yulaf kepeği aldım bugün. heveslendim şu dukan ekmeklerinden yapıcam. pembe diyodu galiba bi kadın normal diyet yapıyomuş ama ekmeği dukan ekmeği şeklinde yiyomuş falan diye. mantıklı geldi bana da. deniycem bakalım. inşallah güzel olur ya pek de pahalıymış. 6,45 verdim 1 pkt yulaf kepeğine:26:
cnm madem açsın, ye bişeyler ztn çorba tok tutmaz ki tek başınaşimdi ne yapıyorum hiçbişey acıkınca yiyorum sadece az yemeye çalışıyorum
spor yapmak istemiyorum bilmiyorum zayıflarmıyım sanmıyorum ama
kız ne ayısı şişkosu, fıstık gibisin maşallahKızlar benimki benden fotoğraf istiyor ya. Ben istedim diye özellikle takım elbisesini giyip çekindi, gönderdi.
Şimdi ben yok çekinemem dersem bozuşuruz. Ve ben resim çekinemiyorum. Geçen yaz fotoğraf makinası aldırdım anneme bir sürü para bide.
Ama takıntılarım bırakmıyo beni ya şişko ayı gibi çıkarsam
açımmm ama ne yiyecem bilmiyorum
neyse menümü yazayım
ben
sabah meyveli aktivya beyaz peynir bir dilim ekmek kayısılı form çay
ara 2 kayısı
öğle 4-5 ymk taze fasulye yanına küçük bir kase bulgur pilavı ve yoğurt
ara fındık yedim kaç tane yedim saymadım ama çok değildide küçük bir çerez kasesi kadar vardı
akşam bilmiyoruuuuuuummmmmcanım hiçbişey istemiyor ama karnım aççç
merhaba hanımlar 3 saat ders çalıştım anca 2 konu bitirdim ve soru çözdüm yemek yemek için ara verdim birazdan soru çözmeye devam etcem yemeğimi yedim menüme geçeyim
sabah
1buçuk dilim tahıllıekmek
az sucuklu yum
domates salatalık
1 kk tulum peyniri
2 kayısı
1 kase çorba
yarım dilim ekmek
1 tabak semizotu
yarım kase yoğurt+1 yk yulaf kepeği(doğalsan)
3 kayısı
15 çiğ badem
1 tabak güveç(5 6 yk vardır)
semiz otu salatası
yarım kase yoğurt
ilerleyen saatlerde süt içeceğim
2 lt su yatana kadar 3 olur
2 bardak çubuk tarçınlı yeşilçay(acaip çikolata isteğimi kesiyor artık hergün böyle içeceğim) 1 bardakda 5i biyerde çay
35 dk bisiklet bindim birazda mekik çektim
meleğim sen onları boşver biz varız seni destekleriz... dr olmak ya da iyi bi mesleğe sahip olmak önemli değil önce insan olmak önemli ki insanlarla iç içe olanların insan psikolojsinden anlaması gerekir eğitimini de alıyorlar, o da tartışılabilecek ayrı bi mevzu...Sağolun kızlar sizde olmasanız ben müslüme felan bağlardım heralde bugün
Ama düşünsenize bir heves gidiyorsunuz surat 5 karış doktor sıfatı adı altında insan olamamış varlık size kadın gibisin diyor.
Daha 22 bile olmamışım ben be!
Manyak mı nedir. Valla ona inat tam gaz devam
2 haftadır tek kaçamağım o minik şeker pare idi daha da olmaz 2 hafta.
Kendime söz verdim kpss kadar istediğim kiloda olacağım.
Menümü yazayım.
Kahvaltıyı öğlen yapabildim 12 ye geliyodu. bir iki kızarmış biber+ domates salatalık+ 2-2,5 dl ekmek + çay
Saat 15.00 : Nesfit kurum üzüm kattım içine
Ara : 17.40: Fındık ( 10 tane vardı yoktu)
Akşam: Birazdan yiyeceğiz semizotu + yoğurt + salata
Su: 1 lt şimdilik
Spor : Yemekten sonra yapacağım yine baya su içerim
Yeşil çay : Yine yemekten sonra...
Şimdilik böyle güzellerim. Yatmadan aç olursam 1 bardak sütle 1 grisini yerim.
tşkler canım ama az önce yarım kase karışık çerez yedim offffff hep eşimin yüzünden dayanamadı gitti aldı gene az yedim kendimi frenledim hahahavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
kız maşallahevet dolu dolu olmuş ama çok dengeli ve güzel
afiyet bal şeker olsun, spor da güzel
harikasınbayıldımmmm
Menüyü unuttum
Sabah: Kepekli sanviç ekmeğimden tost + kahvaltılar + çay
Öğle: Kuru üzümlü nesfit
Ara: 1,5 galeta
Akşam: 4-5 yk semizotu+ 3 kaşık yoğurt
Su: Çok içmedim
Spor: Yapmadım
Gördük kız görmez miyiz. En azından her akşam kamerada görüşüyoruz. Ya işte takmışım popm büyük çıkar bilmem ne diye.
