Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

cnm ben de yulaf ezmesi almıştım Lifalif olandan, müslimi onla yapıyorum bi de buğday özü yani ruşeym var ondan katıyorum benm aldığım daha ucuz bişeydi sanki:44:
şimdi ne yapıyorum hiçbişey acıkınca yiyorum sadece az yemeye çalışıyorum
spor yapmak istemiyorum bilmiyorum zayıflarmıyım sanmıyorum ama
cnm madem açsın, ye bişeyler ztn çorba tok tutmaz ki tek başına
yaz meyveleri çıktı bi avuç ye mesela...
hem çok da geç değilmiş, ben 11gibi yicem 2-3 kayısı.... süt yok olsaydı süt içerdim
kız ne ayısı şişkosu, fıstık gibisin maşallahhem beğenen böle beğensin beğenmeyene de güle güle....

Menüyü unuttum

Sabah: Kepekli sanviç ekmeğimden tost + kahvaltılar + çay
Öğle: Kuru üzümlü nesfit
Ara: 1,5 galeta
Akşam: 4-5 yk semizotu+ 3 kaşık yoğurt
Su: Çok içmedim
Spor: Yapmadım

cnm sabah güzel, ara da... öğle de fena değil, ama aran çok olmuş sanki:44: hani fındık ya, 10tane say bence avcuna onu ye fazlasına hayır demeye çalış
ben öle yapıyorum
mesela çok severim badem ceviz fındık falan ama napıyorum 5 tane badem alıyorum avcuma, bazen 7 oluyor bu o anki açlığıma göre dengeliyorum ama fazlasını yemiyorum hani kase biraz fazla olmuş sankim?:44:

cnm dünkü menün güzelmiş bi tek gözüme akşamki aran ilişti... sanki 15badem iyi de kayısı fazla olmuş gibi:44: onun haricinde süper ötesi maşallah
meleğim sen onları boşver biz varız seni destekleriz... dr olmak ya da iyi bi mesleğe sahip olmak önemli değil önce insan olmak önemli ki insanlarla iç içe olanların insan psikolojsinden anlaması gerekir eğitimini de alıyorlar, o da tartışılabilecek ayrı bi mevzu...
menüne gelirsek ben beğendim kuzum afiyet olsun

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
kız maşallah evet dolu dolu olmuş ama çok dengeli ve güzel
afiyet bal şeker olsun, spor da güzel
harikasınbayıldımmmm
tşkler canım ama az önce yarım kase karışık çerez yedim offffff hep eşimin yüzünden dayanamadı gitti aldı gene az yedim kendimi frenledim hahaha
Menüyü unuttum

Sabah: Kepekli sanviç ekmeğimden tost + kahvaltılar + çay
Öğle: Kuru üzümlü nesfit
Ara: 1,5 galeta
Akşam: 4-5 yk semizotu+ 3 kaşık yoğurt
Su: Çok içmedim
Spor: Yapmadım

menün şahane semizotunun yemeğimi neyi o
sporda yapsan daha bi şahane olcak canım

menün güzelmiş tatlım, kek de limonata da diyetmiş ztn
bu arada güzelsin ztn fıstığım kız biz topikçek çok güzel hatunlarız valla övünmek gibi olmasın şans işte birbirimizi bulduk

bu arada ben de diyet kek konusunda uzman sayılırım 10 yıl önce gıda dersinde benm proje konumdu diyet kek, hem yaptım hem tattım hem tattırdım, anket yaptım kek nasıl yapılır ne şekilde diyet hale gelir vs vs epey uzun bi projeydi... diyet kek yaparken az şekerli, az yağlı, esmer unlu, tatlandırıcılı... hepsini denedim... oo hey gidi günler hey....
ama bnm tercihim beyaz-esmer un karışımlı, az şeker ve yağla yapılıp içinde kuru meyveler+tarçın+cevizli kek güzel... hem lezzetli hem meyveli olduğundan unu az koyabiliyorsun, tarçın da ayrı bi tat katıo...
sadiş sana faceden msj attım baksana
kız bizden gizli ne mesajıymış bu

gizli değil kız ehehe dukan ekmeğinin tarifini sordum. burdan sayfa ilerler de görmezse diye faceden sordum

ben tatlandırıcı koymadım ya, normal şekerle yaptım. ama az koydum baya. tarçınla ve kayısıyla tat vermeye çalıştım. baya da güzel oldu ya. babam anlamadı mesela diyet oldugunu, ne güzel olmuş bu diyo ununu da çavdar unu koyunca kakaolu gibi oldu

