Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

oh oh oh
herkesler de burdaymışşşşşşşşşşş
bu arada günlüğü henüz açmadım sevgiyle konuşcam bir bir de ne yazcağıma tam karar veremedim biraz afilli olsun istiyorum da

sana demiştim
şişliğinin kimse farkında olmaz senden başka tatlım

menünde güzel olmuşş
o kızartmalar olmasaydıı
okudum tek tek dilimmiş bende tüm sandım oha demiştim ama açıklamışsın canım
bide tekrar spora başlasan ne süper olur bak ben ve random tekrar spora başladık
bugün sporumu erken yapsam diyorum ya. dün gece sadişten gaza gelip saat 9 da kalktım spor yaptım :) gece her yerim ağrıyodu :)
bende birazdan efeyi uyutunca yapcam sporumuuu
hep evim şahaneyi izleyip hemde spor yapcam
çoook haklısı canım
herkes kendini topladıııı
eee havalar iyice ısınmaya başladı
bizde açılıp saçılmayaa ee ne olduu kalın giysilerin altından çıktı yağlarımız
bu arada minikk gözükmüyor kaçgündür
sizinde günlüğünüz hayırlı olsun bizde 1 hafta sonra açacağız
sporumu da yaptım :)

akşam menümü ve sporumu ayrıntılı olarak bildiricem.

ohh ohhh bende birazdan yaparım bugün daha fazla yapcam

kızlar birkaç gündür karnım şiş vekocaman bir göbeğim vardı
dün bir kabızlık ilacı içtim ve bugün wc ile ahbap olarak tüm fazlalıklarımdan kurtuldum
60 lı kilolardan sanra az önce yine 58.6 çıktım
biraz moralim düzeldi ama daha öğlen yemeğimi yemedim
olsun gene içim çok rahatladı

wc olayı okadar etkiliyormu yaa tartıyı hani 300 500 grm neysede senin dediğin nerdeyse 1.5 kilo
vallahi bende dünden beri wc konusunda çok rahatım eski düzenime döndüm şükür

bizim topiğimizin kaç zamandır sönük olduğunu hepimiz biliyoruz
ama ben grup arkadaşlarımızın teker teker kendilerine özel topikler açarak
ORTAK TOPİĞİMİZİ İHMAL EDECEKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM

biz her iki sayfamızıda ihmal etmicez diyeceksiniz biliyorum
ama durum ortada 1 tanecik sayfamıza bile adam gibi uğrayan olmuyor
böyle bölünürsek zamanla bu sayfa erir gider
hem ben başka sayfa açılarak kendinizi gaza getireceğinize
bu sayfayı şenlendirerek hepimizi motive etmenizi beklerdim

ama bu sayfanın kendei üyelerinin kendi aralarında yine diyet içerikli bir sayfa açmalarını çok garip buldum
sanki bizimle paylaşılmak istenmeyen şeyler varmış hissi uyandırıyor
tabiki herkes istediğini yapmakta istediği yere yazmakta özgür
bana katılmaya bilirsiniz sadece düşüncelerimi yazmak istedim

Son düzenleme:

bende sana katılıyorum
bunua dile getirmiştim
ama lily zaten ben kendime bireysel bir günlük açacaktım sevgide olsun istedim dedii
bencede bak cyy hiç girmiyor beyazbulutda hiçgirmiyo gamze bir girip bir çıkıyor
biz ne demiştim ideal kilomuza kavuşursak bile diğerlerine destek amaçlı bırakmıyacağız günlüğümüzü diye
bırakacak olsan sen bırakırdın
bence ilk sayfada ismi yazılı olup girmeyen arkadaşlarında isminin silinmesini bile düşünüyorum

eger beni kasdediyorsan
ben grup arkadaşımın biriyle açacağız daha açmadık bile
grup arkadaşımı aranıza almazsınız diye onun daha çok motive olması için
açmayı düşündük
ama yok açma derseniz onuda açmam napim arkadaşımlada msj kutusunda görüşürüm

