Eki Görüntüle 419337 nımnımnımnım
bebeğim bir karışım uyguluyoruz randomlıfe ile onun faydası oluyor tavsiye ederim
bak nasıl tartıda eksiyi görcen
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/528205-gunde-500-gr.html
gir bak
bızım evdede bır cekmece var. agzına kadar çikolata şeker falan dolu. ama bunlar aşmış artık. :))
arada olsun 1 dondurmaa haftada 3 top sütlü çikolata hakkımız var tatlımmvalla canım eger en ufak bır agrın varsa bıle gıt kolay degıl yanı amelıyat olmak. kımsede nazlısın dıyemez. saglık şakaya gelmez tatlım.
canım benım sen zaten zatıfladın artık. fıstık gıbı oldun. canın bırsey ısteyınce ye. ertesı gun dengelersın. gozun ac kalırsa daha kotu olur bak.
valla adamı bır dovmedıgın kalmış :))
tatlım demın oyle bırsey yaptım kı, ortagımızın kardesı geldı bana cattı. yanlıs anlasılma olmuş. bırı ortalıgı karıstırmış. bende olay buyumesın dıye gıttım marketten herkese dondurma aldım. ortam yumusasın dıye. :18: çooook pişmanım... uyayım dıye yazıyorum ama bu extra bır duurm oldu. yoksa kyamet kopcaktı.
valla fazlasını yıyemıyorum kı tatlım. ama tatlı olsa sabaha kadar yerim :)
afiyet olsun canımmton balıklı salatamı yedim 45 dk önce filan.
yasak olduğunu sanmıyorum sonuçda yoğurda baharat eklemiş oluyorsun bebeğimmGeçmiş olsun hastalığın nazı olur mu özellikle kuyruksokumu önemli biyer ara sor istersen
acaba bu karışım dukana göre yasak mıdır ki bende yapmak istedim ama yarında yapın bakalım hakketen gitcekmi bi görelim umarım giden yağdır kilodur ve hepte gider:)
kız yedirme adama tatlıyı şeker hastasıymış kayınpederi katili mi olmak istiyosun bence doldur tabağa komşuna ver bi kısmınıda eşine yedir ama evde yok et ki adamcağız yemesin ehehe bide cok güldüm yaa kendini düşünmüş komşular gelini bakamadı derlermiş ehehehehehehe
vışşşşşşş ne güzel umarım yarın ve öbür günlerdede gider bugn yemede bari yarın bi sevinç yaşayalım ağzımızın tadıyla
sol en üst kat benim sulanmayınEki Görüntüle 419337 nımnımnımnım
süpermiş yaaaaa
akşam üstü dışarı çıkıp alışveriş yapıcam,akşam yemeğinden sonra başlıyorum...
teşekkür ederim canımcımmm
normal yogurt kullansam nası olur,,siz lıght mı kullanıyonuz...
şu bahsettiğiniz karışımı ben de yapacağım da... zerdeçal yok evde. sanırım aktarlarda vardır?? menümü yazayım...
sabah: 1bucuk su bardağı nesfit- süt-3 kayısı
öğle: yağı süzülmüş küçük boy ton balığı- salata
ara:4-5 fındık
akşam: kararsızım....
1buçuk aydır da regl olmadım ve herhangi bir regl belirtisi de yok. zayıflama hapı ve 5i1yerde çayı kullanmıştım. belki ondandır. emin olamıyorum yine de...
hiç yakıştırmadım sana zayıflama hapı kullanmayıı faydasını gördünmü pekii
bu hapların faydası olsada mutlaka bir yan etkisi oluyor
menünde güzelmiş canım
zerdeçalda aktarda satılıyor ben dün gittim tarçın ve zerdeçal aldım 2şer liralık birsürü yapıyor 1 tllık alsan o bile yer
şu bahsettiğiniz karışımı ben de yapacağım da... zerdeçal yok evde. sanırım aktarlarda vardır?? menümü yazayım...
sabah: 1bucuk su bardağı nesfit- süt-3 kayısı
öğle: yağı süzülmüş küçük boy ton balığı- salata
ara:4-5 fındık
akşam: kararsızım....
1buçuk aydır da regl olmadım ve herhangi bir regl belirtisi de yok. zayıflama hapı ve 5i1yerde çayı kullanmıştım. belki ondandır. emin olamıyorum yine de...
yasak olduğunu sanmıyorum sonuçda yoğurda baharat eklemiş oluyorsun bebeğimm
tatlı bitti canım
kızdım birdaha almayın diyee
sol en üst kat benim sulanmayın
hiç yakıştırmadım sana zayıflama hapı kullanmayıı faydasını gördünmü pekii
bu hapların faydası olsada mutlaka bir yan etkisi oluyor
menünde güzelmiş canım
zerdeçalda aktarda satılıyor ben dün gittim tarçın ve zerdeçal aldım 2şer liralık birsürü yapıyor 1 tllık alsan o bile yer
dukandan sonra çok sarsıldım ya... verdiklerimi hemen akabinde pıt pıt geri aldım. ben de o yüzden zyaıflama hapı kullanıyım dedim. ve gercekten de işe yaradı. ama çok aşırı bi çarpıntı filan oldu. o kötüydü.
o karışım cidden işe yaradı mı sence?
kullanma canım bak ben kullandım metabolizmayı ilk hızlandırıo sonra bırakınca acaip yavaşlatıyo ve şuana kadr zayıflama hapı kullanan btn arkadaşlarım o kiloları geri aldı benim kullandığmda acaip çarpıntı yapıodu bide onları kullanırken spor yapmamak gerekio kalp krizlerine neden oluyo
Geçmiş olsun hastalığın nazı olur mu özellikle kuyruksokumu önemli biyer ara sor istersen
acaba bu karışım dukana göre yasak mıdır ki bende yapmak istedim ama yarında yapın bakalım hakketen gitcekmi bi görelim umarım giden yağdır kilodur ve hepte gider:)
kız yedirme adama tatlıyı şeker hastasıymış kayınpederi katili mi olmak istiyosun bence doldur tabağa komşuna ver bi kısmınıda eşine yedir ama evde yok et ki adamcağız yemesin ehehe bide cok güldüm yaa kendini düşünmüş komşular gelini bakamadı derlermiş ehehehehehehe
vışşşşşşş ne güzel umarım yarın ve öbür günlerdede gider bugn yemede bari yarın bi sevinç yaşayalım ağzımızın tadıyla
ayrıca o karışım dukana göre yasak filan değil.
napıyosun kız katzi?
dizi izliyrum ya canım çok sıkılıyo sen napıyosun
bu karışım dukanda yasak değildir sanmıyorum. zaten yoğurt yiyosunuz. baharatın ne zararı olabilir ki yani...
ben de layt yoğurt kullanmıyorum. evde annemin mayaladığı yoğurtla yaptım.
acayip tok tutuyo o karışım ya bayıldım ben valla.
spor yapmadan önce yedim bi kase. karnım aç gibiydi. kesti hemen iştahımı. sporumu yaptım bi güzel. bi de deli gibi terledim. zerdeçalın etkisi heralde. ateş çıktı sanki vücudumdan... valla benim favorim artık bu karışım. zaten yoğurt yiyorm her gün. baharatları da katı veririm içine.
ayrıca o karışım dukana göre yasak filan değil.
spordan nefret ediyorum
spordan nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?