menün güzelmiş tatlım, kek de limonata da diyetmiş ztnmerhaba kızlar
bugün her zaman gittiğimiz aktara gittik annemle. kadın sen yaz geldikçe güzelleşiyosun dedi ehehe26 kilo verdim deyince kadının gözleri pörtledi resmen. ben bu kadar olduğunu bilmiyodum diyo. orda başka bi kadın da vardı, hiç o kadar kiloyu vermişsin gibi durmuyo yüzün falan hiç çökmemiş dedi. ehehe hoşuma gitti valla ne yalan söyliyim
çok iyi olmasa da menümü yazayım
sabah
2 dl ekmek
domatesli omlet
peynir/zeytin/domates/salatalık
yeşil çay
ara
1 bardak limonata(tatlandırıcılı)
1 dl diyet kek(az şekerli ve az yağlı)
öğlen
çorba
çok az tas kebabı
ara
galete
çay
akşam
çorba
yumurtalı ıspanak
1 dl ekmek
kız bizden gizli ne mesajıymış busadiş sana faceden msj attım baksana
menün güzelmiş tatlım, kek de limonata da diyetmiş ztn
bu arada güzelsin ztn fıstığımkız biz topikçek çok güzel hatunlarız valla övünmek gibi olmasın şans işte birbirimizi bulduk
bu arada ben de diyet kek konusunda uzman sayılırım 10 yıl önce gıda dersinde benm proje konumdu diyet kek, hem yaptım hem tattım hem tattırdım, anket yaptım kek nasıl yapılır ne şekilde diyet hale gelir vs vs epey uzun bi projeydi... diyet kek yaparken az şekerli, az yağlı, esmer unlu, tatlandırıcılı... hepsini denedim... oo hey gidi günler hey....
ama bnm tercihim beyaz-esmer un karışımlı, az şeker ve yağla yapılıp içinde kuru meyveler+tarçın+cevizli kek güzel... hem lezzetli hem meyveli olduğundan unu az koyabiliyorsun, tarçın da ayrı bi tat katıo...
kız bizden gizli ne mesajıymış bu
ben de yemeklere az yağ koyuyorum annem önceleri çok yağsız der burun kıvırırdı şimdi çakmıyorgizli değil kız ehehedukan ekmeğinin tarifini sordum. burdan sayfa ilerler de görmezse diye faceden sordum
ben tatlandırıcı koymadım ya, normal şekerle yaptım. ama az koydum baya. tarçınla ve kayısıyla tat vermeye çalıştım. baya da güzel oldu ya. babam anlamadı mesela diyet oldugunu, ne güzel olmuş bu diyoununu da çavdar unu koyunca kakaolu gibi oldu
kız hoşgelmişsinGünaydıııııın Canım arkadaşlarım
Kaç gündür gelemiyorum bilmem farkındamısınız?Hani geçen pazartesi işler yoğun olcak demiştim ya o pazartesi bu pazartesiymiş meğer sabahtan akşama kadar çalışıorum gene işler bitmiyo bir süre böyle devam etcek sanırımBen sizi çokkk özledim.Anlatıcaklarım var dukanı bıraktım.Haftasonu sınavlarım vardı malumunuz.Sınav çıkışıda annem kahvaltıya gidelim boz pazartesi başlarsın dedi bende dayanamadım iki gün hayvanlar gibi yedim 58e çıktım iki kilo fark etti direkt ama pazartesiden itibaren kendi beslenme tarzımda beslendim ve dün 56.800 çıktım akşam tartılmama rağmen:) yani iki günde komple tatlıyla beslendim 500gr alsam çook mu=)
Menüme gelince pazartesiyi unuttum ama dünkünü yazıyım
Sabah: light yoğurdun içine kurutulmuş elma koydum yedim
Öğlen: ızgara tavuk şiş salata bir dilim çavdar ekmeği
Akşam: Meyve salatası yedim öğlen baya sağlam yemiştim acıkmadım ama gece okadar acıktım ki annem konyadan ekmek getirmiş bi iki yudum ondan attım ağzıma
su pek içemiyorum
off yaa ben şu tickerımı nezaman 62 yapacağım
tam 63 e düşüyorum tamam artık 62leri görcem diyorum yaa biri geliyor diyet bozuluyor ya biyere gidiyoruz diyet bozuluyor oluyorum geri 64 sonra çabala geri 63lere düşmeye poooooooooooofffffffffffffffffffffff
hafta sonu gene yatılı misafirim var ama elimden geldiği kadar dikkat etcem kendi evimde daha dikkatli oluyorum
valla o 70 bende de fobi olduaynen yaaaaaa( fobi oldu resmen şu 63 sayısı bende. bi de 70'te böyle olmuştu. yırtınmıştım 69 olamadım diye.
benim de bozulcak bugun daha şimdiden belli yani. arkadaşımla görüşcem. edirne ciğeri yiyelim diyo dışarda. çok da severim ya. o yerken ben bakcak halim yok. yicem ben de. bari onu yiyene kadar hafif geçiriyim günü diyorum ama bakalım:26:
valla ben akşam bile çıkamıyorum o derece etkiliyor güneş beni... off napcam ne yaaa....Nabersiniz hatunlar biraz dışarı çıkayım dedim Allahım bu sıcakKesinlikle ya sabah yada akşam üstü gidilmeli telefonuma tl yükledim hemen eve kaçtım.
Akşam üstü düşünürüz bişiyler
Dondurma yemek istiyorum ama artık akşam yemeğinden önceki arada yerim.
Evde bir sürü tatlı var ve ben yemiyorum alla allakadın gibisinden sonra yemiyim dimi ama
ya bu dondurma işini napçez ya yaz dondurmasız geçemi amaaa
sevgili misiniz siz şimdiiiii
Tam anlamıyla değil henüz birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. Ama hoşlantı var ne yalan diyim
işte bu ekolumsun hürrem
tüm kadınlar hürrem gibi olsa varyaaaa
erkekler bi b.............. ollamaz
seviyorum şu hatunu
noluyo kız böyle
ben de izliyodum da erkek arkadaşım nete çağırdı sonunu kaçırdım. kavga ettik gerçi keşke izleseydim kaçırdım :)
hürrem oynadığı oyunlarla mahi devranı saraydan attırdı
hatice ibrahimi boşadı
ayrıca hürrem haremin yöneticisi oldu
tac giyme töreni yaptılar
son sözü çok güzeldi
HAREM NEKİ BEN CİHANI YÖNETECEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?