Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

merhaba kızlar menümü sunuyorm
sabah
1 buçuk dilim tahıllı ekmek
omlet
3 zeytin
1 kk peynir
domates salatalık çarliston
1 çk kayısı reçeli(kendim yaptım)

1 bardak tarçınlı lıght süt+12 çig badem

1 tabak güveç
1 kase cacık
1 dilim tahıllı ekmek
soğan+turp+çarliston

5 kayısı
1 avuçiçi kuruüzüm+leblebi

5 yk kabak
1 dilim tahıllıekmek
yarım kase cacık
1 domates

bugün menüm dolu dolu ama halen yemek isteğim var
2 lt geçti suyum 3 olur
2 bardak çubuktarçınlı yeşilçay+1 bardak kirazsaplı form çayı
35 dk bisiklet bindim

cnm bak diyet psikolojisi denen bişey kalmadı demişsin
peki madem psikolojin bozuk, bu konuda destek almayı düşünmez misin?
bak bnm okuduğum kaynaklarda ve izlediğim diyetisyenlerde gördüğüm, diyet işinin 3 ayaklı olduğu bi ayağında dr ve dyt, dğer ayağında egzersiz uzamnalrı 3. ayağında da psikologların olması gerektiği....
bence düşün cnm sen bunu... kötü bişey diil sonuçta... bedenimiz kadar ruhumuz da hasta olabilir biz bilinçli okumuş insanlarız

Lilycim, sorularına bende cevap vermek isterim ama genel olarak kaba taslak anlatayım duygularımı.
Diyet deyince herşeyden mahrum kalacakmışım gibi hissedip hep yemek düşünüyorum otomatikman acıkıyorum.
Her zaman düzenli yemek de bi yerde bayıyor. Misal öğle yemeği yapmak çok zoruma gidiyor çünkü evde tekim canım istemiyor.
Ben önceden sadece kahvaltı yapar akşama kadar annemi beklerdim.
Ne bilim sürekli yemek canımı skıyor.
Belki daha önceden yeme alışkanlıklarımızı edinseydik şimdi kilo problemimiz olmayacktı.
Ve daha baya yolum var bu kilo verme yolunda.
Zayıflasamda kendimi güzel bulamıyorum artık

bendede diyet psikolojisi kalmadı. bişelere uymak beni kasmıyor aslında.kaçamak yaptığım zaman hiç mi hiç pişmanlık duymuyorum yerken tadını çıkara çıkara yiyorum yedikden sonrada pişmanlık duymuyorum ama tartıya çıkıp kilo aldığımı görünce oturup ağlayasım geliyor daha çok hırs yapıp dikkat ediyorm
mesela kızartma ve sebze yemeği sunmuşsun ben kızartmayı seçerdim mutlaka dediğim gibi yedikden sonrada pişmanlık duymazdım haa diyete başladığım ilk sıralar olsaydı kesinlikle yedikden sonra oturur ağlardım yada mutlaka sebzeyi seçerdim ama 7 ay oldu diyete başlayalı ve bende iyice utanmaz oldum yüzüm bile kızarmıyor artık

ben senin aksine bu 3+3 olayını çok sevdim düzenli saatli yemek çok uygun bana
3+3 beni kasmıyorda aralarda çikolata tatlı yememek beni kasıyor
ben öncedende böyle besleniyordum ama aralarımda mutlaka çikolata gofret oluyordu

kötü bi şey değil canım neden olsun ki yani. insanın en büyük problemlerinden biri artık psikolojik sorunlar.

