tatlımm
ton balıklı salatamı yedim 45 dk önce filan.
afiyet olsun canımm
yasak olduğunu sanmıyorum sonuçda yoğurda baharat eklemiş oluyorsun bebeğimm
tatlı bitti canım
kızdım birdaha almayın diyee
sol en üst kat benim sulanmayın

ben normal yoğurt kullanıyorum lıght a para ayıramam

hiç yakıştırmadım sana zayıflama hapı kullanmayıı faydasını gördünmü pekii
bu hapların faydası olsada mutlaka bir yan etkisi oluyor
menünde güzelmiş canım
zerdeçalda aktarda satılıyor ben dün gittim tarçın ve zerdeçal aldım 2şer liralık birsürü yapıyor 1 tllık alsan o bile yer

dukandan sonra çok sarsıldım ya... verdiklerimi hemen akabinde pıt pıt geri aldım. ben de o yüzden zyaıflama hapı kullanıyım dedim. ve gercekten de işe yaradı. ama çok aşırı bi çarpıntı filan oldu. o kötüydü.
o karışım cidden işe yaradı mı sence?

sen ne zaman bıraktın dukanı kızz benimde yapasım geldi şu olayı ama heralde dukanda yasaktır bu karışımdakiler

yasak olduğunu sanmıyorum sonuçda yoğurda baharat eklemiş oluyorsun bebeğimm
tatlı bitti canım
kızdım birdaha almayın diyee

sol en üst kat benim sulanmayın

ahahah bende gözüme sol üstü kestirmiştim paylaşımcı ol biraz orası ikimizede yeter:)

biara bende ilaç kullanmıştım okadar ilaç kullandım işe yaramadı sadece bitanesi çok işe yaramıştı resmen hiç acıktırmıyodu hep susatıyodu günde on litre su içsen içersin yani ama resmen vucudunun içine ediyo öyle bi hızlı kalbin çarpıyoki ölücem diye korkuyosun keşke ozaman kendimi tehlikeye atıp zayıfladığımda bari kilo almamaya çalışsaydım bidaha asla cesaret edemem öyle bişey kullanmaya kalbin agzında yaşıosun resmen

kullanma canım bak ben kullandım metabolizmayı ilk hızlandırıo sonra bırakınca acaip yavaşlatıyo ve şuana kadr zayıflama hapı kullanan btn arkadaşlarım o kiloları geri aldı benim kullandığmda acaip çarpıntı yapıodu bide onları kullanırken spor yapmamak gerekio kalp krizlerine neden oluyo

ana:S bilmiyodum. neyse madem kullanmıyım bi daha... canım sıkılıyo benim bi kaç gündür ya nedenini bilmiyorum.

buaralar hiç kıyafetim yok hiçbişeyim yok deyip sızlanıp duruyodum meğersem benim birsürü cicilerim varmışta hurçlara kaldırmışım unutmuşum hepsini eheheh ablam dün bulmuş hani bişeyin yoktu dio:) geçen yazsonu alıp giyemediğim birsürü şeyim çıktı bi elbise vardı zor griyodum içine girsem bile kesinlikle yakışmıyodu bi deniyim dedim anaaa gene yakışmadı ama bu sefer bolluktan içinde kayboldum resmen herşeyi daralttırmam gerekicek geçen günde 10taneye yakın pantolon verdim artık bunlar bana bol diye:) bol şeyleri barındırmıcam ki bidaha şişkoluk ihtimalim bilem olmasınn

Son düzenleme:

bu karışım dukanda yasak değildir sanmıyorum. zaten yoğurt yiyosunuz. baharatın ne zararı olabilir ki yani...
ben de layt yoğurt kullanmıyorum. evde annemin mayaladığı yoğurtla yaptım.

acayip tok tutuyo o karışım ya bayıldım ben valla.
spor yapmadan önce yedim bi kase. karnım aç gibiydi. kesti hemen iştahımı. sporumu yaptım bi güzel. bi de deli gibi terledim. zerdeçalın etkisi heralde. ateş çıktı sanki vücudumdan... valla benim favorim artık bu karışım. zaten yoğurt yiyorm her gün. baharatları da katı veririm içine.

ayrıca o karışım dukana göre yasak filan değil.

şuan çok sevindim bende yaparım öyleyse biaraa topikcene hep beraber eriyelimm kızlarrrrrrrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…