Son düzenleme:
neyse bu konu hakkında çok konuşulacağa benziyor

ben biraz spor yapıp geleyim konuşmalara katılırım canlarım

Son düzenleme:
süpersin canım
sporu ben bıraktım sen başladın
hadi hayırlısı eminim faydasını göreceksin
saol canım valla bende sporsuz olmuyo bu iş ne yazık ki

wc olayı çok farkettiriyo ya valla. benim de reglim gelmek üzere. kasıklarım ağrımaya başladı. o yüzden hiç tartının yanına yaklaşmıyorum :)

ben kendi günlüğüme yazıyorum ara sıra ama burdaki gibi düzenli bi paylaşımım yok açıkçası. sadece başlığını değiştirdim insanlar görüp motive olsunlar diye. yoksa burdaki gibi ortam orda asla yok. bi kaç gün yazıp, takip edicem diyip kayboluyolar, zor geliyo heralde diyete devam etmek bilemiyorum :)

ama biz burda aylardır paylaşım yapıyoruz. birbirimizi görmeden dost olduk nerdeyse. topiğe hiç bişeyin yazılmadığı günlerde bile ben gelip bi şeyler yazıyorum, saçmalıyo gibi gözükmek uğruna :) eğer bu topik dağılıp gidecek olursa özelden saçınızı başınızı yolarım sizin haberiniz olsun :)

başka diyet günlükleri açılması olayını ben de garipsedim biraz ama sonradan madem herkes birbirine destek olmak istiyor olsunlar dedim. karışmadım yani. herkes istediğini yapar sonuçta. kızıcak gücenicek halimiz de yok. ama lily ve sevgi burayı ihmal edip sadece kendi günlüklerine yazmaya başlarlarsa sadece o zaman kızarım işte. ben de bırakır giderim valla :))

karamelek ve diğer arkadaşın da aralarında geçen konuyu bilmiyorum. sadişçim destek olmak istemiş olabilir. ki öyledir de. ama biz buraya başkasını kabul etmediğimiz için ayrı günlük açma yoluna gitmiş. açıklamasını yapmış zaten.

ben lily ve sevginin de burayı bırakacağını düşünmüyorum. bırakırlarsa vay hallerine
bu söylediklerim de yanlış anlaşılmasın lütfen. benim isteğim ilk günkü gibi birbirimize destek olmamız. arka çıkmamız. böyle bi grup bi daha oluşmaz burda kolay kolay...

merhaba kızlar
bakıyorum da herkes benim ve Sevginin ortak günlük açıyoruz dememize bozulmuş
aslında olayı büyütecek birşey yok
ilk bu topiği açarken ne demiştik?
günlüklerimizi ihmal etmicez, ama hem orda hem burda yazcaz, hem günlükler aktif kalır, hem de birbirimizi rahatça takip edip menüleri yorumlamış oluruz
ben günlüğümü çok ihmal ettim tekrardan toparlamak için epey uğraşmam lazım
Sevgiyle biz birbirimizi faceten ya da msnden hep motive etmeye çalışıyoruz ama havada kalıyor dedik ki ortak topik haricinde bir de günlük açıp kkdaki diğer kişilere de hesap verme zorunluluğu getirelim ki kendimize, zayıflamak için daha da motive olalım
yoksa amaç sizlerden kopmak, bireyselleşmek, ya da bu topiği umursamamak değil...
aynen randomun yaptığı gibi, aynı ilk başta anlaştığımız gibi, ortak topikle beraber yürütmek günlüğümüzü de...
biz Sevgiyle ortak günlük açarsak, benim boşladığım zamanda o beni yazmaya zorlar ve ben kendimi mecbur hissederim
zaten ben günlüğümde ne paylaşırsam burda da paylaşıyorum, siz beni en iyi tanıyanlarsınız
herşeyimizi günlüklerde yazamayız ki zaten
oraya yazdıklarımızın on katını yine sizle paylaşıyoruz
bizim günlük açarkenki maksadımız sizi boşlamak, umursamamak değil
sadece eski bireysel günlüklerimizi ihmal ettik, o nedenle buraya girmeye de yüzümüz olmadı diye yeni ortak bir günlük açalım dedik
iki yere yazınca, daha da motive oluyorz
benim bu topiği asla bırakmaya niyetim yok
azara da gerek yoktu
sonuçta biz ortak günlük açacağız dedik ve ilk sizle paylaştık, bu size verdiğimiz değerin, sizin arkanızdan iş yapmadığımızın ve sizin desteğinize ihtiyacımız olduğunun bir göstergesi değil midir?
bu konunun uzayıp bu raddeye varması beni açıkçası üzdü, benim için böyle düşünüyor olmanıza kırıldım
demek ki ya ben kendimi iyi ifade edememişim, ya da siz beni tanıyamamışsınız
neyse sonuç olarak Sevgiyle beraber yeni bir diyet günlüğü açacağız, bunun sebebi de daha da motive olmak ve aynı zamanda kendimizle hesaplaşmak, kendimize de hesap verme yetisini kaybetmemek, sizlere verdiğimiz kadar olmasa da...
bu karar, bizim ortak topiğimizi boşlayacağımız anlamına gelmiyor tam tersi, daha da kilo vermek için uğraşıp işe dört elle sıkı sıkıya sarıldığımızı göstermekte...
bu nedenle olan yanlış anlaşılmalara umarım bu yazım son noktayı koyar...

