açıklamamı yukarda yaptım canımm
şaka yapıyorum kız :) herkes birbirine destek olsun aman gözümüz yok değil mi ama :)
hadi menünü yaz bakiyim merak ettim.
güzeller güzeli menümü yazıyorum
sabah
1 yumurta omlet
1 dilim tahıllı ekmek
3 zeytin
yarım kk peynir
domates salatalık
çarliston biber
1 avuçiçi kuruüzüm+yerfıstığı
5 yk kabak
1 dilim tahıllı ekmek
yarım kase yoğurt
salata çarliston biber
1 bardak lıght süt+1 yk yulaf ezmesi(aldığım yulaf ezmesi araya gitmesin diye sütün içine attım artık hergün 1 yk yicem)
3 yenidünya
fırında tavuk
yarım patates
2 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
az önce 2 yenidünya daha yedim
3 lt su 2 bardak yeşil çay
30 dk bisiklet bindim
menümü yazdımda daha önceki menülerime göre çooook kalabalık gözüktü gözüme
tşkler canım vallahi gene gazım geçmezseOOOO MENÜN GÜZELMİŞ GERÇEKTEN TATLIM MAŞALLAH
KIZ 3 LT SUYU NE ARA İÇTİN? BEN DAHA YENİ BİTİRİYORUM 2.5 LT Yİ :))
ÖYLE DEME YEDİKLERİN SAĞLIKLI ŞEYLER AMA. ZARARLI Bİ ŞEY YEMEMİŞSİN Kİ. HEM BENİM MENÜLER DE HEP BÖYLE KALABALIK. DUKANDA AZ AZ YEDİN DE NOLDU BEBİŞİM. HİÇ TAKMA SEN KAFANA. GAYET DENGELİ OLMUŞ. SPOR VE SU DA TAMAM. OHHH
tşkler canım vallahi gene gazım geçmezseçok gazlıyımm
karar verdim kaçamak yapmıcamm belki haftada 1 olabilir
ama gerçekden bir süre ara vereceğim çikolataya pastaya
suyu ben normaldede çok içerim
eğer bir işim yoksa yada dışarda değilsem 3ü bile geçer ben azalttım bile ahahahah
bencede yemişim öyle diyetlerii en iyisi bizim halis mulis türk diyeti ahahahahahah
sporu yaptımda az oldu canım isterse efe uyudukdan sonra yarım saat daha bincem bisiklete
olsunnnn bizim diyetimiz en güzeli işte. hangisinden fayda gördük ki ya... hem bugun osman müftüoğlu dedi ki: "kendinizin doktoru olun". aynen öyle
bi daha bisiklete binme bence canım. onun yerine leslie yap 2 ya da 3 mil.
iyi akşamlar kızlar
öncelikle şuna açıklık getireyim, eski diyet günlüğüme ekleme yapmadığımdan mahsun kaldı
malum hem buraya hem oraya yazıyordum
kendimi boşlayınca o da kaldı
bu nedenle ekstra motivasyon olsun diye Sevgi ile ortak günlük açmaya karar verdik ki yediklerimizi günlüğümüzde paylaşalım
tabii ki burayı bırakmak yok olur mu öyle şey?
hatırlarsanız ilk bu topiği açarken ne demiştik, hem burası hem günlükler demiştik
benm günlükte çok açığım var biz de hem kendimize moral olsun hem motivasyon diye, beraber günlük açıp bi gazla kilo verelim dedik
sizi ihmal etmek değil bu, hem random, kalbim de günlüklerine yazıyorlar onlara bişey diyoz mu???
ya da sadişim de tavuklu makarna ile açacak, maksat birbirimize destek olmak, günlük ayrı burası ayrı...
lütfen gücenmeye olmasın
bu arada kızlar diyetleriniz güzel, ben size daha önce de dedim ama kaale alınmadım sanırım, dukan olsun karatay olsun bunlar popüler diyetler ve hızlı kilo kaybettirse de vücuttan götürüsü olabilecek şeyler...
en güzeli sağlıklı beslenme...
