merhaba hanımlar 3 saat ders çalıştım anca 2 konu bitirdim ve soru çözdüm yemek yemek için ara verdim birazdan soru çözmeye devam etcem yemeğimi yedim menüme geçeyim
sabah
1buçuk dilim tahıllıekmek
az sucuklu yum
domates salatalık
1 kk tulum peyniri
2 kayısı
1 kase çorba
yarım dilim ekmek
1 tabak semizotu
yarım kase yoğurt+1 yk yulaf kepeği(doğalsan)
3 kayısı
15 çiğ badem
1 tabak güveç(5 6 yk vardır)
semiz otu salatası
yarım kase yoğurt
ilerleyen saatlerde süt içeceğim
2 lt su yatana kadar 3 olur
2 bardak çubuk tarçınlı yeşilçay(acaip çikolata isteğimi kesiyor artık hergün böyle içeceğim) 1 bardakda 5i biyerde çay
35 dk bisiklet bindim birazda mekik çektim
Süpersin kuzummmmmBana verdiğin sözü unutma hergün devam o derse...
Bir de bebeğim şu tarçını nasıl katıyorsunuz yeşil çaya? Yani içine atıp bırakıyor musunuz çay bitene kadar? Anlatamadım ama :44:
Sağolun kızlar sizde olmasanız ben müslüme felan bağlardım heralde bugün
Ama düşünsenize bir heves gidiyorsunuz surat 5 karış doktor sıfatı adı altında insan olamamış varlık size kadın gibisin diyor.
Daha 22 bile olmamışım ben be!
Manyak mı nedir. Valla ona inat tam gaz devam
2 haftadır tek kaçamağım o minik şeker pare idi daha da olmaz 2 hafta.
Kendime söz verdim kpss kadar istediğim kiloda olacağım.
Menümü yazayım.
Kahvaltıyı öğlen yapabildim 12 ye geliyodu. bir iki kızarmış biber+ domates salatalık+ 2-2,5 dl ekmek + çay
Saat 15.00 : Nesfit kurum üzüm kattım içine
Ara : 17.40: Fındık ( 10 tane vardı yoktu)
Akşam: Birazdan yiyeceğiz semizotu + yoğurt + salata
Su: 1 lt şimdilik
Spor : Yemekten sonra yapacağım yine baya su içerim
Yeşil çay : Yine yemekten sonra...
Şimdilik böyle güzellerim. Yatmadan aç olursam 1 bardak sütle 1 grisini yerim.
merhaba kızlar
bugün her zaman gittiğimiz aktara gittik annemle. kadın sen yaz geldikçe güzelleşiyosun dedi ehehe26 kilo verdim deyince kadının gözleri pörtledi resmen. ben bu kadar olduğunu bilmiyodum diyo. orda başka bi kadın da vardı, hiç o kadar kiloyu vermişsin gibi durmuyo yüzün falan hiç çökmemiş dedi. ehehe hoşuma gitti valla ne yalan söyliyim
çok iyi olmasa da menümü yazayım
sabah
2 dl ekmek
domatesli omlet
peynir/zeytin/domates/salatalık
yeşil çay
ara
1 bardak limonata(tatlandırıcılı)
1 dl diyet kek(az şekerli ve az yağlı)
öğlen
çorba
çok az tas kebabı
ara
galete
çay
akşam
çorba
yumurtalı ıspanak
1 dl ekmek
böyle iltifatlar olunca insanın hoşuna gidiyor off şu 5 6 kiloyuda verseydik
menün hiçde kötü değil gayet güzel kekde diyet diyorsun eee daha ne olsun
evet bi 5 kilo daha verseydim iyiydi ama benim kilo vermem durdu bunu kabullendim artık.
kek diyet evet canım. kendim yaptım evde. içinde çok az şeker ve yağ var. unu da çavdar unu olduğu için çok zararlı olduğunu düşünmüyorum.
hım tadı nasıldı peki güzelse arada bende yaparım
msj alınmıştır cevap verilmiştirsadiş sana faceden msj attım baksana
offf ben uyumak istesemde 9buçukdan sonra uyuyamıyorumgünaydın bacılar canım sıkılıyor sabah sabah yaa yatsam uyusam bütün günn
amaaan 500 grm ın lafımı olur kız 1 protein günü yapar fazlasıyla verirsin ahahahGünaydıııııın Canım arkadaşlarım
Kaç gündür gelemiyorum bilmem farkındamısınız?Hani geçen pazartesi işler yoğun olcak demiştim ya o pazartesi bu pazartesiymiş meğer sabahtan akşama kadar çalışıorum gene işler bitmiyo bir süre böyle devam etcek sanırımBen sizi çokkk özledim.Anlatıcaklarım var dukanı bıraktım.Haftasonu sınavlarım vardı malumunuz.Sınav çıkışıda annem kahvaltıya gidelim boz pazartesi başlarsın dedi bende dayanamadım iki gün hayvanlar gibi yedim 58e çıktım iki kilo fark etti direkt ama pazartesiden itibaren kendi beslenme tarzımda beslendim ve dün 56.800 çıktım akşam tartılmama rağmen:) yani iki günde komple tatlıyla beslendim 500gr alsam çook mu=)
Menüme gelince pazartesiyi unuttum ama dünkünü yazıyım
Sabah: light yoğurdun içine kurutulmuş elma koydum yedim
Öğlen: ızgara tavuk şiş salata bir dilim çavdar ekmeği
Akşam: Meyve salatası yedim öğlen baya sağlam yemiştim acıkmadım ama gece okadar acıktım ki annem konyadan ekmek getirmiş bi iki yudum ondan attım ağzıma
su pek içemiyorum
ne yemek pişirsem diye düşünüyorum şimdiden
sonra bugün yürüyüşe çıksammı diyorum
sıcak hava hiç evde spor yapasım gelmiyor
yürümek istiyorum ama benim oturduğum yer öyle biryerki
tepeye tırmanıyorum yokuş yukarı çıkmam gerek yürümek için
off yaa ben şu tickerımı nezaman 62 yapacağım
tam 63 e düşüyorum tamam artık 62leri görcem diyorum yaa biri geliyor diyet bozuluyor ya biyere gidiyoruz diyet bozuluyor oluyorum geri 64 sonra çabala geri 63lere düşmeye poooooooooooofffffffffffffffffffffff
hafta sonu gene yatılı misafirim var ama elimden geldiği kadar dikkat etcem kendi evimde daha dikkatli oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?