ya bu başka günlük açma muhabbeti gereksiz uzadı sanki :)
kısacası şu: burayı ihmal etmemek şartıyla herkes istediğini yapsın. kimse kimseye karışamaz burda.
lilycim sen de kırılma tatlım. kırılcak bi şey yok bence. deniz de bu topiğin ölmesini istemediği için öyle demiş. yoksa azarlama falan yok.
herkes birbirini yanlış anlıyo ya, karnımız aç heralde :))
ahahahahahahahah son cümleye bittim sanada katılıyorum yawruuu
ahahahahahahahah son cümleye bittim sanada katılıyorum yawruuu
pembecim,
ben denizin yazdıklarına bişey demiyorum dürüstçe yazmış olmasına da...
sadece bu konun gündeme gelmesini garipsedim
yani sonuçta baştan biz bu topiği açarken günlüğümüz yok muydu?
ben biraz boşladım ve sıfırdan devam edecektim, Sevgiyle dedik ki, yeni bir başlangıç yapalım eski günlükleri bırakalım, yeni ortak günlük açıp menüleri hem oraya hem bu ortak topiğe yazalım
dedim ya ztn ben günlüğüme devam edecektim, yeni günlük işi aslında sadece işin formalitesiydi
o yüzden bunun bir gündem maddesi gibi sunulması canımı sıktı
facebooktaki sayfa foto paylaşımı içindi, burası da tabii ki ortak motivasyon için
ama insanın kişisel olarak da kendini iyi hissetmesi gerekmez mi?
zaten ben burda yeni bir günlük açacağımızı paylaşırken destek göreceğimizi ummuştum ve bunu söylerken ne kadar mutluydum, arkadaşlarımla da bu mutluluğu paylaşmak istemiştim
ama görüyorum ki farklı algılanmış, beni üzen de buydu...
inan şu an ne kadar canımın sıkkın olduğunu bilemezsiniz, ama ben kendime söz verdim diye şu an gidip marketten çikolata almak ya da mutfaktaki bisküvi ya da envai çeşit kaçamak atıştırmak yerine sadece su içiyorum
ama bu moral bozukluğuyla ne kadar etkili varın siz düşünün, çünkü vücut stres anında kortizon salgılar ve bu nedenle de kilo almaya meyilli olurmuş stres zaten bnm hayatımın başı... var olan azıcık hevesimi de kırdığınız için teşekkür ederim
Şimdi yemek yersen o bizim suçumuz Öyle mi? Eğer ki düşünceme saygı duymaz beni zan altında bırakırsan ben seninle hiç bir düşüncemi paylaşmam ki...Buda benim nezdimde sahtekarlık olur.Bu yazıların acaba birbirimizden kopmak istemeyişimizden kaynaklanabileceğini hiç düşündün mü? Zaten seni ve sevgiyi umursamayan sallamayan biri olsaydım(dık) hiç yazmazdım.Banane yaa naparlarsa yapsınlar derdim.Bence kırılacağına yanlış anlayacağına ne kadar değer gördüğünü düşün.Siz gidiceksiniz gelmiceksiniz diye burda bunu sorun eden insanlar var bunu bi düşün.Bunlar seni onore etmesi gerekirken kırılıp bide bize sitemli teşekkür ediyosun.
offfff iyice uzadı bu konu hadi kapatalım konuyu
herkes yapmak istediğinde özgürdür
lily ve sevgi ortak günlük açacaklarsa açsınlar bizde destek olalımm
bu topiğide ihmal ederlerse ozaman saçlarını başlarını yolalımm
bide lily ve sevgi o günlüğüde açtıkdan sonra motive olamayıp zayıflamazsaa
işte ozaman özellikle lily sana yapacağı biliyorum
seni 2 kat takipdeyim bundan sonra
cnm bnm tamam haklısınız tabii ki herşeyi paylaşıyoruz... sadece olayın yanlış anlaşılmış olması beni üzdüarkadaşlar benim kimseyi azarlamak yada hesap sormak haddime değil ama
tek amacım topiğimize sahip çıkmaktı
yazacak çok şey var ama pembe gayet iyi özetlemiş
liliy cim biz burda kardeş olduk sanıyordum
kardeşler konuşur dertleşir birbirlerine söylenen herşeyden hemen alınıp kırılmaz
eğer her lafımızda kırılıp burda birsaat savunma yapılacaksa ben artık kendi fikirlerimi yazmıyacam
menü yazana yorumumu yapacam,kendi menümü yazacam çıkacam
böylece topiğin kardeşliği mardeşliği kalmıyacak
diğer topiklerden bir farkımızda olmayacak lütfen bukadar alıngan olmayalım
tabiki hekes istediğini yapmakta özgür,kimseye kızdığım falanda yok
sadece ben topiğimizi gerçekten farklı zannediyordum ve inanın çok seviyordum
ama burda düşüncelerimi samimiyetime güvenerek açıklamam bukadar sorun yaratıyorsa burası özel mözel değildir ozaman
bana katılan katılır katılmayan katılmaz
ama düşündüklerimi söylemezsem pembenin dediği gibi arkandan düşünürsem dürüstlük bunun neresinde
ben yinide hepinizi çok seviyorum,ve burda yazmaya devam edecem
aylardırda bu topiği ayakta tutmak için birkaç arkadaşla çırpınıyoruz
bundan sonrada çırpınmaya devam edecem ta ki kanatlarım kopana kadar
yanlış anlaşıldıysam özür diliyorum
hepinizi çooooook seviyorum
ya bu başka günlük açma muhabbeti gereksiz uzadı sanki :)
kısacası şu: burayı ihmal etmemek şartıyla herkes istediğini yapsın. kimse kimseye karışamaz burda.