bende hala kimse beni beğenmiyo, acaba şişman mıyım gibi saçma sapan takıntılar var. öyle olmadığını biliyorum ama gene de rahat olamıyorum, insanların bakışları bile değişti. özellikle erkeklerin. önceden hiçbir erkek bana bakmazdı mesela. şimdi gayri ihtiyari insanlarla göz göze geliyorum ve beğendikleri için baktıklarını anlayabiliyorum. 2 haftada bir görüştüğüm arkadaşım bile günden güne eriyosun diyo bana ki o gördüğünü söyler yani bu konuda güvenirim ona. ama gel gör ki yılların ezilmişliğini atamıyorum üstümden. düşünsenize, öz dayım bana besili inek demişti. yıllar geçti hala onun suratına bakınca o lafı hatırlıyorum.

her neyse...
bu duraklama evresi de çok yıprattı beni. annemle konuştuk o da bi kere doktora görün diyo. en azından uzman biri olarak bana yol gösterir diyorum. hayırlısı bakalım.

yok canım bırakmam merak etme :))
diyet yapmasamda aranızdayım dikkat etmeye çalışıyorum işte
benimki biraz pisboğazlık bacımm
sabah kahvaltısı benim için çok önemlidir
atlamam kahvaltımı hafif ediyorum
öğlende süperim ama akşam 6 dan sonra içimdeki canavarı tutamıyorum anacım
ye ye ye deyip duruyor hain
ama buraya yazdığımdan beri yemiyorum tutyorum kendimi karnımın ve beynimin gurultusunu durduramasamda
kahve içiyorum bitki çayı içiyorum
pskilojik biliyorum ben zaten sırf bu duygusal açlık yüzünden kilo aldım canım
işten çıktığımda 62ydim ben yani bundan bir buçuk yıl önce
2 ayda 68 gördüm tartıda çok stresli günlerdi benim için hayata küstüğüm bir dönemdi yemekten aldım hıncımı resmen
sonrada bir türlü toparlamadım kendimi işte
burda 66ya kadar düştüm ama gerçekten istemeyince olmuyor kızlar zoraki yapılan diyetler sporlar bir haltta yaramıyor hemen sıkılıp bırakıyorsunuz
ne yaparsak yapalım gerçekten istemedikten sonra boşş

yulaf kepeği aldım bugün. heveslendim şu dukan ekmeklerinden yapıcam. pembe diyodu galiba bi kadın normal diyet yapıyomuş ama ekmeği dukan ekmeği şeklinde yiyomuş falan diye. mantıklı geldi bana da. deniycem bakalım. inşallah güzel olur ya pek de pahalıymış. 6,45 verdim 1 pkt yulaf kepeğine:26:

şimdi ne yapıyorum hiçbişey acıkınca yiyorum sadece az yemeye çalışıyorum
spor yapmak istemiyorum bilmiyorum zayıflarmıyım sanmıyorum ama

haklısın zoraki olmuyor hiçbişe
bende eçen yaz 65 e kadar düşmüştüm zoraki ama geri 73 e kadar çıkmıştım bu sefer çok istekliyim sürekli kaçamk yapsamda bırakmıyorum birkaçgün sonra tekrar düzeltiyorum

doğalsanmı aynen bende o fiyatı vermiştim

hem 400 grm

bende arada yoğurtlarıma katıp yiyorm canım ekmek yapmasan bile yoğurduna ekleyebilirsin

Kızlar benimki benden fotoğraf istiyor ya. Ben istedim diye özellikle takım elbisesini giyip çekindi, gönderdi.
Şimdi ben yok çekinemem dersem bozuşuruz. Ve ben resim çekinemiyorum. Geçen yaz fotoğraf makinası aldırdım anneme bir sürü para bide.
Ama takıntılarım bırakmıyo beni ya şişko ayı gibi çıkarsam

