Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

ahahahahahahahah son cümleye bittim sanada katılıyorum yawruuu

Kızçeler aslında bizim maksatımız burayı tamamen es geçip başbaşa olmak değil ki.
Biz size göre az geride kaldık. Ve 2. bir günlük olursa en azından bizi dürten bişey olur.
Bilmem anlatabildim mi :))

kahve üstüne yeşilçay,yeşilçay üstüne kahve içerseniz fena olursunuz.Test edildi onaylandı:) ben yaptım siz yapmayın

pembecim,
ben denizin yazdıklarına bişey demiyorum dürüstçe yazmış olmasına da...
sadece bu konun gündeme gelmesini garipsedim
yani sonuçta baştan biz bu topiği açarken günlüğümüz yok muydu?
ben biraz boşladım ve sıfırdan devam edecektim, Sevgiyle dedik ki, yeni bir başlangıç yapalım eski günlükleri bırakalım, yeni ortak günlük açıp menüleri hem oraya hem bu ortak topiğe yazalım
dedim ya ztn ben günlüğüme devam edecektim, yeni günlük işi aslında sadece işin formalitesiydi
o yüzden bunun bir gündem maddesi gibi sunulması canımı sıktı
facebooktaki sayfa foto paylaşımı içindi, burası da tabii ki ortak motivasyon için
ama insanın kişisel olarak da kendini iyi hissetmesi gerekmez mi?
zaten ben burda yeni bir günlük açacağımızı paylaşırken destek göreceğimizi ummuştum ve bunu söylerken ne kadar mutluydum, arkadaşlarımla da bu mutluluğu paylaşmak istemiştim
ama görüyorum ki farklı algılanmış, beni üzen de buydu...
inan şu an ne kadar canımın sıkkın olduğunu bilemezsiniz, ama ben kendime söz verdim diye şu an gidip marketten çikolata almak ya da mutfaktaki bisküvi ya da envai çeşit kaçamak atıştırmak yerine sadece su içiyorum
ama bu moral bozukluğuyla ne kadar etkili varın siz düşünün, çünkü vücut stres anında kortizon salgılar ve bu nedenle de kilo almaya meyilli olurmuş stres zaten bnm hayatımın başı... .

Son düzenleme:
ahahahahahahahah son cümleye bittim sanada katılıyorum yawruuu

şu an aç değilim, hatta patlamak üzereyim, üstüne suyla takviye yapıyorum habire
ama böyle bir yanlış anlaşılmanın baş kahramanı olmak moralimi bozdu, canımı sıktı şu an sinirimden ağlayabilecek durumdayım o derece.... herkes alıncak gücencek ne var diyebilir ama durup dururken bunun gündeme gelmesi beni kırdı sonuçta ben büyük bir hevesle ilk sizle paylaşmışım destekleyeceğiniz yerde altında başka bir şey mi var diyorsunuz...ne olabilir ki? başbaşa kalmak istesek, size söylemez topiğe bile uğramazdık eğer o kişilkte insanlar olsak, ben sizi o kadar çok seviyorum ki dedim arkadaşlarım da bnm için sevinirler....
ztn topiğin ilk sayfasına dönüp yorumlara bakarsanız, günlüklerle bu topiği ortak yürütme kararı alındığını göreceksiniz, hatırlayacaksınız

Şimdi yemek yersen o bizim suçumuz Öyle mi? Eğer ki düşünceme saygı duymaz beni zan altında bırakırsan ben seninle hiç bir düşüncemi paylaşmam ki...Buda benim nezdimde sahtekarlık olur.Bu yazıların acaba birbirimizden kopmak istemeyişimizden kaynaklanabileceğini hiç düşündün mü? Zaten seni ve sevgiyi umursamayan sallamayan biri olsaydım(dık) hiç yazmazdım.Banane yaa naparlarsa yapsınlar derdim.Bence kırılacağına yanlış anlayacağına ne kadar değer gördüğünü düşün.Siz gidiceksiniz gelmiceksiniz diye burda bunu sorun eden insanlar var bunu bi düşün.Bunlar seni onore etmesi gerekirken kırılıp bide bize sitemli teşekkür ediyosun.

canım ben de sizi çok sevdiğim için işte benim hakkımda böyle düşünüyorlar diye üzüldüm
saygı duymaksa ben herkesin fikrine açık ve saygılıyım kesinlikle amaç sizi zan altında bırakmak değildi
ben burayı bırakmayacağımı söyledim zaten
o yüzden bu konunun gündeme gelmesi beni kırdı, üzdü, desem ki ben gidiyorum eyvallah o zaman derdim ki ben herkesi arkadan vurdum hainlik ettim
ama durum bu değil, ben günlük açacağım derken eskisine devam edecektim ama sevgiyle ortak açalım dedik diye yenisini açıyorum dedim
yemek yemem sizin suçunuz değil elbette, dedim ya günlük açma sebebim kendime de hesap verme isteğidir buraya yazarken birilerine hesap veriyoruz tamam, ama günlüğe yazarken de insan kendine hesap vermiyor mu?durum bundan ibaretti, ben burdan ayrılmıcam, ayrılmıyorum hepinizi de çok ama çok seviyorum, lütfen böyle düşünülmesin
onore olmaya gelince... bak randomun yazdıklarına, ben ne kadar beğendim bi bilsen, ben burayı boşlar kendi açtığım günlükle ilgilenirsem zaten saçım başım yolunsun razıyım

offfff iyice uzadı bu konu hadi kapatalım konuyu
herkes yapmak istediğinde özgürdür
lily ve sevgi ortak günlük açacaklarsa açsınlar bizde destek olalımm
bu topiğide ihmal ederlerse ozaman saçlarını başlarını yolalımm
bide lily ve sevgi o günlüğüde açtıkdan sonra motive olamayıp zayıflamazsaa
işte ozaman özellikle lily sana yapacağı biliyorum
seni 2 kat takipdeyim bundan sonra

