kızz takma kimseyi banada diyolar bırak artık diyeti diye ama benim hala can simitlerim var neden kot giyrken can simitlerim çıkıyo diye üstüne dar bişey giyemiyim ki en iyi kendin karar verirsin ne kadar daha zayıflaman gerektiğine vücudunu en iyi sen tanıyosun buarada rüyanda sevginin yemicez ki bakıcaz demesine koptummmm:) ben olsam yemicezki koklicaz derdim
evet saklamak en güzeli. ama ben cidden moralimi bozmamak için tartılmadım. biliyorum fazla çıkıcak. zaten reglim de yaklaşıyo. şişlik başladı bile.. kafadan cumaya kadar tartılmıycam. en son cumartesi günü tartılmıştım sanırım. dayanabilirsem cuma da çıkmam tartıya. bakalım :)
bu aralar fazla tartilamiyorum bende, yogunum cunku baya. sabah genelde gec kaliyorum kosa kosa tramvaya gidiyorum. en son cuma tartildim bende 74 cikti, artik bidaha cuma günü tartilirim. ama haklisin canim morali bozuyor insanin resmen
ben bi ara yemekten önce, yemekten sonra, wcden sonra sürekli tartiya cikiyordum
bu aralar fazla tartilamiyorum bende, yogunum cunku baya. sabah genelde gec kaliyorum kosa kosa tramvaya gidiyorum. en son cuma tartildim bende 74 cikti, artik bidaha cuma günü tartilirim. ama haklisin canim morali bozuyor insanin resmen
ben bi ara yemekten önce, yemekten sonra, wcden sonra sürekli tartiya cikiyordum
sen bırak o manyakları kuzum ya :)
bana da yok daha verme, kolay hasta olursun, direncin düşer deyip duruyolar. aksine ben kilo verdikçe daha da hareketli ve dirençli olmaya başladım. haberleri yok :)
o neki ben bide pııııırrrrt ladıktan sonra tartılıyordum
bi kac gram eksiliyormu bari merak ettim simdi
bu arada ben dün 38 beden pantolon denedim mağazada, bakalım olcak mı diye. oldu vallaha :)
bu arada ben dün 38 beden pantolon denedim mağazada, bakalım olcak mı diye. oldu vallaha :)
kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz cok sevindim senin adinaaaaaaikimiz ayniyiz suan zaten bu ne demek oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr, banada 38 beden olur demek yupyyyyyy :)
kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz cok sevindim senin adinaaaaaaikimiz ayniyiz suan zaten bu ne demek oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr, banada 38 beden olur demek yupyyyyyy :)
Afferin kızz süpersinnnn devammm bigün 36 bedende olucaz inşallah aynı beden olmuşuz
bak bak bak kendine hemen nasılda pay çıkarıooo:) 38de ne ki hepimiz 36 olcaz iştee hepimiz smalluz bizi çekemeyenler ise large
ohh valla millet pikniklerde bayram yapıyor..ben bir börek tarifi verdim aforoz edildim beakaramelekcim mesaj kutun dolmuş belediyeden önce sen bi el atıp temizleyiver bari..ben yarın gidiyom haftaya salı burdayım iyi diyetler..
ben bu hafta sonu hiç kaçamak yapmadım
tam bir diyet modundaydım
cumartessi günü
duble çikolatalı magnum yemedim
gecenin 11 de koca bir çikolatayı mideye indirmedim,
hafta sonu kebapları hüpletmedim
dün çocuklarla parkta 1 poşet çerezi bitirmedim
çerezin üstüne evde ayılar gibi tıkınmadım
yapmadım yapmadım hiçbirini yapmadım
tamam tatlım hemen temizliyorum mesaj kutusunu ben senin dönmeni bekliyorum bilin olsunn gerçi sen girip buraya bakamazsın artık ben sana msj yazayım
bizde yedik
o söylediklerinin hepsini ben yaptım
onda yokda bende var ne rocotune mı yoksa yakız pembiş sende sivilce sorunumu var yoksam
varsa söyle sana bir ilaç ismi yazacam çok iyi geliyor
ben o ilaç sayesinde kurtuldum ergenlik sivilcelerimden
sen boşver onları tatlım 65 olana kadar devammmmerhabalar kizlar, bayadir giremedim özledim hepinizi vallahi, hatta dün degil ondan önceki gün sevgim ve lilyi rüyamda gördüm, kocaman bi pasta yapmis sevgim bende dedim ki: aaaa ne bu biz diyetdeyiz. sevgide dedi ki: yemicez ki sadece bakacaz
neyse kilo bildirim yapamadim cuma günü tartildim veeeeeeeeeeeee 74,8 olmusum
cok mutluyum anlatamam, zaten baya iyi gidiyorum sadece dün cok az cikolata yedim, ders calis calis nereye kadar dimi, canim cok cikolata cekiyordu azicik yedim bende
arkadaslarim diyor bana artik daha ne kadar zayiflicaksin yapma kupkuru oldun diyorlar bana
bende çoookk merak ettim denizim cevabını bekliyoruzzbi kac gram eksiliyormu bari merak ettim simdi
daha gitmedim cnm..bugün evde temizlik yapıyorum kocamı temiz evde bırakıyım bari dedim..tmm gelince başlarız nasipse..byes..
onda yokda bende var ne rocotune mı yoksa ya
bende çoookk merak ettim denizim cevabını bekliyoruzz
he he merak edenler deneyin ve öğrenin diyorum
sadişim yok o dediğin ilaç değil benim dediğim Cleosin T topikal sülüsyon
ilaç ismi verdim diğe inşallah şutlanmam
Pembiş sende oku şekerim
bak bidaha yazmam
ahahahahahahahahahahahah kopardınız beniii yaaa yorumlara bakkk
Afferin kızz süpersinnnn devammm bigün 36 bedende olucaz inşallah aynı beden olmuşuz
bak bak bak kendine hemen nasılda pay çıkarıooo:) 38de ne ki hepimiz 36 olcaz iştee hepimiz smalluz bizi çekemeyenler ise large
bana olduysa sana da olur kalbim. hem senin boyun uzun benden daha incesindir sen şu an. :)) pembem inşallah 36 bedeni de görürürz valla ne diyim. hayaldi gerçek oldu ehehehe :))
valla cnm öncelikle hoşgeldinnnnmerhabalar kizlar, bayadir giremedim özledim hepinizi vallahi, hatta dün degil ondan önceki gün sevgim ve lilyi rüyamda gördüm, kocaman bi pasta yapmis sevgim bende dedim ki: aaaa ne bu biz diyetdeyiz. sevgide dedi ki: yemicez ki sadece bakacaz
neyse kilo bildirim yapamadim cuma günü tartildim veeeeeeeeeeeee 74,8 olmusum
cok mutluyum anlatamam, zaten baya iyi gidiyorum sadece dün cok az cikolata yedim, ders calis calis nereye kadar dimi, canim cok cikolata cekiyordu azicik yedim bende
arkadaslarim diyor bana artik daha ne kadar zayiflicaksin yapma kupkuru oldun diyorlar bana
o kişiyle sadişin muhabbeti iyi kadın günlük açmış başlığa eee bi de karamelek var yazmışbu tavuklu makarna kim yav? sadiş muhabbet ediyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?