hem sadiş sen de yazsana şu listeni, biraz düzenleme yapalım
iyi akşamlar kızlar
öncelikle şuna açıklık getireyim, eski diyet günlüğüme ekleme yapmadığımdan mahsun kaldı
malum hem buraya hem oraya yazıyordum
kendimi boşlayınca o da kaldı
bu nedenle ekstra motivasyon olsun diye Sevgi ile ortak günlük açmaya karar verdik ki yediklerimizi günlüğümüzde paylaşalım
tabii ki burayı bırakmak yok olur mu öyle şey?
hatırlarsanız ilk bu topiği açarken ne demiştik, hem burası hem günlükler demiştik
benm günlükte çok açığım var biz de hem kendimize moral olsun hem motivasyon diye, beraber günlük açıp bi gazla kilo verelim dedik
sizi ihmal etmek değil bu, hem random, kalbim de günlüklerine yazıyorlar onlara bişey diyoz mu???
ya da sadişim de tavuklu makarna ile açacak, maksat birbirimize destek olmak, günlük ayrı burası ayrı...
lütfen gücenmeye olmasın
bu arada kızlar diyetleriniz güzel, ben size daha önce de dedim ama kaale alınmadım sanırım, dukan olsun karatay olsun bunlar popüler diyetler ve hızlı kilo kaybettirse de vücuttan götürüsü olabilecek şeyler...
en güzeli sağlıklı beslenme...
hem sadiş sen de yazsana şu listeni, biraz düzenleme yapalım
burayı bırakmıcanızı biliyorum zaten güzelim bırakırsanızda saçınızı başınızı yolarım sizinn
neyse siz bilirsiniz tatlım herkes motive olmak için elinden geleni yapsın artık
maksat kilo vermekk
listeye gelince
yazıyorm
örnek listedir ben yemedim
sabah yada
2 dilim ekmek 4 yk nesfit
1 yumurta 1 bardak süt
1 kk peynir
7 zeytin
domates salatalık
2 meyve
1 zeytinyağlı sebze yemeği
1 dilim ekmek
salata yoğurt
1 avuç kuruüzüm+leblebi yada 2 dilim bitter+sade türkkahvesi
1 kase çorba yada sebze yemeği
salata (peynirli yada tavuklu yada tonbalıklı) salata
soda ayran
2 meyve yada süt
daha seçenekleri çok
cnm nedeni salata veya sebze-meyve olmaması... çünkü bağırsakların düzgün çalışması için vücudun life ihtiyacı var bu da meyve-sebzelerden alınıyorkızlar bide söylemesi ayıp ben dukanı cartı curtu yaparken acaip bir kabızlık vardı bugün okadar rahatımkiii eski düzenime döndüm wc konusunda vallahi az yemek çözüm değil
kız pembiş:)Menüüüüüüm Protein gnüm
Sabah: dukan ekmeğim light beyaz peeynir,light üçgen peynir,lor peynir,çay
Ara: Filtre kahve
Öğle: dukan ekmeğim light beyaz peynir,üçgen peynir
Akşam: 4 kaşık et sote, çiliç çevirme,light yoğurt
2buçuk litre su yarım daha içcemm
çok şirin gözüküyorlar tatlımmEki Görüntüle 424318 Eki Görüntüle 424319
Bunlarda benim dukan ekmeğim veee kalpli dukan krebim hihihhihi
ok tatlım uymaya çalışcamsabah:
aynı sadece zeytini 5 yap
bir de ya yumurta ye ya da peynir, tabii ikisini seviyorsan birlikte birşey diyemem
ama 2 kk peynir de yesen olur
kahvaltıyı pek bozmaya gerek yok
öğle - akşamda da sorun yok
sadece 1.aranı 2 değiil 1 meyve yaparsın
2. aran normal
3. aranı da sadece süt yaparsın 1 bardak
zaten spor da yaparsan verirsin cnm bnmmmm
zorla da olsa popomu kaldırıp sporumu yapabildim :S
25 dk = 2 mil leslie
20 dk eliptik bisiklet
30 tane falan da mekik saymadım :)
3 lt suyu da tamamladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?