Son düzenleme:
arkadaşlar benim kimseyi azarlamak yada hesap sormak haddime değil ama
tek amacım topiğimize sahip çıkmaktı
yazacak çok şey var ama pembe gayet iyi özetlemiş
liliy cim biz burda kardeş olduk sanıyordum
kardeşler konuşur dertleşir birbirlerine söylenen herşeyden hemen alınıp kırılmaz
eğer her lafımızda kırılıp burda birsaat savunma yapılacaksa ben artık kendi fikirlerimi yazmıyacam
menü yazana yorumumu yapacam,kendi menümü yazacam çıkacam
böylece topiğin kardeşliği mardeşliği kalmıyacak
diğer topiklerden bir farkımızda olmayacak lütfen bukadar alıngan olmayalım
tabiki hekes istediğini yapmakta özgür,kimseye kızdığım falanda yok
sadece ben topiğimizi gerçekten farklı zannediyordum ve inanın çok seviyordum
ama burda düşüncelerimi samimiyetime güvenerek açıklamam bukadar sorun yaratıyorsa burası özel mözel değildir ozaman
bana katılan katılır katılmayan katılmaz
ama düşündüklerimi söylemezsem pembenin dediği gibi arkandan düşünürsem dürüstlük bunun neresinde
ben yinide hepinizi çok seviyorum,ve burda yazmaya devam edecem
aylardırda bu topiği ayakta tutmak için birkaç arkadaşla çırpınıyoruz
bundan sonrada çırpınmaya devam edecem ta ki kanatlarım kopana kadar
yanlış anlaşıldıysam özür diliyorum
hepinizi çooooook seviyorum

evet cnm bence de konu kapansın iyice duygusala bağladım mantık denen bişey kalmadı o yüzden de saçmaladım sanırım
sadişimmmmmmm.... teşekkürler cnm, evet hele bi sizi boşlayım valla yolun saç baş ne varsa, razıyım tüm cezalara....
ben bu gazla şimdi motive olmam mı hiç? ver gazı ver coşkuyu sadişim

HEPİNİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKK SEVİYORUMMMMMMMMM CANLARIMMMMMMMMM

cnm bnm tamam haklısınız tabii ki herşeyi paylaşıyoruz... sadece olayın yanlış anlaşılmış olması beni üzdü
ben herşeye salya sümük alıncak kırılcak biri değilimdir birbirimizi de tanıyoruz az çok
sadece günlük açma olayına böyle yorumalr gelmesi üzücüydü o kadar
yoksa topiğimizi bırakacak değildik
neyse sadişin dediği gibi eğer sizi boşlar da başka topiklerde takılırsak o zaman her cezaya razıyım ben
neyse bu konuyu kapatıp güzelce devam edelim mi?
inanın bu muhabbetin yapılması üzdü beni yoksa sizin dürüstlüğünüze lafım yok, özre de gerek yok bu topik madem hepimizin sahip çıkmak istemenize saygı duyuyorum

kahve üstüne yeşilçay,yeşilçay üstüne kahve içerseniz fena olursunuz.Test edildi onaylandı:) ben yaptım siz yapmayın

evet hatunlar düşüncelerimi özetlemişsiniz teşekkür ediyorum

pembecim o dediğindi bende bugün yaptım midem böööğk oldu resmen

veeeeeeee şu an itibariyle bu konuyu kapatıyorum daha fazla uzarsa işin tadı kaçacak
bu konunun tek iyi yanı herkesi buraya toplaması olmuş baksanıza aşağda birsürü isim var
eee tabi aksiyon olunca herkes koşup geliyor
arada böyle hareket getirmek gerekiyor topiğimize
nede olsa reklamın iyisi kötüsü olmaz demi ama

son kullanma tarihi geçmiş yoğurt yedim ölmem inşallah:) bu hafta sonerle aylin barışıyo ölemem izlemem lazım hem okadar dukan yaptım salı 3. evreye geçiyorum hem daha evlenmedim gelinlik giymek benimde hakkım ölmiyim ölmiyim ben:) zaten karnımda aç:) aç açına ölünmez

Son düzenleme:

heheh bende onu kasdetmiştimm
bencede reklamın iyisi kötüsü olmaz

bu topik uzun zamandır bu kalabalığa alışkın değil

herkes burda maşşallahh niyeki

ay acep niye
bugun epey bıdı bıdı ettik
ay ilahi pembişim ya
kaç gün geçmiş son tarihin üzerinden
1 hafta 10günü daha vardır onun hemen bozulmaz merak etme
bilginin kaynağı sağlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…