Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bizim balık tutma gibi yarınki piknik olayımızda yattı bende poğaça yapmam ahahah yarın diyetime tam gaz devam anacımm

bu arada bugün 30 dk bisiklet bindim 30arda kol bel bacak ve kalça çalıştım

kızlar
random ve sadiş, bi de soğan kürü deneyin tam olsun anacım
şu topikte benim gelmediğim birkaç hafta içinde şöyle göz ucuyla takip ettiğim kadarıyla, denenmemiş şey kalmamış
kızım siz tüm kürleri yapın belki sinerjiik etki yaratır ha ne dersiniz???
(Not: sinerjik etki - birbirleriyle etkileşime girince ekstra etkiye yol açar manasında yazdım)

sadişim evet cnm gaza geliyim de gidişim oldu ama dönüşüm muhteşem olsun
bekle beni pazartesiiiiiiiiiii ben geliyorummmmmmm

kızma amaa pek inanmıyorum muhteşem olacağına çünkü sen hep böyle yapıp sonra geri boşluyorsunnn
vallahi dost acı söylermiş bana kızma küsme

kızma amaa pek inanmıyorum muhteşem olacağına çünkü sen hep böyle yapıp sonra geri boşluyorsunnn
vallahi dost acı söylermiş bana kızma küsme
cnm ne kızcam aşk olsun, aslında haklısın hep böyle yapıyorum
ama şu andan itibaren hedefimi eski kilom olan 62ye çektim, en azından önce o kiloma geri döneyim
55 ise eski kilom olan 62ye düştükten sonraki hedefim olcak
doğum günüme 3 ay var o zamana kadar da en kötü ihtimalle 65 olmak istiyorum dediğim gibi max 65
o yüzden de kendimi motive etmeye çalışıyorum
hem yaz da geliyor daha çok meyve sebze yiyoruz, salata çorba ayran falan...
hem de artık yazın daha çok yürüyüş falan yapılır, ztn sıcaklarda bol su içilio falan
yani mükemmel olmasa da bu sefer daha da kararlı hissediyorum inşallah motivasyonum o güne kadar iyice çoğalır da...

offffffff umrumda değil ya çok da güzel olmuş valla. hem sütlü tatlı sayılır bu. o kadar kilo verdim. arada ödülüm olmalı :) zaten benim diyet hafta içi diyet hafta sonu serbest şekline dönüşmeye başladı.

kimseler gelmemiş geleceğe de benzemiyor :))

2 gün tamamen diyetin dışına çıkmış bulunmaktayım. dün lahmacun+pasta bugun de piknikte ne ararsan var artık aahahahah :))

ama yarın tam gazzzz devammmmmmmmmmm

bende bugün piknikde öküz gibi yedikden sonraa düşündüm yiyorsun yiyorsun sonra gene açıkıyorsunn nee buu biz nie hep mide düşünüyoruzz neden hep yemekdi ıvır zıvırdı düşünüyoruzz
bende dedim şadiye bah geçen hafta negüzel diyetine uydun azda olsa kaçamak yaptın bu son 2 günde istediğimi yedim canım ne çektiyse yedimm
ama ben yarın isitbari ile eski diyetisyenimin artık seni zayıflatma zamanı dediği listemi uygulamaya başlıcam yarın sabah tartılcam tartının pilini eşime vercem gene ondan sonra cumadan cumaya tartılacam bisikletimide indirdim hergün yarım saat bisiklet bincem belki yürüyüşede başlarım sonra evde su şişeleriyle kol çalışcam sopaile bel çalışcam hareket yapcamm
seninde dediğin gibi salata çorba ayran içeriz sürekli ben şu buğdayla yapılan soğuk ayran çorbasını çok severim ondan yaparım bolbol içerim içinede semiz otu doğrarım mis gibi miiisss
benim motivasyonum zaten yerindeydii gaza gelmiştim halende gazlıyım yarın benim için yeni bir diyet sayfasıı nedir o dukandı karataydı carttı curttu ben kendi normal beslenmemi yapcam 1 haftadır tavuk yemekden tavukdanda tiksindim artık
afiyet olsun kuzumm bende sendenimm

ahah bende piknikdeydimm gayet iyi yedim
pikniğe erken gidip kahvaltımızı orda yaptık sonrada öğle yemeğini orda yedikk
efe durmadığı için yemeğimizi yedik kalktık 3 gibi evdeydik
akşamda birgüzel kızartma yaptımm onuda yedimm
ama artık yeter yarın ben geri dönüyorum

evet cnm en iyisini yaparsın
ben de aldığım diyet kitabını okurken bugune kadar öğrendiklerim gözlerimin önünden geçti bir de motivasyonum arttı
ben de elimdeki listeler+kalori hesabı+bugune kadar uygulamaya çalışıp salladığım şeyler i tekrar gün yüzüne çıkarmaya karar verdim
işte spor ayakkabısı alcaktım, yarın alabilir miyim bilmiyorum, ama en kötü ihtimal yine leslie ya da zumba yapcam bi de formsantenin verdiği fit kartlar ya da pilates kartlarından biraz sıkılaştırma hareketleri yapcam
günde 20-30dk yapsam bile kardır, az olsun ama istikrarlı olsun dimi ama?
hepimiz için yarın yeni bir başlangıç olsun inşallah...
gazamız mübarek olsun

aynen ben de! öküzler gibi yedim. doydum. yeter. yarın yeniden dönüyorum.

vallahi canım bu saçma sapan şeylerin hepsi boş biz yeşilçayımızı içip kendi diyetimizi uygulayıp suyumuzu içip sporumuzuda yaptıkmı veririz bu kiloları başka şeylerden medet ummayalım

aynen öyle canım. sanki bizim kilo verme yöntemimiz işe yaramıyo gibi başka şeyler arıyoruz. ayol nasıl verdik onca kiloyu demiyoruz. yavaş olsun bizim olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…