Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

ohh valla millet pikniklerde bayram yapıyor..ben bir börek tarifi verdim aforoz edildim beakaramelekcim mesaj kutun dolmuş belediyeden önce sen bi el atıp temizleyiver bari..ben yarın gidiyom haftaya salı burdayım iyi diyetler..

kimse girip menü yazmamış anlaşılan herkes kaçamak yapmmış

ben bu hafta sonu hiç kaçamak yapmadım
tam bir diyet modundaydım

cumartessi günü
duble çikolatalı magnum yemedim
gecenin 11 de koca bir çikolatayı mideye indirmedim,
hafta sonu kebapları hüpletmedim
dün çocuklarla parkta 1 poşet çerezi bitirmedim
çerezin üstüne evde ayılar gibi tıkınmadım

yapmadım yapmadım hiçbirini yapmadım

Günaydınn kızlarrr

Genelde bu topiğin ayısı bendim haftasonu dedimmi cumadan yemeğe başlardım siz bi dilim tatlı yediniz diye üzülüp spor yapardınız ben ise kendimi yayardım spor yapmamak için 1000 bahane uydururdum noluyooo şimdi size ben hafiften toparlandım siz saldınız.Aloooooooooooo yaz geldi yazz denize gircez salıncaz her giydiğimiz yakışcakk.Ben artık yerken zayıf kızları düşünüyorum.Bu elimdeki yüzünden onlar gibi olamıyorum diyorum ve yemiyorum.Gerçi ahkam kestiğime bakmayın 15 günden sonra bi kaçamağı haketmiştim:) cuma günü fıstıklı sarma kesme dondurma ve fıstıklı dondurma yedim=) Ama haftasonu diyetime kaldığım yerden devam ettim hatta erkek arkadaşım karşımda pide patates kızartması pilav üstünede künefe yedi ama ben dokunmadım bile künefede manyakk görünüyodu yaaa bu haftada kaçamak yapmayı düşünmüyorum ama önümüzdeki hafta kesin yaparım:):):) bide hastanede o gerizekalı tartılarda tartıldım 60.700 çıktım.Demekki sadece beden ağırlığını ölçmüyomuş çünkü evde 3 kilo daha eksik çıkmıştım.ÜStümde ceket mont ayakkabı birsürü şey vardı yağ oranımda 10kg çıktı hiç bişey anlamadm bu işten

Son düzenleme:
17.04.2012

Ağırlık:59.4 Kg
Yağ Endeksi: %24.6
Yağ Birikimi: 14.6 Kg

21.05.2012

Ağırlık: 60.6 Kg
Yağ Endeksi: %17.2
Yağ Birikimi:10.4Kg

Saçmalık değil mi bu

yaa bide dün aktara gittim yoğurtlu karışımın malzemelerini aldımmm boşuna mı yanii benide ümitlendirdiniz ve sonuç hüsran:) ama halil sezai moduna geçmeden önce bi denemek lazım kaçamaksız yoğurt karışımı:)

Afferin sana keleşşşşş

günaydın :)

haftasonu neler yaptığımız ortada. herkese sapıtmış anlaşılan :) şimdi onların hepsini unutuyoruz. yepyeni bir haftaya bomba gibi giriyoruz ok?

bu arada pembişim ben kürlerden medet ummaktan vazgeçtim. boşuna kendimi umutlandırıp duruyorum. benim tek kürüm spor! bunu da böylece kafama soktum artık :)

valla aynen öyle beybii başlamak lazım en azından yesek bile bgn spor yaptım eritirim diyebiliriz.Su için selülitiniz gider derler yaa hikaye resmen benimkiler içi dolmaz çukur şeklinde yılların yerleşimi isterse içimde sel olsun gene götürmüyo o selülitleri anca spor çözer bu işi

