Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kızlar hepiniz tartılıp bu sabah şok olmuştunuz yazmayı unutmuşum
bu sabah bende tartıldım bende şok oldumm

tam tamına 64.4 düm ama yarın kesinlikle tartılmıcam cumaya kadar tartılmak yokk

kızlar hepiniz tartılıp bu sabah şok olmuştunuz yazmayı unutmuşum
bu sabah bende tartıldım bende şok oldumm

tam tamına 64.4 düm ama yarın kesinlikle tartılmıcam cumaya kadar tartılmak yokk

ben dün ve bugun tartılmadım. bi süre daha tartıya çıkmayı da düşünmüyorum. bu sefer tartıyı da saklamadım. şu düzgün aralıklarla tartılmayı kendime öğretmem lazım. saklamdan etmeden adam gibi tartılayım istiyorum vakti gelince.

yalnız şu pembişin krepler de gözüme gözüme giriyo ya, karnım aç galiba :) tadını bile bilmiyorum oysa ki, tanrım ne aç gözlüyüm ya :)

aslında bende 15 günde bir tartılmak istiyorum ama cumaları bildirim yapacağımız için haftada 1 tartılcam
aynen dediğin gibi kendime öğretmem lazım belli 1 günde tartılmayı
bende saklamadm pilini felan herşey ortada bakalım cumaya kadar sıkcam dişimi
yalnız şu pembişin krepler de gözüme gözüme giriyo ya, karnım aç galiba :) tadını bile bilmiyorum oysa ki, tanrım ne aç gözlüyüm ya :)

heheh aç gözlüüü aslında o krep tavada börek olsa özellikle çökelekli ozaman benimde midem kazınırdı ahahah

vallaha aç gözlüyüm ben. bi de diyolar yememe hastalığına tutulcakmışım, çok diyet yapıyomuşum. ben mi tutulcam ona ya, hala iştahım yerinde dana gibi

günaydın güzel hatunlar

dün akşam misafirlikteydim bu sebeple giremedim
menüde yazamadım
birazdan yazıcam

sadişin dediğin gibi misafirlikte göbeğim yerine herkes nekadar zayıfladığımı ve değiştimi konuştu
ama ben yine kendimi psikolojikmen kötü hissediyordum
neyse bugün wc sorunumu hallettim ve midemdeki şişlik indi

menümü sunuyorum

sabah
2 dilim kepek ekmeği,peynir domates ve pul bibrli sandaviç
1 bardak çay

ara
1 bardak çubuk tarçınlı yeşil çay

öğlen
1 dilim kepek ekmeği,yarımdan az çökelek,1 kase pul biberli yoğurt

ara
3 adet patates kızartması

akşam
közlenmiş patlıcan,domates,biber salatasından birkaç çatal,
1 kase cacık,çok küçük bir parça ekmeğin yanında 1 domates,2 patates,1 patlıcan,1 tanede kabak kızartması
ekmek dediğime bakmayın 1 parmak boyunda ve kalınlığındaydı
ne yapıyım bizimkiler yerken çok canım çekti

akşam misafirlikteydim
orda küçük bir dilim karpuz,1 erik
1 sade türk kahvesi,1 bardak çay içtim
pastalara dokunmadım

Son düzenleme:
kız pembiş:)
sen bu dukan işini iyi kıvırdın maşallah
ekmekler krepler falan

Başlamış bulundum bikere başlayıncada yarım bırakınca aynen geri alınıomuş kilolar bari verdiklerime yazık olmasın dedim bide 57.00 i görmüşken 56 ya bukadar yaklaşmışken bırakamam el mahkum kıvırcam yni:)

çok şirin gözüküyorlar tatlımm
dee şu kalpli krebin arkasında paketle bişe gelmiş o nee künefemi yoksa

yok kız o olsa olsa benim lor peynirimdir:)

tüh canının çekeceğini bileydim o krebin hiç güzel olmadığını söylerdim.Ben sevmiyorum dukan krebini tadı garip geliyo

o psikoloji bendede oluyo cnm bazen kendimi ayı gibi hissediyorm en iyisi aynaya bakmamak ve seni motive edicek bikaç komşuna gitmek:)

Günaydın canımmmm menün genel anlamda iyi gitmiş kızartmalar işi bozmuş afferin en azından pasta yememişsin yeşilçaya başlamışsın ilk zamanlara geri dönüyoruz galiba topikcek buarada yeniden okudumda heralde bir dilim bir dilim yedin ben bütün sanmıştım okadarda olur yeaaa

evet canım tek tek yedim öğle patatesin patlıcanın tümünü yemedim tabiki
tadımlık canım çok çekmişti herbirinden birer adt aldım
masumum masumum masumum da masumum

herkese günaydın bebişler

keyifler nasıl bakalım?

Günaydınnn canımmm bende keyifler stresli:) işyerimde rahatlık batıodu pek işim yok diye söyleniyodum şimdi birsürü işim var önümüzdeki ay baya yoğun olcam şimdiden stres bastıı:) sen misin iş isteyen al sana iş dedi Allah:)

hadi ya güzel değil demek. işte insan tadını bilmeden bi şeyi isterse böyle olur :)

içine yumurtanın beyazı konuyo onuda çırp çırp dagılmıyo biyerde toplanıo zaten sevmem beyazını bide içi pişmemiş gibi oluyo ya da o beyaznın biyerde toplanması bana pişmemiş gibi bi etki bırakıyo ben pek sevmedim krep değilde yumurtanın beyaznı yiyomuşm gibi hissediyorum zaten dahada yapmıorum:)

hmmm tadını bilemem bebişim de kalpli kalpli çok tatlıydılar valla :)

bugün sporumu erken yapsam diyorum ya. dün gece sadişten gaza gelip saat 9 da kalktım spor yaptım :) gece her yerim ağrıyodu :)

çalış yavrum çalış allah boş duranı sevmezmiş

günaydın sevgili topik kardeşlerim
bugun yeni bir güne başlamış bulunmaktayım
az sonra da yepyeni sevgiyle ortak olacak günlüğümüzü açacağım inşallah
biz baktık ki bir adım ilerlemiyoruz böyle birşey yapalım dedik ama görüyorum ki topikçek toparlanma kararı almışız demek ki kalplerimiz bir
sadiş de eski listesine başladı, deniz desek o da kaçamak yapmamak için elinden geleni yapıyor
randomla kalbim zaten maşallah onlar yeni düzenlerine çoktan alıştılar kilocuklar az da olsa gidiyor
pembişimle katzim dukancı oldular ama epey benimsediler maşallah
minikkim zaten az ve öz yiyor
eee daha ne olsun
hadi bakalım pazartesi sendorumundan da kurtulduk salı güü cümleten güzel bir beslenme şekline başlamış olup inşallah hedeflere inene kadar devam
bu arada kalbim adını gördüm nasılsın kız:)
hadi ben çıkıp yeni günlüğümü açayım bari
hepinize sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…