bende bugün piknikde öküz gibi yedikden sonraa düşündüm yiyorsun yiyorsun sonra gene açıkıyorsunn nee buu biz nie hep mide düşünüyoruzz neden hep yemekdi ıvır zıvırdı düşünüyoruzz
bende dedim şadiye bah geçen hafta negüzel diyetine uydun azda olsa kaçamak yaptın bu son 2 günde istediğimi yedim canım ne çektiyse yedimm
ama ben yarın isitbari ile eski diyetisyenimin artık seni zayıflatma zamanı dediği listemi uygulamaya başlıcam yarın sabah tartılcam tartının pilini eşime vercem gene ondan sonra cumadan cumaya tartılacam bisikletimide indirdim hergün yarım saat bisiklet bincem belki yürüyüşede başlarım sonra evde su şişeleriyle kol çalışcam sopaile bel çalışcam hareket yapcamm
seninde dediğin gibi salata çorba ayran içeriz sürekli ben şu buğdayla yapılan soğuk ayran çorbasını çok severim ondan yaparım bolbol içerim içinede semiz otu doğrarım mis gibi miiisss
benim motivasyonum zaten yerindeydii gaza gelmiştim halende gazlıyımyarın benim için yeni bir diyet sayfasıı nedir o dukandı karataydı carttı curttu ben kendi normal beslenmemi yapcam 1 haftadır tavuk yemekden tavukdanda tiksindim artık
afiyet olsun kuzumm bende sendenimm
ahah bende piknikdeydimm gayet iyi yedim
pikniğe erken gidip kahvaltımızı orda yaptık sonrada öğle yemeğini orda yedikk
efe durmadığı için yemeğimizi yedik kalktık 3 gibi evdeydik
akşamda birgüzel kızartma yaptımm onuda yedimm
ama artık yeter yarın ben geri dönüyorum
kimse girip menü yazmamış anlaşılan herkes kaçamak yapmmış
ben bu hafta sonu hiç kaçamak yapmadım
tam bir diyet modundaydım
cumartessi günü
duble çikolatalı magnum yemedim
gecenin 11 de koca bir çikolatayı mideye indirmedim,
hafta sonu kebapları hüpletmedim
dün çocuklarla parkta 1 poşet çerezi bitirmedim
çerezin üstüne evde ayılar gibi tıkınmadım
yapmadım yapmadım hiçbirini yapmadım
günaydın :)
haftasonu neler yaptığımız ortada. herkese sapıtmış anlaşılan :) şimdi onların hepsini unutuyoruz. yepyeni bir haftaya bomba gibi giriyoruz ok?
bu arada pembişim ben kürlerden medet ummaktan vazgeçtim. boşuna kendimi umutlandırıp duruyorum. benim tek kürüm spor! bunu da böylece kafama soktum artık :)
17.04.2012
Ağırlık:59.4 Kg
Yağ Endeksi: %24.6
Yağ Birikimi: 14.6 Kg
21.05.2012
Ağırlık: 60.6 Kg
Yağ Endeksi: %17.2
Yağ Birikimi:10.4Kg
Saçmalık değil mi bu
bende bugün tartıda 60 küsürlü bişeyler çıktım
gözlerim pörtledi resmenböyle oldu
dün gece rüyalarımda beni gören herkes
aaaaaaaaa nekadar şişmanlamışsın diyordu
hatta bi tanesi simitlerimi işaret ederek
bak onları negüzel eritmiştin şimdi tekrar çıkmışlar diyordu
allahım ya hafta sonu yediklerim kabusum oldu
kız pembiş sende sivilce sorunumu var yoksam
varsa söyle sana bir ilaç ismi yazacam çok iyi geliyor
ben o ilaç sayesinde kurtuldum ergenlik sivilcelerimden
bende bugün tartıda 60 küsürlü bişeyler çıktım
gözlerim pörtledi resmenböyle oldu
dün gece rüyalarımda beni gören herkes
aaaaaaaaa nekadar şişmanlamışsın diyordu
hatta bi tanesi simitlerimi işaret ederek
bak onları negüzel eritmiştin şimdi tekrar çıkmışlar diyordu
allahım ya hafta sonu yediklerim kabusum oldu
merhabalar kizlar, bayadir giremedim özledim hepinizi vallahi, hatta dün degil ondan önceki gün sevgim ve lilyi rüyamda gördüm, kocaman bi pasta yapmis sevgim bende dedim ki: aaaa ne bu biz diyetdeyiz. sevgide dedi ki: yemicez ki sadece bakacaz
neyse kilo bildirim yapamadim cuma günü tartildim veeeeeeeeeeeee 74,8 olmusum
cok mutluyum anlatamam, zaten baya iyi gidiyorum sadece dün cok az cikolata yedim, ders calis calis nereye kadar dimi, canim cok cikolata cekiyordu azicik yedim bende
arkadaslarim diyor bana artik daha ne kadar zayiflicaksin yapma kupkuru oldun diyorlar bana
ben bugun tartılmadım bile korkudan :)
kızz takma kimseyi banada diyolar bırak artık diyeti diye ama benim hala can simitlerim var neden kot giyrken can simitlerim çıkıyo diye üstüne dar bişey giyemiyim ki en iyi kendin karar verirsin ne kadar daha zayıflaman gerektiğine vücudunu en iyi sen tanıyosun buarada rüyanda sevginin yemicez ki bakıcaz demesine koptummmm:) ben olsam yemicezki koklicaz derdim
depresyona girmek istemiyosan tartıyı sakla!!! bak denizle ben tartıldımda noldu haftanın ilk günü psikolojimiz bozuldu.Bırakta haftanın son günü tartılıp mutlu olalım.
takmiyorum zaten pembisim, kilo verdikce cok mutlu oluyorum zaten en iyi siz anlayabilirsiniz beni :)
hahahaha evettt yemedik sadece baktik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?