17.04.2012

Ağırlık:59.4 Kg
Yağ Endeksi: %24.6
Yağ Birikimi: 14.6 Kg

21.05.2012

Ağırlık: 60.6 Kg
Yağ Endeksi: %17.2
Yağ Birikimi:10.4Kg

Saçmalık değil mi bu

SEN ÜZME TATLI CANINI
o hastanedeki tartılar insanlar daha fazla hasta olsunda bol bol hastaneye gelsin diye yapılmıştır bence

bende bugün tartıda 60 küsürlü bişeyler çıktım
gözlerim pörtledi resmen böyle oldu
dün gece rüyalarımda beni gören herkes
aaaaaaaaa nekadar şişmanlamışsın diyordu
hatta bi tanesi simitlerimi işaret ederek
bak onları negüzel eritmiştin şimdi tekrar çıkmışlar diyordu
allahım ya hafta sonu yediklerim kabusum oldu

kız pembiş sende sivilce sorunumu var yoksam
varsa söyle sana bir ilaç ismi yazacam çok iyi geliyor
ben o ilaç sayesinde kurtuldum ergenlik sivilcelerimden

merhabalar kizlar, bayadir giremedim özledim hepinizi vallahi, hatta dün degil ondan önceki gün sevgim ve lilyi rüyamda gördüm, kocaman bi pasta yapmis sevgim bende dedim ki: aaaa ne bu biz diyetdeyiz. sevgide dedi ki: yemicez ki sadece bakacaz

neyse kilo bildirim yapamadim cuma günü tartildim veeeeeeeeeeeee 74,8 olmusum
cok mutluyum anlatamam, zaten baya iyi gidiyorum sadece dün cok az cikolata yedim, ders calis calis nereye kadar dimi, canim cok cikolata cekiyordu azicik yedim bende

arkadaslarim diyor bana artik daha ne kadar zayiflicaksin yapma kupkuru oldun diyorlar bana

Allahımm yaa rüyalara bak bende bütün gece alp kırşanı gördüm kumpas kurdular bana elediler diyodu bananeyse elenirse elensin çok içime dert etmişim:) yaa aslında çok yedim kilo alcamı beynimizden silmek lazım kilo almam ben diye düşünmek lazım ya da miğdem küçüldü hemen doyuyorum ben gibi olumlu şeyler düşünmek lazım moralini bozma dün yediklerin dünde kaldı bence bizde sadiş gibi tartının pilini çıkarıp saklayalım:)

kız pembiş sende sivilce sorunumu var yoksam
varsa söyle sana bir ilaç ismi yazacam çok iyi geliyor
ben o ilaç sayesinde kurtuldum ergenlik sivilcelerimden

canım sivilce değilde yüzüm pütür pütür eski bebek cildimden eser yok benimki ürtikerden kaynaklanıyo her pazartesi kolumdan kan alıp o kanı kalçamdan geri vuruyolar umarım geçer yüzüm ama şu ilaç isminide özelden atsan hiç fena olmaz bi araştırıyım bakiyim haftaya doktorumada soriyim sinirim bozuluyo artık yıllarca herkes cildin ne güzel dedide bi maşşallah demedi nazar değdi eheheh

ben bugun tartılmadım bile korkudan :)

kızz takma kimseyi banada diyolar bırak artık diyeti diye ama benim hala can simitlerim var neden kot giyrken can simitlerim çıkıyo diye üstüne dar bişey giyemiyim ki en iyi kendin karar verirsin ne kadar daha zayıflaman gerektiğine vücudunu en iyi sen tanıyosun buarada rüyanda sevginin yemicez ki bakıcaz demesine koptummmm:) ben olsam yemicezki koklicaz derdim

takmiyorum zaten pembisim, kilo verdikce cok mutlu oluyorum zaten en iyi siz anlayabilirsiniz beni :)
hahahaha evettt yemedik sadece baktik

depresyona girmek istemiyosan tartıyı sakla!!! bak denizle ben tartıldımda noldu haftanın ilk günü psikolojimiz bozuldu.Bırakta haftanın son günü tartılıp mutlu olalım.

evet saklamak en güzeli. ama ben cidden moralimi bozmamak için tartılmadım. biliyorum fazla çıkıcak. zaten reglim de yaklaşıyo. şişlik başladı bile.. kafadan cumaya kadar tartılmıycam. en son cumartesi günü tartılmıştım sanırım. dayanabilirsem cuma da çıkmam tartıya. bakalım :)

takmiyorum zaten pembisim, kilo verdikce cok mutlu oluyorum zaten en iyi siz anlayabilirsiniz beni :)
hahahaha evettt yemedik sadece baktik

sen bırak o manyakları kuzum ya :)

bana da yok daha verme, kolay hasta olursun, direncin düşer deyip duruyolar. aksine ben kilo verdikçe daha da hareketli ve dirençli olmaya başladım. haberleri yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…