lilycim sen de kırılma tatlım. kırılcak bi şey yok bence. deniz de bu topiğin ölmesini istemediği için öyle demiş. yoksa azarlama falan yok.
herkes birbirini yanlış anlıyo ya, karnımız aç heralde :))
Boş durmasamda şöyle direkt herşeyi bilsem tepeden insem yönetici olsam ne güzel olurdu beeee:)
Canım bu konunun gündeme gelmiş olması çok kırıcı demişsinde sence arkandan böyle düşünmesi daha mı hoş olurdu? Bence denizin yaptığı hareket çok yerinde hepimizde böyle olmalıyız diye düşünüyorum.Kız dürüst şu zamana kadar ne ters geliyosa söylüyo.Sadece düşüncelerini dile getirmiş açıp açmamak yine sizin elinizde idare edebilirim diyorsanız açarsınız.Ama denize bende katılıyorum daha burayı bile idare edemezken(hepimiz için diyorum) bide kendimize yeni maşgaleler çıkarırsak hiç idare edemeyiz.Zaten bizim facede motive amaçlı sayfamız var ee burasıda var yeni bişeye başbaşa ihtiyaç duyarsanız benimde aklımdan başbaşa olmak istediğiniz geçer zaten anladığım kadarıyla faceden ve telefondan birbirinizi yeterince motive ediyosunuz.Ayrıca motivasyonun bozulmuşsa biz iyice bozmayızki iyice yardım etmeye çalışırız.Neyse umarım benim yazdığımada kırılmazsın çünkü kötü bi düşünce yok ortada
kahve üstüne yeşilçay,yeşilçay üstüne kahve içerseniz fena olursunuz.Test edildi onaylandı:) ben yaptım siz yapmayın
Şimdi yemek yersen o bizim suçumuz Öyle mi? Eğer ki düşünceme saygı duymaz beni zan altında bırakırsan ben seninle hiç bir düşüncemi paylaşmam ki...Buda benim nezdimde sahtekarlık olur.Bu yazıların acaba birbirimizden kopmak istemeyişimizden kaynaklanabileceğini hiç düşündün mü? Zaten seni ve sevgiyi umursamayan sallamayan biri olsaydım(dık) hiç yazmazdım.Banane yaa naparlarsa yapsınlar derdim.Bence kırılacağına yanlış anlayacağına ne kadar değer gördüğünü düşün.Siz gidiceksiniz gelmiceksiniz diye burda bunu sorun eden insanlar var bunu bi düşün.Bunlar seni onore etmesi gerekirken kırılıp bide bize sitemli teşekkür ediyosun.
evet hatunlar düşüncelerimi özetlemişsiniz teşekkür ediyorum
pembecim o dediğindi bende bugün yaptım midem böööğk oldu resmen
veeeeeeee şu an itibariyle bu konuyu kapatıyorum daha fazla uzarsa işin tadı kaçacak
bu konunun tek iyi yanı herkesi buraya toplaması olmuş baksanıza aşağda birsürü isim var
eee tabi aksiyon olunca herkes koşup geliyor
arada böyle hareket getirmek gerekiyor topiğimize
nede olsa reklamın iyisi kötüsü olmaz demi ama
bu topik uzun zamandır bu kalabalığa alışkın değil
herkes burda maşşallahh niyeki
ay ilahi pembişim yason kullanma tarihi geçmiş yoğurt yedim ölmem inşallah:) bu hafta sonerle aylin barışıyo ölemem izlemem lazım hem okadar dukan yaptım salı 3. evreye geçiyorum hem daha evlenmedim gelinlik giymek benimde hakkım ölmiyim ölmiyim ben:) zaten karnımda aç:) aç açına ölünmez
he he aksiyon yavrum aksiyon
duyan gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?