Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bu aralar fazla tartilamiyorum bende, yogunum cunku baya. sabah genelde gec kaliyorum kosa kosa tramvaya gidiyorum. en son cuma tartildim bende 74 cikti, artik bidaha cuma günü tartilirim. ama haklisin canim morali bozuyor insanin resmen
ben bi ara yemekten önce, yemekten sonra, wcden sonra sürekli tartiya cikiyordum

ben hala öyleyim kaç gr tuvalete çıkmışım ona bile bakıyorum eheheh çok salak bi durum en iyisi pili saklattırmak ya da en iyisi sabahları geç kalmak ama akşam napcam onu bilmiyorum:)

o neki ben bide pııııırrrrt ladıktan sonra tartılıyordum

sen bırak o manyakları kuzum ya :)

bana da yok daha verme, kolay hasta olursun, direncin düşer deyip duruyolar. aksine ben kilo verdikçe daha da hareketli ve dirençli olmaya başladım. haberleri yok :)

evettt bencedeeee. bugün öyle diyen arkadasim zaten iyi niyetle söyledi yani kötü düsünceyle demedi onu biliyorum. ama bazilarinin ici fesat isteeeee. kiskaniyorlar bizi hiiiih
bu arada haftasonu bizim orda kermes var camide, manti yicem orda, 1 haftadir kacamak yapmiyorum sirf manti yicem diye
ayyy agzim sulandiiii :)

bu arada ben dün 38 beden pantolon denedim mağazada, bakalım olcak mı diye. oldu vallaha :)

Afferin kızz süpersinnnn devammm bigün 36 bedende olucaz inşallah aynı beden olmuşuz

kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz cok sevindim senin adinaaaaaa ikimiz ayniyiz suan zaten bu ne demek oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr, banada 38 beden olur demek yupyyyyyy :)

bak bak bak kendine hemen nasılda pay çıkarıooo:) 38de ne ki hepimiz 36 olcaz iştee hepimiz smalluz bizi çekemeyenler ise large

Son düzenleme:

kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz cok sevindim senin adinaaaaaa ikimiz ayniyiz suan zaten bu ne demek oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr, banada 38 beden olur demek yupyyyyyy :)

bana olduysa sana da olur kalbim. hem senin boyun uzun benden daha incesindir sen şu an. :)) pembem inşallah 36 bedeni de görürürz valla ne diyim. hayaldi gerçek oldu ehehehe :))

tamam tatlım hemen temizliyorum mesaj kutusunu ben senin dönmeni bekliyorum bilin olsunn gerçi sen girip buraya bakamazsın artık ben sana msj yazayım

bizde yedik
o söylediklerinin hepsini ben yaptım

tamam tatlım hemen temizliyorum mesaj kutusunu ben senin dönmeni bekliyorum bilin olsunn gerçi sen girip buraya bakamazsın artık ben sana msj yazayım

bizde yedik
o söylediklerinin hepsini ben yaptım

daha gitmedim cnm..bugün evde temizlik yapıyorum kocamı temiz evde bırakıyım bari dedim..tmm gelince başlarız nasipse..byes..

kız pembiş sende sivilce sorunumu var yoksam
varsa söyle sana bir ilaç ismi yazacam çok iyi geliyor
ben o ilaç sayesinde kurtuldum ergenlik sivilcelerimden
onda yokda bende var ne rocotune mı yoksa ya
sen boşver onları tatlım 65 olana kadar devammm
bi kac gram eksiliyormu bari merak ettim simdi
bende çoookk merak ettim denizim cevabını bekliyoruzz
daha gitmedim cnm..bugün evde temizlik yapıyorum kocamı temiz evde bırakıyım bari dedim..tmm gelince başlarız nasipse..byes..

tamam canım öbür hafta burdasın ozaman

bi kac gram eksiliyormu bari merak ettim simdi

onda yokda bende var ne rocotune mı yoksa ya

bende çoookk merak ettim denizim cevabını bekliyoruzz

he he merak edenler deneyin ve öğrenin diyorum

sadişim yok o dediğin ilaç değil benim dediğim Cleosin T topikal sülüsyon
ilaç ismi verdim diğe inşallah şutlanmam

Pembiş sende oku şekerim
bak bidaha yazmam

aaa doktor bana da vermişti o ilaçtan. güzel bi ilaç cidden.

ahahahahahahahahahahahah kopardınız beniii yaaa yorumlara bakkk

ayyyyyyyyy kiz agzindan bal damliyor :))) girecez 36 beden kotlara iinsalahhhhhh

bana olduysa sana da olur kalbim. hem senin boyun uzun benden daha incesindir sen şu an. :)) pembem inşallah 36 bedeni de görürürz valla ne diyim. hayaldi gerçek oldu ehehehe :))

hemen bi denemem lazim vallah gaza geldim simdi

valla cnm öncelikle hoşgeldinnnn
gördüğün rüya kalbinin temizliğinden şekerim, daha dün konuştuk sevgiyle dedik ki kaçamak yok artık sadece haftada bir çikolata vercez kendimize kaçamak olrak dedik ve anlaştık öyle... bu rüya da senin kalbinin hakikaten de ellerinde olduğunu gösteriyormaşallah cnm maşallah
kilo vermene sevindim kız bana yaklaştın dur geçme, valla izin vermem
bu tavuklu makarna kim yav? sadiş muhabbet ediyo :)
o kişiyle sadişin muhabbeti iyi kadın günlük açmış başlığa eee bi de karamelek var yazmış
ama günlükte hep cısların tariflerini verio:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…