çok şirin gözüküyorlar tatlımm
dee şu kalpli krebin arkasında paketle bişe gelmiş o nee künefemi yoksa
ok tatlım uymaya çalışcam
benden gaza geldin demiiiiiiiii
aynen öle oldu guzum :)
kızlar hepiniz tartılıp bu sabah şok olmuştunuz yazmayı unutmuşum
bu sabah bende tartıldım bende şok oldumm
tam tamına 64.4 düm ama yarın kesinlikle tartılmıcam cumaya kadar tartılmak yokk
aslında bende 15 günde bir tartılmak istiyorum ama cumaları bildirim yapacağımız için haftada 1 tartılcamben dün ve bugun tartılmadım. bi süre daha tartıya çıkmayı da düşünmüyorum. bu sefer tartıyı da saklamadım. şu düzgün aralıklarla tartılmayı kendime öğretmem lazım. saklamdan etmeden adam gibi tartılayım istiyorum vakti gelince.
yalnız şu pembişin krepler de gözüme gözüme giriyo ya, karnım aç galiba :) tadını bile bilmiyorum oysa ki, tanrım ne aç gözlüyüm ya :)
aslında bende 15 günde bir tartılmak istiyorum ama cumaları bildirim yapacağımız için haftada 1 tartılcam
aynen dediğin gibi kendime öğretmem lazım belli 1 günde tartılmayı
bende saklamadm pilini felan herşey ortada bakalım cumaya kadar sıkcam dişimi
heheh aç gözlüüü aslında o krep tavada börek olsa özellikle çökelekli ozaman benimde midem kazınırdı ahahah
kız pembiş:)
sen bu dukan işini iyi kıvırdın maşallah
ekmekler krepler falan
çok şirin gözüküyorlar tatlımm
dee şu kalpli krebin arkasında paketle bişe gelmiş o nee künefemi yoksa
yalnız şu pembişin krepler de gözüme gözüme giriyo ya, karnım aç galiba :) tadını bile bilmiyorum oysa ki, tanrım ne aç gözlüyüm ya :)
günaydın güzel hatunlar
dün akşam misafirlikteydim bu sebeple giremedim
menüde yazamadım
birazdan yazıcam
sadişin dediğin gibi misafirlikte göbeğim yerine herkes nekadar zayıfladığımı ve değiştimi konuştu
ama ben yine kendimi psikolojikmen kötü hissediyordum
neyse bugün wc sorunumu hallettim ve midemdeki şişlik indi
menümü sunuyorum
sabah
2 dilim kepek ekmeği,peynir domates ve pul bibrli sandaviç
1 bardak çay
ara
1 bardak çubuk tarçınlı yeşil çay
öğlen
1 dilim kepek ekmeği,yarımdan az çökelek,1 kase pul biberli yoğurt
ara
3 adet patates kızartması
akşam
közlenmiş patlıcan,domates,biber salatasından birkaç çatal,
1 kase cacık,çok küçük bir parça ekmeğin yanında 1 domates,2 patates,1 patlıcan,1 tanede kabak kızartması
ekmek dediğime bakmayın 1 parmak boyunda ve kalınlığındaydı
ne yapıyım bizimkiler yerken çok canım çekti
akşam misafirlikteydim
orda küçük bir dilim karpuz,1 erik
1 sade türk kahvesi,1 bardak çay içtim
pastalara dokunmadım
Günaydın canımmmm menün genel anlamda iyi gitmiş kızartmalar işi bozmuş afferin en azından pasta yememişsin yeşilçaya başlamışsın ilk zamanlara geri dönüyoruz galiba topikcek buarada yeniden okudumda heralde bir dilim bir dilim yedin ben bütün sanmıştım okadarda olur yeaaa
tüh canının çekeceğini bileydim o krebin hiç güzel olmadığını söylerdim.Ben sevmiyorum dukan krebini tadı garip geliyo
herkese günaydın bebişler
keyifler nasıl bakalım?
hadi ya güzel değil demek. işte insan tadını bilmeden bi şeyi isterse böyle olur :)
Günaydınnn canımmm bende keyifler stresli:) işyerimde rahatlık batıodu pek işim yok diye söyleniyodum şimdi birsürü işim var önümüzdeki ay baya yoğun olcam şimdiden stres bastıı:) sen misin iş isteyen al sana iş dedi Allah:)
içine yumurtanın beyazı konuyo onuda çırp çırp dagılmıyo biyerde toplanıo zaten sevmem beyazını bide içi pişmemiş gibi oluyo ya da o beyaznın biyerde toplanması bana pişmemiş gibi bi etki bırakıyo ben pek sevmedim krep değilde yumurtanın beyaznı yiyomuşm gibi hissediyorum zaten dahada yapmıorum:)
Günaydınnn canımmm bende keyifler stresli:) işyerimde rahatlık batıodu pek işim yok diye söyleniyodum şimdi birsürü işim var önümüzdeki ay baya yoğun olcam şimdiden stres bastıı:) sen misin iş isteyen al sana iş dedi Allah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?