sadişim ilk sayfadaki isimlerin silinmesine gelince...
özelden gelmeyenlere son özelden bir yazı yazayım, gelmek isteyen cumaya kadar gelir ve devam eder, gelmeyen de silinir, uygun mu sizin için? başka bir alternatif gelmedi aklıma...:44:

hepinize sevgiler...

burayı bırakmıyacağınızı biliyorum
ama biz motive edemiyormuyuz sizi bak daha ne yapalım spora başladık kendimizi topladık diyetimiz şahane kaçamak yokk
sen p.tesi geri dönüş yapacam ve dönüşüm şahane olacak demiştin hani menü nerde
ozaman ben kendi fikrimi söylüyorum sende kırılma kızz alla allaaa ne kırılıyon ne azarı kimse azarlamıyor sizi
herkes kilo vermek için çaba gösteriyor siz yeni bir günlük açarak daha çok mative olacağınızı düşünüyorsanız
açın canım
ama tabii burayı ihmal etmemek şartıyla
siz bari vefasız çıkmayın
ben istemiyorum bu topiğin ölmesini

dün sabaha karşı yattım ve öğlen kalktım o yüzden gzüel istediğim gibi bir gün olmadı şu anda da güzel gidiyorum, akşama doğru da günlüğü açacağım inşallah
eski günlüğüme devam edecektim aslında yazmaya, ama sevgiyle yapalım dedik öyle gelişti
azara gelince... bu konunun gündeme gelmiş olması bile benim için yeterince kırıcı... ayrıca da gereksizdi... çünkü bu topiği açarken kimse günlüğünü ihmal etmicekti
ben hastaneye gittim geldim kurs vs derken devam edemedim o yüzden de yeni günlük açmaya karar verdim Sevgiyle açalım dedik öyle glişti
motive olmaya gelince...siz yetrince motive etmeye çalışıyorsunuz zaten bunu inkar etmiyorum
ama bilirsin ki insanın önce kendini motive etmesi lazım, önce kendine gönlü rahatça hesap verebilmeli yoksa size verilen hesap zorunluluk olur o da motivasyon yerine moral bozucu olur
ben de bu açıdan önce kendime hesap verebilmeliyim diye düşünerek yeni bir günlük açmaya karar verdim o kadar...
çünkü inanın çok saldım kendimi ve memnun değilim
zaten tuzsuz ve az yağlı besleniyorum
benm sorunum yiyememek
ve yediklerimin de genelde çikolata içerikli olması

ya bu başka günlük açma muhabbeti gereksiz uzadı sanki :)

kısacası şu: burayı ihmal etmemek şartıyla herkes istediğini yapsın. kimse kimseye karışamaz burda.

lilycim sen de kırılma tatlım. kırılcak bi şey yok bence. deniz de bu topiğin ölmesini istemediği için öyle demiş. yoksa azarlama falan yok.

herkes birbirini yanlış anlıyo ya, karnımız aç heralde :))

çalış yavrum çalış allah boş duranı sevmezmiş

Boş durmasamda şöyle direkt herşeyi bilsem tepeden insem yönetici olsam ne güzel olurdu beeee:)

Canım bu konunun gündeme gelmiş olması çok kırıcı demişsinde sence arkandan böyle düşünmesi daha mı hoş olurdu? Bence denizin yaptığı hareket çok yerinde hepimizde böyle olmalıyız diye düşünüyorum.Kız dürüst şu zamana kadar ne ters geliyosa söylüyo.Sadece düşüncelerini dile getirmiş açıp açmamak yine sizin elinizde idare edebilirim diyorsanız açarsınız.Ama denize bende katılıyorum daha burayı bile idare edemezken(hepimiz için diyorum) bide kendimize yeni maşgaleler çıkarırsak hiç idare edemeyiz.Zaten bizim facede motive amaçlı sayfamız var ee burasıda var yeni bişeye başbaşa ihtiyaç duyarsanız benimde aklımdan başbaşa olmak istediğiniz geçer zaten anladığım kadarıyla faceden ve telefondan birbirinizi yeterince motive ediyosunuz.Ayrıca motivasyonun bozulmuşsa biz iyice bozmayızki iyice yardım etmeye çalışırız.Neyse umarım benim yazdığımada kırılmazsın çünkü kötü bi düşünce yok ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…