Son düzenleme:
valla kızlar geçmişe daldım menüleri unuttum dünden başlıyım
kendimce süper değildi ama idare eder diyelim:44:

sabah - 11:00
- 1 tabak müsli (3yk yulaf ezmesi+1yk buğday özü-ruşeym+3yk ahududu+3badem+1yk kuru üzüm+1bardak yy.süt)

öğle - 14:30
- 2 dl tam buğday ekmeğinden kaşarlı tost
- 1 bardak ayran
- 1 salatalık

ara - 18:00
- 2 kayısı

akşam - 21:00
- 1 tabak kızartma (patates+patlıcan+biber)
- 1 dl t.b ekmeği
- 4-5 yk yoğurt

su - 1,5lt
spor - yok

ben de yemeklere az yağ koyuyorum annem önceleri çok yağsız der burun kıvırırdı şimdi çakmıyor
mesaj konusunda da şaka yapıom kız, geyik olsun maksat

kız hoşgelmişsin tabii ki farkındayız bi eksiklik var topikte:44:
cnm dukan konusunda bilgili olamdığım için menünü değerlendiremiyorum ama ben senin iradene hayran kaldım sen eminim devam edersin
bu arada sınavların nasıldı?

62yi ben de hayal ediyorum eski klom ama 5 yıl falan korudum o kiloyu 1 kg alsam hemen verirdim bi saldım tam oldu... şimdi o yüzden tickerimi 62ye çektim ki eski kiloma gelirsem ztn motive olurum sonrası da gelir... inşallah tabii...
valla o 70 bende de fobi oldu 69u görsem eminim 60a inmem daha kolay olcak, tamamen psikolojik yani... 69 d aolsa ben onu 60 görürüm ztn

Son düzenleme:
valla ben akşam bile çıkamıyorum o derece etkiliyor güneş beni... off napcam ne yaaa....
valla ya erkenden çıkıp yürücem onun için de 6:30da ayakta olmam lazım bi de köpeklerden de korkuyorum işin kötüsü...:18::18::18:

ya bu dondurma işini napçez ya yaz dondurmasız geçemi amaaa

cnm dondurma konusu gerçekten kritik bi mevzu...
diyetisyenler 2 top yani 100g vanilyalı dondurmaya izin veriyorlar tabii meyveli de olabilir, ama kakaolu yasak
nedeni de kakaonun içinde bile çok yağ olduğuymuş... halbuki ben kakaolu olsun sade olsun dondumanın üstüne daha toz kakao serpip bitter gibi yaparak yiyen biriyimdir
neyse artık... şimdi haftada bi kaçamak hakkımız var ya, herşeyi düzgün yaparsak 1 de artı olarak dondurma koyalım ne dersiniz???

Son düzenleme:
işte bu ekolumsun hürrem
tüm kadınlar hürrem gibi olsa varyaaaa
erkekler bi b.............. ollamaz
seviyorum şu hatunu

günaydın hürrem istediklerini aldı
mahidevranı gönderdi paşayı alt etti
en sonunda haremin başına geçti
valla korkulur

noluyo kız böyle

ben de izliyodum da erkek arkadaşım nete çağırdı sonunu kaçırdım. kavga ettik gerçi keşke izleseydim kaçırdım :)

hürrem oynadığı oyunlarla mahi devranı saraydan attırdı
hatice ibrahimi boşadı
ayrıca hürrem haremin yöneticisi oldu
tac giyme töreni yaptılar

son sözü çok güzeldi
HAREM NEKİ BEN CİHANI YÖNETECEM

sırada şahzade mustafa var oda artık tatilten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…