sendeki bu durum kıtlık psikolojisi gibi bişey heral:44:
yani diyet modunda olunca hani yasak ya bu seni kasıo ve daha bi iştahlı oluyosun kaçamaklara dimi?
bak sen bi de hala 2 öğün yiyosun, bu iyi değil
ben de iştahsız biriyimdir, yani yemeyi severim yemek ayırt etmem falan ama ben de kilo aldıkça azalttım yediğimi azalttıkça kilo aldım bu da kısır döngü oldu sanırım az yediğimden metabolizmam yavaşladı ve yağ depolamaya başladı:44:
günde en az 3 ana 2-3 ara yapmak gerekiyor ben mesela alıştım şimdi 2saatte bi acıkıyorum hem az ve sık yemek şekeri de dengede tutuyor dene bence cnm bnmm

seninkisi sanki artık hani düzen oturdu ama sallıyorsn gibime geldi artık baydı hep aynı hep aynı sen de saldım çayıra mevlam kayıra moduna girdin gibime geldi sankim:44:
sendeki eksiklik motivasyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yanlış mıyım?

işte bendeki sorun da bu.... cnm tatlı isterse yemiyorum ya da yediğimde de hep çikolata ya da gofret oluyordu eski menülerimden hatrlarsanız... ama bunu aşacağız inşallah

menümüde yazayım
sabah bir lokma kek ve tost
ara 2 kayısı kızımın tostundan kalan 2 lokma
öğlen çorba ve az bulgur pilavı
ara kayısı
akşam bir kase çorba
cnm bak sabahları aç karnına, şekerli şeyler yemenin ne kadar lezzetli geldiğini çok iyi bilirim ama mümkün olduğunca yememeye ve kızına da yedirmemeye çalış olur mu?
öğlen k.hidrat deposu olmuş keşke yanına biraz salata ve yoğurt ekleseydin o zaman dengelemiş olursun gerçi bulgur pilavı pirince göre daha iyi o da yadsınamaz yani...
akşam da çorba yemişsin kız başka yemek yokmuydu anacım??? aç kalmışsın... tabii saldırırsın ıvır zıvıra...
akşamları hafif olmalı tabii, gerçi söleyene bak diceksin ben annemlere uyduğumdan maalesef en hafif kombinasyonu yapmaya gayret ediyorum

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
kız maşallah evet dolu dolu olmuş ama çok dengeli ve güzel
afiyet bal şeker olsun, spor da güzel
harikasınbayıldımmmm

daha önce hiç görmedi mi seni? ne biliyim facede falan görmedi mi fotoğraflarını? o yollamış, sen yollamazsan güvenmediğini düşünür bebeğim.

cnm bnmmmmm, bence en iyisini yaparsın hem sende tiroid de vardı belki onun da etkisi olabilir bi kontrolden geçmende fayda var bence psikologdan da yardım alırsan senin için belki daha iyi olur en azından onlar bu işin eğitimini alıyorlar ve psikologlar dinlerler, biz napsak da onlar gibi uzman olmadığımızdan yardımlarımız eksik olabilir, inşallah bi sorun çıkmaz tabii sağlık kontrolünde...
cnm kahvaltı alışkanlığını olması güzel bişey ama kahvaltıyı hafif değil dolu dolu yapman gerek ki güne zinde ve karnı tok başlayabilesin 2dl ekmek+peynir+dom-sal.+5-6 zeytin süper bi başlangıç olurkarnın aç olduğundan guruldar, acıkınca ara yap, tarçınlı süt süper olur bak
kilo almaya gelince... valla ben de 62 idim ve her ne kadar ideal kilomdan 10kg fazlam olsa bile az yer, spor yapar ve korurdum vücudum sıkıydıişte bi saldım durum ortada ama hep birlikte atlatacağız bu durumu:118:
istemeye gelince.... ilk önce inanmak geliyor zaten cnm... bu inancı da sağlamana yardımcı olacağız emin ol

daha önce hiç görmedi mi seni? ne biliyim facede falan görmedi mi fotoğraflarını? o yollamış, sen yollamazsan güvenmediğini düşünür bebeğim.

Gördük kız görmez miyiz. En azından her akşam kamerada görüşüyoruz. Ya işte takmışım popm büyük çıkar bilmem ne diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…